sağlakla doğsun bebişin inş.15kilo fazla sanli ben 4 kilo aldım toplamda 23+1 iz şimdi doktor bana bir sürü kızdı gerçi ben 3 kiloyu son 1 ayda aldım dikkat et dedi yağsız z.yağlı sebze fln ye dedi ee tabi kilolu hamile klamamda bunda etkili kilom yüzünden şişliklerde hafiftrn başlamış bide bu c.tesi ayrıntılıya gircez geç değildir umarım doktorun bi o günü boştu çünkü
biraz geç kalmışsınız ama olsun bakılır gene de canım... kaç kiloyla hamile kaldın ki? bende toplamda 5 kilo aldım... uzun boyluyum ama aynı zamanda yaplıyım da ama şuan sadece göbeğim çıktı, çok şükür sorunum yok böyle giderse bi o kadar daha alsam çok güzel olucak
boyum 172 kilom 86 ydı hamile kalmadan şimdi 90 oldum benimde göbek var sadece hatta herkes diyo inceldi vücüdun basenlerin fln acaba 3-4 kilo gelir mi karnım
ben de 9 kilo aldım ama çoğunu son 5 haftada aldım, gözüm korkmuyor değil, bu hızla gidersem diyeyarın şeker yüklemem olacak inşallah, bu haftadan sonra doktor değiştireceğim, bu daha ilgili olur umarım...
geçmiş olsun merve, bizde aile boyu şeker hastalığı var umarım bende de çıkmaz. sen ne zaman yaptıracaksın? kilo için de sadece abur cuburu kestim, işe yarar herhalde... hayatımda ilk kez boyumla kilom aynı rakamlara denk geldi, boyum 1,69 kilom 69:)
ayrıca şimdiye kadar iki kilo almak müthiş bir şey olmalı:)
geçmiş olsun merve, bizde aile boyu şeker hastalığı var umarım bende de çıkmaz. sen ne zaman yaptıracaksın? kilo için de sadece abur cuburu kestim, işe yarar herhalde... hayatımda ilk kez boyumla kilom aynı rakamlara denk geldi, boyum 1,69 kilom 69:)
ayrıca şimdiye kadar iki kilo almak müthiş bir şey olmalı:)
ya kızlar bişy sorcam akşam yemeğinde balık yedik yaş pasta yemenin bi zararı olurmu şimdi ? hani kremasında süt var ya bişey olurmu ki zehirlenmiyim :))
ben geçmişi okuyamadım merve, ne oldu ki? ben tansiyonun yükseldiği için geçmiş olsun demiştim.
selam kızlar geçmişi okuyamadım ama sizi ilgilendiren ve başıma gelen bişeyi paylaşayım...
dün sağ yan tarafımda kaburgamdan kasığıma kadar, kasığımdan bacağıma aralıklarla şiddetli sancılar çektim... annem de yanımdaydı çok korktum... ağrının nnöbet gelmesi beni çok tedirgin etti... saat akşam 9 dan 12 ye kadr çektim sonra dayanamadım eşimi aradım gel doktora gidelim dedim...
neyse gittik gece yarısı doktora.. ultrasondan baktı bebeğimde bi sorun yoktu, yan yattım ağrıyan bölgeme baktı, böbreklerinde ağrın var dedi doktor... duş alıp dışarıya falan çıktın mı dedi hayr dedim ama gece üstüm açık kalmıştı belim falan dedi evet ondandır dedi, üstelik balkonu da silmiştim o soğukta... annem doktor'a "peki bu sancılar nöbet nöbet olur mu?" dedi, evet dedi doktorda... yani yan taraflarınızda ağrı olursa kasıklara kadar panik yapmayın bilin ki üşütmüşsünüzdür... belimi sardım yattım hala sıcak tutmaya çalışıyorum kendimi... aman belinizi açık bırakmayın resmen kasım kasım kasıldım ağrı çekerken... annem dedi dudaklarında morardı çok korktum ama rahatladım bi daha bizi korkutma dedi... ahh ah büyük korku atlattım yine... :85:
hamileliğe göre az kilo alsak bile doğum öncesindeki kilomuza hemen dönemeyeceğimiz için hepimizin kilo vermeye ihtiyacı olacak inşallah çabucak veririz fazlalıkları ben plates artı egzersiz yapmayı düşünüyorum kısa zamanda verebilirim belki o zaman, doğum sonrası ilk 40 gün çok önemliymiş vücudun toparlanması için o dönemde sıkılaşma egzersizlerini yapın kızlar mutlaka karın sarkmasını önlüyormuş birde iki kat daha çabuk toparlanmasına yardımcı oluyormuş o dönemde yapılan karın egzesizleri, o zamana kadar bir plates lastiği ve topu edinmem lazım yeni başlayanlar için plates cd sini hazırladım bile kafayı yerim balina gibi bişy olursamevet sözüm sanaydı yakamoz:) ben de çok uzun süre bulantı çektim ama serumlarla hamile kaldığım kiloyu korudum uzun süre, sonra da birden aldım, inşallah veririm doğumdan sonra...
ben geçmişi okuyamadım merve, ne oldu ki? ben tansiyonun yükseldiği için geçmiş olsun demiştim.
olmaz canım yoğurtla balığı yanyana yemek tehlikeli diyorlar, kaldı ki sütü doğrudan içmiyorsun... o sit etkisini kaybetmiştir pastanın içinde ama yine de sen bilirsin...
kızlaaar bugün şeker yüklemesi yaptırdım.. açlık 72 - tokluk 101 . . herşey yolunda çok şükür..
idrar kültürüde istemişti doktorum ama onun sonucu 3 gün sonraymış..
şeker yüklemesi çokta fena bişi diilmiş bi bardak çok şekerli ılık su işte..
yok canım sabah 9 da aç karnına gittim..tok karnına ölçüm olmuyor..
ıyy şekerli ılık su çok kötüdür ya ben çayı bile şekersiz içiyorum :s bende mi aç gitsem :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?