2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

biraz geç kalmışsınız ama olsun bakılır gene de canım... kaç kiloyla hamile kaldın ki? bende toplamda 5 kilo aldım... uzun boyluyum ama aynı zamanda yaplıyım da ama şuan sadece göbeğim çıktı, çok şükür sorunum yok böyle giderse bi o kadar daha alsam çok güzel olucak

boyum 172 kilom 86 ydı hamile kalmadan şimdi 90 oldum benimde göbek var sadece hatta herkes diyo inceldi vücüdun basenlerin fln acaba 3-4 kilo gelir mi karnım

Son düzenleme:
ben de 9 kilo aldım ama çoğunu son 5 haftada aldım, gözüm korkmuyor değil, bu hızla gidersem diye yarın şeker yüklemem olacak inşallah, bu haftadan sonra doktor değiştireceğim, bu daha ilgili olur umarım...

ben 2 kilo aldım bebiş 504 gr. dı en son plesenta suyu ıvır zıvırı da 500 gr. gelirmi bilmiyorum eğer öyleyse 1 kiloyu göbeğe 1 kiloyu kendime almışım ama fazla almakda istemiyorum ya kısmıyorum yemekten oldum olası diyet filanda yapamamışımdır tıka basa yerim ama kiloda almak istemiyorum sonradan veremez komplekse girerim ben boğazdan kısamayınca verilmiyor malum

boyum 172 kilom 86 ydı hamile kalmadan şimdi 90 oldum benimde göbek var sadece hatta herkes diyo inceldi vücüdun basenlerin fln acaba 3-4 kilo gelir mi karnım

aynı kiloda hamile kalmışız ama benim boy 1.78

bende de aksine göbek yoktu şimdi malum çıktı belim ince basenim var biraz ama boyum kaldırıyor beni gören 75 kilosundur falan diyo :) inşallah almayız çok fazla kızlar dikkat edelim ya ...

bu hafta şeker yüklemesi var anlaşılan herkesi :) valla benim tansiyon yüzünden ne tatlı yiyebiliyorum ne tuzlu, bugun zeytin yedim fırladı akşam üstü tansiyonum, yatıyorum şimdi... anlaşılan bebeğim doğana kadr yatıcam

geçmiş olsun merve, bizde aile boyu şeker hastalığı var umarım bende de çıkmaz. sen ne zaman yaptıracaksın? kilo için de sadece abur cuburu kestim, işe yarar herhalde... hayatımda ilk kez boyumla kilom aynı rakamlara denk geldi, boyum 1,69 kilom 69:)
ayrıca şimdiye kadar iki kilo almak müthiş bir şey olmalı:)

perşembe günü yaptırıcam canım... bakalım benim de babamda şeker var ama kan tahlillerim bu zamana kadar hep temiz çıktı ama bilemicem değişebilir... bugun geçmiş olsun dileklerine boğuldum zaten dünkü başıma gelen olayı da yazdım herkes g.olsun dedi :) evt 2 kilo almak müthiş bişey gibi gözüküyor burdan :)

bu söz banaysa teşekkür ederim ama ilk aylarda aşırı kusmalarla verdiğim kilolarında etkisi var tabi almıyım diye dua ediyorum vallahi çünkü annemde ablamda hamileliklerinde fazla kilo almışlar umarım kalıtsal bi olay değildir :)) tek hayalim doğumdan hemen sonra eski kıyafetlerimi fazlalıksız giyebilmek

ya kızlar bişy sorcam akşam yemeğinde balık yedik yaş pasta yemenin bi zararı olurmu şimdi ? hani kremasında süt var ya bişey olurmu ki zehirlenmiyim :))

evet sözüm sanaydı yakamoz:) ben de çok uzun süre bulantı çektim ama serumlarla hamile kaldığım kiloyu korudum uzun süre, sonra da birden aldım, inşallah veririm doğumdan sonra...
ben geçmişi okuyamadım merve, ne oldu ki? ben tansiyonun yükseldiği için geçmiş olsun demiştim.

ya kızlar bişy sorcam akşam yemeğinde balık yedik yaş pasta yemenin bi zararı olurmu şimdi ? hani kremasında süt var ya bişey olurmu ki zehirlenmiyim :))

olmaz canım yoğurtla balığı yanyana yemek tehlikeli diyorlar, kaldı ki sütü doğrudan içmiyorsun... o süt etkisini kaybetmiştir pastanın içinde ama yine de sen bilirsin...

Son düzenleme:
ben geçmişi okuyamadım merve, ne oldu ki? ben tansiyonun yükseldiği için geçmiş olsun demiştim.

heralde en sorunlu hamileliği ben yaşıyorum aranızda kızlar ... ama olsun bebeğim sağlıklı olsun yatarım ben o doğana kadar... :)

kızlaaar bugün şeker yüklemesi yaptırdım.. açlık 72 - tokluk 101 . . herşey yolunda çok şükür..
idrar kültürüde istemişti doktorum ama onun sonucu 3 gün sonraymış..
şeker yüklemesi çokta fena bişi diilmiş bi bardak çok şekerli ılık su işte..

hamileliğe göre az kilo alsak bile doğum öncesindeki kilomuza hemen dönemeyeceğimiz için hepimizin kilo vermeye ihtiyacı olacak inşallah çabucak veririz fazlalıkları ben plates artı egzersiz yapmayı düşünüyorum kısa zamanda verebilirim belki o zaman, doğum sonrası ilk 40 gün çok önemliymiş vücudun toparlanması için o dönemde sıkılaşma egzersizlerini yapın kızlar mutlaka karın sarkmasını önlüyormuş birde iki kat daha çabuk toparlanmasına yardımcı oluyormuş o dönemde yapılan karın egzesizleri, o zamana kadar bir plates lastiği ve topu edinmem lazım yeni başlayanlar için plates cd sini hazırladım bile kafayı yerim balina gibi bişy olursam
olmaz canım yoğurtla balığı yanyana yemek tehlikeli diyorlar, kaldı ki sütü doğrudan içmiyorsun... o sit etkisini kaybetmiştir pastanın içinde ama yine de sen bilirsin...

saol canım zaten yemek için bahane arıyodum iyi oldu söylediğin :))

herşeyin normal çıkması çok iyi canım... nasıl tok mu gittin peki?

çok geçmiş olsun mervecim, zaten ne zamandır balkon falan yıkamıyordum yine kaldı yazını okuyunca.
"İpek :
kızlaaar bugün şeker yüklemesi yaptırdım.. açlık 72 - tokluk 101 . . herşey yolunda çok şükür.."
alıntı yapmayı beceremedim ya:) gözünaydın İpeki darısı bize,
yakamoz, plates hiç yapmadım şimdiye kadar kendi başına öğrenilmesi zor bir şey sanırım... haftasonu eşimin ablası hamileyken bir kişilik emzirirken iki kişilik yenilmesi gerektiğini söyledi, ona da doktor bir tanıdığı söylemiş, bana pek inandırıcı gelmedi ama... iki kişilik yerken emziriken nasıl zayıflayacağız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…