çok geçmiş olsun mervecim, zaten ne zamandır balkon falan yıkamıyordum yine kaldı yazını okuyunca.
"İpek :
kızlaaar bugün şeker yüklemesi yaptırdım.. açlık 72 - tokluk 101 . . herşey yolunda çok şükür.."
alıntı yapmayı beceremedim ya:) gözünaydın İpeki darısı bize,
yakamoz, plates hiç yapmadım şimdiye kadar kendi başına öğrenilmesi zor bir şey sanırım... haftasonu eşimin ablası hamileyken bir kişilik emzirirken iki kişilik yenilmesi gerektiğini söyledi, ona da doktor bir tanıdığı söylemiş, bana pek inandırıcı gelmedi ama... iki kişilik yerken emziriken nasıl zayıflayacağız...
çok geçmiş olsun mervecim, zaten ne zamandır balkon falan yıkamıyordum yine kaldı yazını okuyunca.
"İpek :
kızlaaar bugün şeker yüklemesi yaptırdım.. açlık 72 - tokluk 101 . . herşey yolunda çok şükür.."
alıntı yapmayı beceremedim ya:) gözünaydın İpeki darısı bize,
yakamoz, plates hiç yapmadım şimdiye kadar kendi başına öğrenilmesi zor bir şey sanırım... haftasonu eşimin ablası hamileyken bir kişilik emzirirken iki kişilik yenilmesi gerektiğini söyledi, ona da doktor bir tanıdığı söylemiş, bana pek inandırıcı gelmedi ama... iki kişilik yerken emziriken nasıl zayıflayacağız...
yok yokmuş kivide. her gün bir tane yemek lazım ama hep unutuyorum ben((
İpekcim çok güzel bilgi paylaşmışsın tşk ederim... evt kafama yattı geceleri emzirirken loş bi ortamda emzirmek... hem böylece geceyi gündüzden ayırt edebilir... bunu uygulucam...
gunaydınnnn!!
çılekçılek sanada gunaydın gozum senı arıyor artık sabahları:)
günydın hanımlarrr ve tatlı bebikleriiiii
Canım sana da günaydınnn, aynen sabah en erken ikimiz geliyoruz bakıyorum hemen geldin mi diye :)
Geçmişi okuyordum ben de..
Günaydın dünürcüm ve yakışıklı oğluşuuu
günydın hanımlarrr ve tatlı bebikleriiiii
günaydın dünür naılsın gelin hanım nasıl
sanada gunaydın cnm gecmısı okuyordum yakamoz 2 kılo almıs ona bakıyordum:))
benım arkadan bellı degıl ama gobek ve gogusler fırladı tostoparlak gorunuyorum:))
bır de her sabah kıyafet derdım oluyor...
günaydın kızlar..
moralim çoook bozuk(
bebeğim dün öğlenden bu yana kıpırdamıyoo..
...çok kötüyüm(
öğlene kadar beklicem kıpırdamazsa hala, doktora gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?