Canım daha hergün kıpırdamazlar ki, neden bozuyorsun moralini. Benimki pazar öğlenden beri çok az kıpırdadı hatta gaz mı düye düşündüm ama hiç aklıma bişey getirmiyorum.
Her yerde yazıyor bak internetten, 28. haftadan önce hergün hareket beklemeyin diye
Canım daha hergün kıpırdamazlar ki, neden bozuyorsun moralini. Benimki pazar öğlenden beri çok az kıpırdadı hatta gaz mı düye düşündüm ama hiç aklıma bişey getirmiyorum.
Her yerde yazıyor bak internetten, 28. haftadan önce hergün hareket beklemeyin diye
günaydın kızlar..
moralim çoook bozuk(
bebeğim dün öğlenden bu yana kıpırdamıyoo..
...çok kötüyüm(
öğlene kadar beklicem kıpırdamazsa hala, doktora gidicem
ama benim oğlum çok hareketliydi teyzesii...
kıpır kıpırdı.. şimdi böyle olunca çok moralım bozuldu...(
kızlarrrrrrrrrrrr gunaydınnnnnnnnnnnnn
dımı cılekkk bız hıc bakmıyoruz hergun kıpırdıyormu dıe kıpırdamassa dert bıle etmıyoruz okadar rahatız nasılsa ıcımızde kıpırdıyorr bız duymuyoruz dıye::):))):)
yaaaa sadece 2 kılo almak nasıl bısıdırrrrrrrrrr bırı bana anlatsınnnn:):):)::):)
yaaaa sadece 2 kılo almak nasıl bısıdırrrrrrrrrr bırı bana anlatsınnnn:):):)::):)
günaydın kızlar..
moralim çoook bozuk(
bebeğim dün öğlenden bu yana kıpırdamıyoo..
...çok kötüyüm(
öğlene kadar beklicem kıpırdamazsa hala, doktora gidicem
günaydın kızlarrr..
Biz geldik..
hosgeldınız hanımlar..
günaydın kızlarrr nasılsınızzz
günaydın kızlarrr..
Biz geldik..
günaydın kızlarrr nasılsınızzz
Günaydın kuzuuuu gitmeyeceksin di mi bugün erkenden :)
Günaydn berrin, hoşgeldin
ne güzel di mi :) ben o kadar dikkat ederek 7 kilo alınca cinnet geçirdim, saldım artık herşeyi yiyorum :)
canını sıkma canm benımkınınde hergun net hareketı olmuyor bazen dıyorum ben mı dınleyemıyorum yogunluktan dıye ama 28. haftadan sonra uyuyamayacagız bıle..
cok kafana takılıyorsa doktorunla gorus kuruntu yapmazsın rahatlatır senı.
9 oldu saat, ara bi doktorunu istersen için rahat etsin. bi de çikolata yiyip sırt üstü uzanırsan kıpırdar onu dene istersen..
Canım üzülme lütfen yaa, iyidir o.Ters bi hareket yapmadın, düşmedin etmedin demi.Boşuna stres yapma..Çiko ye..Sağlık ocakları da bakıyor ,yakınd varsa görünebilirsin..Üzülme ama, ters bişey yoktur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?