2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ama benim oğlum çok hareketliydi teyzesii...
kıpır kıpırdı.. şimdi böyle olunca çok moralım bozuldu...(

kızlarrrrrrrrrrrr gunaydınnnnnnnnnnnnn

dımı cılekkk bız hıc bakmıyoruz hergun kıpırdıyormu dıe kıpırdamassa dert bıle etmıyoruz okadar rahatız nasılsa ıcımızde kıpırdıyorr bız duymuyoruz dıye::):))):)

günaydın kızlar..
moralim çoook bozuk(
bebeğim dün öğlenden bu yana kıpırdamıyoo..
...çok kötüyüm(
öğlene kadar beklicem kıpırdamazsa hala, doktora gidicem

canını sıkma canm benımkınınde hergun net hareketı olmuyor bazen dıyorum ben mı dınleyemıyorum yogunluktan dıye ama 28. haftadan sonra uyuyamayacagız bıle..
cok kafana takılıyorsa doktorunla gorus kuruntu yapmazsın rahatlatır senı.

ama benim oğlum çok hareketliydi teyzesii...
kıpır kıpırdı.. şimdi böyle olunca çok moralım bozuldu...(

9 oldu saat, ara bi doktorunu istersen için rahat etsin. bi de çikolata yiyip sırt üstü uzanırsan kıpırdar onu dene istersen..

Günaydın canımmm... dimi yaaa :) hissiz ana olunca :) ben diyorum oynuyordur benim çocuğum hissiz annesi anlamıyordur :)

günaydın kızlar..
moralim çoook bozuk(
bebeğim dün öğlenden bu yana kıpırdamıyoo..
...çok kötüyüm(
öğlene kadar beklicem kıpırdamazsa hala, doktora gidicem

Canım üzülme lütfen yaa, iyidir o.Ters bi hareket yapmadın, düşmedin etmedin demi.Boşuna stres yapma..Çiko ye..Sağlık ocakları da bakıyor ,yakınd varsa görünebilirsin..Üzülme ama, ters bişey yoktur..

9 oldu saat, ara bi doktorunu istersen için rahat etsin. bi de çikolata yiyip sırt üstü uzanırsan kıpırdar onu dene istersen..

kızlarr sanki kıpraştı :))
heyecandan kalbimm yerınden çıkacak...evde olsam şimdi çikolata testini yapardım emin olun, ama işteyım..öyle vücudumu dinlemekle meşgulüm, bana denilenleri bile anlamıyorum..çünkü aklım başka yerde....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…