kızlarr sanki kıpraştı :))
heyecandan kalbimm yerınden çıkacak...evde olsam şimdi çikolata testini yapardım emin olun, ama işteyım..öyle vücudumu dinlemekle meşgulüm, bana denilenleri bile anlamıyorum..çünkü aklım başka yerde....:)
İnşallah gitmiycm, bugün ağa da yok..Yokluğunu hissettirmemek lazım...
Hem size haberlerim var, dün biz doktora gttik amaaa, kimse bizi merak etmemiş....
kuzuuuuuuuuuuuu hosgeldınnnn
oleyyy artık burdaymıssınnnn superrrrr
Naber canım, iyi misin..
Kızların hepsi de geçmişe dalmış herhalde...
Fatmaaa, oğlanı tosun yapmışın kızzz..
Maşallah kuzucuğa..
Bi terslik çıkmazsa evet burdayım..İşleri normal düzene oturttuk, ekstra olan bitti...
Çok özledim zaten hepinizi de..
ıyıyım canım saol ben gecmısı bıtırdım 7:30 da gelınce okudum kımseler olmuyor bır ben bır de cılekcılek:))
ozcan denızın fılmıne bakıyordum kayınvalıdemle sınemaya gıdecegızde yorumları okuyordum sen nasılsın keyıfler nasıl oykunun?
İyiyiz biz de kızımla..Dün doktora gittik, yazıcam birazdan neler dediğini..
Ya filme çok güzel diyorlar gitmeyi ben de çok istiyorum ama, kısmet bakalım...Siz baya erkencisiniz..7.30 burda olunca geçmişi okumak erken bitiyordur..
evet teyzesiiiiii iyimiş şükür radyolog korkuttu bizi ama iyimiş
bızde sneı ozledıkkk cnmmmm
eee oykuuuuu hanm nasıllarmıs cnmmm
Bakma sen radyoloğa falan..Aslan gibi koçum benim.....Maşallah kilosu da çok güzel..İri bile bence..
Anlatıyorum hemen yazıcam şimdi..
İnşallah gitmiycm, bugün ağa da yok..Yokluğunu hissettirmemek lazım...
Hem size haberlerim var, dün biz doktora gttik amaaa, kimse bizi merak etmemiş....
ya cılek bende bıde beyaz ekmek felan esem nolurumm artık peynırımı degıstırdım lıgt aldım zeytın de cok yemıommm offf :)
kızlarr sanki kıpraştı :))
heyecandan kalbimm yerınden çıkacak...evde olsam şimdi çikolata testini yapardım emin olun, ama işteyım..öyle vücudumu dinlemekle meşgulüm, bana denilenleri bile anlamıyorum..çünkü aklım başka yerde....:)
günaydın kızlaaaaarrr.....
Aaaa merak ettim, anlatsanaaa :) Nasıl Öykü kuzusuuuu
Aman ben yiyorum, zeytin bal yumurta herşeyiii :)
Oh bak rahatla işte :) benim hele işte hiç hareket etmiyor , 2 büklüm oluyor bebeğim herhalde yaaa sandalye tepesinde bütün gün(
Bak gördün mü, boşa evham yapmışsın..Allaha emanet onlar, bişey olmaz inşallah...Birzdan iyice coşar annesi, üzülme sen..
Oh bak rahatla işte :) benim hele işte hiç hareket etmiyor , 2 büklüm oluyor bebeğim herhalde yaaa sandalye tepesinde bütün gün(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?