2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bak gördün mü, boşa evham yapmışsın..Allaha emanet onlar, bişey olmaz inşallah...Birzdan iyice coşar annesi, üzülme sen..

Naber canım, iyi misin..
Kızların hepsi de geçmişe dalmış herhalde...

ıyıyım canım saol ben gecmısı bıtırdım 7:30 da gelınce okudum kımseler olmuyor bır ben bır de cılekcılek:))
ozcan denızın fılmıne bakıyordum kayınvalıdemle sınemaya gıdecegızde yorumları okuyordum sen nasılsın keyıfler nasıl oykunun?

İyiyiz biz de kızımla..Dün doktora gittik, yazıcam birazdan neler dediğini..
Ya filme çok güzel diyorlar gitmeyi ben de çok istiyorum ama, kısmet bakalım...Siz baya erkencisiniz..7.30 burda olunca geçmişi okumak erken bitiyordur..

kız yaz dün bende giremedim pek evdeydim işede gelmedim evde de hilmi hep nettedeydi pek bakmadım internet gitti geldi sürekli ... ne dedi öykücüğe dr

İnşallah gitmiycm, bugün ağa da yok..Yokluğunu hissettirmemek lazım...
Hem size haberlerim var, dün biz doktora gttik amaaa, kimse bizi merak etmemiş....

Aaaa merak ettim, anlatsanaaa :) Nasıl Öykü kuzusuuuu

ya cılek bende bıde beyaz ekmek felan esem nolurumm artık peynırımı degıstırdım lıgt aldım zeytın de cok yemıommm offf :)

Aman ben yiyorum, zeytin bal yumurta herşeyiii :)

Oh bak rahatla işte :) benim hele işte hiç hareket etmiyor , 2 büklüm oluyor bebeğim herhalde yaaa sandalye tepesinde bütün gün (

Bak gördün mü, boşa evham yapmışsın..Allaha emanet onlar, bişey olmaz inşallah...Birzdan iyice coşar annesi, üzülme sen..

ama çok korktum biliyomusun? kendi korkmam yetmıyomuş gibi herifimide korkuttum, garibim yanıma geldi __kıpırdadı mı diye soruyoo..kıyamammmm ona ben.. not: eşimle aynı yerde çalışıyoruz:)

Oh bak rahatla işte :) benim hele işte hiç hareket etmiyor , 2 büklüm oluyor bebeğim herhalde yaaa sandalye tepesinde bütün gün (

haklısın valla..benim sırtım, popom tutulmuş şekilde eve gidiyorum her gün..sonra çocuktan hareket bekle..dimi ama...çok yanlışşşşş çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…