2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dünde tartıuldım saglık ocagında geçen haftada 80 nim hala 80nim

kızlar nıveanın atta çantasını almayı düşünen veya alan var mı aranızda
bana biraz uygun geldi nasıl sizce :44:

Dün sabah kendi doktorumda randevum vardı, şeker testi için...Şekerim düşük çıktı, o yüzden sürekli yemek yemek istiyormuşum, doymuyormuşum...Şekerin yükseği iyi değil ama,düşüğü de iyi değilmiş...
Yani çikoları canı çeken kızım değilmiş, benmişim...Diyetisyene yönlerdirdi doktorum...
Artık diyetisyene gidiyorum yani...
Kızım iyiymiş, ama yine ultrasondan rahatsız oldu garibim..Bi baktırmadı kendine..852 gr. olmuş...
Öğleden sonra da detay ultrason denilen renkli doppler randevum vardı tıp hastanesinde...Orası çok kötüydü yaa, asistan doktor baktı ölçemiyorum diye doktor çağırdı, normal doktor geldi o d ölçemedi, profesör geldi en son, bedava profesöre muayene oldum.. O ölçtü biçti, çok şükür herşey yolundaymış ama küçük hanım o kadar rahatsız oldu ki, milletin 10 dakikada çıktığı yerden tam 1 saat 50 dakikada çıkabildim..3 doktor değiştirdim...Kıpırdak kızım ölçülmesine izin vermedi..Ama en sonunda yoruldu herhalde, atıldı gitti, profesör rahatça ölçtü..Bütün organ gelişimleri normal, 2 arter 1 ven var dedi...Sordum onu da, kimisinde 1 tane oluyor, ne gibi bi sorun olur dedim..Bluee da öyleydi yaa..Bişey olmaz, doğum kilosu biraz düşük olabilir..Sonuçta o arterler falan göbek bağıyla gidicek, çok büyük bi problem değil dedi...
9 nisan rapor başlangıç tarihim..
14 mayıs raporumu ertelersem o rapor başlangıç tarihi..
4 haziran da minnoşuma kavuşma tarihim olarak belirledi civanım...

kızlar nıveanın atta çantasını almayı düşünen veya alan var mı aranızda
bana biraz uygun geldi nasıl sizce :44:

ben düşünüyorum..
geçenlerde çarşıda dikkatimi çekti, çanta ve ürünler hepsinin fiyatı uygundu..büyük ihtimal nıvea alıcam canım...

Kizlar gunaydin
Birsey sorucam size. Benim hemen her gun belli miktarda akintim geliyor. Mesela bugun disardan eve geldim, kapidan iceri girdim ve o an islaklik hissettim. Sanki bir anda bosaliverdi. Bu sekilde akinti hemen her gun oluyor 1 ya da 2 sefer. Doktora sormustum bir ay onceki kontrolde suyun iyi demisti. Gecen cts de doktordaydim suyumda yine sorun yoktu.
Gelen sivi yari seffaf bir sivi. Sizde de boylesi akintilar var mi? Yoksa benim suyum mu geliyor azar azar :18:

ayyyyyyyyy maşallah maşallah nazarlardan saklasın rabbim iyimiş yani sonuçta sevindik

ayyyyyyyyy maşallah maşallah nazarlardan saklasın rabbim iyimiş yani sonuçta sevindik

İyiymiş iyi..Yalnız dün çok kaçırdık keyfini...Radyolojideki doktor, çok güçlü tekmeler atıyor, kilosuna göre bu tekmeler çok kuvvetli dedi..Korkudan yavrum yazık can havliyle tekmeledi durdu..Ve inan hiç durmuyor yaaa...Bi ortası yok benim kızın, önceden hiç kıpırdamıyordu ona üzülüyordum..Şimdi de durduramıyorum..

bnimde oluyo canım dert etme

gozunaydın cnmmm senın kız ısı bılıo ılla benı prof olcsun demıs :):)::)
yaa herkesın muhtemel dogum tarıhı bellı oluyoooo ne guzeell:)
kuzu hanı nette sata gore hesaplanıyorya o hangı tarıhı verıyordu ben de kendı dogumumu hesaplım bare....

Günaydın canım...Benim her zaman değil de, sanki hapşurunca falan oluyor biraz akıntı kaçağı...Doktorum da normal dedi..Suyun kontrollerde normal çıkıyorsa sorun yoktur..

icine sine sine almissindir sonuclari, sansli kizina profesor bakmis ne guzel

ben düşünüyorum..
geçenlerde çarşıda dikkatimi çekti, çanta ve ürünler hepsinin fiyatı uygundu..büyük ihtimal nıvea alıcam canım...

peki canım fiyatı ne kadardı ben dün sordum 39 tl dediler
sebamed almayı düşünüyordum eczanede çalıştığım için uygun fiyata alırım demiştim ama öle olmadı baya pahalıya gelecek sebamed ürünleri bende nıvea almaya karar verdim

Nete göre benim 11 haziran normal doğum tarihi..
Ama doktorum normal doğumu kaldıramayacağımı düşündüğünden direk sezeryan günü verdi..Rapor tarihim falan hepsi belli oldu, şaka maka doğurcaz tarih belli olunca tuhaf oldum..

evt benim sıpada öleydi o asık radyolga bile günün gösterdi durmadıadam diyo bide kerata durmuyo yüzünü çevirdi diye iyi yaptın ohh dedim oğluma

Maşallahh canım..eee şimdi diyetisyene mi gidicen sen?? çok mu kılo aldın kızzz ??

aynı sorun bende de oluyor..önemlı bişey olduğunu düşünmüyorum canım..takma kafana.

Gunaydinnnnnnnn
Kuzu ne zamandir yoktun artik gitme bir Yerre seker dusmesinede diktat et canim AMA iyi haberlerle Geldin gozun aydin

Aakinti bendede oluyor bayaa japones

Fatma dun doctor seni gicik etmis AMA neticelerin guzelmis gozun aydin canimmm ))

kızlar EGE aradı az önce
Durucuk gayet iyiymiş. 870 gr. olmuş. herşey yolunda demişler.
Ama doktorlar başta kendi aralarında konuşmuşlar sonra başka bir doktoru çağırmışlar biraz telaşlanmış ege. Ama bişey yok merak etme bebeğin iyi demişler.
Oradaki ebe de merak etmeyin doktorlar aralarında konuşurlar demiş. ama içine kurt düşmüş tedirgin ve üzgündü sesi hepinize çok selam söyledi

öğleden sonra da kan testi istemişler ona göre ilaçlarını yeniden düzenleyeceklermiş.

haberler böyle kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…