2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sagolasınc anım şükür iyi bitti kadın dogumcuya gidince rahatladım:) iyi yaa biim bebiklermiz :)):)

biz soralı 1 ay kadar oluyor ..45 civarıydı..bende sebamed düşünüyordum ama gerçekten cok pahalı..en iyisi sebamed miş sözde ama bu işler bütçeyede bakıyor..nıveada kötü değil sonuçta..ben nıvea alıcam..bezide prima alıcam:))

ayyy çok şükür iyi bizim bebiklerimiz kimse tedirgin olmasın

evt benim sıpada öleydi o asık radyolga bile günün gösterdi durmadıadam diyo bide kerata durmuyo yüzünü çevirdi diye iyi yaptın ohh dedim oğluma

korkuyorlar kız... Benimki hep böyle yapıyo ultrasona girince...Hiç durmuyor...Bi görsen tekme atıyor, elini kaldırıyor, bi de ultrason nerdeyse elini oraya götürüyor hemen...

Maşallahh canım..eee şimdi diyetisyene mi gidicen sen?? çok mu kılo aldın kızzz ??

9 kilo almışım ama şekerim düşük çıktı, doyamıyorum ve sürekli tatlı yiyorum o yüzden diyetisyene yönlerdirdi doktorum..Bi de açılmam vardı benim, kilo almamam gerekiyor ama sürekli kilo alıyorum..Diyetisyene gittim dün zaten, liste verdi uymaya çalışacam bakalım elimden geldiğince..

fmg nınde bellı sanırım bıde senın bellı oldu kuzuu ayyy ne guzel ır seyyy yaaa
gun saymaya baslayabılırsınız artık:)

Canım inşallah bi aksilik çıkmazsa buralardayım...İşler yoğunluk olarak azaldı..Normal düzene döndük..

Ya dün bana da öyle oldu, kendi aralarında konuştukça doktorlar insan telaşlanıyor..Ama iyiymiş durucum..Maşallah gr.ı da çok iyiymiş...Çok sevindim yaa...

canım ben bezi huggıes almayı düşünüyorum facebook da milupa anne bebek kulübü var oraya üye oldum . üye olan herkese hediyeler veriyorlar hamilelikten çocuk 3 yaşına gelene kadar sürpriz hediye gönderiyorlar niveanın ve huggıesin numunelerinden gönderiyorlar 15 güne kadar geçecekmiş elime

Oy Maaşallah büyümüşte sağlıklı olmasına çok sevindim gözün aydın canım

hahahhaha sanırsam bu hazıran annelerının hepsını doktor dıyetısyene yonlendırcekkk bırazdan oykum gelırr oda dıyetısyene gıderrrr::):):)
benıde yonlendırdı fazla kılodan ama gıtmıcem ben :)

günaydın kıslar bzi geldik oğlumla dünden beri pek bi hareketi hissedemiyorum bende oğlumun önce telaş yapmadım ama öğleye kadar hissedemezsem korkacağım uyuyordur dedim ama hiç bu kadar uzun süre ara vermemişti çocuğum

kuzucum gözün aydın herşey yolunda çok sevindim canım
akıntı bende de var dr a bi sormak lazım aslında bugün yanmayla uyandım idrar yolu enfeksiyonu olabilir

günaydın kızlar nasılsınız bugün :)

ay canım benim sağol sorduğun için.. benim doktor da aynısını dedi, kilosu düşük olabilir dedi. 30.haftada tekrar detaylıya giricem sürekli takip edecek doktorlar..
ay ne güzel tarihiniz belli olmuş hayırlı olsun :)) kız 3 ay kalmış şaka maka nerdeyse tam 3 ay sonra bebişine kavuşuyorsun :)
benim muhtemel doğum tarihi detaylıda 2 temmuz görünüyor, siz bebelerin mevlüdünü okuturken anca doğum yaparım ben

bana dün birde msj geldi philips avent biberonundan kazanmak için forum doldurdum sizde doldurun kızlar h ttp://virusvirusvirusvirusvirusvirusvirus/fsKmQf bu adrese girin iş yerinde kullanan arkadaşım var acaip mmenun

Son düzenleyen: Moderatör:

günaydın hoşgeldin

sağlıklı olsunlar da canım önemlisi o henm belli olmaz 10 gün önce 10 gün sonraya hazır olmak lazım hiçbir işimizi son günlere bırakmayalım dün doğum yapan bi arkadaşım geldi aldıklarıma baktı fazla bişey alma hediye de çok geliyor zaten dedi bizim bir banyo havlumuzla bebek bakım ürünlerimiz kaldı sabun losyon vs onlarda en pahalı kalemlermiş 600 tlye almışlar şampuanı vs sebamed almışlar ben de öyle düşünüyorum güvenilir geliyor bana bakalım

beni ikiay önce yönlendirdi ben diyetisyen strese sokuyor dedim sıyrıldım doktor bişey diyemedi tamam gitme dedi sen dikkat et :)))))

ar bişi sorucam bu balık yagı hapını kullnan varmı varsada ne aralıklarla alıyo eczacı üzerine sabah-akşam 1 aç yazmışda çok gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…