Gunaydinnnnnnnn
Kuzu ne zamandir yoktun artik gitme bir Yerre seker dusmesinede diktat et canim AMA iyi haberlerle Geldin gozun aydin
Aakinti bendede oluyor bayaa japones
Fatma dun doctor seni gicik etmis AMA neticelerin guzelmis gozun aydin canimmm))
peki canım fiyatı ne kadardı ben dün sordum 39 tl dediler
sebamed almayı düşünüyordum eczanede çalıştığım için uygun fiyata alırım demiştim ama öle olmadı baya pahalıya gelecek sebamed ürünleri bende nıvea almaya karar verdim
ayyy çok şükür iyi bizim bebiklerimiz kimse tedirgin olmasınkızlar EGE aradı az önce
Durucuk gayet iyiymiş. 870 gr. olmuş. herşey yolunda demişler.
Ama doktorlar başta kendi aralarında konuşmuşlar sonra başka bir doktoru çağırmışlar biraz telaşlanmış ege. Ama bişey yok merak etme bebeğin iyi demişler.
Oradaki ebe de merak etmeyin doktorlar aralarında konuşurlar demiş. ama içine kurt düşmüş tedirgin ve üzgündü sesihepinize çok selam söyledi
öğleden sonra da kan testi istemişler ona göre ilaçlarını yeniden düzenleyeceklermiş.
haberler böyle kızlar.
evt benim sıpada öleydi o asık radyolga bile günün gösterdi durmadıadam diyo bide kerata durmuyo yüzünü çevirdi diye iyi yaptın ohh dedim oğluma
Maşallahh canım..eee şimdi diyetisyene mi gidicen sen?? çok mu kılo aldın kızzz ??
Sagol canim, icim rahatliyor cevaplarinizi okudukca
Ben iki hafta ustuste gittim olcum yapamadilari icin. Ilk hafta kizim sirtini donmedi tembel. O nedenle spina bfida bakamadilar, tam 4 saat hastanede kaldim. Gecen cts yine ayni pozisyondaydi yine bakamadilar. Gorebildikleri kadariyla sorun yok dediler ama tam olcum olamadi. Allaha emanet dedim biraktim isin ucunu ne yapayim? ama bol bol gormus olduk miniklerimizi degil mi?Ama çok korktum çok uzun sürdü ve sürekli ölçemiyoruz falan dedikçe doktorlar bi sorun olduğunu düşündüm hep...Allaha şükür bişey çıkmadı ama, orda az daha yatsam canım çıkacaktı yerinden...
Sagol canimAakinti bendede oluyor bayaa japones
Nete göre benim 11 haziran normal doğum tarihi..
Ama doktorum normal doğumu kaldıramayacağımı düşündüğünden direk sezeryan günü verdi..Rapor tarihim falan hepsi belli oldu, şaka maka doğurcaz tarih belli olunca tuhaf oldum..
Gunaydinnnnnnnn
Kuzu ne zamandir yoktun artik gitme bir Yerre seker dusmesinede diktat et canim AMA iyi haberlerle Geldin gozun aydin
Aakinti bendede oluyor bayaa japones
Fatma dun doctor seni gicik etmis AMA neticelerin guzelmis gozun aydin canimmm))
kızlar EGE aradı az önce
Durucuk gayet iyiymiş. 870 gr. olmuş. herşey yolunda demişler.
Ama doktorlar başta kendi aralarında konuşmuşlar sonra başka bir doktoru çağırmışlar biraz telaşlanmış ege. Ama bişey yok merak etme bebeğin iyi demişler.
Oradaki ebe de merak etmeyin doktorlar aralarında konuşurlar demiş. ama içine kurt düşmüş tedirgin ve üzgündü sesihepinize çok selam söyledi
öğleden sonra da kan testi istemişler ona göre ilaçlarını yeniden düzenleyeceklermiş.
haberler böyle kızlar.
biz soralı 1 ay kadar oluyor ..45 civarıydı..bende sebamed düşünüyordum ama gerçekten cok pahalı..en iyisi sebamed miş sözde ama bu işler bütçeyede bakıyor..nıveada kötü değil sonuçta..ben nıvea alıcam..bezide prima alıcam:))
Dün sabah kendi doktorumda randevum vardı, şeker testi için...Şekerim düşük çıktı, o yüzden sürekli yemek yemek istiyormuşum, doymuyormuşum...Şekerin yükseği iyi değil ama,düşüğü de iyi değilmiş...
Yani çikoları canı çeken kızım değilmiş, benmişim...Diyetisyene yönlerdirdi doktorum...
Artık diyetisyene gidiyorum yani...
Kızım iyiymiş, ama yine ultrasondan rahatsız oldu garibim..Bi baktırmadı kendine..852 gr. olmuş...
Öğleden sonra da detay ultrason denilen renkli doppler randevum vardı tıp hastanesinde...Orası çok kötüydü yaa, asistan doktor baktı ölçemiyorum diye doktor çağırdı, normal doktor geldi o d ölçemedi, profesör geldi en son, bedava profesöre muayene oldum..O ölçtü biçti, çok şükür herşey yolundaymış ama küçük hanım o kadar rahatsız oldu ki, milletin 10 dakikada çıktığı yerden tam 1 saat 50 dakikada çıkabildim..3 doktor değiştirdim...Kıpırdak kızım ölçülmesine izin vermedi..Ama en sonunda yoruldu herhalde, atıldı gitti, profesör rahatça ölçtü..Bütün organ gelişimleri normal, 2 arter 1 ven var dedi...Sordum onu da, kimisinde 1 tane oluyor, ne gibi bi sorun olur dedim..Bluee da öyleydi yaa..Bişey olmaz, doğum kilosu biraz düşük olabilir..Sonuçta o arterler falan göbek bağıyla gidicek, çok büyük bi problem değil dedi...
9 nisan rapor başlangıç tarihim..
14 mayıs raporumu ertelersem o rapor başlangıç tarihi..
4 haziran da minnoşuma kavuşma tarihim olarak belirledi civanım...
9 kilo almışım ama şekerim düşük çıktı, doyamıyorum ve sürekli tatlı yiyorum o yüzden diyetisyene yönlerdirdi doktorum..Bi de açılmam vardı benim, kilo almamam gerekiyor ama sürekli kilo alıyorum..Diyetisyene gittim dün zaten, liste verdi uymaya çalışacam bakalım elimden geldiğince..
Dün sabah kendi doktorumda randevum vardı, şeker testi için...Şekerim düşük çıktı, o yüzden sürekli yemek yemek istiyormuşum, doymuyormuşum...Şekerin yükseği iyi değil ama,düşüğü de iyi değilmiş...
Yani çikoları canı çeken kızım değilmiş, benmişim...Diyetisyene yönlerdirdi doktorum...
Artık diyetisyene gidiyorum yani...
Kızım iyiymiş, ama yine ultrasondan rahatsız oldu garibim..Bi baktırmadı kendine..852 gr. olmuş...
Öğleden sonra da detay ultrason denilen renkli doppler randevum vardı tıp hastanesinde...Orası çok kötüydü yaa, asistan doktor baktı ölçemiyorum diye doktor çağırdı, normal doktor geldi o d ölçemedi, profesör geldi en son, bedava profesöre muayene oldum..O ölçtü biçti, çok şükür herşey yolundaymış ama küçük hanım o kadar rahatsız oldu ki, milletin 10 dakikada çıktığı yerden tam 1 saat 50 dakikada çıkabildim..3 doktor değiştirdim...Kıpırdak kızım ölçülmesine izin vermedi..Ama en sonunda yoruldu herhalde, atıldı gitti, profesör rahatça ölçtü..Bütün organ gelişimleri normal, 2 arter 1 ven var dedi...Sordum onu da, kimisinde 1 tane oluyor, ne gibi bi sorun olur dedim..Bluee da öyleydi yaa..Bişey olmaz, doğum kilosu biraz düşük olabilir..Sonuçta o arterler falan göbek bağıyla gidicek, çok büyük bi problem değil dedi...
9 nisan rapor başlangıç tarihim..
14 mayıs raporumu ertelersem o rapor başlangıç tarihi..
4 haziran da minnoşuma kavuşma tarihim olarak belirledi civanım...
canım ben bezi huggıes almayı düşünüyorum facebook da milupa anne bebek kulübü var oraya üye oldum . üye olan herkese hediyeler veriyorlar hamilelikten çocuk 3 yaşına gelene kadar sürpriz hediye gönderiyorlar niveanın ve huggıesin numunelerinden gönderiyorlar 15 güne kadar geçecekmiş elime
günaydın kızlar nasılsınız bugün :)
ay canım benim sağol sorduğun için.. benim doktor da aynısını dedi, kilosu düşük olabilir dedi. 30.haftada tekrar detaylıya giricem sürekli takip edecek doktorlar..
ay ne güzel tarihiniz belli olmuş hayırlı olsun :)) kız 3 ay kalmış şaka maka nerdeyse tam 3 ay sonra bebişine kavuşuyorsun :)
benim muhtemel doğum tarihi detaylıda 2 temmuz görünüyor, siz bebelerin mevlüdünü okuturken anca doğum yaparım ben
hahahhaha sanırsam bu hazıran annelerının hepsını doktor dıyetısyene yonlendırcekkk bırazdan oykum gelırr oda dıyetısyene gıderrrr::):):)
benıde yonlendırdı fazla kılodan ama gıtmıcem ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?