kızlar EGE aradı az önce
Durucuk gayet iyiymiş. 870 gr. olmuş. herşey yolunda demişler.
Ama doktorlar başta kendi aralarında konuşmuşlar sonra başka bir doktoru çağırmışlar biraz telaşlanmış ege. Ama bişey yok merak etme bebeğin iyi demişler.
Oradaki ebe de merak etmeyin doktorlar aralarında konuşurlar demiş. ama içine kurt düşmüş tedirgin ve üzgündü sesihepinize çok selam söyledi
öğleden sonra da kan testi istemişler ona göre ilaçlarını yeniden düzenleyeceklermiş.
haberler böyle kızlar.
Sagol canim, icim rahatliyor cevaplarinizi okudukca
Ben iki hafta ustuste gittim olcum yapamadilari icin. Ilk hafta kizim sirtini donmedi tembel. O nedenle spina bfida bakamadilar, tam 4 saat hastanede kaldim. Gecen cts yine ayni pozisyondaydi yine bakamadilar. Gorebildikleri kadariyla sorun yok dediler ama tam olcum olamadi. Allaha emanet dedim biraktim isin ucunu ne yapayim? ama bol bol gormus olduk miniklerimizi degil mi?
Sagol canim
günaydın hoşgeldin.
yaa kızlar benim büyümeyen gögüslerimde çatlaklar olmuş dün gördüm yaaa sinir oldum bu zmana kadr yoktu :84::84:
gunaydınn cnmmmmmmmmmm
fmg sen 1 gunde ne yıyosun mutlaka ve kesnlıkle yemedıgın meyve felan varmııı
sen almıyorsun fazla kıloooo
Dün sabah kendi doktorumda randevum vardı, şeker testi için...Şekerim düşük çıktı, o yüzden sürekli yemek yemek istiyormuşum, doymuyormuşum...Şekerin yükseği iyi değil ama,düşüğü de iyi değilmiş...
Yani çikoları canı çeken kızım değilmiş, benmişim...Diyetisyene yönlerdirdi doktorum...
Artık diyetisyene gidiyorum yani...
Kızım iyiymiş, ama yine ultrasondan rahatsız oldu garibim..Bi baktırmadı kendine..852 gr. olmuş...
Öğleden sonra da detay ultrason denilen renkli doppler randevum vardı tıp hastanesinde...Orası çok kötüydü yaa, asistan doktor baktı ölçemiyorum diye doktor çağırdı, normal doktor geldi o d ölçemedi, profesör geldi en son, bedava profesöre muayene oldum..O ölçtü biçti, çok şükür herşey yolundaymış ama küçük hanım o kadar rahatsız oldu ki, milletin 10 dakikada çıktığı yerden tam 1 saat 50 dakikada çıkabildim..3 doktor değiştirdim...Kıpırdak kızım ölçülmesine izin vermedi..Ama en sonunda yoruldu herhalde, atıldı gitti, profesör rahatça ölçtü..Bütün organ gelişimleri normal, 2 arter 1 ven var dedi...Sordum onu da, kimisinde 1 tane oluyor, ne gibi bi sorun olur dedim..Bluee da öyleydi yaa..Bişey olmaz, doğum kilosu biraz düşük olabilir..Sonuçta o arterler falan göbek bağıyla gidicek, çok büyük bi problem değil dedi...
9 nisan rapor başlangıç tarihim..
14 mayıs raporumu ertelersem o rapor başlangıç tarihi..
4 haziran da minnoşuma kavuşma tarihim olarak belirledi civanım...
Günaydın fıstık, nasılsın..
ayyy çok şükür iyi bizim bebiklerimiz kimse tedirgin olmasın
Ya dün bana da öyle oldu, kendi aralarında konuştukça doktorlar insan telaşlanıyor..Ama iyiymiş durucum..Maşallah gr.ı da çok iyiymiş...Çok sevindim yaa...
günaydın hoşgeldin
sağlıklı olsunlar da canım önemlisi o henm belli olmaz 10 gün önce 10 gün sonraya hazır olmak lazım hiçbir işimizi son günlere bırakmayalım dün doğum yapan bi arkadaşım geldi aldıklarıma baktı fazla bişey alma hediye de çok geliyor zaten dedi bizim bir banyo havlumuzla bebek bakım ürünlerimiz kaldı sabun losyon vs onlarda en pahalı kalemlermiş 600 tlye almışlar şampuanı vs sebamed almışlar ben de öyle düşünüyorum güvenilir geliyor bana bakalım
günaydın hoşgeldin.
yaa kızlar benim büyümeyen gögüslerimde çatlaklar olmuş dün gördüm yaaa sinir oldum bu zmana kadr yoktu :84::84:
Dün sabah kendi doktorumda randevum vardı, şeker testi için...Şekerim düşük çıktı, o yüzden sürekli yemek yemek istiyormuşum, doymuyormuşum...Şekerin yükseği iyi değil ama,düşüğü de iyi değilmiş...
Yani çikoları canı çeken kızım değilmiş, benmişim...Diyetisyene yönlerdirdi doktorum...
Artık diyetisyene gidiyorum yani...
Kızım iyiymiş, ama yine ultrasondan rahatsız oldu garibim..Bi baktırmadı kendine..852 gr. olmuş...
Öğleden sonra da detay ultrason denilen renkli doppler randevum vardı tıp hastanesinde...Orası çok kötüydü yaa, asistan doktor baktı ölçemiyorum diye doktor çağırdı, normal doktor geldi o d ölçemedi, profesör geldi en son, bedava profesöre muayene oldum..O ölçtü biçti, çok şükür herşey yolundaymış ama küçük hanım o kadar rahatsız oldu ki, milletin 10 dakikada çıktığı yerden tam 1 saat 50 dakikada çıkabildim..3 doktor değiştirdim...Kıpırdak kızım ölçülmesine izin vermedi..Ama en sonunda yoruldu herhalde, atıldı gitti, profesör rahatça ölçtü..Bütün organ gelişimleri normal, 2 arter 1 ven var dedi...Sordum onu da, kimisinde 1 tane oluyor, ne gibi bi sorun olur dedim..Bluee da öyleydi yaa..Bişey olmaz, doğum kilosu biraz düşük olabilir..Sonuçta o arterler falan göbek bağıyla gidicek, çok büyük bi problem değil dedi...
9 nisan rapor başlangıç tarihim..
14 mayıs raporumu ertelersem o rapor başlangıç tarihi..
4 haziran da minnoşuma kavuşma tarihim olarak belirledi civanım...
Kizlar gunaydin
Birsey sorucam size. Benim hemen her gun belli miktarda akintim geliyor. Mesela bugun disardan eve geldim, kapidan iceri girdim ve o an islaklik hissettim. Sanki bir anda bosaliverdi. Bu sekilde akinti hemen her gun oluyor 1 ya da 2 sefer. Doktora sormustum bir ay onceki kontrolde suyun iyi demisti. Gecen cts de doktordaydim suyumda yine sorun yoktu.
Gelen sivi yari seffaf bir sivi. Sizde de boylesi akintilar var mi? Yoksa benim suyum mu geliyor azar azar :18:
kızlar EGE aradı az önce
Durucuk gayet iyiymiş. 870 gr. olmuş. herşey yolunda demişler.
Ama doktorlar başta kendi aralarında konuşmuşlar sonra başka bir doktoru çağırmışlar biraz telaşlanmış ege. Ama bişey yok merak etme bebeğin iyi demişler.
Oradaki ebe de merak etmeyin doktorlar aralarında konuşurlar demiş. ama içine kurt düşmüş tedirgin ve üzgündü sesihepinize çok selam söyledi
öğleden sonra da kan testi istemişler ona göre ilaçlarını yeniden düzenleyeceklermiş.
haberler böyle kızlar.
günaydın kızlar nasılsınız bugün :)
ay canım benim sağol sorduğun için.. benim doktor da aynısını dedi, kilosu düşük olabilir dedi. 30.haftada tekrar detaylıya giricem sürekli takip edecek doktorlar..
ay ne güzel tarihiniz belli olmuş hayırlı olsun :)) kız 3 ay kalmış şaka maka nerdeyse tam 3 ay sonra bebişine kavuşuyorsun :)
benim muhtemel doğum tarihi detaylıda 2 temmuz görünüyor, siz bebelerin mevlüdünü okuturken anca doğum yaparım ben
9 kilo almışım ama şekerim düşük çıktı, doyamıyorum ve sürekli tatlı yiyorum o yüzden diyetisyene yönlerdirdi doktorum..Bi de açılmam vardı benim, kilo almamam gerekiyor ama sürekli kilo alıyorum..Diyetisyene gittim dün zaten, liste verdi uymaya çalışacam bakalım elimden geldiğince..
Oy Maaşallah büyümüşte sağlıklı olmasına çok sevindim gözün aydın canım
hahahhaha sanırsam bu hazıran annelerının hepsını doktor dıyetısyene yonlendırcekkk bırazdan oykum gelırr oda dıyetısyene gıderrrr::):):)
benıde yonlendırdı fazla kılodan ama gıtmıcem ben :)
günaydın kıslar bzi geldik oğlumla dünden beri pek bi hareketi hissedemiyorum bende oğlumun önce telaş yapmadım ama öğleye kadar hissedemezsem korkacağım uyuyordur dedim ama hiç bu kadar uzun süre ara vermemişti çocuğum
kuzucum gözün aydın herşey yolunda çok sevindim canım
akıntı bende de var dr a bi sormak lazım aslında bugün yanmayla uyandım idrar yolu enfeksiyonu olabilir
ar bişi sorucam bu balık yagı hapını kullnan varmı varsada ne aralıklarla alıyo eczacı üzerine sabah-akşam 1 aç yazmışda çok gibi geldi
günaydın kıslar bzi geldik oğlumla dünden beri pek bi hareketi hissedemiyorum bende oğlumun önce telaş yapmadım ama öğleye kadar hissedemezsem korkacağım uyuyordur dedim ama hiç bu kadar uzun süre ara vermemişti çocuğum
kuzucum gözün aydın herşey yolunda çok sevindim canım
akıntı bende de var dr a bi sormak lazım aslında bugün yanmayla uyandım idrar yolu enfeksiyonu olabilir
ar bişi sorucam bu balık yagı hapını kullnan varmı varsada ne aralıklarla alıyo eczacı üzerine sabah-akşam 1 aç yazmışda çok gibi geldi
Çatlak değildir Fatma belki yaaaa. Kırmızı kırmızı mı? Sen kilo almadın ki nasıl çatladınn
Ohhh tarihi bile belli olmuş kuzunun ne güzelll :) Maşallah onaaHerşeyi normal, sağlıklı ne güzel..arterin 1 olması da hiiç sıkıntı değil işte.. Ohh için rahat etsin..
Ama kuzu eve internet bağlat, olmadı vınn falan al yaaa. izne çıkınca ayrı mı düşücez?
Bende de oluyor aynı şey, doktora sordum normal dedi.. zaten benim doktor herşeye normal diyor :)
Haydaaa kızın içine durup dururken kurt düşürdüler.. İyidir Duru gayeeet iyidir.. Bu doktorlar da bi alem..
Günaydınnn bluee... Benim de 24 Haziran, biz takılırz burda birlikte seninle :) Channel de bizimle kalır :)
Günaydın. Krem kullan bence canım bepentheni tavsiye ederim. diğer kremlere dünya para vermeye gerek yok.
Canım ben kilo alıyorum yaaa. şimdi yanlış yönlendirmeyim seni.
Kuzucum gözünaydın çok sevindim güzel haberlerine.
Ege biraz üzülmüş bende üzüldüm yaaa
olumsuz bişey yok ama tedirgin olmuş kızcağız.
Kızlar yoğunum çok takip edemiyorrum. elektrikte gidip geliyor.
en karnıma arada kakao yagı sürüyordum da gögüsümü hiç fdarke tmedim.haftada 2 diye biliyorum ben ama ilacın prospektüsüne bak istersen bi de benim dr um o balık yağı haplarını önermiyor içesisinde ağır metaller içeriyormuş
ay canım benim sağol sorduğun için.. benim doktor da aynısını dedi, kilosu düşük olabilir dedi. 30.haftada tekrar detaylıya giricem sürekli takip edecek doktorlar..
ay ne güzel tarihiniz belli olmuş hayırlı olsun :)) kız 3 ay kalmış şaka maka nerdeyse tam 3 ay sonra bebişine kavuşuyorsun :)
benim muhtemel doğum tarihi detaylıda 2 temmuz görünüyor, siz bebelerin mevlüdünü okuturken anca doğum yaparım ben
valla şampuan krem losyon sabun zatenbi şampuanı 30liraymış ateşölçer burun tıkanıklığı için aparat biberon aklıma gelmiyor başka ama gittiğimizde önümüze serecekler birsürü şey şu da lazım diyeneee 600 mu ne alıyoruz oyle beee:)
evet bi kıpırtısnı hissetsem bende şimdilik bekleme durumundayım bakalım ne zaman atacak tekmesini yavrularımızcanım ya benimkide çok hareketliydi dünden beri ses yok bende bekliyorum ama düzensiz olabiliyormuş diye içim şimdilik rahat
Kuzucum gözünaydın çok sevindim güzel haberlerine.
Ege biraz üzülmüş bende üzüldüm yaaa
olumsuz bişey yok ama tedirgin olmuş kızcağız.
Kızlar yoğunum çok takip edemiyorrum. elektrikte gidip geliyor.
Sağol canım, benim de içim rahatladı valla...
Egeyle ben de konuştum biraz önce, iyiydi şimdi..Üzülmüş ama aynı şeyler bizim de başımıza geliyor dedim..O da kötü bişey olsa söylerlerdi falan dedi.
Herkese de selam söyledi...
Korkmayin hic, bana da oldu gecen hafta. Bebek yuzunu iceriye dogru donuyormus. Meyve suyu icmeyi deneyin, enerji gelsin sipaciklaravalla şampuan krem losyon sabun zatenbi şampuanı 30liraymış ateşölçer burun tıkanıklığı için aparat biberon aklıma gelmiyor başka ama gittiğimizde önümüze serecekler birsürü şey şu da lazım diye
evet bi kıpırtısnı hissetsem bende şimdilik bekleme durumundayım bakalım ne zaman atacak tekmesini yavrularımız
Sağol canım, benim de içim rahatladı valla...
Egeyle ben de konuştum biraz önce, iyiydi şimdi..Üzülmüş ama aynı şeyler bizim de başımıza geliyor dedim..O da kötü bişey olsa söylerlerdi falan dedi.
Herkese de selam söyledi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?