2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sende şeker yüksekken bile acayip liste vermişler..
Benim listemde hiç bişey yok...Aç gezicem...
Ben o listeye bile nasil cingar cikarmistim bir bilsen Peki anlamadigim sey sendeki seker dusuk degil miydi? Niye o kadar az sey verdiler ki? Sanirim kan sekerin dusmesin diye sIk araliklarla birseyler yemelisin. Seker olcum cihazi da verdiler mi?

dökülür diyorlar o tüyler için bende o yüzden takmıyorum ama benim tüylerimde arttı karın bölgemde

Döndüm döndüm...Kız benim kızım da 852 gr. olmuş teyzesii..Doğum tarihi bile belli oldu, 4 haziranda doğurucammm...

canım badem yağını sadece göğüs uçlarına sür ki ilerde göğüs ucu çatlaklarıyla uğraşma

badem yağı tüyleri sertleştirir onun için başka nemlendirici kullan

göğüs ucu derken.. kırmızı bölgeye mi süreyim..yoksa komple göğüsümemi süreyim?
ne kullanayım kı başka göbüşüme? sen ne kullanıyosun??

Ben o listeye bile nasil cingar cikarmistim bir bilsen Peki anlamadigim sey sendeki seker dusuk degil miydi? Niye o kadar az sey verdiler ki? Sanirim kan sekerin dusmesin diye sIk araliklarla birseyler yemelisin. Seker olcum cihazi da verdiler mi?

Az az ve sık sık yiyecekmişim..2 saatte bir bişeyler yiyeceğim artık..Ama oranları az..Ölçüm cihazı falan vermedi..Ama tatlı, pirinç, patates ve beyaz un kesinlikle yasak...Kan şekerini çok hızlı yükseltiyormuş bunlar..O zaman daha çok yemek istermişim..

Döndüm döndüm...Kız benim kızım da 852 gr. olmuş teyzesii..Doğum tarihi bile belli oldu, 4 haziranda doğurucammm...

maşallah canım yaaa bende şimdi geçmişi okudum yazmaya başalayacaktım sen buraya da yazmışsın
ne güzel tarihlerinizde kesinleşti darısı başımıza
hafta sonu bende kendi dr uma gidicem
salı günü de üniversitede şeker yüklemem var bakalım inşallah iyi haberlerle dönerim

göğüs ucu derken.. kırmızı bölgeye mi süreyim..yoksa komple göğüsümemi süreyim?
ne kullanayım kı başka göbüşüme? sen ne kullanıyosun??

sadece uç kısmına sür çünkü bebiş emmeye başladı mı hemen uçları çatlıyor kimilerinde o da baya kötü bi acı olduğundan önlemini şimdiden al bence canım

ben neutrogenenın vücut nemlendiricisini kullanıyorum şimdiye kadar bi çatlağım olmadı gayet memnunum güzel nemlendiriyor pamuk gibi

nasıl yazılıyor bilmiyorum lireak diye bir ürün varmış çatlaklar için arkadaşım kullandı nerdeyse hiç çatlağı yok 65 tlymiş

kızlar ben dünden beri çok kötüyümm:-((((midem çok ağrıyooo:-(((gece bişraz iyi gibiydim.şimdi yine başladı.oğluşumda az oynuyooo:-(((

Haydaaa nooldu bebişlere bugün az oynuyoylar..

Benim de badem yağı feci tüy yaptı. badem yağını sadece banyoda sürüyorum, vaseline başladım şimdi de.. vaseline kullanmış annem zamanında, hiç çatlağı olmamış

Özlemez miyiz kız..Ben 1 haftadır yoktum valla hepinizi de ayrı ayrı özledim...Senle chanell tekmeleri hissedebiliyor mu, fatma doktora gidecekti ne dedi ? , bluee nasıl iyi mi ? diye habire aklıma geldiniz valla..

Nasıl bir alışkanlık yaptıysa ben de giremediğim zaman heep aklım burda :) bu arada channelin hareketlerde bi sıkıntı yok maşallah ama benim kız nazlı hala.. çok ender tekmeliyor

ben bi kahvaltı yapıp geleyim kızlar

Afiyet olsunnn

nasıl yazılıyor bilmiyorum lireak diye bir ürün varmış çatlaklar için arkadaşım kullandı nerdeyse hiç çatlağı yok 65 tlymiş

Lierac diye yazılıyor. Ben de aldım ama çok sık kullanamadım. Bazen aklıma gelince geceleri sürüyorum. Ultrason sırasında sürdükleri jelin kıvamında aynı...

uzulme, zaten yasakli olanlarin bebeklerimize en ufak bir yarari yok. aslinda dunyanin en saglikli seyi seker hastaligi varmiscasina beslenmek. Ama ah iste su bogazimiz yok mu... Iyi ki Turkiye'de degilim, herhangi bir pastanenin onunden gecmek bile canimi yakiyordu :84:Ay canim memleketim yaa nasil ozledim :84:

Dün kızıma hastane çıkışı aldık eşimle birlikte..Havlu takımı aldık....
Bi de 5 li set aldık, ana kucağı, anne ihtiyaç çantası, portatif bebek çantası, kanguru, alt açma takımı..
Çok güzeller, bi de tek eldiven aldık bi kaç tane..Eldiven çok lazım oluyormuş kızlar..Resimlerini de eklicem ama, dün çok yoruldum çekemedim..

günaydınlar arkadaşlaaaaarrrr
ööööf uykuya doyamıyorum hiiiç çalışasım da yok
Allahın izniyle şu izin zamanım gelse de bebiş doğana kadar dinlensem bol bol...:18:

bu arada teee ne zamandır süregelen idrar yolları enfeksiyonum hala geçmemiş tahlil yaptırdım doktorcumu bugün mutlaka bulmam gerek
hazır aramışken şeker yüklemesini de ne zaman yaptırcağımı sorayım...o glukozu içmeyi düşündükçe içim fena oluyu ıyyyyyyy 3 sene önce yine içmiştim tadı baya bi süre damağımda kalmıştı sağolsun

Özlemez miyiz kız..Ben 1 haftadır yoktum valla hepinizi de ayrı ayrı özledim...Senle chanell tekmeleri hissedebiliyor mu, fatma doktora gidecekti ne dedi ? , bluee nasıl iyi mi ? diye habire aklıma geldiniz valla..

ayyy cnm benımm ben artık bayagı hıssedıyorum hatta bak sımdı bıle pıt pıt teyzesiiii:)

Oyyyyyy güle güle kullansın kuzuuuuuu :)

haftada 2 diye biliyorum ben ama ilacın prospektüsüne bak istersen bi de benim dr um o balık yağı haplarını önermiyor içesisinde ağır metaller içeriyormuş

benim balk hapım EFA DAİLY günde 2 tane tok demişti eski doktorum ama ben 1 tane alıyorum öğle yemekten sonra .en iyisi bu dediler.jelaini bile balıktan yapılıyor.ağır metal ve civa içermez yazıyo üstünde..bunu mutlaka doktorlarına sorsunlar.özellikle 26 dan sonra omega alımı arttırılmalıymış.

hoş yeni doktorum dağda balık bulamayanların çocuğu gerizekalı mı oluyo dedi ama ben günde 1 tane alıyorum.çünkü hiç balık yiyemiyorum.

oooo canımmmmm gule gule kullansın oyku hanım hepsınıı.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…