Ben o listeye bile nasil cingar cikarmistim bir bilsenSende şeker yüksekken bile acayip liste vermişler..
Benim listemde hiç bişey yok...Aç gezicem...
kakao ve badem yağını azar azar karıştırıp kullanıyordum ben..ama bıraktım kullanmayı..çünkü göbüşümdeki ince tüyleri sertleştirdi....daha kullanmaya devam edersem iyice kötü olur diye korkuyorum...
ayy çok şükür korktum valla sabah sabh bi açtım
aklım başımdan gitti
neyse maşallah duru hanıma
kuzu sende uzun zaman sonra sahalara dönmüşsün hoşgeldin
dedimya aklımı aldınız vallahi
canım badem yağını sadece göğüs uçlarına sür ki ilerde göğüs ucu çatlaklarıyla uğraşma
badem yağı tüyleri sertleştirir onun için başka nemlendirici kullan
Ben o listeye bile nasil cingar cikarmistim bir bilsenPeki anlamadigim sey sendeki seker dusuk degil miydi? Niye o kadar az sey verdiler ki? Sanirim kan sekerin dusmesin diye sIk araliklarla birseyler yemelisin. Seker olcum cihazi da verdiler mi?
Döndüm döndüm...Kız benim kızım da 852 gr. olmuş teyzesii..Doğum tarihi bile belli oldu, 4 haziranda doğurucammm...
göğüs ucu derken.. kırmızı bölgeye mi süreyim..yoksa komple göğüsümemi süreyim?
ne kullanayım kı başka göbüşüme? sen ne kullanıyosun??
kızlar ben dünden beri çok kötüyümm:-((((midem çok ağrıyooo:-(((gece bişraz iyi gibiydim.şimdi yine başladı.oğluşumda az oynuyooo:-(((
kakao ve badem yağını azar azar karıştırıp kullanıyordum ben..ama bıraktım kullanmayı..çünkü göbüşümdeki ince tüyleri sertleştirdi....daha kullanmaya devam edersem iyice kötü olur diye korkuyorum...
Özlemez miyiz kız..Ben 1 haftadır yoktum valla hepinizi de ayrı ayrı özledim...Senle chanell tekmeleri hissedebiliyor mu, fatma doktora gidecekti ne dedi ? , bluee nasıl iyi mi ? diye habire aklıma geldiniz valla..
ben bi kahvaltı yapıp geleyim kızlar
nasıl yazılıyor bilmiyorum lireak diye bir ürün varmış çatlaklar için arkadaşım kullandı nerdeyse hiç çatlağı yok 65 tlymiş
Az az ve sık sık yiyecekmişim..2 saatte bir bişeyler yiyeceğim artık..Ama oranları az..Ölçüm cihazı falan vermedi..Ama tatlı, pirinç, patates ve beyaz un kesinlikle yasak...Kan şekerini çok hızlı yükseltiyormuş bunlar..O zaman daha çok yemek istermişim..
Döndüm döndüm...Kız benim kızım da 852 gr. olmuş teyzesii..Doğum tarihi bile belli oldu, 4 haziranda doğurucammm...
nasıl yazılıyor bilmiyorum lireak diye bir ürün varmış çatlaklar için arkadaşım kullandı nerdeyse hiç çatlağı yok 65 tlymiş
Özlemez miyiz kız..Ben 1 haftadır yoktum valla hepinizi de ayrı ayrı özledim...Senle chanell tekmeleri hissedebiliyor mu, fatma doktora gidecekti ne dedi ? , bluee nasıl iyi mi ? diye habire aklıma geldiniz valla..
Dün kızıma hastane çıkışı aldık eşimle birlikte..Havlu takımı aldık....
Bi de 5 li set aldık, ana kucağı, anne ihtiyaç çantası, portatif bebek çantası, kanguru, alt açma takımı..
Çok güzeller, bi de tek eldiven aldık bi kaç tane..Eldiven çok lazım oluyormuş kızlar..Resimlerini de eklicem ama, dün çok yoruldum çekemedim..
haftada 2 diye biliyorum ben ama ilacın prospektüsüne bak istersen bi de benim dr um o balık yağı haplarını önermiyor içesisinde ağır metaller içeriyormuş
Dün kızıma hastane çıkışı aldık eşimle birlikte..Havlu takımı aldık....
Bi de 5 li set aldık, ana kucağı, anne ihtiyaç çantası, portatif bebek çantası, kanguru, alt açma takımı..
Çok güzeller, bi de tek eldiven aldık bi kaç tane..Eldiven çok lazım oluyormuş kızlar..Resimlerini de eklicem ama, dün çok yoruldum çekemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?