2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kullansın abırsızlıkla resimlerini bekliyorum kız eldiven ne olaak ki

canım asıl çatlak kremi o ama çok pahalı
evet bende o yüzden alamadım ama çatlak olduktan sonra geçirmesi daha pahalıya mal oluyormuş hem de tam geçmiyoruş

günaydın hoşgeldin bol bol su iç canım geçmiş olsun uyumakkk off ne özlemdir bu uyumak ama pazar günleri aksi gibi saat 7 de kalkmak

Afiyet olsunnn

Lierac diye yazılıyor. Ben de aldım ama çok sık kullanamadım. Bazen aklıma gelince geceleri sürüyorum. Ultrason sırasında sürdükleri jelin kıvamında aynı...

lierac ben kullandım bıttı sonra roc aldım sprey seklınde surmesı daha kolay geldı ama ıkısıde ıyı, sabah-aksam suruyorum gogus gobek bolgesıne ama sımdı belıme dogruda surecegım cunku kılo alımı olunca mavı mavı damarlar olusmus gıbı geldı sabah..

adı neydi yaaa benim dr yazdı aldık dün ama öğlen idince bakayım.. ben önceden de yemiordum balık şimdide yiyemedim

nasıl yazılıyor bilmiyorum lireak diye bir ürün varmış çatlaklar için arkadaşım kullandı nerdeyse hiç çatlağı yok 65 tlymiş

lıerac phytoolastil canım.ben 4.aydan beri kullanıyorum çatlağım yok.eczaneden alma nette daha uzuc ben 55 e almıştım bi siteden.

sabahları 7 de surunerek kalkıyorum senı cok ıyı anlıyorum gun ıcınde yedıgın yemedıgınede cok dıkkat edemıyorsun bazı gunler bakalım hayırlısı hepımız ıcın

İnşallah canım, çok harika haberlerle gelirsin..O şekerli su da içilemeyecek gibi bişey değil..Ben ondan çok korkuyordum...

Seninki benimki gibi olacak kız, sonradan coşacak durduramayacaksın..Benimki hiç durmuyor, sürekli tekme atıyorr...Bi de hızlı atıyor yaa, öyle hafifçecik falan değil...

Aslında öyle ama, işte benim şeker düşük olduğundan sürekli o gıdaları yiyordum..Vücut onları istiyormuş ama, yasaklandı artık..Bakalım idare edicez..Sorma, ben yurt dışındakilere çok şaşırıyorum..Nasıl dayanıyorlar diye..allah yardımcın olsun...Ben gurbetteyim diye üzülüp duruyorum, ama yine de memleketimdeyim..

kuzuu gozunaydın dogum tarıhı bıle bellı oldu ne guzel:)
ıznını ayarlarsın

Evet, izin tarihlerim de belli oldu kız..Bi doğurması kaldı...Şaka makaaa, tırsıyorum....

canım güle güle kullansın öykü hanımcımm

doğru sonuçta eskiden bunları bilmeden anneler çocuk doğurdular o çocuklar profesör oldular sonuçta ama şimdi en azından biliyoruz yememiz lazım balık haftada en az 1 kere yiyorum zaten bide hergün 4 ceviz yiyorum benim dr kuru eriği de önerdi demir açısından zaten zeka anneden geçiyormuş çok şükür bizde ne varsa o geçecek balık vb bnu biraz arttırabiliriz o kadar

ar bişi sorucam bu balık yagı hapını kullnan varmı varsada ne aralıklarla alıyo eczacı üzerine sabah-akşam 1 aç yazmışda çok gibi geldi
canım ben günde 1 tane alıyorum. doktorum 2 taneye gerek yok dedi. haftada 1 balık yiceksin ve günde 1 balıkyağı hapı alcaksın dedi.

Günaydınnn bluee... Benim de 24 Haziran, biz takılırz burda birlikte seninle :) Channel de bizimle kalır :)
günaydın tatlım :) oo senle yakınız :))) beraber doğum hikayesi bekleriz artık seninle burada

canım benim ben de seni özledim.. çok sağol birinden daha böyle bişey duymak mutlu etti beni..

Günaydın canım hosgeldinnn şimdilik iyiyiz oynarsa daha iyi olacağız siz nasılsınız bebişle bugün

iyiyiz biz de, oğluşum dün gece yatarken oynuyordu öyle uyuyakalmışım.
ben bi de sabah uyanırken farkında olmadan kendimi kasıyorum geriyorum karnımı vs. elimde olmuyor yani, öyle yaparken uyanıyorum..

bebek arabası alan var mı? ya da almayı düşünenler hangi marka ve modeli düşünüyorlar. şu ana kadarki araştırmalarım sonucu:) çift yönlü olması, hafif ve kolay takılıp çıkarılması önemli sonucunu çıkardım.çok yazılan bir konu ben karar veremedim daha. travel sistemler için ne düşünüyorsunuz?

valla içerim hiç korkum yok nelere katlandım bebeğim için bi onu mu içemiycem

Kızlarrr,
patron izin verdi bugün banaaa....200 tl. de prim aldm...Gidiyorum...
Yarın görüşürüz..

ohhh şanslı öykü hanım
para var izin var öykü hanıma yeni ciciler demek bu
hadi güzel ciciler alın annesi

Yaaa yelkovan bende de mavi damarlar var göğsümde ama onun çatlakla ilgisi yok ki di mi:18::18:
Korkutma beniiii

Kızlarrr,
patron izin verdi bugün banaaa....200 tl. de prim aldm...Gidiyorum...
Yarın görüşürüz..

Ohhhhh güle güle güzel günlerde harcaaa :)

canım ben henüz almadım ama modeline karar verdim bebe confort loola alıcaz
ama istediğim renk yok yeni sezon renkleri bekliyorum fiyatı da biraz artacak tabii ama teyzesi hediye alacak kızıma o yüzden senin istediğin olsun önemli değil dedi bende bekliyorum

lıerac phytoolastil canım.ben 4.aydan beri kullanıyorum çatlağım yok.eczaneden alma nette daha uzuc ben 55 e almıştım bi siteden.

canım strawberyde de 51 imiş kargo ücreti de yok.
adı lierac phytolastil anti-stretch mark jel mi? 100 ml
fotosunu koyayım

çift yönlü hafif ve kolay katlanır baktık hep kraft twist modeli güzel bir model ondan alacağız ortalama fiyatı 750 tl civarı ama gözüm aslında chicco black label da kaldı 1,500 tl diyorlar ama çok güzel:))))
kraftta aynı özelliklere sahip 2 katı nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…