Dün kızıma hastane çıkışı aldık eşimle birlikte..Havlu takımı aldık....
Bi de 5 li set aldık, ana kucağı, anne ihtiyaç çantası, portatif bebek çantası, kanguru, alt açma takımı..
Çok güzeller, bi de tek eldiven aldık bi kaç tane..Eldiven çok lazım oluyormuş kızlar..Resimlerini de eklicem ama, dün çok yoruldum çekemedim..
evet bende o yüzden alamadım ama çatlak olduktan sonra geçirmesi daha pahalıya mal oluyormuş hem de tam geçmiyoruşcanım asıl çatlak kremi o ama çok pahalı
günaydınlar arkadaşlaaaaarrrr
ööööf uykuya doyamıyorum hiiiç çalışasım da yok
Allahın izniyle şu izin zamanım gelse de bebiş doğana kadar dinlensem bol bol...:18:
bu arada teee ne zamandır süregelen idrar yolları enfeksiyonum hala geçmemiş tahlil yaptırdım doktorcumu bugün mutlaka bulmam gerek
hazır aramışken şeker yüklemesini de ne zaman yaptırcağımı sorayım...o glukozu içmeyi düşündükçe içim fena oluyu ıyyyyyyy3 sene önce yine içmiştim tadı baya bi süre damağımda kalmıştı sağolsun
Afiyet olsunnn
Lierac diye yazılıyor. Ben de aldım ama çok sık kullanamadım. Bazen aklıma gelince geceleri sürüyorum. Ultrason sırasında sürdükleri jelin kıvamında aynı...
benim balk hapım EFA DAİLY günde 2 tane tok demişti eski doktorum ama ben 1 tane alıyorum öğle yemekten sonra .en iyisi bu dediler.jelaini bile balıktan yapılıyor.ağır metal ve civa içermez yazıyo üstünde..bunu mutlaka doktorlarına sorsunlar.özellikle 26 dan sonra omega alımı arttırılmalıymış.
hoş yeni doktorum dağda balık bulamayanların çocuğu gerizekalı mı oluyo dedi ama ben günde 1 tane alıyorum.çünkü hiç balık yiyemiyorum.
nasıl yazılıyor bilmiyorum lireak diye bir ürün varmış çatlaklar için arkadaşım kullandı nerdeyse hiç çatlağı yok 65 tlymiş
günaydınlar arkadaşlaaaaarrrr
ööööf uykuya doyamıyorum hiiiç çalışasım da yok
Allahın izniyle şu izin zamanım gelse de bebiş doğana kadar dinlensem bol bol...:18:
bu arada teee ne zamandır süregelen idrar yolları enfeksiyonum hala geçmemiş tahlil yaptırdım doktorcumu bugün mutlaka bulmam gerek
hazır aramışken şeker yüklemesini de ne zaman yaptırcağımı sorayım...o glukozu içmeyi düşündükçe içim fena oluyu ıyyyyyyy3 sene önce yine içmiştim tadı baya bi süre damağımda kalmıştı sağolsun
maşallah canım yaaa bende şimdi geçmişi okudum yazmaya başalayacaktım sen buraya da yazmışsın
ne güzel tarihlerinizde kesinleşti darısı başımıza
hafta sonu bende kendi dr uma gidicem
salı günü de üniversitede şeker yüklemem var bakalım inşallah iyi haberlerle dönerim
Haydaaa nooldu bebişlere bugün az oynuyoylar..
Nasıl bir alışkanlık yaptıysa ben de giremediğim zaman heep aklım burda :) bu arada channelin hareketlerde bi sıkıntı yok maşallah ama benim kız nazlı hala.. çok ender tekmeliyor
uzulme, zaten yasakli olanlarin bebeklerimize en ufak bir yarari yok. aslinda dunyanin en saglikli seyi seker hastaligi varmiscasina beslenmek. Ama ah iste su bogazimiz yok mu... Iyi ki Turkiye'de degilim, herhangi bir pastanenin onunden gecmek bile canimi yakiyordu :84:Ay canim memleketim yaa nasil ozledim :84:
kuzuu gozunaydın dogum tarıhı bıle bellı oldu ne guzel:)
ıznını ayarlarsın
canım güle güle kullansın öykü hanımcımmDün kızıma hastane çıkışı aldık eşimle birlikte..Havlu takımı aldık....
Bi de 5 li set aldık, ana kucağı, anne ihtiyaç çantası, portatif bebek çantası, kanguru, alt açma takımı..
Çok güzeller, bi de tek eldiven aldık bi kaç tane..Eldiven çok lazım oluyormuş kızlar..Resimlerini de eklicem ama, dün çok yoruldum çekemedim..
benim balk hapım EFA DAİLY günde 2 tane tok demişti eski doktorum ama ben 1 tane alıyorum öğle yemekten sonra .en iyisi bu dediler.jelaini bile balıktan yapılıyor.ağır metal ve civa içermez yazıyo üstünde..bunu mutlaka doktorlarına sorsunlar.özellikle 26 dan sonra omega alımı arttırılmalıymış.
hoş yeni doktorum dağda balık bulamayanların çocuğu gerizekalı mı oluyo dedi ama ben günde 1 tane alıyorum.çünkü hiç balık yiyemiyorum.
Kızlarrr,
patron izin verdi bugün banaaa....200 tl. de prim aldm...Gidiyorum...
Yarın görüşürüz..
canım ben günde 1 tane alıyorum. doktorum 2 taneye gerek yok dedi. haftada 1 balık yiceksin ve günde 1 balıkyağı hapı alcaksın dedi.ar bişi sorucam bu balık yagı hapını kullnan varmı varsada ne aralıklarla alıyo eczacı üzerine sabah-akşam 1 aç yazmışda çok gibi geldi
günaydın tatlım :) oo senle yakınız :))) beraber doğum hikayesi bekleriz artık seninle buradaGünaydınnn bluee... Benim de 24 Haziran, biz takılırz burda birlikte seninle :) Channel de bizimle kalır :)
canım benim ben de seni özledim.. çok sağol birinden daha böyle bişey duymak mutlu etti beni..Canım yaa, ne zamandır giremiyorum nete, özledim seni..Sorucam tabi niye sormayayım, hepimiz birbirimiz içi endişeleniyoruz...Merak etme ama sorun olmuyormuş..Zaten kilosu da normal gidiyormuş senin bebişin..Hiç endişelenme, o da sağlıklı sıhhatli doğacak inşallah..
Günaydın canım hosgeldinnn şimdilik iyiyiz oynarsa daha iyi olacağız siz nasılsınız bebişle bugün
Kızlarrr,
Yarın görüşürüz..
Kızlarrr,
Yarın görüşürüz..
Kızlarrr,
Yarın görüşürüz..
İnşallah canım, çok harika haberlerle gelirsin..O şekerli su da içilemeyecek gibi bişey değil..Ben ondan çok korkuyordum...
Seninki benimki gibi olacak kız, sonradan coşacak durduramayacaksın..Benimki hiç durmuyor, sürekli tekme atıyorr...Bi de hızlı atıyor yaa, öyle hafifçecik falan değil...
Aslında öyle ama, işte benim şeker düşük olduğundan sürekli o gıdaları yiyordum..Vücut onları istiyormuş ama, yasaklandı artık..Bakalım idare edicez..Sorma, ben yurt dışındakilere çok şaşırıyorum..Nasıl dayanıyorlar diye..allah yardımcın olsun...Ben gurbetteyim diye üzülüp duruyorum, ama yine de memleketimdeyim..
Evet, izin tarihlerim de belli oldu kız..Bi doğurması kaldı...Şaka makaaa, tırsıyorum....
Kızlarrr,
Yarın görüşürüz..
lierac ben kullandım bıttı sonra roc aldım sprey seklınde surmesı daha kolay geldı ama ıkısıde ıyı, sabah-aksam suruyorum gogus gobek bolgesıne ama sımdı belıme dogruda surecegım cunku kılo alımı olunca mavı mavı damarlar olusmus gıbı geldı sabah..
Kızlarrr,
Yarın görüşürüz..
bebek arabası alan var mı? ya da almayı düşünenler hangi marka ve modeli düşünüyorlar. şu ana kadarki araştırmalarım sonucu:) çift yönlü olması, hafif ve kolay takılıp çıkarılması önemli sonucunu çıkardım.çok yazılan bir konu ben karar veremedim daha. travel sistemler için ne düşünüyorsunuz?
bebek arabası alan var mı? ya da almayı düşünenler hangi marka ve modeli düşünüyorlar. şu ana kadarki araştırmalarım sonucu:) çift yönlü olması, hafif ve kolay takılıp çıkarılması önemli sonucunu çıkardım.çok yazılan bir konu ben karar veremedim daha. travel sistemler için ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?