Yaaa yelkovan bende de mavi damarlar var göğsümde ama onun çatlakla ilgisi yok ki di mi:18::18:
Korkutma beniiii
Ohhhhh güle güle güzel günlerde harcaaa :)
bebek arabası alan var mı? ya da almayı düşünenler hangi marka ve modeli düşünüyorlar. şu ana kadarki araştırmalarım sonucu:) çift yönlü olması, hafif ve kolay takılıp çıkarılması önemli sonucunu çıkardım.çok yazılan bir konu ben karar veremedim daha. travel sistemler için ne düşünüyorsunuz?
canım ben henüz almadım ama modeline karar verdim bebe confort loola alıcaz
ama istediğim renk yok yeni sezon renkleri bekliyorum fiyatı da biraz artacak tabii ama teyzesi hediye alacak kızıma o yüzden senin istediğin olsun önemli değil dedi bende bekliyorum
Kızlarrr,
patron izin verdi bugün banaaa....200 tl. de prim aldm...Gidiyorum...
Yarın görüşürüz..
çift yönlü hafif ve kolay katlanır baktık hep kraft twist modeli güzel bir model ondan alacağız ortalama fiyatı 750 tl civarı ama gözüm aslında chicco black label da kaldı 1,500 tl diyorlar ama çok güzel:))))
kraftta aynı özelliklere sahip 2 katı nerdeyse
Bu canım bendeki de bundancanım strawberyde de 51 imiş kargo ücreti de yok.
adı lierac phytolastil anti-stretch mark jel mi? 100 ml
fotosunu koyayımEki Görüntüle 148752
bılemıyorum kı benım daha once yoktu aklıma catlak geldı.gogusumun ust tarafı ve belımın kenarları.
ınsallah degıldır.Ben catlak olusuyor dıye bol bol yaglanıyorum pehlıvan gıbı:)))
kızlar ben hıc baslamadım bebk arabası, puset , kanguru vb almaya
sankı daha cok var gıbı gelıyor bırde ne alacagımı bılmıyorum kı cahılız bu konuda
sızler alıncada gec kalmıs hıssedıyorum(
iyi bir seçim. hakkında hep iyi şeyler okudum. bize hediye edecek kimse yok:) o yüzden daha uygun fiyatlı bir şeyler bakıyorum..güle güle kullanın şimdiden..
kızlar ben hıc baslamadım bebk arabası, puset , kanguru vb almaya
sankı daha cok var gıbı gelıyor bırde ne alacagımı bılmıyorum kı cahılız bu konuda
sızler alıncada gec kalmıs hıssedıyorum(
Bu canım bendeki de bundan
canım sen nerden almıştın ne kadara almıştın bi de ? 51 iyi bi fiyat mı?
sağol canım hepimiz cicilerimizi iyi günlerde kullanalım
kardeşim evlendiğimde demişti arabasını ben alıcam diye o zamanlar öğrenciydi şimdi çalışıyor
senelerce bekledik bu bebeği o yüzden istediğim şeyler içimde kalmasın hevesimi alayım diye uğraşıyor ailem
kocişin taraftan fayda yok hatta biz onlara vermiyoruz diye laf yiyoruz
amaaaannn neyse bebeğim sağlıkla gelsinde
Ben bebeconfort loola aldım canım
istediğin özellikler onda var. ama tabii henüz kullanmadığımız için birşey diyemeyeceğim :)
güle güle kullanın.
banada annem dun tel ettı odasını ben alım dıee ama yok gerek yok dedım salak gıbı ama o yınedee alır bısılerrrrrr
ben eczaneden aldım Kadıköyden 70 TLye blue, o yüzden hiç kaçırma bence. bitsin ben de buradan alıcam
Selam kızlar nasıl keyifler..? benim yine sabaha kadar başım döndü ama iyiyim şuan... bi zeytin yedim tansiyon fırladı , tansiyon sorunu olan başka birileri var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?