2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa yelkovan bende de mavi damarlar var göğsümde ama onun çatlakla ilgisi yok ki di mi:18::18:
Korkutma beniiii

Ohhhhh güle güle güzel günlerde harcaaa :)

bılemıyorum kı benım daha once yoktu aklıma catlak geldı.gogusumun ust tarafı ve belımın kenarları.
ınsallah degıldır.Ben catlak olusuyor dıye bol bol yaglanıyorum pehlıvan gıbı:)))

Ben bebeconfort loola aldım canım
istediğin özellikler onda var. ama tabii henüz kullanmadığımız için birşey diyemeyeceğim :)

iyi bir seçim. hakkında hep iyi şeyler okudum. bize hediye edecek kimse yok:) o yüzden daha uygun fiyatlı bir şeyler bakıyorum..güle güle kullanın şimdiden..

kızlar ben hıc baslamadım bebk arabası, puset , kanguru vb almaya
sankı daha cok var gıbı gelıyor bırde ne alacagımı bılmıyorum kı cahılız bu konuda
sızler alıncada gec kalmıs hıssedıyorum(

ewet canım kraft twist modeli çok güzel kırmızı siyah olan çok hoşuma gidiyor ama pahalı geldi bana

canım strawberyde de 51 imiş kargo ücreti de yok.
adı lierac phytolastil anti-stretch mark jel mi? 100 ml
fotosunu koyayımEki Görüntüle 148752
Bu canım bendeki de bundan

bılemıyorum kı benım daha once yoktu aklıma catlak geldı.gogusumun ust tarafı ve belımın kenarları.
ınsallah degıldır.Ben catlak olusuyor dıye bol bol yaglanıyorum pehlıvan gıbı:)))

Yaa çatlak diildir onlar. Çatlak böyle kırmızı kırmızı oluyormuş. Ama yağlanalım bol bol biz :) ne olur ne olmaz

Pusetle kanguru alma zaten. Napıcaksın ki, bi de kanguru bebeğin omurga gelişimine çok zararlı diyorlar. Böyle şeyleri öğrenmenin en güzel yolu ne biliyor musunuz,
Anne bloglarını okumak, özellikle "Blogcu Anne"nin sitesi çoook güzel..
ben çok şey öğrendim oralardan sürekli okuyorum :)

iyi bir seçim. hakkında hep iyi şeyler okudum. bize hediye edecek kimse yok:) o yüzden daha uygun fiyatlı bir şeyler bakıyorum..güle güle kullanın şimdiden..

sağol canım hepimiz cicilerimizi iyi günlerde kullanalım
kardeşim evlendiğimde demişti arabasını ben alıcam diye o zamanlar öğrenciydi şimdi çalışıyor
senelerce bekledik bu bebeği o yüzden istediğim şeyler içimde kalmasın hevesimi alayım diye uğraşıyor ailem
kocişin taraftan fayda yok hatta biz onlara vermiyoruz diye laf yiyoruz
amaaaannn neyse bebeğim sağlıkla gelsinde

ben de almadım daha. sadece arkadaşlarım son ayında gezemezsin çok fazla diyor. karar vermek gerekiyor en azından hangi modeli alacağıma. ama karar veremedim henüz..

bizde de kimseden fayda yok:)ama çok düşünmemek lazım. amin inşallah sağlıkla hep birlikte bebeklerimize kavuşuruz..

Selam kızlar nasıl keyifler..? benim yine sabaha kadar başım döndü ama iyiyim şuan... bi zeytin yedim tansiyon fırladı , tansiyon sorunu olan başka birileri var mı?

Selam kızlar nasıl keyifler..? benim yine sabaha kadar başım döndü ama iyiyim şuan... bi zeytin yedim tansiyon fırladı , tansiyon sorunu olan başka birileri var mı?

merve dunde zeytın yıyıp tansıyonun fırlamıstı senın (umarım dogru hatırlıyorum)
gecmıs olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…