sadece uç kısmına sür çünkü bebiş emmeye başladı mı hemen uçları çatlıyor kimilerinde o da baya kötü bi acı olduğundan önlemini şimdiden al bence canım
ben neutrogenenın vücut nemlendiricisini kullanıyorum şimdiye kadar bi çatlağım olmadı gayet memnunum güzel nemlendiriyor pamuk gibi
Haydaaa nooldu bebişlere bugün az oynuyoylar..
Benim de badem yağı feci tüy yaptı. badem yağını sadece banyoda sürüyorum, vaseline başladım şimdi de.. vaseline kullanmış annem zamanında, hiç çatlağı olmamış
doktorum çatlak kremlerini önermediği için badem yağı almıştım bende...vasalinde olabilir..çarşıya inince alıcam...
Dün kızıma hastane çıkışı aldık eşimle birlikte..Havlu takımı aldık....
Bi de 5 li set aldık, ana kucağı, anne ihtiyaç çantası, portatif bebek çantası, kanguru, alt açma takımı..
Çok güzeller, bi de tek eldiven aldık bi kaç tane..Eldiven çok lazım oluyormuş kızlar..Resimlerini de eklicem ama, dün çok yoruldum çekemedim..
Selam kızlar nasıl keyifler..? benim yine sabaha kadar başım döndü ama iyiyim şuan... bi zeytin yedim tansiyon fırladı , tansiyon sorunu olan başka birileri var mı?
merve dunde zeytın yıyıp tansıyonun fırlamıstı senın (umarım dogru hatırlıyorum)
gecmıs olsun..
ben eczaneden aldım Kadıköyden 70 TLye blue, o yüzden hiç kaçırma bence. bitsin ben de buradan alıcam
Sağol canım
Yaa ne varsa annelerimizde var işte. Odasını da annem aldı benimkinin.. Hakları nasıl ödenir bilmiyorum..
ewet canım kraft twist modeli çok güzel kırmızı siyah olan çok hoşuma gidiyor ama pahalı geldi bana
bencedeeeeee ne varsa analarımızda varr..
offf ya ben yrın rapor alcaktım ama kayınvalıdemler gelıyormus rızedenn bırısı vefat etmıs onalr evde varken rapor almanın anlamıda yokkı(
benim balk hapım EFA DAİLY günde 2 tane tok demişti eski doktorum ama ben 1 tane alıyorum öğle yemekten sonra .en iyisi bu dediler.jelaini bile balıktan yapılıyor.ağır metal ve civa içermez yazıyo üstünde..bunu mutlaka doktorlarına sorsunlar.özellikle 26 dan sonra omega alımı arttırılmalıymış.
hoş yeni doktorum dağda balık bulamayanların çocuğu gerizekalı mı oluyo dedi ama ben günde 1 tane alıyorum.çünkü hiç balık yiyemiyorum.
bencede alma şimdi onlar gidince alırsın raporunu dinlenirsin onlar varken evde olsan da dinlenemezsin ki
merve geçmiş olsun bu arada
benim dr hamilelikte tuz tamamen kesilmez ama
maden suyu turşu ve salamura zeytin yemeyeceksin demişti dikkat et bu tansiyon hamilelikte çok riskli
offf ya ben yrın rapor alcaktım ama kayınvalıdemler gelıyormus rızedenn bırısı vefat etmıs onalr evde varken rapor almanın anlamıda yokkı(
öyle valla bize de kimsenin faydası yok aman eksik kalsın hele kocamın tarafı yapmazsa ben annemleri hiç zora sokmam..bizde de kimseden fayda yok:)ama çok düşünmemek lazım. amin inşallah sağlıkla hep birlikte bebeklerimize kavuşuruz..
ben panik olma diye yazmamıştım ama biliyormuşun madem dikkatli ol canımhamilelikte çok riskli doktor açıklama yapmıştı bana... damar yollarından bebeğe giden besinlerin bebeğe aktarılmasını yavaşlatıp, bebeğin gelişimini minimum seviyeye indirebiliyormuş... çok dikkatli olmak lazım... bilin bunları arkadşlar...
cılekkkkkkkkk bayıldımmmmm avatardakı bebıseeeeeeeeeeeeeeeee
bende 55e aldım bızım eczanedennn
turşu , zeytin yenmemeli mi....
siz ciddi misiniz kızlar..
ben her akşam acı biberde dahil olmak üzere, çok turşu yiyorum...
zeytinde yiyorum...
:18::18::18:
öyle valla bize de kimsenin faydası yok aman eksik kalsın hele kocamın tarafı yapmazsa ben annemleri hiç zora sokmam..
kızlar bişey paylaşmak istiyorum sizinle, benim görümce her hafta doktora için ankya geliyor, 1 akşam kalıyor ve gidiyor. bu böyle 2 yıl sürecek. buna tahammül etmeye çalışıyormi farzet ankarada oturuyorlardı zaten haftada 1 görürdün diyorum teselli veriyorum kendime..şimdi kendisi biriyle tanışmış, evlili niyetiyle. ve çocuk benim memlekettenmiş. görümce kendisi izmirliymiş gibi bizim oraları beğenmiyordu, düğünde elazığlılar çok kaba demişti. kendisi lafını sözünü pek bilmeyen yada bile bile böyle yapan biri.. işte büyük laf etmemek lazım şimdi kendisi elazığlıyı buldu :) beni düğün öncesinde çok üzmüşlerdi, mesela ilk tanışma olayında eşim annesiyle kızkardeşinin ankraya gelip benimle tanışmasını istemişlerdi, ama onlar yanaşmamışlardı buna. ben gidip tanışmıştım, ve onlarla tanıştıktan sonra bizimkilere gitmiştik tanışmaya. ben tabi o zamanlar heyecanla ve acemilikle bunları hiç sorun etmemiştim, eşim de arada kalsın istememiştim. ama şimdi o kadar batıyor ki bu durumlar bana, kendisi bakalım gidecekmi elazığa çocuğun ailesiyle tanışmaya.. o kadar dert ediyorum ki, ne yapmalıyım kızlar ya, hep sorun mu edicem herşeyi ben böyle..
öyle valla bize de kimsenin faydası yok aman eksik kalsın hele kocamın tarafı yapmazsa ben annemleri hiç zora sokmam..
kızlar bişey paylaşmak istiyorum sizinle, benim görümce her hafta doktora için ankya geliyor, 1 akşam kalıyor ve gidiyor. bu böyle 2 yıl sürecek. buna tahammül etmeye çalışıyormi farzet ankarada oturuyorlardı zaten haftada 1 görürdün diyorum teselli veriyorum kendime..şimdi kendisi biriyle tanışmış, evlili niyetiyle. ve çocuk benim memlekettenmiş. görümce kendisi izmirliymiş gibi bizim oraları beğenmiyordu, düğünde elazığlılar çok kaba demişti. kendisi lafını sözünü pek bilmeyen yada bile bile böyle yapan biri.. işte büyük laf etmemek lazım şimdi kendisi elazığlıyı buldu :) beni düğün öncesinde çok üzmüşlerdi, mesela ilk tanışma olayında eşim annesiyle kızkardeşinin ankraya gelip benimle tanışmasını istemişlerdi, ama onlar yanaşmamışlardı buna. ben gidip tanışmıştım, ve onlarla tanıştıktan sonra bizimkilere gitmiştik tanışmaya. ben tabi o zamanlar heyecanla ve acemilikle bunları hiç sorun etmemiştim, eşim de arada kalsın istememiştim. ama şimdi o kadar batıyor ki bu durumlar bana, kendisi bakalım gidecekmi elazığa çocuğun ailesiyle tanışmaya.. o kadar dert ediyorum ki, ne yapmalıyım kızlar ya, hep sorun mu edicem herşeyi ben böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?