turşu , zeytin yenmemeli mi....
siz ciddi misiniz kızlar..
ben her akşam acı biberde dahil olmak üzere, çok turşu yiyorum...
zeytinde yiyorum...
:18::18::18:
ben panik olma diye yazmamıştım ama biliyormuşun madem dikkatli ol canım
az kaldı bak
ben evde yemekleri daha az tuzulu yapıyorum tamamen kesmedim ama dikkat ediyorum
öyle valla bize de kimsenin faydası yok aman eksik kalsın hele kocamın tarafı yapmazsa ben annemleri hiç zora sokmam..
kızlar bişey paylaşmak istiyorum sizinle, benim görümce her hafta doktora için ankya geliyor, 1 akşam kalıyor ve gidiyor. bu böyle 2 yıl sürecek. buna tahammül etmeye çalışıyormi farzet ankarada oturuyorlardı zaten haftada 1 görürdün diyorum teselli veriyorum kendime..şimdi kendisi biriyle tanışmış, evlili niyetiyle. ve çocuk benim memlekettenmiş. görümce kendisi izmirliymiş gibi bizim oraları beğenmiyordu, düğünde elazığlılar çok kaba demişti. kendisi lafını sözünü pek bilmeyen yada bile bile böyle yapan biri.. işte büyük laf etmemek lazım şimdi kendisi elazığlıyı buldu :) beni düğün öncesinde çok üzmüşlerdi, mesela ilk tanışma olayında eşim annesiyle kızkardeşinin ankraya gelip benimle tanışmasını istemişlerdi, ama onlar yanaşmamışlardı buna. ben gidip tanışmıştım, ve onlarla tanıştıktan sonra bizimkilere gitmiştik tanışmaya. ben tabi o zamanlar heyecanla ve acemilikle bunları hiç sorun etmemiştim, eşim de arada kalsın istememiştim. ama şimdi o kadar batıyor ki bu durumlar bana, kendisi bakalım gidecekmi elazığa çocuğun ailesiyle tanışmaya.. o kadar dert ediyorum ki, ne yapmalıyım kızlar ya, hep sorun mu edicem herşeyi ben böyle..
ben de çok cin biber yedim yaaa, o da çok tuzlu oluyor. canım okadar okadar çekiyordu ki deli gibi bir kase biberi yiyip bitiriyordum :)) neyseki bu ara azaldı isteğim artık yemiyorum..turşu , zeytin yenmemeli mi....
siz ciddi misiniz kızlar..
ben her akşam acı biberde dahil olmak üzere, çok turşu yiyorum...
zeytinde yiyorum...
:18::18::18:
ya canım işte o dönemde olan şeyleri unutmak istiyorum ama unutamıyorum. hormonlardan mı artık yoksa birikim mi bilmiyorum...Ben de aynı durumdayım. Hamilelikten sonra eşimin ailesi ne söylese ne yapsa batıyorlar. Aslında bu anlattıklarında şu an takılacak bişey yok ama hormonlar mahvediyor işte insanı..
Ben de aynı durumdayım yani
canım düşünmemeye çalış
bişeye sinir olunca insan olmadık şeyler göze batar rahatsız eder oluyor
bende bi başlarsam düşünmeye takmaya uzunca zaman etkisinden kurtulamıyorum ve herşey beni rahatsız ediyor
o yüzden en iyisi hiç takmamak
boşverrr isterse gitsin istemezse gitmesin bu onun sorunu bebeğini strese sokmaya değermi
öyle valla bize de kimsenin faydası yok aman eksik kalsın hele kocamın tarafı yapmazsa ben annemleri hiç zora sokmam..
kızlar bişey paylaşmak istiyorum sizinle, benim görümce her hafta doktora için ankya geliyor, 1 akşam kalıyor ve gidiyor. bu böyle 2 yıl sürecek. buna tahammül etmeye çalışıyormi farzet ankarada oturuyorlardı zaten haftada 1 görürdün diyorum teselli veriyorum kendime..şimdi kendisi biriyle tanışmış, evlili niyetiyle. ve çocuk benim memlekettenmiş. görümce kendisi izmirliymiş gibi bizim oraları beğenmiyordu, düğünde elazığlılar çok kaba demişti. kendisi lafını sözünü pek bilmeyen yada bile bile böyle yapan biri.. işte büyük laf etmemek lazım şimdi kendisi elazığlıyı buldu :) beni düğün öncesinde çok üzmüşlerdi, mesela ilk tanışma olayında eşim annesiyle kızkardeşinin ankraya gelip benimle tanışmasını istemişlerdi, ama onlar yanaşmamışlardı buna. ben gidip tanışmıştım, ve onlarla tanıştıktan sonra bizimkilere gitmiştik tanışmaya. ben tabi o zamanlar heyecanla ve acemilikle bunları hiç sorun etmemiştim, eşim de arada kalsın istememiştim. ama şimdi o kadar batıyor ki bu durumlar bana, kendisi bakalım gidecekmi elazığa çocuğun ailesiyle tanışmaya.. o kadar dert ediyorum ki, ne yapmalıyım kızlar ya, hep sorun mu edicem herşeyi ben böyle..
dünün etkisi vardı zaten canım, tansiyonumu çok etkile oldu bu tuzlu yemek artık hiç yemicem tutuna tutuna yaptım işlerimi hep
ben de çok cin biber yedim yaaa, o da çok tuzlu oluyor. canım okadar okadar çekiyordu ki deli gibi bir kase biberi yiyip bitiriyordum :)) neyseki bu ara azaldı isteğim artık yemiyorum..
ya canım işte o dönemde olan şeyleri unutmak istiyorum ama unutamıyorum. hormonlardan mı artık yoksa birikim mi bilmiyorum...
kendileri kıymetli ama bizim bi kıymetimiz yokmuydu da ayaklarına gittik. önce damat beyin gelip babamla tanışması gerekmezmiydi..kendileri kabul edermi böyle bişeyi..nasılsa bunlar yaşanırken gitmezse söyleyecek ortamım olacak ve sölicem, sizin için değil eşim çok üzülmüştü o yüzden geldim ben dicem...
canım işte kıymetsiz hissediyorum kendimi, kendileri kıymetli..elimde değil ne yapsam geçmiyor bu takıntılarım..napsam bilemiyorum..
Canım ya çok uzunmu sürecek tedavisi takmamaya çalış çokda ilgilenme kendini yorma...diğer yöndende evet bende böyle şeylere sinir oluyorum ama yanlış yapıyoruz eden illaki buluyor sana ne yaptıysa başına gelecek merak etme seyret ve gör .... geçmiş kafanda kurup kendini sinir etmektense onun ilişkisini seyret inan içini rahatlatacağı çok şeyler olacak bana hep öyle oluyor...
Ben de delirdim, seninle beni artık iyice karıştırırla avatarlarımız da benzedi :)
Amannn alma sakın, sonra hizmetle koşturmayla geçer tatilin
Kızlar raporu nasıl alıyorsunuz ben de istiyorum yaaa
doktora yapıyor canım, asistan ünivde. sivasta doktora yok, elazığı beğenmezler ama elazığda var :))
neyse dediğin gibi olacağını düşünerek avunmaya çalışıyorum. herkes bi şekilde ettiğini buluyor. iyi niyetli olmadıklarını düşünüyorum artık. eşimle evlenmemi pek istemediler, sebep de eşimin beni onlara danışmaması, yani kendisinin karar vermesi. eşim tabi o zamanlar bana anlattıklarını unuttu.bana "şu iş olana kadar ailelere he deyip geçelim" diyordu, şimdi unutuldu bunlar..
görüştüğü çocuk ukalaymış biraz, ben bu zamana kadar kimseyi kendime layık görmediğim için evlenmedim ama seni layık gördüm diyomuş. bana bi erkek böyle dese yürü git derim :) kendisi salak bununla gurur duyuyor.
aslında temel sorun şu, aşırı cahil ve kendi içlerinde kalmış oldukları için, tahammül edemiyorum. aileler arasında uçurum var resmen..
doktora yapıyor canım, asistan ünivde. sivasta doktora yok, elazığı beğenmezler ama elazığda var :))
neyse dediğin gibi olacağını düşünerek avunmaya çalışıyorum. herkes bi şekilde ettiğini buluyor. iyi niyetli olmadıklarını düşünüyorum artık. eşimle evlenmemi pek istemediler, sebep de eşimin beni onlara danışmaması, yani kendisinin karar vermesi. eşim tabi o zamanlar bana anlattıklarını unuttu.bana "şu iş olana kadar ailelere he deyip geçelim" diyordu, şimdi unutuldu bunlar..
görüştüğü çocuk ukalaymış biraz, ben bu zamana kadar kimseyi kendime layık görmediğim için evlenmedim ama seni layık gördüm diyomuş. bana bi erkek böyle dese yürü git derim :) kendisi salak bununla gurur duyuyor.
aslında temel sorun şu, aşırı cahil ve kendi içlerinde kalmış oldukları için, tahammül edemiyorum. aileler arasında uçurum var resmen..
slm ben geldimmmdoktora yapıyor canım, asistan ünivde. sivasta doktora yok, elazığı beğenmezler ama elazığda var :))
slm ben geldimmm
blue cum maalesef ilk evlilik dönemlerimizde bi çoğumuzun gözü hiçbişey görmedi,hiçbişey gözümüze büyümedi, herkesin sorun olabilir diye nitelendirdiklileri bizim umrumuzda olmadı çünkü sevdiğimizle evleniyodukkhayat toz pembe bi bağlamda... benim eşim de biraz ailesine karşı terstir.ben bu kızı istiyorum bunu gidip paşa paşa isteyip bana alacaksınız dedi ailesine pek ses çıkarttırmaz ki kaynanam buna rağmen aksi ve ters bi kadındır bi eşime ses çıkaramazlar.görümcenin sevgilisinden koca olmaz bence. yarın birgün evlenince aslında seni de kendime layık görmemiştim de boşluğuma denk geldin der ego manyağı hamile kaldığımdan beri bana hayran olan kaynanam beni beğenmez oldu bende gitmiyorum evine muhatab olmuyorum, tek geliniyim mecbur kalıp arıyo beni,seninkiler gibi kibirlidir,kimseleri beğenmez... amannn takma kültür çakışması herkeste yaşanıyo,,, herkes hakettiğini bi gün mutlaka yaşar...
slm ben geldimmm
blue cum maalesef ilk evlilik dönemlerimizde bi çoğumuzun gözü hiçbişey görmedi,hiçbişey gözümüze büyümedi, herkesin sorun olabilir diye nitelendirdiklileri bizim umrumuzda olmadı çünkü sevdiğimizle evleniyodukkhayat toz pembe bi bağlamda... benim eşim de biraz ailesine karşı terstir.ben bu kızı istiyorum bunu gidip paşa paşa isteyip bana alacaksınız dedi ailesine pek ses çıkarttırmaz ki kaynanam buna rağmen aksi ve ters bi kadındır bi eşime ses çıkaramazlar.görümcenin sevgilisinden koca olmaz bence. yarın birgün evlenince aslında seni de kendime layık görmemiştim de boşluğuma denk geldin der ego manyağı hamile kaldığımdan beri bana hayran olan kaynanam beni beğenmez oldu bende gitmiyorum evine muhatab olmuyorum, tek geliniyim mecbur kalıp arıyo beni,seninkiler gibi kibirlidir,kimseleri beğenmez... amannn takma kültür çakışması herkeste yaşanıyo,,, herkes hakettiğini bi gün mutlaka yaşar...
bnm esımde kımseyı dınleemez o konularda ıstedıgını yaparrr herkesde uyarrr ama benm esımı tarafı cok ıılerdırr belkıde uzakta oldukları ıcın bana ıı gelıyorlar bılmıom daaa:)
çok güzel bir özet olmuş kendi adıma da..tamamen katılıyorum sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?