2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok fazla kuruntu yapınca bana şunu yaptılar bunu yapmadılar düşüncelerine kapılınca kötü bir ruh hali oluşuyor. ben yapılanların affedilip Allaha havale edilmesi gerektiğini düşünüyorum. çünkü öfke duymak kişiye zarar veriyor ve bu karşındaki insanın daha çok amacına ulaşmasına sebep oluyor. sen affetsen bile yaptıkları kişiye bir şekilde döner. hatta herşey yolunda gidiyor görünse bile. zaten burnu havada insanlar kendi ezikliklerini kapatmaya çalışıyor gibi geliyor

evet takmaya baslayınca oylee devam edıyor ve bız dogum sonrasıda cok pozıtıf bakamayacagız o yuzden sımdı bırıktırırsek o zaman patlama yasarız sımdı cekıp gıdebılıyoruz programımızı ona gore ayarlayabılıyoruz ama o zaman bebısde olacak kımı neye bırakacagız artık

turşu , zeytin yenmemeli mi....
siz ciddi misiniz kızlar..
ben her akşam acı biberde dahil olmak üzere, çok turşu yiyorum...
zeytinde yiyorum...
:18::18::18:
ben de çok cin biber yedim yaaa, o da çok tuzlu oluyor. canım okadar okadar çekiyordu ki deli gibi bir kase biberi yiyip bitiriyordum :)) neyseki bu ara azaldı isteğim artık yemiyorum..

ya canım işte o dönemde olan şeyleri unutmak istiyorum ama unutamıyorum. hormonlardan mı artık yoksa birikim mi bilmiyorum...
kendileri kıymetli ama bizim bi kıymetimiz yokmuydu da ayaklarına gittik. önce damat beyin gelip babamla tanışması gerekmezmiydi..kendileri kabul edermi böyle bişeyi..nasılsa bunlar yaşanırken gitmezse söyleyecek ortamım olacak ve sölicem, sizin için değil eşim çok üzülmüştü o yüzden geldim ben dicem...

canım işte kıymetsiz hissediyorum kendimi, kendileri kıymetli..elimde değil ne yapsam geçmiyor bu takıntılarım..napsam bilemiyorum..

Canım ya çok uzunmu sürecek tedavisi takmamaya çalış çokda ilgilenme kendini yorma...diğer yöndende evet bende böyle şeylere sinir oluyorum ama yanlış yapıyoruz eden illaki buluyor sana ne yaptıysa başına gelecek merak etme seyret ve gör .... geçmiş kafanda kurup kendini sinir etmektense onun ilişkisini seyret inan içini rahatlatacağı çok şeyler olacak bana hep öyle oluyor...

neden kıymetsiz hissediyorsun ki
bizde annemizin babamızın kıymetlisiyiz
ben bazen eşimede diyorum senin ailene hizmetçi olayım diye doğurmadı annem beni bende onların kıymetlisiyim diye
o zaman bana hak veriyor

boşver sen onlar kendi kıymetini düşürüyor böyle davranarak
ama bunları takıntı haline getirme şimdiden
doğum sonrası hormonlarımız ve etraftan gelecek eleştiriler felan daha zor günler bizi bekliyor
o yüzden şimdi olabildiğince sakin ol

doktora yapıyor canım, asistan ünivde. sivasta doktora yok, elazığı beğenmezler ama elazığda var :))
neyse dediğin gibi olacağını düşünerek avunmaya çalışıyorum. herkes bi şekilde ettiğini buluyor. iyi niyetli olmadıklarını düşünüyorum artık. eşimle evlenmemi pek istemediler, sebep de eşimin beni onlara danışmaması, yani kendisinin karar vermesi. eşim tabi o zamanlar bana anlattıklarını unuttu.bana "şu iş olana kadar ailelere he deyip geçelim" diyordu, şimdi unutuldu bunlar..
görüştüğü çocuk ukalaymış biraz, ben bu zamana kadar kimseyi kendime layık görmediğim için evlenmedim ama seni layık gördüm diyomuş. bana bi erkek böyle dese yürü git derim :) kendisi salak bununla gurur duyuyor.
aslında temel sorun şu, aşırı cahil ve kendi içlerinde kalmış oldukları için, tahammül edemiyorum. aileler arasında uçurum var resmen..

Ben de delirdim, seninle beni artık iyice karıştırırla avatarlarımız da benzedi :)

Amannn alma sakın, sonra hizmetle koşturmayla geçer tatilin
Kızlar raporu nasıl alıyorsunuz ben de istiyorum yaaa

cnmm ben zaten cok kotuyum burnum felan kulak buruncuya gıtseydım verırdı kesın ama maleseff. en azından sımdı ıse dıe yırtarım yoksa evde hızmet ett:))::)

kadın dogum doktorumuzdan ıstesek nolurkı acebbb en kolay onlar rapor verırler sanırımmm...

cnmmm bosverr hıcc takılma onlara sen gecmısı unut gıtsınnn bebısını dusun. nasılsa gorumcende evlenecekmıs baksana daha ıyı uzun vadede kurtuulacaksın gorumcendennnn:)):))

boyle seylerı kafana takıncaa hıc cıkamassın esınlede aranda huzursuzluk olurr

bak blue sen çok eğleneceksin benim tecrübem daha fazla olmuştur yaş itibari ile inan sen hiç canını sıkma okumuş cahiller varya onlar insanı daha çok eğlendiriyor o seni kıskandığından istememiştir ..koltuğuna çekil ve seyret hatta ilgili davranıyormuş gibi yapıp bak sana zamanla neler anlatacak ilşkisi hakkında sende içinden dinleyip eylenirsin ya ne anlasın o Elazığdan Akgün otele gidip kalmışmı otelin havuzuna girmişmi Harputa çıkıp sofra donattırmışmı ?sen ne anlarsın de geç ya ne sıkıntı yapıyon...:)))))))))))

slm ben geldimmm
blue cum maalesef ilk evlilik dönemlerimizde bi çoğumuzun gözü hiçbişey görmedi,hiçbişey gözümüze büyümedi, herkesin sorun olabilir diye nitelendirdiklileri bizim umrumuzda olmadı çünkü sevdiğimizle evleniyodukkhayat toz pembe bi bağlamda... benim eşim de biraz ailesine karşı terstir.ben bu kızı istiyorum bunu gidip paşa paşa isteyip bana alacaksınız dedi ailesine pek ses çıkarttırmaz ki kaynanam buna rağmen aksi ve ters bi kadındır bi eşime ses çıkaramazlar.görümcenin sevgilisinden koca olmaz bence. yarın birgün evlenince aslında seni de kendime layık görmemiştim de boşluğuma denk geldin der ego manyağı hamile kaldığımdan beri bana hayran olan kaynanam beni beğenmez oldu bende gitmiyorum evine muhatab olmuyorum, tek geliniyim mecbur kalıp arıyo beni,seninkiler gibi kibirlidir,kimseleri beğenmez... amannn takma kültür çakışması herkeste yaşanıyo,,, herkes hakettiğini bi gün mutlaka yaşar...

bnm esımde kımseyı dınleemez o konularda ıstedıgını yaparrr herkesde uyarrr ama benm esımı tarafı cok ıılerdırr belkıde uzakta oldukları ıcın bana ıı gelıyorlar bılmıom daaa:)

çok güzel bir özet olmuş kendi adıma da..tamamen katılıyorum sana...

bnm esımde kımseyı dınleemez o konularda ıstedıgını yaparrr herkesde uyarrr ama benm esımı tarafı cok ıılerdırr belkıde uzakta oldukları ıcın bana ıı gelıyorlar bılmıom daaa:)

kayınpederim çok iyidir çok saygılıdır ama kaynanam ve görümcem şahsına-münhasır derler ya... görümcem eşime küs olduğu için benle de görüşmüyo, bir gün araypta yenge hayırlı olsun hamileymişsin yeğenim oluyomuş demedi ki bi abisinden başka kardeşi yok. kaynanam da güzellik manyağıdır. kadının hayatındaki en büyük korkusu oğlunun çirkin biriyle evlenmesiymiş :)) beni görmeye gelirlerken ya çirkinse diye ayılıp bayılıyomuş yollarda...şuan şükredip duruyo şimdi de iki de bir karşıma geçip yok çirkinleştin ,hamile kalınca burnun büyüdü bilmem ne... bende gitmiyorum aklı başına gelsin, eşime anlattım,,- sen çok mu güzelsin diyemedin mi dedi banabi dahaki sefere diycem. bi bu problemim var kaynanoşla, diğer yönleri iyidir, misafir gibi ağırlar beni evinde, aramızda 100 km var ve bence bu bile yakın, en az 500 olmalı

herkese merhaba geçmişi okumuyorum çok uzun sürer umarım herkes iyidir bebikler iyidir
bu hafta konturole gideekler vardı öyküm ege ve ben gidiyoduk başka kimler vardı hatırlamıyorum
ben,m kontrolüm iyi geçti kilo almamışım hala 7 kilodayım bebik 729 gr olmuş fazla poz vermedi ama iyiydi kramplar ve uyuşmalar için magnezyum verdi kan tahlillerim idrar kültürü ve şeker yüklemesini de 3 gün sonra alıçam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…