manolyaa senin niye çizelgen yok, bebişin ne kadarlık
kayınpederim çok iyidir çok saygılıdır ama kaynanam ve görümcem şahsına-münhasır derler ya... görümcem eşime küs olduğu için benle de görüşmüyo, bir gün araypta yenge hayırlı olsun hamileymişsin yeğenim oluyomuş demedi ki bi abisinden başka kardeşi yok. kaynanam da güzellik manyağıdır. kadının hayatındaki en büyük korkusu oğlunun çirkin biriyle evlenmesiymiş :)) beni görmeye gelirlerken ya çirkinse diye ayılıp bayılıyomuş yollarda...şuan şükredip duruyo şimdi de iki de bir karşıma geçip yok çirkinleştin ,hamile kalınca burnun büyüdü bilmem ne... bende gitmiyorum aklı başına gelsin, eşime anlattım,,- sen çok mu güzelsin diyemedin mi dedi bana bi dahaki sefere diycem. bi bu problemim var kaynanoşla, diğer yönleri iyidir, misafir gibi ağırlar beni evinde, aramızda 100 km var ve bence bu bile yakın, en az 500 olmalı
yok canım o değil, hani bizim yazdığımız cevapların altında çıkıyo ya bebeğin haftasını, doğuma kalan gününü gösteren çizelgeyi diyorum.çizelge birinci sayfada yazan çizelge mi?valla bilemiyorum onu..bebiş 25+2 günlük ve kız teyzesi. 12 haziran doğumum için beklenen tarih..
hahahahahaha demekkı butun kayınvalıdeler gelınlerde guzellık arıyoo benımkıde pek mutlu oluyorr ona 2 gelıınınde cok guzel denınce:):):) ayyy benımkıde kokosun onde gıdenı valla saclar tırnaklarrr gorumcem kendı halındedırr onunda bebısı olcak benden 3 ay sonraa....
kadın yatıp kalkıp burnu sana benzesın bebısın bıze benzemesın dıouu:) dun doktor dedıkı cok guzel bı burnu vaarrr
dırek aradım kayınvalıdemııııı dıomkııı dualrın tuttu bebısın burnu guzel olcakmıs. kayınvalıdem daha estetık ılk cıktında burnunu estetık yaptıranlardan:)
valla bgn gelıcekler anıden bırısı vefat etmıs onun ıcınnnn tepkılerı merak edıorummm kesın cok kılo almıssın derlerrrr:):):)
bnmkılerrrr taaaaaaaa rızede canımmm.
slm kızlar 2 gundur bebısım oynamıo ve cok agrılarım var 2 de dr a gıtcem ne olur dua edın bıse olmasın
herkese merhaba geçmişi okumuyorum çok uzun sürer umarım herkes iyidir bebikler iyidir
bu hafta konturole gideekler vardı öyküm ege ve ben gidiyoduk başka kimler vardı hatırlamıyorum
ben,m kontrolüm iyi geçti kilo almamışım hala 7 kilodayım bebik 729 gr olmuş fazla poz vermedi ama iyiydi kramplar ve uyuşmalar için magnezyum verdi kan tahlillerim idrar kültürü ve şeker yüklemesini de 3 gün sonra alıçam
slm kızlar 2 gundur bebısım oynamıo ve cok agrılarım var 2 de dr a gıtcem ne olur dua edın bıse olmasın
sakin olmaya çalış anım iyidir bebişin arada bir böyle korkutuyolarslm kızlar 2 gundur bebısım oynamıo ve cok agrılarım var 2 de dr a gıtcem ne olur dua edın bıse olmasın
Ege ve Kuzunun kontrolleri iyi bebekleri iyiymiş seninde iyi olmasına çok sevindim üçünüzünde bebek kiloları aşağı- yukarı aynı maaşallah ne güzel kilo almamışsın ben her kontrolde iki-üç kilo alıyorum
maşallah büyüdü bebiklerimiz, sanırım bi fmg nin ki 1008 gr olmuştu tosuncukherkese merhaba geçmişi okumuyorum çok uzun sürer umarım herkes iyidir bebikler iyidir
bu hafta konturole gideekler vardı öyküm ege ve ben gidiyoduk başka kimler vardı hatırlamıyorum
ben,m kontrolüm iyi geçti kilo almamışım hala 7 kilodayım bebik 729 gr olmuş fazla poz vermedi ama iyiydi kramplar ve uyuşmalar için magnezyum verdi kan tahlillerim idrar kültürü ve şeker yüklemesini de 3 gün sonra alıçam
hoşgeldinnnnn, bende çıkıcam birazdan salamura yaprak almıştım, dün sar sar bitiremedim yarısı bugüne kaldıgeldim bnde
..............
maşallah büyüdü bebiklerimiz, sanırım bi fmg nin ki 1008 gr olmuştu tosuncukbenim kontrole de 1 buçuk hafta var, gün geçmiyo şeker yüklemesine aç mı gidiliyo ?
hoşgeldinnnnn, bende çıkıcam birazdan salamura yaprak almıştım, dün sar sar bitiremedim yarısı bugüne kaldı
maşallah büyüdü bebiklerimiz, sanırım bi fmg nin ki 1008 gr olmuştu tosuncukbenim kontrole de 1 buçuk hafta var, gün geçmiyo şeker yüklemesine aç mı gidiliyo ?
hoşgeldinnnnn, bende çıkıcam birazdan salamura yaprak almıştım, dün sar sar bitiremedim yarısı bugüne kaldı
herkese merhaba geçmişi okumuyorum çok uzun sürer umarım herkes iyidir bebikler iyidir
gitmeden önce arayım diyecem ama dr a giderken 100 km yol gidiyorum her defasında, ilçeden merkeze... aç duramıyorum başım beynimdönüyoevet canım aç gidiliyo ama bazı arkadaşlarında hafif tokken bakılmış doktorun daha iyi bilir
gel gel 2 kilo yaprağı sarıp ta bitiremedim :))) paketleyip dondurucuya kaldırcamoooooo kolay gelsiin yardıma gelirdim.....
İpek bende geldim kontrolden ama biraz sıkıntılı oldu, şeker yüklemesi yaptırdım, açlık şekeri iyi am yüklemeden sonra şekerim 169 çıktı... Doktor çok yüksek dedi, 3 saatlık yükleme istedi.. Sende de böyle bişey olmuşmuydu yanlış mı hatırlıyorum... Bebeği çok iri buldu, çok büyükmüşte, bundan daha fazla ileri gitmese iyi olurmuş, falan filan... 10 kilo almışım toplam, çok değil aslında dedi.. Onun üstünde durmadı ama bebekim 970 gr. olmuş, 27+1 görünüyordu... Şeker yüklemesinden sonra diyetisyene yönlendirdi, TSH da düşük çıktı, endokrine de gitmem lazım offffff ki ne offfffff, bu hamilelikte hastaneden çıkamaz oldum ya..... Bunun dışında bebek çok iyiydi.. Kendini sakladı ama elleriyle yüzünü kapatmıştı, göstermedi kendini babasına... Ama çok şekerdi...
ben de çok cin biber yedim yaaa, o da çok tuzlu oluyor. canım okadar okadar çekiyordu ki deli gibi bir kase biberi yiyip bitiriyordum :)) neyseki bu ara azaldı isteğim artık yemiyorum..
ya canım işte o dönemde olan şeyleri unutmak istiyorum ama unutamıyorum. hormonlardan mı artık yoksa birikim mi bilmiyorum...
kendileri kıymetli ama bizim bi kıymetimiz yokmuydu da ayaklarına gittik. önce damat beyin gelip babamla tanışması gerekmezmiydi..kendileri kabul edermi böyle bişeyi..nasılsa bunlar yaşanırken gitmezse söyleyecek ortamım olacak ve sölicem, sizin için değil eşim çok üzülmüştü o yüzden geldim ben dicem...
canım işte kıymetsiz hissediyorum kendimi, kendileri kıymetli..elimde değil ne yapsam geçmiyor bu takıntılarım..napsam bilemiyorum..
gitmeden önce arayım diyecem ama dr a giderken 100 km yol gidiyorum her defasında, ilçeden merkeze... aç duramıyorum başım beynimdönüyo
gel gel 2 kilo yaprağı sarıp ta bitiremedim :))) paketleyip dondurucuya kaldırcam
gitmeden önce arayım diyecem ama dr a giderken 100 km yol gidiyorum her defasında, ilçeden merkeze... aç duramıyorum başım beynimdönüyo
gel gel 2 kilo yaprağı sarıp ta bitiremedim :))) paketleyip dondurucuya kaldırcam
bebişin iyiymiş çok şükürc anım ben daha bugün yaptırdm şeker yüklemesini cuma günü alım sonucu endokrin doktorunada bir göster şeker sonucunu daha sonra diyetisyene git bana kalırsa biliyosun bu işleri endokrin uzmanı anlıyo moralini bozma sakın bebiş iyiymiş ya önemli olan o nasılsa çaresiz bir dert değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?