2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hahahahahaha demekkı butun kayınvalıdeler gelınlerde guzellık arıyoo benımkıde pek mutlu oluyorr ona 2 gelıınınde cok guzel denınce:):):) ayyy benımkıde kokosun onde gıdenı valla saclar tırnaklarrr gorumcem kendı halındedırr onunda bebısı olcak benden 3 ay sonraa....

kadın yatıp kalkıp burnu sana benzesın bebısın bıze benzemesın dıouu:) dun doktor dedıkı cok guzel bı burnu vaarrr
dırek aradım kayınvalıdemııııı dıomkııı dualrın tuttu bebısın burnu guzel olcakmıs. kayınvalıdem daha estetık ılk cıktında burnunu estetık yaptıranlardan:)

valla bgn gelıcekler anıden bırısı vefat etmıs onun ıcınnnn tepkılerı merak edıorummm kesın cok kılo almıssın derlerrrr:):):)

bnmkılerrrr taaaaaaaa rızede canımmm.

slm kızlar 2 gundur bebısım oynamıo ve cok agrılarım var 2 de dr a gıtcem ne olur dua edın bıse olmasın

çizelge birinci sayfada yazan çizelge mi?valla bilemiyorum onu..bebiş 25+2 günlük ve kız teyzesi. 12 haziran doğumum için beklenen tarih..
yok canım o değil, hani bizim yazdığımız cevapların altında çıkıyo ya bebeğin haftasını, doğuma kalan gününü gösteren çizelgeyi diyorum.

seninki kokoşmuş, benimki kapalı bi de :)) ama güzelliğe çok önem verir. gelinin güzelmiş dedikleri zaman bi kırışır bi kırışır

Ege ve Kuzunun kontrolleri iyi bebekleri iyiymiş seninde iyi olmasına çok sevindim üçünüzünde bebek kiloları aşağı- yukarı aynı maaşallah ne güzel kilo almamışsın ben her kontrolde iki-üç kilo alıyorum

slm kızlar 2 gundur bebısım oynamıo ve cok agrılarım var 2 de dr a gıtcem ne olur dua edın bıse olmasın
sakin olmaya çalış anım iyidir bebişin arada bir böyle korkutuyolar

oh maşallah ne güzel ...canım ben şimdi kontrollü kilo alıyorum diyet yüzünden
bırde sen az kio almama bakma maşallahım var benim

maşallah büyüdü bebiklerimiz, sanırım bi fmg nin ki 1008 gr olmuştu tosuncuk benim kontrole de 1 buçuk hafta var, gün geçmiyo şeker yüklemesine aç mı gidiliyo ?

geldim bnde
..............
hoşgeldinnnnn, bende çıkıcam birazdan salamura yaprak almıştım, dün sar sar bitiremedim yarısı bugüne kaldı

evet canım aç gidiliyo ama bazı arkadaşlarında hafif tokken bakılmış doktorun daha iyi bilir

oooooo kolay gelsiin yardıma gelirdim.....

İpek bende geldim kontrolden ama biraz sıkıntılı oldu, şeker yüklemesi yaptırdım, açlık şekeri iyi am yüklemeden sonra şekerim 169 çıktı... Doktor çok yüksek dedi, 3 saatlık yükleme istedi.. Sende de böyle bişey olmuşmuydu yanlış mı hatırlıyorum... Bebeği çok iri buldu, çok büyükmüşte, bundan daha fazla ileri gitmese iyi olurmuş, falan filan... 10 kilo almışım toplam, çok değil aslında dedi.. Onun üstünde durmadı ama bebekim 970 gr. olmuş, 27+1 görünüyordu... Şeker yüklemesinden sonra diyetisyene yönlendirdi, TSH da düşük çıktı, endokrine de gitmem lazım offffff ki ne offfffff, bu hamilelikte hastaneden çıkamaz oldum ya..... Bunun dışında bebek çok iyiydi.. Kendini sakladı ama elleriyle yüzünü kapatmıştı, göstermedi kendini babasına... Ama çok şekerdi...

evet canım aç gidiliyo ama bazı arkadaşlarında hafif tokken bakılmış doktorun daha iyi bilir
gitmeden önce arayım diyecem ama dr a giderken 100 km yol gidiyorum her defasında, ilçeden merkeze... aç duramıyorum başım beynimdönüyo

oooooo kolay gelsiin yardıma gelirdim.....
gel gel 2 kilo yaprağı sarıp ta bitiremedim :))) paketleyip dondurucuya kaldırcam

bebişin iyiymiş çok şükür c anım ben daha bugün yaptırdm şeker yüklemesini cuma günü alım sonucu endokrin doktorunada bir göster şeker sonucunu daha sonra diyetisyene git bana kalırsa biliyosun bu işleri endokrin uzmanı anlıyo moralini bozma sakın bebiş iyiymiş ya önemli olan o nasılsa çaresiz bir dert değil

Benzer şeyler yaşadım ben de.. eşimin ailesi istemiyoruz dediler, sebep de yok ama.. tabii ben bunları alakasız insanlardan duydum.. Kayınvalidem nişanlıyken eşimin eski kız arkadaşını bile sordu bana, çok seviyorlardı birbirlerini ayrılmalarına ben çok üzüldüm diye..
Ama hepsi geçmişte kaldı bunların.. Ben şimdi hep eşim üzülmesin diye susuyorum, kafama takmamaya çalışıyorum. Çünkü gerçekten üzülüp mahcup olduğunu gördüm bana karşı ... kıyamam ben ona yaaa.
Sen de öyle durumlarda hep eşini düşün rahatlatıyor.
Bu arada ben sana böyle yazıyorum ama okumuşsundur belki daha pazar günü cinnet geçirtti kayınvalidem bana :)

Ohh büyüyor bebişler maşallah

bebekpoyraz panikleme nolur.. dönüşte bize de haber ver, merak ederiz

Canım bende 11 matta gidecem tam 28 haftalık oluyor ozaman senle aynızamanda gidecez ozaman ya çokdeğişiyor bana hafif yiyip gelebilirsin önemli olan şekerlisuyu içtikten sonrakibirsaat birşey yememek içmemek demişti öyle oldu ama kızların abzısı aç gelin demiş değişiyor

Fatma hoşgeldin........

Canım ben bugün doktora tekrar sordum sana da belirteyim, eğer doktorun istek kağıdında açlık kan şekeri de isteniyorsa, aç gitmen gerek ama sadece şeker yükleme testi istemişse o da OGTT(50) diye geçer aç gitmene gerek yok hafif bişeyler yiyip gidebilirmişsin, hatta günün herhangi bir saatinde de gitsen olurmuş..

uzak olunca sorun olur tabi açlık ben daha önce şeker yüklemesi yaptırmıştım biliyodum a oluması gerektiğini hazırlıklı gittim doktorda tama deyince hemen yaptırdık bir saatte bitti işim

Sağol canım, aslında çok takılmadım zaten bekliyordum çünkü zaten yatkınlığım vardı da, şu doktor işleriyle uğraşmak zor geliyor, oraya git buraya git ondan sinir oldum...Sen şimdi 3 saatliği yaptırdın değil mi canım.. Bende artık perşembe gitçem yarın da işlerim var da.. Endokrine de gitçem.. Diyetisyen de iyi olur aslında zaten kilo olayı da hızlanmıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…