2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar..bana doktorum az bişeyler yiyip geelbilrsin demişti..sadece tatlı seyler yemeden gel dedi..kimisi de ac gidiyo anlaamadım..:97:

bende 12 sinde gidicem sanırım cumartesi günü, gerçi benim evde şeker ölçme cihazım var( annem şeker hastası, cihazlardan birini bana bırakmıştı) 2 gün önce tok karnına 96 çıktı:)) evde yapıyorum bazen
ya kahvaltı yapsam bile yolda giderken acıkıyorum:84: randevumu biraz erken saatlere almaya çalışayım bari, arar sorarım bide

uzak olunca sorun olur tabi açlık ben daha önce şeker yüklemesi yaptırmıştım biliyodum a oluması gerektiğini hazırlıklı gittim doktorda tama deyince hemen yaptırdık bir saatte bitti işim
bi de benim gittiğim hastane özel olmasına rağmen çok kalabalık bi hastane 2,5 saat sıra beklediğimi biliyorum, bayılır giderim valla

Son düzenleme:

anladııgım kadarıyla bebegin 2 hafta ilerde cıkmış..benim de öle cıkıyo sadece dogumu zorlaştırır diye bana eleviti bırakmamı önerdi..sana demedimi öle bişey..sonucta ben de kendim kilo fazla almadım ama cocuk alıyo demekki..vitamini kestikten sonra normale inmeye başladı..

Öyküm hoşgeldin benimki 24 haftalık gittiğimde 800gr dı doktor bir hafta önden gidiyor hiç sorun değil daha iyi erken doğum olursa büyük olması daha iyi demişti bir hata önden gidince hiç sorun değil demişti benimki şuan zaten 1 kilonun üstündedir.Bebeğinin iyi maaşallah 100gr şeker yüklemende çıkmazinşallah sıkma canını çıksa bile şeker sorun olmaz sana

Ben zaten elevit kullanmıyordum, vermemişti kilo yapar diye, bana şekerden olabilir dedi ama benim diğer kızımda iriydi zaten, bacak boyu uzun falan dedi, e kızımında bacakları uzundu, biraz da genetik tabi ama bana doğumu zorlaştırır falan demiyorum ondan ziyade bebek şekerden dolayı iriyse hayatı boyunca obezite ve şekerle uğraşır durur dedi, onun için de sağlıklı değil dedi.. Şimdi diyetisyene falan gitçem ama ben aslında zaten dikkat ediyordum bakalım ne olcak..

Öyküm hoşgeldin. bebek iyiymiş maşallah.. sonuçlar ne zaman çıkacak? dikkat edersin biraz hemen düzelir şeker sakın takma kafana.
dün ne yedin, bazen ondan da olabiliyormuş

Ben zaten elevit kullanmıyordum, vermemişti kilo yapar diye, bana şekerden olabilir dedi ama benim diğer kızımda iriydi zaten, bacak boyu uzun falan dedi, e kızımında bacakları uzundu, biraz da genetik tabi ama bana doğumu zorlaştırır falan demiyorum ondan ziyade bebek şekerden dolayı iriyse hayatı boyunca obezite ve şekerle uğraşır durur dedi, onun için de sağlıklı değil dedi.. Şimdi diyetisyene falan gitçem ama ben aslında zaten dikkat ediyordum bakalım ne olcak..

evet sürekli doktorda olmak sıkıyo bir süre sonra benimde haftaya endokrin var mesela
bebek için gitmek sıkıcı olmuyo bebişide görüyoruz iyi oluyo ama bu kontroller her ay kan ver git bende bıktım bana bir saatlik yaptılar yüklemeyi bendede yatkınlık var şekere bakalım ne olucak

hım anladım şeker olayı varsa dogru diyo..daha şeker yüklemem olmadı benim..ama dediign gibi birazda genetik beni de görünce ben zaten senden en az 3.5 kilo bekliyorum diyo..ufak bi cocuk cıkmaz diyo..o yüzden inşllh sekerden dolayı bi sorun yoktur sende genetiktir o büyüklügü..

Aman takmıycam zaten offff, sadece zırt pırt doktora gitmek sıkıyor beni.. Benimde yaklaşık 2 hafta ileri ama benin birazda bebeğimin küçük olması gerekiyordu çünkü ben 14.gün değilde 18-19. günde yumurtlayanlardanım ama neyse canım bence şekerden değildir iriliği benim diğer çocuğumda iriydi zaten son iki ay rejim yapa yapa ancak 52 cm, 3650 gr... doğmuştu... Belki de 100 gr.lıkta bişi çıkmaz..

Öyküm hoşgeldin. bebek iyiymiş maşallah.. sonuçlar ne zaman çıkacak? dikkat edersin biraz hemen düzelir şeker sakın takma kafana.
dün ne yedin, bazen ondan da olabiliyormuş

Sağol canımcım, perşembe tekrar yaptırcam yükleme, aynı gün çıkar herhalde.. haber veririm...

Evet bana da dediki doktorum senin yatkınlığın var şekere yoksa hergün 1 kavanoz nutella yiyen hastalarım var onlarda şeker çıkmıyor, sende çıkıyor dedi.. Benim annemde şeker hastası zaten ondan herhalde..

ay herkes şeker yüklemesinden bahsediyor panik oldum ya bakalım biz ne durumdayız oğlumla :18:

hım anladım canım..öff ben de onlardanım işte hergün nutella yiyenlerden kavanoz bitirmiyorum ama bitirsem bitirirrim yanii..inşllhh hiçbirimiz de bişey cıkmaz..

ay herkes şeker yüklemesinden bahsediyor panik oldum ya bakalım biz ne durumdayız oğlumla :18:
panik niye oluyosun kızz :)) efendi efendi gidip kan verip şekerli su içip gene kan verip gelcez :))
neyse hanımlar işlerim duruyo öylece, görüşmek üzere...

Kizlar soktayim
yasadigim sehirde tum annelerin uye oldugu bir mail grubu var. Bir mail gelmis inanamadim. Buradakiler (yerlileri) dogum sonrasi plesentayi pisirip yiyorlarmis. Bu bir gelenekmis. zaten bir suru ivir zivir yemekle mimlilerdi simdi de bunu duydum beter oldum :18:
Bu arada esim sehir disinda, az once aradi diyor ki, bir yemek geldi, biftek zannettim meger kurt etiymis ay dedim ne midesizsin, sakin gelince beni opeyim falan deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…