2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canımm hosgeldınnnnnn bende senı beklıodummmm yemek aramda gelmıssın:)..ya canım bebek sağlıklı olsunda onemlı olan o, canım benım ya kocaman olmus bınbırkere masallahh. Hem sen tecrubelısın aslıdan bence bu bebıste ablasına cekecek heralde uzun bacaklı felan olcak.. evet hastanelerde ugrasmak gercekten sıkıcı ama bana da doktor 2 hata sonraya yıne 50 lık seker yuklemesı yaptır dedı cunku erken yaptırmsıım....

ben sabah dedımkııı bırazdan oykum da gelırr dıyetısyene yonlendırılmıs olaraktannn

Iyghhhhh korkunççç.... midem kalktı walla
Tom Cruise da bebeğinin göbek bağını mı yemişti bişey yapmıştı yaa!!!! onun mensubu olduğu tarikatta gelenekmiş.. böghhhhhhhh

hım anladım canım..öff ben de onlardanım işte hergün nutella yiyenlerden kavanoz bitirmiyorum ama bitirsem bitirirrim yanii..inşllhh hiçbirimiz de bişey cıkmaz..

Senin maşallahın var güzelim zaten kilo konusunda da aman nazar etmiyeyim... Ama hep özenmişimdir yiyip yiyip kilo almayan insanlara... Bizim gelinde öyle , hergün nutella yer bağımlılık halinde, deli gibi yer ama kilo almaz iki doğum yaptı ikisinde de 16 kilo aldı ama maşallahı var anında veriyor kilolarını da ... Ona da diyorum sen Allahın sevgili kullarındansın diye.. Bizde de tam tersi, diyetisyene falan gidiyoruz hep bize dedikleri genetik yatkınlığınız var zayıf olmak için hayatınız boyunca rejim şart.... Offfffff adaletsiz dünya işte..

öfff sen nerde yaşıyosun ya??

Ay onlar herşeyi yerler kuzum zaten, aman iğrenç yaaaaa, hele plasenta olayı çok iğrençmiş..

benimde 50'lik yüklemem yüksek çıkmıştı.100'lükte normal çıktı. 100'lükte yüksek çıksa bile diyetle hallediliyor..

aboo plesenta mı ne diyon kız olur mu öyle şey plesanta ne kadar iğrenç bişi gördünüz mü bilmiyorum ama

kızlar bende az önce şeker yüklemesinden geldim. çok şükür bir sorun yok. bende kendim çok kilo aldım bebeğin kilosudsa internette verilenlerden baya fazla 1120 gr. bende kendimden çok şüpheleniyordum bende şeker çıkar diye ama çıkmadı. gönlüzü ferah tutun belli olmuyo çünkü...
hepiniz hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah:)

ya öle deme ben de yesem hemen alıyorum sadece dikkat ediyorum biraz..mesela bu ara tutamıyorum kendimi o nutella zaten yasaklanmalı bence satışı falan kaldırılmalı akıllara zarar bişey ben de biraz kilo komplexi var ama kilo alınca hemen kendime geliyorum veriyorum o yüzden kilo almıyorum fazla..ama öle cok ince bi insanda degilim yani..öle yiyip yiyip cok ince olanlara ben de imrenirim bakma sen

Ay hadi ya, yeniden mi yaptırcan... Çok hoşmuş oda... Ya ben napim canım o kadar dikkat etmeme rağmen kilo almışım, şekerde çıktı, diyetisyen şart oldu... Aslında diyetisyen işi iyi olcak, son üç ayda en azından fazla kilo almam... Napalım artık ne gerekiyorsa yapçaz napim.. Zati bu hamilelikte doktordan çıkamaz olduk... Ama en azından bu sefer aç gitmene gerek kalmaz herhalde değil mi...

hay maşallah sübhanallah bebeğine de sana da canım

Oyyyy maşallah, bak sende çıkmamış şeker ama bebek iri, bence genetik bunlar ya... sorun yapmamak lazım..

japones; onuda duymuştm hatta tom crouse o tarikatamı ne öle bişeye üye imiş öle yaptıgını yazmıştı bi ara haberlerde hatta dogum yaparken hiçbir agrı kesici vs falan yapılması yasakmış öle yazılmıştı bi zamanlar..yemelerinin anlamı ne acaba bi yararımı varmış

Galiba yemisti o da plesenta. Cok yararliymis, aynen dalak gibi yarari varmis. Tum aile beraber yermis iyyyy. Milyarlar dokseler tatmam be yaw

kızlar eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı
bir de uyuşmazlık için aşı yapılıyor yaptıran var mı
kaçıncı hafta da yapılıyor

doktor bırdaha yaptır dedıde belkı yaptırırımm bılmıyomkı offffffffffffff..ya dun ark dedı bırısı ılk 5 ayda 10 kılo almıs sonrada dıyetısyene gıtmıs 10 kılo ıle dogurmus hıc almamıs dıyetısyene gıdınce..
offff herkes gıdıyor su dıyetısyene bende mı gıtsem yahuuuuuuuuu:)doktorum deyınce cok kızmısım amaaa:))::):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…