Evet bana da dediki doktorum senin yatkınlığın var şekere yoksa hergün 1 kavanoz nutella yiyen hastalarım var onlarda şeker çıkmıyor, sende çıkıyor dedi.. Benim annemde şeker hastası zaten ondan herhalde..
Kizlar soktayim
yasadigim sehirde tum annelerin uye oldugu bir mail grubu var. Bir mail gelmis inanamadim. Buradakiler (yerlileri) dogum sonrasi plesentayi pisirip yiyorlarmis. Bu bir gelenekmis. zaten bir suru ivir zivir yemekle mimlilerdi simdi de bunu duydum beter oldum :18:
Bu arada esim sehir disinda, az once aradi diyor ki, bir yemek geldi, biftek zannettim meger kurt etiymisay dedim ne midesizsin, sakin gelince beni opeyim falan deme
hım anladım canım..öff ben de onlardanım işte hergün nutella yiyenlerden kavanoz bitirmiyorum ama bitirsem bitirirrim yanii..inşllhh hiçbirimiz de bişey cıkmaz..
Kizlar soktayim
yasadigim sehirde tum annelerin uye oldugu bir mail grubu var. Bir mail gelmis inanamadim. Buradakiler (yerlileri) dogum sonrasi plesentayi pisirip yiyorlarmis. Bu bir gelenekmis. zaten bir suru ivir zivir yemekle mimlilerdi simdi de bunu duydum beter oldum :18:
Bu arada esim sehir disinda, az once aradi diyor ki, bir yemek geldi, biftek zannettim meger kurt etiymisay dedim ne midesizsin, sakin gelince beni opeyim falan deme
Kizlar soktayim
Aman takmıycam zaten offff, sadece zırt pırt doktora gitmek sıkıyor beni.. Benimde yaklaşık 2 hafta ileri ama benin birazda bebeğimin küçük olması gerekiyordu çünkü ben 14.gün değilde 18-19. günde yumurtlayanlardanım ama neyse canım bence şekerden değildir iriliği benim diğer çocuğumda iriydi zaten son iki ay rejim yapa yapa ancak 52 cm, 3650 gr... doğmuştu... Belki de 100 gr.lıkta bişi çıkmaz..
Kizlar soktayim
Senin maşallahın var güzelim zaten kilo konusunda daaman nazar etmiyeyim... Ama hep özenmişimdir yiyip yiyip kilo almayan insanlara... Bizim gelinde öyle , hergün nutella yer bağımlılık halinde, deli gibi yer ama kilo almaz iki doğum yaptı ikisinde de 16 kilo aldı ama maşallahı var anında veriyor kilolarını da ... Ona da diyorum sen Allahın sevgili kullarındansın diye.. Bizde de tam tersi, diyetisyene falan gidiyoruz hep bize dedikleri genetik yatkınlığınız var zayıf olmak için hayatınız boyunca rejim şart.... Offfffff adaletsiz dünya işte..
canımm hosgeldınnnnnn bende senı beklıodummmm yemek aramda gelmıssın:)..ya canım bebek sağlıklı olsunda onemlı olan o, canım benım ya kocaman olmus bınbırkere masallahh. Hem sen tecrubelısın aslıdan bence bu bebıste ablasına cekecek heralde uzun bacaklı felan olcak.. evet hastanelerde ugrasmak gercekten sıkıcı ama bana da doktor 2 hata sonraya yıne 50 lık seker yuklemesı yaptır dedı cunku erken yaptırmsıım....
ben sabah dedımkııı bırazdan oykum da gelırr dıyetısyene yonlendırılmıs olaraktannn
kızlar bende az önce şeker yüklemesinden geldim. çok şükür bir sorun yok. bende kendim çok kilo aldım bebeğin kilosudsa internette verilenlerden baya fazla 1120 gr. bende kendimden çok şüpheleniyordum bende şeker çıkar diye ama çıkmadı. gönlüzü ferah tutun belli olmuyo çünkü...
hepiniz hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah:)
Cin'de yasiyorum canim.öfff sen nerde yaşıyosun ya??
kızlar bende az önce şeker yüklemesinden geldim. çok şükür bir sorun yok. bende kendim çok kilo aldım bebeğin kilosudsa internette verilenlerden baya fazla 1120 gr. bende kendimden çok şüpheleniyordum bende şeker çıkar diye ama çıkmadı. gönlüzü ferah tutun belli olmuyo çünkü...
hepiniz hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah:)
Galiba yemisti o da plesenta. Cok yararliymis, aynen dalak gibi yarari varmis. Tum aile beraber yermis iyyyy. Milyarlar dokseler tatmam be yawjapones; onuda duymuştm hatta tom crouse o tarikatamı ne öle bişeye üye imiş öle yaptıgını yazmıştı bi ara haberlerde hatta dogum yaparken hiçbir agrı kesici vs falan yapılması yasakmış öle yazılmıştı bi zamanlar..yemelerinin anlamı ne acaba bi yararımı varmış
Cin'de yasiyorum canim.
Ay hadi ya, yeniden mi yaptırcan... Çok hoşmuş oda... Ya ben napim canım o kadar dikkat etmeme rağmen kilo almışım, şekerde çıktı, diyetisyen şart oldu... Aslında diyetisyen işi iyi olcak, son üç ayda en azından fazla kilo almam... Napalım artık ne gerekiyorsa yapçaz napim.. Zati bu hamilelikte doktordan çıkamaz olduk... Ama en azından bu sefer aç gitmene gerek kalmaz herhalde değil mi...
Galiba yemisti o da plesenta. Cok yararliymis, aynen dalak gibi yarari varmis. Tum aile beraber yermis iyyyy. Milyarlar dokseler tatmam be yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?