o yaştan sonra yarraı ne yapacak acabaGaliba yemisti o da plesenta. Cok yararliymis, aynen dalak gibi yarari varmis. Tum aile beraber yermis iyyyy. Milyarlar dokseler tatmam be yaw
kızlar eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı
bir de uyuşmazlık için aşı yapılıyor yaptıran var mı
kaçıncı hafta da yapılıyor
doktor bırdaha yaptır dedıde belkı yaptırırımm bılmıyomkı offffffffffffff..ya dun ark dedı bırısı ılk 5 ayda 10 kılo almıs sonrada dıyetısyene gıtmıs 10 kılo ıle dogurmus hıc almamıs dıyetısyene gıdınce..
offff herkes gıdıyor su dıyetısyene bende mı gıtsem yahuuuuuuuuu:)doktorum deyınce cok kızmısım amaaa:))::):)
kaç kilo aldın ki canım?:44:
ege yokmu bugün ya???
cnm ben evdekı taruya gore 8 doktora gore 10 kılo almısımmm:):):)
adam bana dun cok cok kızdıııııııııı::):):
ege sbhtan duru hanımı gormeye gıttı cnm sonrada kızının okuluna gıdecektııı. hatta sabah haber verdı duru hanım da gayet ıyıymıs
QUOTE=bodrum81;17930738]bir arkadaşım bugün dogum yapacaktı..39+5miş hala gelmemiş bebek...normal dogum istiyodu..boynundaymış kordon ondan dolayı riske almayalım demiş doktoru bugün sezeryanla alacaklardı..bi başka arkadaşda normal istiyodu onada suni sancı vermişler dün kalp ritmi yavaşlamış sen doguramıycaksın demiş doktor sezeryana almış..öfff korkmuyodum korkmaya başladım dogumdan valla..
rambonun edediği gibi acı yok acı yok korkmak yok korkmak yok
hmmmm anladımmm dikkatli olursan bişey olmaz takma kafana herşey bebiş için
korkmayın arkadaşlar, Allah ın izniyle bir sorun çıkmadan kavuşacağız bebeklerimize. benim de görümcemin oğlu oldu 3 gün önce, yeni doğmuş bebek kokusunu özlemişim valla cennet kokusu onların teninde...
ben de normal dogum istiyorum yaa..neyse son günler konuşuruz bunları daha cok erken ben biraz dışarı cıkayım kızlar..hava alıp geleyim..yediklerimi eriteyim..öptüm hepinizi..
Akgünü bizim nikahta gördü canım, ama tabi güzel bi yer bile demediler kıskançlıklarından. kendilerinin düğün yaptığı yerin fotosunu kimseye gösteremiyorum berbat bi yer çünkü. iyi ki Elazığda nikah olmuş yoksa bi düğün fotom bile olamayacakmış.. insan zaten ona kızıyor hiçbişeyini görmeden ne konuşuyosun diyesim geliyor. ama ne laf söylemenden anlıcak bi insan ne de laf vurmadan.. çok cahil çok..bak blue sen çok eğleneceksin benim tecrübem daha fazla olmuştur yaş itibari ile inan sen hiç canını sıkma okumuş cahiller varya onlar insanı daha çok eğlendiriyor o seni kıskandığından istememiştir ..koltuğuna çekil ve seyret hatta ilgili davranıyormuş gibi yapıp bak sana zamanla neler anlatacak ilşkisi hakkında sende içinden dinleyip eylenirsin ya ne anlasın o Elazığdan Akgün otele gidip kalmışmı otelin havuzuna girmişmi Harputa çıkıp sofra donattırmışmı ?sen ne anlarsın de geç ya ne sıkıntı yapıyon...:)))))))))))
kendi de ego manyağı olduğu için birbirlerine çok uygun olurlar bence :) beni ailelerinde herkes çok beğenir, kaynanam o kadar da beğenmez bunu tavırlarından farkediyorum. kıskançlık yapıyor bence.. benim sıkıntım kocam onları kırmamak adına beni kırıyor bazen işte. onlara hiiç laf söyletmez.slm ben geldimmm
blue cum maalesef ilk evlilik dönemlerimizde bi çoğumuzun gözü hiçbişey görmedi,hiçbişey gözümüze büyümedi, herkesin sorun olabilir diye nitelendirdiklileri bizim umrumuzda olmadı çünkü sevdiğimizle evleniyodukkhayat toz pembe bi bağlamda... benim eşim de biraz ailesine karşı terstir.ben bu kızı istiyorum bunu gidip paşa paşa isteyip bana alacaksınız dedi ailesine pek ses çıkarttırmaz ki kaynanam buna rağmen aksi ve ters bi kadındır bi eşime ses çıkaramazlar.görümcenin sevgilisinden koca olmaz bence. yarın birgün evlenince aslında seni de kendime layık görmemiştim de boşluğuma denk geldin der ego manyağı hamile kaldığımdan beri bana hayran olan kaynanam beni beğenmez oldu bende gitmiyorum evine muhatab olmuyorum, tek geliniyim mecbur kalıp arıyo beni,seninkiler gibi kibirlidir,kimseleri beğenmez... amannn takma kültür çakışması herkeste yaşanıyo,,, herkes hakettiğini bi gün mutlaka yaşar...
Benzer şeyler yaşadım ben de.. eşimin ailesi istemiyoruz dediler, sebep de yok ama.. tabii ben bunları alakasız insanlardan duydum.. Kayınvalidem nişanlıyken eşimin eski kız arkadaşını bile sordu bana, çok seviyorlardı birbirlerini ayrılmalarına ben çok üzüldüm diye..
Ama hepsi geçmişte kaldı bunların.. Ben şimdi hep eşim üzülmesin diye susuyorum, kafama takmamaya çalışıyorum. Çünkü gerçekten üzülüp mahcup olduğunu gördüm bana karşı ... kıyamam ben ona yaaa.
Sen de öyle durumlarda hep eşini düşün rahatlatıyor.
Bu arada ben sana böyle yazıyorum ama okumuşsundur belki daha pazar günü cinnet geçirtti kayınvalidem bana :)
kızlar ceyda düvencide dğurmuşş
Ceyda Düvenci, 2010 yılının ilk aylarında hamile kalmış, ancak bebeğini karnındayken kaybetmişti.
Güncelleme:28 Şubat 2011 15:54
Bir süre sonra ikinci kez bebek beklediğini öğrenen Ceyda Düvenci ve Engin Akgün'ün bebekleri Melisa dünyaya geldi. Hamileliğinin beşinci ayında doktorlarının tavsiyesi üzerine riskli dönemi hastanede yatarak geçiren Düvenci hamileliğinin 32'inci haftasında bebeğini kucağına aldı.
Florance Nightingale hastanesinde Mehmet Ergez'in gerçekleştirdiği doğum sonrasında hem Düvenci'nin hem de bebeğin sağlığının iyi olduğu haberi geldi. 44 cm, 2 kilo dünyaya gelen bebeğe Melisa adı verildi. Bebeğin sağlığında bir problem yok sadece erken doğum olmasından dolayı bir süre hastanede kalınacak.
ay yazık kadıncağız çok istiyordu çok üzülmüştü ilk bebeğini kaybettiğinde. ne güzel, Allah hep bebeğiyle mutlu sağlıklı günler yaşatsın..
bizler de vaktinde doğuralım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?