2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Galiba yemisti o da plesenta. Cok yararliymis, aynen dalak gibi yarari varmis. Tum aile beraber yermis iyyyy. Milyarlar dokseler tatmam be yaw
o yaştan sonra yarraı ne yapacak acaba

kızlar eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı
bir de uyuşmazlık için aşı yapılıyor yaptıran var mı
kaçıncı hafta da yapılıyor

benim yokda bildiğim kadarıyla ilk dogumdan sonra mı ne oluyordu

kaç kilo aldın ki canım?:44:

bir arkadaşım bugün dogum yapacaktı..39+5miş hala gelmemiş bebek...normal dogum istiyodu..boynundaymış kordon ondan dolayı riske almayalım demiş doktoru bugün sezeryanla alacaklardı..bi başka arkadaşda normal istiyodu onada suni sancı vermişler dün kalp ritmi yavaşlamış sen doguramıycaksın demiş doktor sezeryana almış..öfff korkmuyodum korkmaya başladım dogumdan valla..

QUOTE=bodrum81;17930738]bir arkadaşım bugün dogum yapacaktı..39+5miş hala gelmemiş bebek...normal dogum istiyodu..boynundaymış kordon ondan dolayı riske almayalım demiş doktoru bugün sezeryanla alacaklardı..bi başka arkadaşda normal istiyodu onada suni sancı vermişler dün kalp ritmi yavaşlamış sen doguramıycaksın demiş doktor sezeryana almış..öfff korkmuyodum korkmaya başladım dogumdan valla..[/QUOTE]

rambonun edediği gibi acı yok acı yok korkmak yok korkmak yok

rambonun edediği gibi acı yok acı yok korkmak yok korkmak yok[/QUOTE]

hahaha öle valla ama korkmaya başladım azcık

korkmayın arkadaşlar, Allah ın izniyle bir sorun çıkmadan kavuşacağız bebeklerimize. benim de görümcemin oğlu oldu 3 gün önce, yeni doğmuş bebek kokusunu özlemişim valla cennet kokusu onların teninde...

evt yaa öledir insanın bide kendi bebiki oldu mu doyulmaz o kokuya demi

ben de normal dogum istiyorum yaa.. neyse son günler konuşuruz bunları daha cok erken ben biraz dışarı cıkayım kızlar..hava alıp geleyim..yediklerimi eriteyim..öptüm hepinizi..

Akgünü bizim nikahta gördü canım, ama tabi güzel bi yer bile demediler kıskançlıklarından. kendilerinin düğün yaptığı yerin fotosunu kimseye gösteremiyorum berbat bi yer çünkü. iyi ki Elazığda nikah olmuş yoksa bi düğün fotom bile olamayacakmış.. insan zaten ona kızıyor hiçbişeyini görmeden ne konuşuyosun diyesim geliyor. ama ne laf söylemenden anlıcak bi insan ne de laf vurmadan.. çok cahil çok..

kendi de ego manyağı olduğu için birbirlerine çok uygun olurlar bence :) beni ailelerinde herkes çok beğenir, kaynanam o kadar da beğenmez bunu tavırlarından farkediyorum. kıskançlık yapıyor bence.. benim sıkıntım kocam onları kırmamak adına beni kırıyor bazen işte. onlara hiiç laf söyletmez.

eşim de arada kalmaktan üzülür tabi, benim üzülmemi hiç istemez. ama ailesini hatalı görmüyor tabiki. bi kere haklısın dese bu kadar takmazdım belki. gerçi haklı olduğumu düşünse de söylemez sanırım. ailesini 2.plana atmak istemez. en son ailesi yüzünden tartıştığımızda 2 yıl sonra gidiyoruz zaten kimse olmıcak dedi. sen benim daha yakınımsın dedi.. bu lafı bile bana yetti mutlu etmek için..

kızlar ceyda düvencide dğurmuşş

Ceyda Düvenci, 2010 yılının ilk aylarında hamile kalmış, ancak bebeğini karnındayken kaybetmişti.
Güncelleme:28 Şubat 2011 15:54

Bir süre sonra ikinci kez bebek beklediğini öğrenen Ceyda Düvenci ve Engin Akgün'ün bebekleri Melisa dünyaya geldi. Hamileliğinin beşinci ayında doktorlarının tavsiyesi üzerine riskli dönemi hastanede yatarak geçiren Düvenci hamileliğinin 32'inci haftasında bebeğini kucağına aldı.

Florance Nightingale hastanesinde Mehmet Ergez'in gerçekleştirdiği doğum sonrasında hem Düvenci'nin hem de bebeğin sağlığının iyi olduğu haberi geldi. 44 cm, 2 kilo dünyaya gelen bebeğe Melisa adı verildi. Bebeğin sağlığında bir problem yok sadece erken doğum olmasından dolayı bir süre hastanede kalınacak.

ay yazık kadıncağız çok istiyordu çok üzülmüştü ilk bebeğini kaybettiğinde. ne güzel, Allah hep bebeğiyle mutlu sağlıklı günler yaşatsın..
bizler de vaktinde doğuralım inşallah

ay yazık kadıncağız çok istiyordu çok üzülmüştü ilk bebeğini kaybettiğinde. ne güzel, Allah hep bebeğiyle mutlu sağlıklı günler yaşatsın..
bizler de vaktinde doğuralım inşallah

ayyy mümkünse ben vaktinde dogurayım ayy oğluşum vaktinde gelsin erken dogum olrusa biz mahvoluruz ayyy düşünmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…