- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
ayyy mümkünse ben vaktinde dogurayım ayy oğluşum vaktinde gelsin erken dogum olrusa biz mahvoluruz ayyy düşünmek istemiyorum
bırazdan kafamı masaya koyup uyuyacagım nasıl uyku bastırdı gozlerım kapanıyor..
gezmek istiyrum bnde ama gezilecek bi yer yokki burdadaaaa:84::84:
ya çalışan bayanlar kaç tane hamile kıyafetiniz var
benim 3 tane badim 2 tane hamile pantolonum var ama hergün iş de olunca sanki hep aynı şeyleri giyiyormuşum gibi oluyor
artık bi doğum yapsam da değişik değişik giyinsem çok özledim walla
sizde bu konudan muzdaripmisiniz :26:
çalışmasam akşama kadar evde otur sorun olmayacak ama çok kafama takıyorum bi kıyafet konusunu
uffff cnım sıkılıyooooo
bırazdan kafamı masaya koyup uyuyacagım nasıl uyku bastırdı gozlerım kapanıyor..
evıme ısınlanmak ıstıyorum battanıyenın altında bı yarım saat kestırsem o bıle olur(
calısmak ıstemıyorummmm
her sabah dolabın karsısında zaman gecırıyorum cok sınır bozucu..
bende topuklu ayakkabı gıymeyı cok ozledım
her sabah dolabın karsısında zaman gecırıyorum cok sınır bozucu..
bende topuklu ayakkabı gıymeyı cok ozledım
biz geldikkk... istiklal marşını okuma yarışması vardı bugün. türkçeci olduğum için okulu temsil edecek öğrenciyi ben seçtim ve çalıştırdım. 2 haftadır içim dışım istiklal marşı oldu, bugün de 20-30 kere arka arkaya dinledim:))) seçtiğimiz öğrenci 1.sınıf, çok tatlı. bugün okurken başladı ağlamaya baktım ben de ağlıyorum. kızın birinin midesi kötü oldu okuyamadı yine etkilendim ağlamaya başladım. resmen duygusala bağladım bugün, çok şaşırıyorum artık kendime:))
ben fazla bişey almadım zaten şurda 2 ay gibi bişeyim kalmış ne gerek var kıyafet almaya
kendime alıncaya kadar bebişime bişeyler alırım daha iyi
biz geldikkk... istiklal marşını okuma yarışması vardı bugün. türkçeci olduğum için okulu temsil edecek öğrenciyi ben seçtim ve çalıştırdım. 2 haftadır içim dışım istiklal marşı oldu, bugün de 20-30 kere arka arkaya dinledim:))) seçtiğimiz öğrenci 1.sınıf, çok tatlı. bugün okurken başladı ağlamaya baktım ben de ağlıyorum. kızın birinin midesi kötü oldu okuyamadı yine etkilendim ağlamaya başladım. resmen duygusala bağladım bugün, çok şaşırıyorum artık kendime:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?