2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim de elevitim bitti gidip kurum doktorundan yazdırıp alıp geleyim..görüşürüz kızlar

ya çalışan bayanlar kaç tane hamile kıyafetiniz var
benim 3 tane badim 2 tane hamile pantolonum var ama hergün iş de olunca sanki hep aynı şeyleri giyiyormuşum gibi oluyor
artık bi doğum yapsam da değişik değişik giyinsem çok özledim walla
sizde bu konudan muzdaripmisiniz :26:
çalışmasam akşama kadar evde otur sorun olmayacak ama çok kafama takıyorum bi kıyafet konusunu

her sabah dolabın karsısında zaman gecırıyorum cok sınır bozucu..
bende topuklu ayakkabı gıymeyı cok ozledım

allahtan bi de o sıkıntım yok
topuklularla yürümek asla yapamicam şey

ama hani kot pantalonumu kemerlerimi hepsini özledim

bi de doya doya parfüm sıkmayı

Eski kıyafetlerimi, eteklerimin altına giydiğim güzel çoraplarımı, topuklu ayakkabılarımı, kemerlerimi çooook özledim.
hamileliğimin başından beri kıyafet alıyorum hepsi hemen küçülüyo en sonunda c.tesi üzerime 4 beden büyük elbise aldım doğurana kadar idare etsin diye.

biz geldikkk... istiklal marşını okuma yarışması vardı bugün. türkçeci olduğum için okulu temsil edecek öğrenciyi ben seçtim ve çalıştırdım. 2 haftadır içim dışım istiklal marşı oldu, bugün de 20-30 kere arka arkaya dinledim:))) seçtiğimiz öğrenci 1.sınıf, çok tatlı. bugün okurken başladı ağlamaya baktım ben de ağlıyorum. kızın birinin midesi kötü oldu okuyamadı yine etkilendim ağlamaya başladım. resmen duygusala bağladım bugün, çok şaşırıyorum artık kendime:))

ben fazla bişey almadım zaten şurda 2 ay gibi bişeyim kalmış ne gerek var kıyafet almaya

kendime alıncaya kadar bebişime bişeyler alırım daha iyi

hep şu hormonlardan canım,
sulu göz olduk iyice.

ben fazla bişey almadım zaten şurda 2 ay gibi bişeyim kalmış ne gerek var kıyafet almaya

kendime alıncaya kadar bebişime bişeyler alırım daha iyi

Aldıkların üzerine oluyosa sorun yok zaten. benimkiler kısaldı. elbiseler göbüş kaldırdıkça ultra mini oldu. giyemiyorum.

bende haftasonu gıyemedıgım kıyafetlerımı kızkardeslerıme goturdum gıyerler en azından.
aldıgım elbıseler gobekten dolayı kısaldı:)
4 beden guzel fıkır nasılsa haftaya gıyerız sonrakı haftada kucuk gelır

Son düzenleme:

Hoşgeldiniz canımmm... doğrudur hepimiz öyleyz valla... habire ağlıyorum bende , hele ki sen bıcırıkların içindesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…