Eski kıyafetlerimi, eteklerimin altına giydiğim güzel çoraplarımı, topuklu ayakkabılarımı, kemerlerimi çooook özledim.
hamileliğimin başından beri kıyafet alıyorum hepsi hemen küçülüyo en sonunda c.tesi üzerime 4 beden büyük elbise aldımdoğurana kadar idare etsin diye.
öyküm geldi mi kızlar?
İpek bende geldim kontrolden ama biraz sıkıntılı oldu, şeker yüklemesi yaptırdım, açlık şekeri iyi am yüklemeden sonra şekerim 169 çıktı... Doktor çok yüksek dedi, 3 saatlık yükleme istedi.. Sende de böyle bişey olmuşmuydu yanlış mı hatırlıyorum... Bebeği çok iri buldu, çok büyükmüşte, bundan daha fazla ileri gitmese iyi olurmuş, falan filan... 10 kilo almışım toplam, çok değil aslında dedi.. Onun üstünde durmadı ama bebekim 970 gr. olmuş, 27+1 görünüyordu... Şeker yüklemesinden sonra diyetisyene yönlendirdi, TSH da düşük çıktı, endokrine de gitmem lazım offffff ki ne offfffff, bu hamilelikte hastaneden çıkamaz oldum ya..... Bunun dışında bebek çok iyiydi.. Kendini sakladı ama elleriyle yüzünü kapatmıştı, göstermedi kendini babasına... Ama çok şekerdi...
neden önermiyormuş bende kraft twist düşünüyorum hatta arkadaşım ondan aldı gayet memnunlibas da bir satıcı kraft ürünlerini önermem dedi. ben de twist modelini olabilir mi acaba diye düşünüyordum. herkes kampanya ürünlerini satmaya çalışıyor.
zeytini suda bekletip yiyebilirsin özellikle e vitamini açısından dr um çok önerdi zeytin ve zeytinyağınıturşu , zeytin yenmemeli mi....
siz ciddi misiniz kızlar..
ben her akşam acı biberde dahil olmak üzere, çok turşu yiyorum...
zeytinde yiyorum...
:18::18::18:
aynen yaa sağlık ocağına gitsem mi acaba artık endişe etmeye başladımslm kızlar 2 gundur bebısım oynamıo ve cok agrılarım var 2 de dr a gıtcem ne olur dua edın bıse olmasın
gözün aydın canım benimkinde hala hareket yoksıkma canını benimkide oynamıyodu dünden beri biraz önce başladı.Bişey yoktur agrıların derken neren ağrıyoki çokmu ...bişşey olmaz...
yaa su lcw kıkı kotlarından sende vardı dımı fmg?
ya sandalyede 2 buklum otururken bnm kasıklarımı acayıp sıkıyo ama bacak kısmıda bol off
havalar ısınsadaa elbıse tayt gıysem
ben de bu dönemin başında kıyafetlerimi deneyip giyebileceklerimi dolapta bırakmıştım. bol olan, önü açık olan kazaklar, yelekler falan vardı.daha 2-3 hafta geçti aradan çoğu dapdar gelmeye başladıhamile kıyafetleri de daha şişman gösteriyor, o yüzden çok almak istemiyorum onlardan. ama kıyafet ciddi sıkıntı...
evet canım giyemiyorum kasığıma batıyo otururken hiç rahat değil.
en iyisi elsiseymiş hamileyken. pantolonlar yalan oldu hep elbise giyiyorum.
oluyor canım sıkıntı yok
sadece çıt çıtlı zıbınımı giyerken biraz sorun yaşıyorum onu da 1 ay daha giyebilirim sanırım
diğer atletleri giyemiyorum napıcam ben 1 ay sonra
geldı cnm. onunda bebısı masallah baygı buyukmus doktor endokrıncıye yonlendırmıss belkı seker le ılgılı bı sorun olur ve bebege yansır dıeeee ama bebısı cok ıyıymıs masallahhhh
ben de bu dönemin başında kıyafetlerimi deneyip giyebileceklerimi dolapta bırakmıştım. bol olan, önü açık olan kazaklar, yelekler falan vardı.daha 2-3 hafta geçti aradan çoğu dapdar gelmeye başladıhamile kıyafetleri de daha şişman gösteriyor, o yüzden çok almak istemiyorum onlardan. ama kıyafet ciddi sıkıntı...
ben hemen bi sağlık ocağına gideyim dinlesinle kalp atışlarını artık endişelenmeye başladı gelince yazarım
en yaralı oldugum knou bi tane pantolonunm var yıka yıka giy başka bulamadım ki burdaya çalışan bayanlar kaç tane hamile kıyafetiniz var
benim 3 tane badim 2 tane hamile pantolonum var ama hergün iş de olunca sanki hep aynı şeyleri giyiyormuşum gibi oluyor
artık bi doğum yapsam da değişik değişik giyinsem çok özledim walla
sizde bu konudan muzdaripmisiniz :26:
çalışmasam akşama kadar evde otur sorun olmayacak ama çok kafama takıyorum bi kıyafet konusunu
ooowww hoşgeldin cnımcımHoooooop sıkılmak uyumak yok
Ben geldim
fmg, ege doktordan sonra sana haber verecekti. nasıl geçmiş kontrol? geçmişe bakamadım henüz belki yazmışsındır.
en yaralı oldugum knou bi tane pantolonunm var yıka yıka giy başka bulamadım ki burda
ooowww hoşgeldin cnımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?