2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa su lcw kıkı kotlarından sende vardı dımı fmg?
ya sandalyede 2 buklum otururken bnm kasıklarımı acayıp sıkıyo ama bacak kısmıda bol off
havalar ısınsadaa elbıse tayt gıysem

oluyor canım sıkıntı yok

sadece çıt çıtlı zıbınımı giyerken biraz sorun yaşıyorum onu da 1 ay daha giyebilirim sanırım

diğer atletleri giyemiyorum napıcam ben 1 ay sonra

lcw dan bırı kot bırı kanvas pantolon aldım.
kot ıdare edıyor ama kanvas pantolon gıydıkce bollasıyor husmen aganın pantolonu gıbı oluyor:))

canım benimde 50 gr 169 çıktı 100 gram birinci saat 193 ikinci saat162 üçüncü saat118 çıktı ama biz tatilde memlektteydik sanırım birazda stresten oldu ölçüm cihazı aldım evde bir kaç gün takib ettim gayet iyiydi doktorum 140ı geçmedikçe bişiy olmaz dedi.. ama yinede endokrine yönlendirdi.henüz gitmedim

ben de bu dönemin başında kıyafetlerimi deneyip giyebileceklerimi dolapta bırakmıştım. bol olan, önü açık olan kazaklar, yelekler falan vardı.daha 2-3 hafta geçti aradan çoğu dapdar gelmeye başladı hamile kıyafetleri de daha şişman gösteriyor, o yüzden çok almak istemiyorum onlardan. ama kıyafet ciddi sıkıntı...

ben geldimmm

libas da bir satıcı kraft ürünlerini önermem dedi. ben de twist modelini olabilir mi acaba diye düşünüyordum. herkes kampanya ürünlerini satmaya çalışıyor.
neden önermiyormuş bende kraft twist düşünüyorum hatta arkadaşım ondan aldı gayet memnun
turşu , zeytin yenmemeli mi....
siz ciddi misiniz kızlar..
ben her akşam acı biberde dahil olmak üzere, çok turşu yiyorum...
zeytinde yiyorum...
:18::18::18:
zeytini suda bekletip yiyebilirsin özellikle e vitamini açısından dr um çok önerdi zeytin ve zeytinyağını
slm kızlar 2 gundur bebısım oynamıo ve cok agrılarım var 2 de dr a gıtcem ne olur dua edın bıse olmasın
aynen yaa sağlık ocağına gitsem mi acaba artık endişe etmeye başladım
sıkma canını benimkide oynamıyodu dünden beri biraz önce başladı.Bişey yoktur agrıların derken neren ağrıyoki çokmu ...bişşey olmaz...
gözün aydın canım benimkinde hala hareket yok

Son düzenleme:
yaa su lcw kıkı kotlarından sende vardı dımı fmg?
ya sandalyede 2 buklum otururken bnm kasıklarımı acayıp sıkıyo ama bacak kısmıda bol off
havalar ısınsadaa elbıse tayt gıysem

evet canım giyemiyorum kasığıma batıyo otururken hiç rahat değil.
en iyisi elsiseymiş hamileyken. pantolonlar yalan oldu hep elbise giyiyorum.

yaaa amaaan kızlar taktığınız şeye bakın ya boşverinnnn çuval giysek yakışır bize, hamileliğimizin tadını çıkarmak varken o şişman gösteriyo bu olmuyo aman varsın olmasın nolcak sanki her zaman mı hamileyiz... bebek taşıyoruz biz iki canlıyız kimse kusurumuza bakmasın... göğüsten oturtmalı kazaklar badiler çok hoş duruyor onlardan alın giyin çok şık olur... ben öyle yapıyorum gayette kibar duruyor..

ben önü açık yelekleri bi de çok sıkan badileri giyemiyorum canım utanıyorum sanki herkes bana bakıyor gibi geliyor :26:

bol kapşonlu sweetlerden aldım sadece onları giyebiliyorum onlarda çok bol değil çuval gibi öle de sevmiyorum

evet canım giyemiyorum kasığıma batıyo otururken hiç rahat değil.
en iyisi elsiseymiş hamileyken. pantolonlar yalan oldu hep elbise giyiyorum.

hamile pantolonları var belden ayarlamalı onlar da çok rahat denedin mi bilmiyorum ama hoş canım tavsiye ederim.

ben hemen bi sağlık ocağına gideyim dinlesinle kalp atışlarını artık endişelenmeye başladı gelince yazarım

oluyor canım sıkıntı yok

sadece çıt çıtlı zıbınımı giyerken biraz sorun yaşıyorum onu da 1 ay daha giyebilirim sanırım

diğer atletleri giyemiyorum napıcam ben 1 ay sonra

ben de çıtçıtlılara çok alışkınım. başlarda korkudan giyemiyordum şimdi esnek olanları giyiyorum ben de rahat oluyor. hamile pantolonlarının göbek kısımları esnek kumaştan nasılsa çok da gerek kalmaz atlete 1 ay sonra.

geldı cnm. onunda bebısı masallah baygı buyukmus doktor endokrıncıye yonlendırmıss belkı seker le ılgılı bı sorun olur ve bebege yansır dıeeee ama bebısı cok ıyıymıs masallahhhh

hımm sağol canım
gözünaydın öyküm

kızlar gelicem birazdan.

Son düzenleme:

annemın dolabına mı goz atsam??

fmg, ege doktordan sonra sana haber verecekti. nasıl geçmiş kontrol? geçmişe bakamadım henüz belki yazmışsındır.

en yaralı oldugum knou bi tane pantolonunm var yıka yıka giy başka bulamadım ki burda

Hoooooop sıkılmak uyumak yok
Ben geldim
ooowww hoşgeldin cnımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…