ooowww hoşgeldin cnımcım
cnm netten alsana ben bı suru elbıse felan aldım nettenn hepsıde cok guzel oldularrr
napıyon adaşım ne sıkıyon canını
hamile pantolonları var belden ayarlamalı onlar da çok rahat denedin mi bilmiyorum ama hoş canım tavsiye ederim.
aynen ben de yaa, ben 3 tane hamile pantolonu aldım resmi iş yeri olduğu için. bir tane normalde giydiğim eteğim geçen haftaya kadar oluyordu artık olmuyor :) hopp göbişin üzerine çıkıyor. pantolon üzerine uzun kazaklarım vardı göbeğimi kapatabiliyorlar, dar oldukları için güzel duruyor üzerine de 40 beden bi ceketim vardı onu giyiyorum. ayağımda catlerle işe geliyorumher sabah dolabın karsısında zaman gecırıyorum cok sınır bozucu..
bende topuklu ayakkabı gıymeyı cok ozledım
Hoooooop sıkılmak uyumak yok
Ben geldim
iyi canım 870 gr olmuş durucuk. herşey yolundaymış çok şükür :)
onlardan aldım canım ama kasık altına denk gelen yerleri lastik olmadığı için batıyor. oturduğum için bütün gün daha çok rahatsız ediyor. elbiseyi tercih ediyorum.
Naber fmg bak benim kızda seninki gibi tosuncuk olma yolunda ilerliyormuş..
iyi hadi sevindim. maşallah duru'ya
yapacak bişey yok dışarda kar yagıyo hergün yagıyo gezmek istiyorum gidilcek bi yer hergün aynı terane git yemek yap bulaşık yıka çay yap az tv seyret uyu hepsi bu sıkıldım:84::84:
canım benimde 50 gr 169 çıktı 100 gram birinci saat 193 ikinci saat162 üçüncü saat118 çıktı ama biz tatilde memlektteydik sanırım birazda stresten oldu ölçüm cihazı aldım evde bir kaç gün takib ettim gayet iyiydi doktorum 140ı geçmedikçe bişiy olmaz dedi.. ama yinede endokrine yönlendirdi.henüz gitmedim
oykum hoşgeldin nasılsın? bebişin iyiymiş çok sevindim canım, şeker vs halledilir onlar çok şükür çözümsüz değil. ay artık 1 kg oldular veletler yaaa, benim oğlum bana hep küçük geliyo sizden sonra, yavrucum normal gidiyo haftasıyla da anasına yaranamıyo
hoşgeldin fmg ne güzel artık bu saatlerde de seni görüyoruz :) kuzuya prim ve izin çıktı kaçtı saat 11 gibi :))) ege doktordan sonra gelmicekti dimi? eve mi gitmiş ? 870 gr maşallah
Naber fmg bak benim kızda seninki gibi tosuncuk olma yolunda ilerliyormuş..
canım benim de aldığım pantolonlardan biri dediğin gibi, ilk aylarda bol bile oluyordu şimdi oturuyor 1 ay sonra giyemem hiç. ama diğerlerinin önündeki penye kısmı V şeklinde aşağı kadar indirmişler, çok güzel o yüzden hiç rahatsız etmiyor. hem de ayarlanabiliyor.
hoşbulduk canım,
işlerim biraz hafifledi mi hemen size koşuyorum canlarım benim
Canım yaa çok sevindim gözünaydın.
şekerinle ilgili sorun mu var? öyle bişeyler okudum. anlayamadım.
Benimkiler çok rahatsız ediyor artık giyemiyorum. Ancak pazar günleri.
hoşgeldin fmg ne güzel artık bu saatlerde de seni görüyoruz :) kuzuya prim ve izin çıktı kaçtı saat 11 gibi :))) ege doktordan sonra gelmicekti dimi? eve mi gitmiş ? 870 gr maşallah
bende 24+2 yim yaa dün 705 gramdı seinkide o civarlardadır cnımBenim oğlum 22.haftada 523 gr.dı acep şimdi kaç olmuştur? 24+2 yiz:44:
kızlar merhaba bende haziranda allah kısmet ederse anne olucağım şuan 23+4 teyim haziran 21 doğum diyor doktorlar bakalım hayırlsıı :))) sizlerle tanışmak isterim bende
canım strawberyde de 51 imiş kargo ücreti de yok.
adı lierac phytolastil anti-stretch mark jel mi? 100 ml
fotosunu koyayımEki Görüntüle 148752
Şeker yüksek çıktı, tekrar gitçem 3 saatlik yapılcak yükleme, diyetisyene ve endokrine gitçem işte... Ama bence ileri çıkması şekerden değil zaten boyuda uzun çıktı, Aslı da böyleydi, bence boşuna telaş ediyoruz ama olsun diyetisyene gitmeyi zaten istiyordum bakalım nolcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?