2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım arkdaşlar eczaneden 70e almış falan, internette de 57 vs gördüm, strawberryde 51 idi kargo ücreti de yoktu ondan aldım. sağol tatlım yardımın için

her sıteden olmaz cnm ya bnm basıma daha hıc gelmedı ama bellı sıtelerden yapıyorum bıde sanal kartla yapıorum daha cok

işte bunu hilmiye anlatamıyorum napıyım üzerine gitmiyorum havalar az bişraz hafiflese gidicem karsa alacaklarımda var bebikde acil olanlardan şöle bekleyelim bakalım

Canım ben de 25+3 te gittim 1008 gr. 8 gün ileri çıktı niye iri buldu ki bebişi gayet normal demişti benimkine. Abartıyolar bunlar yaaa. Maşşalah tosun olacak bizimkiler.
Ben de 10,5 kilo almışım. yakın gidiyoruz kız :))))

Olmaz inşallah artık napalım.. Seninde bebek iriydi şeker meker çıkmadı dimi zaten..

Olmaz bişey yaaa tosuncuklar geliyo ne güzel.
şeker yüklemeler gayet normal çıktı benim.

ayyyy tek ben degılmısım bu sorunu cekenn:)

evet tek değilsin canım.
ben elbise dışında ne giyersem çekiştirmeye başlıyorum belini :)

Evet ya bence de abarttı... Bebeğin boyuda iyi zaten şekerden olsa sadece kilosu çok olurdu... Seninde iri nolcak yani, kızımda hep iki hafta önden gitti benim... Normaldir bence ya, şeker yüklemesini yeniden yapçaz diye sinir oldum ben yoksa bebekle ilgili bir sıkıntı olcağını düşünmüyorum.. Evet aynı gidiyoruz.. Hamilekaldığımız kilolar bile aynı gibi...

öyküm yazdıklarını şimdi okudum yaa kaçırmışım bişyi yoktur canım yaa bu dr bi ileri çıakrtıyo bi geri anlamadım gitti...

sağol canım arkdaşlar eczaneden 70e almış falan, internette de 57 vs gördüm, strawberryde 51 idi kargo ücreti de yoktu ondan aldım. sağol tatlım yardımın için

kızlar bu kremler bana çok pahalı geldi araştırdım bepanthen aldım kremini ve merhemini. boş bir krem kutusunda ikisini güzelce karıştırdım. kendime merhem yaptım onu kullanıyorum. birde bebek yağının içine biraz portakal yağı kattım kokusu güzel olsun diye mis gibi duştan sonra sürüyorum. onları kullanıyorum şimdilk çatlak falan yok ama bakalım zaman ne gösterecek.

bnada pahalı geldi yaa bende sadece aklıma estiğinde kakao yagı süürüyorum

öyküm yazdıklarını şimdi okudum yaa kaçırmışım bişyi yoktur canım yaa bu dr bi ileri çıakrtıyo bi geri anlamadım gitti...

Yoktur canım inşallah... Teşekkürler canım.. Zaten benim doktor biraz pimpirikli, bir arada tansiyona takmıştı.. Şimdiye kadar tansiyon falan çıkmadı Allah a şükür.. Zaten 20. haftadan sonra genetik özelliklerde devreye giriyormuş netten okudum...

Olmaz canım ne sıkıntı olacak. testini yaptır da için rahat etsin.
Allaha emanet hiçbişey olmaz yavrularımıza.

takma kafana hiç yaa o zaman amaaaaan bana dün ne dedi ya radyolog bacakları kısa kafasıda büyük bu çocugun dedi yaa beynim çıktı yerinden

bnada pahalı geldi yaa bende sadece aklıma estiğinde kakao yagı süürüyorum

Ya kızlar annelerinizde çatlak varsa çatlar, yoksa çatlamaz tamamen genetik buda ben neler kullandım kızıma hamileyken, Lierac ı da çok kullandım ama yine de çatladı.. Olcaksa olur zaten, birde son ay çatlar zaten daha şimdiden belli olmaz.. Siz özellikle son ay çok çok sürün.. Bebeyağıda bence çok faydalı olur zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…