ayy oykum valla senın gıbı tecrubelı bı komsu super yaaa
ayy oykum valla senın gıbı tecrubelı bı komsu super yaaa
saol canım tavsiye için ben temizlikle ilgli bütün tavsiyelere açığım..kızlarrr konularımızla pek ilgisi yok ama size de tavsiye etmek istedim.. bugün temizlik vardı evde..Ajax ın sarı renkli olanından almışım Vanilya kokulu.. kovaya döktük sıcak suyla heryer sindi misssss gibi..böle güzel bi koku olamaz ..
ne diyeti bu acaba kilo fazlası sebebiylemi yoksa şeker falan mısağol canım nasıl rahatladım bilemezsin diyete bırakma ama dedi doktor dedim
ondan kolay ne var alıştım zaten diyete
kesin lazım oluyo canım ya.hele bide çalışıosan...oykum sut pompası kesın lazım sanırım dımı???
valla bence de çok şanslısın:)
Ya senin bebişinin de ablası olur hem Aslı... Yazın alır kızını gelirsin bizim siteye yazın çok güzel oluyor bizim buralar...
kızlarrr konularımızla pek ilgisi yok ama size de tavsiye etmek istedim.. bugün temizlik vardı evde..Ajax ın sarı renkli olanından almışım Vanilya kokulu.. kovaya döktük sıcak suyla heryer sindi misssss gibi..böle güzel bi koku olamaz ..
Bu arada Channel ben süt pompası kullanmadım ilkinde bilemiyorum.. Almam gerekmedi hiç.. Gerek olmuyor ya genelde.. Bir memeyi alamamıştı Aslı ilk 3 gün o zamanda eczaneden 5 tl ye falan bişey almıştık, manuel pompa onu kullandım.. o kadar bir daha gerek olmadı.. Ama çaışçaksan bilemem.. Ben 8 ay işe dönmemiştim çünkü..
üff ya acayip bir toz bulutu var yine, nefes almak zorlaşıyor böyle olunca((
Teşekkür ederim kızlar, bu arada Çilek ve zinkerbel i de çağırırız valla ne komik olur dimi 4 bebek..
Teşekkür ederim kızlar, bu arada Çilek ve zinkerbel i de çağırırız valla ne komik olur dimi 4 bebek..
evet cnm bende bu hafta onu almıstımm hep mıs gıbı koku bırakan bıısı arıyodum ben pembesını aldım oda cok guzellll
sut cıkmassa felan gerekıyormusya oyuzden merak ettım 250-300 elektrıklı olanlarda ozaman bende hemen almımm olmasssa manuel bısı alırımmm belkıde sutum bıle olmucakkkk yazık cok pahalı...
bende 1 seneye yakın evdeyım zatenn:)
uzuun bir aradan sonra biz geldiiik. herkese selam kızlar.. nasılsınız??
çoookkk kıskandım(( diğer topiklerde çok görüyorum buluşanları, çok güzel dostluklar kurulmuş. benim izmirden bir arkadaşım da bir sürü kişiyle görüşmüştü KK sayesinde, hala devam ediyor arkadaşlıkları.
valla oykum ben sana doguma lohusa serbetı ıcmeye gelcemm nasılsa eve 2 dk hastaneee::):)
tembel topık kımse bulusmuyokıııııııııııııııı
gözünaydın ipekçim. 50'lik kaç çıkmıştı senin? benimki 144 çıktı, 100lüğü yaptıracağım bu hafta. çok can sıkıcı bir şey ya(
de mianneme söyleyeyim getirsin gelirken:)) ama öykümün dediği gibi kısa o, kalçayı falan örtmez
uzuun bir aradan sonra biz geldiiik. herkese selam kızlar.. nasılsınız??
Ben deeee ben deeeeeeeeeee
Ben uzununu buldum da sıcaktı isilik olurum walla, bi de kilolarla :) kış günü bile kilodan popom terliyor şu an
Ben kesin gelirim haberiniz olsunnn :) Alırım bebişi gelirim
Hoşgeldin.... iyiyz sen nasılsın?
bakıyorum hemen saol canımcım bu geceliğe bayıldım ben ya çileğin eklediği linkte acayip güzel modeller var spor olanlar çok hoş bunun gibi bişy bulursam atlarım hemenYeter beden ona göre ayarlı zaten... Karın için yer var, birde doğumdan sonra karın iniyor zaten merak etme.. ben birde Kom um madeline gecelik modeline bayıldım.. bir bak istersen.. çok hoşuma gitti yaz için ideal..
mardindeyimsuriye sınırında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?