2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım tavsiye için ben temizlikle ilgli bütün tavsiyelere açığım..
sağol canım nasıl rahatladım bilemezsin diyete bırakma ama dedi doktor dedim
ondan kolay ne var alıştım zaten diyete
ne diyeti bu acaba kilo fazlası sebebiylemi yoksa şeker falan mı
oykum sut pompası kesın lazım sanırım dımı???
kesin lazım oluyo canım ya.hele bide çalışıosan...

evet cnm bende bu hafta onu almıstımm hep mıs gıbı koku bırakan bıısı arıyodum ben pembesını aldım oda cok guzellll

sut cıkmassa felan gerekıyormusya oyuzden merak ettım 250-300 elektrıklı olanlarda ozaman bende hemen almımm olmasssa manuel bısı alırımmm belkıde sutum bıle olmucakkkk yazık cok pahalı...

bende 1 seneye yakın evdeyım zatenn:)

Teşekkür ederim kızlar, bu arada Çilek ve zinkerbel i de çağırırız valla ne komik olur dimi 4 bebek..

çoookkk kıskandım(( diğer topiklerde çok görüyorum buluşanları, çok güzel dostluklar kurulmuş. benim izmirden bir arkadaşım da bir sürü kişiyle görüşmüştü KK sayesinde, hala devam ediyor arkadaşlıkları.

valla çok pahalı bence de ama kiralanabiliyor onlar.. hastaneden falan ona göre bir araştır istersen..

Ohhhh ne güzel bizde tanışırız inşallah.. Hadi size iyi günler koca kızım geldi benim okuldan ilgi bekler..

valla oykum ben sana doguma lohusa serbetı ıcmeye gelcemm nasılsa eve 2 dk hastaneee::):)
tembel topık kımse bulusmuyokıııııııııııııııı

Ben deeee ben deeeeeeeeeee

Ben uzununu buldum da sıcaktı isilik olurum walla, bi de kilolarla :) kış günü bile kilodan popom terliyor şu an

Teşekkür ederim kızlar, bu arada Çilek ve zinkerbel i de çağırırız valla ne komik olur dimi 4 bebek..

Ben kesin gelirim haberiniz olsunnn :) Alırım bebişi gelirim

uzuun bir aradan sonra biz geldiiik. herkese selam kızlar.. nasılsınız??

Hoşgeldin.... iyiyz sen nasılsın?

eee belırleyelım bı tarıh ozmannn ????iş cıkısı felan uyarsa herkesee

Yeter beden ona göre ayarlı zaten... Karın için yer var, birde doğumdan sonra karın iniyor zaten merak etme.. ben birde Kom um madeline gecelik modeline bayıldım.. bir bak istersen.. çok hoşuma gitti yaz için ideal..
bakıyorum hemen saol canımcım bu geceliğe bayıldım ben ya çileğin eklediği linkte acayip güzel modeller var spor olanlar çok hoş bunun gibi bişy bulursam atlarım hemen

mardindeyim suriye sınırında

daha beteri var ben ırak sınırındayım :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…