2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

doğru:)) toz bulutu var mı orda da? burası feci şu anda, sapsarı.

yok ama acayip fırtına var bi okulun çatısı uçmuş havada çok soğuk, halbuki dün o kadar sıcaktı ki yarın kar geliyor diyenlere gülmüştüm yazlıkları bile çıkardım bugün nasıl olduysa hem fırtına hem yağmur hava çok kötü burda elektrikler kesikti sabahtan beri kaloriferler yanmayınca çocukları eve gönderdik hasta olurlar diye ( hoş onlar bizden daha alışık bu havada çorapsız gönderen var okula ) birazdan da seminer var otur dinle işin yoksa çıkana kadar sizinle sohbet edeyim dedimm

Son düzenleme:
burda da acayip soğudu, gece fırtınadan defalarca uyandım. stajyerlik seminerleri mi başladı?
nasıl yanı kaka anlamadım cnm zehırlenmısmı yoksa

bebek kakasını yaptığı zaman probem oluyor ya. son aylarda çok duyuyordum ben kakasını yaptığı için sezaryanla alınan bebek. ama bu kadar erken ilk kez duydum(

dogu ıste musta oyleydı :):):):)

hizmetiçi eğitim semineri işte galiba stayjerlik için olan emin değilim amma cahilim bende

lizlegale üzüldüm ya önlenebilecek bişeyde değildir sanırım bu, inşallah hiçbirimizin başına gelmez bu tür olaylar

ben de iyiyim haftasonu çok yormuştum kendimi dün biraz kanama gibi bişey oldu bugün işe gitmedim evde dinlendim şimdi geçti çok şükür.. cumartesi doktor kontrolumuz vardı oğluşumu gördüm..

burda herkes iyi mi ya kim bebeğini kaybetmiş şok oldum:
53:

inşallah... çok zor gerçekten.

ay o seminerlere sinir oluyorum ben. çok sıkıcı

Kizlar Merhaba herkese,
Bebisleriniz icin ne gibi hazirliklar yaptiniz suana kadar?
Ben henuz hic bir sey almadim bebisime. Nereden baslayacagimi bilemiyorum.. Fikirniz nedir?

Kizlar Merhaba herkese,
Bebisleriniz icin ne gibi hazirliklar yaptiniz suana kadar?
Ben henuz hic bir sey almadim bebisime. Nereden baslayacagimi bilemiyorum.. Fikirniz nedir?

canim bende aynen senin gibi hicbisi almadim nerden basliycam bilemedim de.
Neyse herkese iyi aksamlr kizlar yarin görüsürüz

herkese iyi akşamlar arkadaşlar. nasılsınız? ankarada kar yağıyor ara ara hava çok soğudu
lizlegal'e üzüldüm, bu vakaya bu kadar erken dönemde de rastlaıyor muymuş, genelde doğuma yakın sezaryen sebebi olarak duymuştum ben...

aynen ya otur saatlerce dinle erken bırakırlar inşallah diye dua ediyorum

benim seminer ilçedeydi, merkezden gelip gidiyodum, ulaşım sıkıntısı vardı çok zorlanmıştım kaç ay. bir de ilçe milli eğitim müdürü çok gıcıktı, erken bırakan hocalara kızıyordu, konu bitse bile bekleyin diyordu. 8.30- 17.00 işkence gibiydi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…