daha beteri var ben ırak sınırındayım :))
ay lızgelal bebegınımı kaybettı cok uzuldum cok gecmıs olsun
kakasını yapmışhadi yahiç haberim yoktu nasıl olmuş neden kaybetmiş ?
doğru:)) toz bulutu var mı orda da? burası feci şu anda, sapsarı.
kakasını yapmışben de çok etkilendim, 20 haftalıkmış
kakasını yapmışben de çok etkilendim, 20 haftalıkmış
burda da acayip soğudu, gece fırtınadan defalarca uyandım. stajyerlik seminerleri mi başladı?yok ama acayip fırtına var bi okulun çatısı uçmuş havada çok soğuk, halbuki dün o kadar sıcaktı ki yarın kar geliyor diyenlere gülmüştüm yazlıkları bile çıkardım bugün nasıl olduysa hem fırtına hem yağmur hava çok kötü burda elektrikler kesikti sabahtan beri kaloriferler yanmayınca çocukları eve gönderdik hasta olurlar diye ( hoş onlar bizden daha alışık bu havada çorapsız gönderen var okula) birazdan da seminer var otur dinle işin yoksa çıkana kadar sizinle sohbet edeyim dedimm
nasıl yanı kaka anlamadım cnm zehırlenmısmı yoksa
yok ama acayip fırtına var bi okulun çatısı uçmuş havada çok soğuk, halbuki dün o kadar sıcaktı ki yarın kar geliyor diyenlere gülmüştüm yazlıkları bile çıkardım bugün nasıl olduysa hem fırtına hem yağmur hava çok kötü burda elektrikler kesikti sabahtan beri kaloriferler yanmayınca çocukları eve gönderdik hasta olurlar diye ( hoş onlar bizden daha alışık bu havada çorapsız gönderen var okula) birazdan da seminer var otur dinle işin yoksa çıkana kadar sizinle sohbet edeyim dedimm
burda da acayip soğudu, gece fırtınadan defalarca uyandım. stajyerlik seminerleri mi başladı?
bebek kakasını yaptığı zaman probem oluyor ya. son aylarda çok duyuyordum ben kakasını yaptığı için sezaryanla alınan bebek. ama bu kadar erken ilk kez duydum(
Ben deeee ben deeeeeeeeeee
Ben uzununu buldum da sıcaktı isilik olurum walla, bi de kilolarla :) kış günü bile kilodan popom terliyor şu an
Ben kesin gelirim haberiniz olsunnn :) Alırım bebişi gelirim
Hoşgeldin.... iyiyz sen nasılsın?
inşallah... çok zor gerçekten.hizmetiçi eğitim semineri işte galiba stayjerlik için olan emin değilim amma cahilim bende
lizlegale üzüldüm ya önlenebilecek bişeyde değildir sanırım bu, inşallah hiçbirimizin başına gelmez bu tür olaylar
inşallah... çok zor gerçekten.
ay o seminerlere sinir oluyorum ben. çok sıkıcı
Kizlar Merhaba herkese,
Bebisleriniz icin ne gibi hazirliklar yaptiniz suana kadar?
Ben henuz hic bir sey almadim bebisime. Nereden baslayacagimi bilemiyorum.. Fikirniz nedir?
canim bende aynen senin gibi hicbisi almadim nerden basliycam bilemedim de.
Neyse herkese iyi aksamlr kizlar yarin görüsürüz
aynen ya otur saatlerce dinle erken bırakırlar inşallah diye dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?