- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Canım özelden mesaj hakkım olmadığı için oradan cevap veremedim.
Evet bende 3'lü olarak aldım ve 980tl'ye aldım.Normalde 1500tl dediler.Benimkide turuncu geçen yılın rengi olduğu için bu fiyatmış ,biz chicconun kendi mağazasından aldık, sadece 3 tane vardı kaçırmayalım dedik.Bence dar değil gayet ideal.Hatta 4 yaşına kadar bile kullanılabilir dediler bize.Puseti olması da iyi en azından yeni doğdunda ilk altı ay onunla taşınır.Oto koltuğu biraz oturur pozisyonda oluyor çünkü.
herkese iyi akşamlar arkadaşlar. nasılsınız? ankarada kar yağıyor ara ara hava çok soğudu
lizlegal'e üzüldüm, bu vakaya bu kadar erken dönemde de rastlaıyor muymuş, genelde doğuma yakın sezaryen sebebi olarak duymuştum ben...
birce şeker yüklemesi yaptırdın mı? sonuç nasıl. ilki biraz yüksek çıkmış galiba.
hoşgeldin canım. mesaiye mi kaldin yine?
evet canım 144 çıktı ilki4-5 gün sonra yaptır 100lüğü dedi. perşembe ya da cuma yaptıracağım. yüksek çıkmaz inşallah
evet o. sınır 140mışhoşbulduk.
mesaiye kalmayacağım çıkacağım birazdan size bakıyım dedim çıkmadan.
inşallah yüksek çıkmaz canım 144, 50 mg. yüklendikten sonra ölçülen değil mi?
evet o. sınır 140mış
çok yüksek değil canım yaaa inşallah 100lük iyi çıkar.
canını sıkma stres daha beter yükseltir allah korusun.
merhaba canım ben de ankaradayım hastalıktan 3 haftadır çıkamadığım için öğlenleri artık eve gitmiyorum. bugün hava gerçekten çok soğuk ankarada..
lizgelal e ben de çok üzüldüm yaa çok yakındık onunla, insan çok etkileniyor. Rabbim olumsuz örnekler yaşatmasın bize, hep olumlu düşünelim bebeklerimiz etkilenmesin..
ben de çıkıyorum kızlar mesai bitti. evde yemeğim var belki girerim :) öpüyorum
selamlar ben geldim işler yogundu bide eve gitmem gerekti sakinmiş buralarda...merve hadi geçmiş olsun
doktorum da rahatlatıcı konuştu. şu anda var diyemeyiz sadece ihtimal dedi. 100lükte çıksa da hiç takma geçici bir şey dedi. biraz dikkat edeceğim artık yapacak bir şe yok...[/QUOTE
100'lüte hiç çıkmama ihitmali olduğu gibi doktorunun da dediği gibi çıksa da dikkat etmen yeterli inşallah. inşallah çıkmaz tabi yine de:)
bende de şeker olabileceğinden şüphelendi doktorum amniyon sıvısı maksimum düzeydeymiş, bir de bebeğin karın çevresi haftasına göre büyükmüş, bu durumlar şekerden kaynaklanablrmiş. ama 50'likte düşük çıktı şekerim, bu hafta tekrar gideceğiz, 100'lük yaptırmamı isteyebilirmiş...
bu arada bende fazlaca bulantı yaptığı için ne multivitamin ne de demir ilacı kullanabiliyorum. böyle bir durumu olan var mı aranızda. önceki doktorum pek önemsemiyordu ama şimdiki şaşırdı kullanmıyorum diyince.
bende ara ara bulantı olyo oda sabah ama hap ıcemeyecek kadar degıl sukur offfffffffffffffffffffffffffff bır atlatsaydık yaaaaaaaaaaa offff derken bıle ev ınlıo suan resmen hem elımde hem dılımle soluyom
doktorum da rahatlatıcı konuştu. şu anda var diyemeyiz sadece ihtimal dedi. 100lükte çıksa da hiç takma geçici bir şey dedi. biraz dikkat edeceğim artık yapacak bir şe yok...[/QUOTE
100'lüte hiç çıkmama ihitmali olduğu gibi doktorunun da dediği gibi çıksa da dikkat etmen yeterli inşallah. inşallah çıkmaz tabi yine de:)
bende de şeker olabileceğinden şüphelendi doktorum amniyon sıvısı maksimum düzeydeymiş, bir de bebeğin karın çevresi haftasına göre büyükmüş, bu durumlar şekerden kaynaklanablrmiş. ama 50'likte düşük çıktı şekerim, bu hafta tekrar gideceğiz, 100'lük yaptırmamı isteyebilirmiş...
bu arada bende fazlaca bulantı yaptığı için ne multivitamin ne de demir ilacı kullanabiliyorum. böyle bir durumu olan var mı aranızda. önceki doktorum pek önemsemiyordu ama şimdiki şaşırdı kullanmıyorum diyince.
benim bebeğimin gelişimi haftasıyla uyumluydu, o konuda bir şey söylemedi. vitamin hiç vermedi bana doktorum. demiri de mide bulantısı yapabileceği için gece yatmadan önce içiyorum. sen de öyle dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?