2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım 3lüsünü gerçekten çok iyi fiyata almışsınız, ben optimumda gördüm dün 3lüsünü, 1300e indirdik kampanya yaptık vs dediler. özelcanda pusetsiz haline 950 diyorlardı. onlara göre seninki çok iyi olmuş. ben araştırmalara devam ediyorum :) pierre cardine de bakmak istiyorum bir de çilekin aldığı arabayı çok beğenmiştim maxicosi miymiş neydi bebe comfort loola modeli. çook şeker o da :) iktisatçı bir eş ve işletmeci biri olunca bir şey almak o kadar okadar zorlaşıyor ki bizi sıkıntıya sokan bu sanırım :))))

merhaba canım ben de ankaradayım hastalıktan 3 haftadır çıkamadığım için öğlenleri artık eve gitmiyorum. bugün hava gerçekten çok soğuk ankarada..
lizgelal e ben de çok üzüldüm yaa çok yakındık onunla, insan çok etkileniyor. Rabbim olumsuz örnekler yaşatmasın bize, hep olumlu düşünelim bebeklerimiz etkilenmesin..
ben de çıkıyorum kızlar mesai bitti. evde yemeğim var belki girerim :) öpüyorum

hoşgeldin canım. mesaiye mi kaldin yine?

hoşbulduk.
mesaiye kalmayacağım çıkacağım birazdan size bakıyım dedim çıkmadan.

evet canım 144 çıktı ilki 4-5 gün sonra yaptır 100lüğü dedi. perşembe ya da cuma yaptıracağım. yüksek çıkmaz inşallah

inşallah yüksek çıkmaz canım 144, 50 mg. yüklendikten sonra ölçülen değil mi?

çok yüksek değil canım yaaa inşallah 100lük iyi çıkar.
canını sıkma stres daha beter yükseltir allah korusun.

doktorum da rahatlatıcı konuştu. şu anda var diyemeyiz sadece ihtimal dedi. 100lükte çıksa da hiç takma geçici bir şey dedi. biraz dikkat edeceğim artık yapacak bir şe yok...

iyi akşamlar herkese. görüşürüz yarın.
soğuk bir gece olacak galiba. kendinize çok dikkat edin.

ya ben sekerlı seylerı hıc sevmesdım ama nedense bugun ıkı kılo tatlı yesem doymam gıbı gelıo sekerım dusuk cıktı sanırım ondan

geçmiş olsun canım. ben de öğlenleri pek çıkmıyordum aslında hamileliğimden beri ama kurumun yemekhanesinde yemiyoruz artık o nedenle mecburen çıkıyorum.
bebek arabası konusunda yazmışsınız, bizim de en çok zorlandığımız konulardan oldu. geçen hafta bebe comfort loola'ya baktık, çok kullanışlı görünüyordu alacaktık nerdeyse ama ellerinde kalmamış. sonra da quinny zap extra modelini beğendik. ama onun oturma aparatı çıkarmadan katlanma özelliği yok bir de o aparatı da ayrıca katlayamıyordun, her halükarda araba iki parça olacağı için almadık. chicco'nun living modelini de beğeniyorum. pierre cardin'ler biraz sarsılıyormuş gibi geldi bana. satıcı da söyledi zaten çok vida kullanılmış katlaanınca küçülmesi için. ne çok yazdım:)

Bircecim yeni okudum şekerinin yüksek çıktığını... İnşallah önlemi alınır... Zaten doğumdan sonra kalmıyomuş şeker meker falan... Acaba neden kaynaklanıyor? Çok mu şekerli şeyler yiyorsun:44:

bende ara ara bulantı olyo oda sabah ama hap ıcemeyecek kadar degıl sukur offfffffffffffffffffffffffffff bır atlatsaydık yaaaaaaaaaaa offff derken bıle ev ınlıo suan resmen hem elımde hem dılımle soluyom

gecmıs olsun bırcem ya bıse olmaz arkadasımn bıtanesındede cıktı onlemı alındı kafayı takma bıseye bıseycık olmaz

bende ara ara bulantı olyo oda sabah ama hap ıcemeyecek kadar degıl sukur offfffffffffffffffffffffffffff bır atlatsaydık yaaaaaaaaaaa offff derken bıle ev ınlıo suan resmen hem elımde hem dılımle soluyom

Canım bu aylarda tekrar edermiş ilk zamanlardaki bulantılar...Genelde buradaki arkadaşların hepsinde var bende dahil... ayrıca oflama offflama herşey bebeklerimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…