şu anda sınırın biraz üstü olduğu için önlemden bahsetmedi. 100lüğü yaptırdıktan sonra netleşecek.geçici bir durummuş. son zamanlarda canım daha fazla tatlı çekiyordu.Bircecim yeni okudum şekerinin yüksek çıktığını... İnşallah önlemi alınır... Zaten doğumdan sonra kalmıyomuş şeker meker falan... Acaba neden kaynaklanıyor? Çok mu şekerli şeyler yiyorsun:44:
gecmıs olsun bırcem ya bıse olmaz arkadasımn bıtanesındede cıktı onlemı alındı kafayı takma bıseye bıseycık olmaz
şu anda sınırın biraz üstü olduğu için önlemden bahsetmedi. 100lüğü yaptırdıktan sonra netleşecek.geçici bir durummuş. son zamanlarda canım daha fazla tatlı çekiyordu.
sağol canım. inşallah...
pilav patates falan bunları fazla yeme canım... ben kestim herşeyi ya.. tansiynm olduğu için tatlı ve tuzludan uzağım bu aralar ama bugun bi kaçamak yaptım tatlı konusunda çok cnm çekti... pilav özellikle yememeye çalış.
bende ara ara bulantı olyo oda sabah ama hap ıcemeyecek kadar degıl sukur offfffffffffffffffffffffffffff bır atlatsaydık yaaaaaaaaaaa offff derken bıle ev ınlıo suan resmen hem elımde hem dılımle soluyom
ben de ilk zamanlar gözümü bile açamıyordum bulantıdanşimdi azaldı çok şükür ama diyorum ki doğduktan sonra karnıma pıt pıt vuruşlarını özleyeceğim bebeğimin:)
benim bebeğimin gelişimi haftasıyla uyumluydu, o konuda bir şey söylemedi. vitamin hiç vermedi bana doktorum. demiri de mide bulantısı yapabileceği için gece yatmadan önce içiyorum. sen de öyle dene istersen.bu sefer de gece uyuyamıyorumbenim debebeğimin baş ve femur kemiği haftasıyla uyumlu ancak karın çevresi daha ileriden gidiyordu son gidişimizde ondan dolayı söyledi, şeker olabilir belki diye. hamilelik şekeri bi arkadaşımın yengesinde de çıkmıştı, sağlıkla aldı bebeğini kucağına, sonrasında da geçiyor inşallah, o nedenle içimizi ferah tutalım:)
bu sefer de gece uyuyamıyorumbenim debebeğimin baş ve femur kemiği haftasıyla uyumlu ancak karın çevresi daha ileriden gidiyordu son gidişimizde ondan dolayı söyledi, şeker olabilir belki diye. hamilelik şekeri bi arkadaşımın yengesinde de çıkmıştı, sağlıkla aldı bebeğini kucağına, sonrasında da geçiyor inşallah, o nedenle içimizi ferah tutalım:)
az önce yedim:26: ama yavaş yavaş azaltmaya başladım. tatlı ve beyaz ekmeği özellikle..
Pilav; çok değil yarım saat snra şekere dönüşüyor Bircecim sakın yeme bi daha... tuzlu dye yiyorsun ama tatlıdan daha fazla gösteriyor etkisi... benim babam şeker hastası sofraya pirinç pilavı konsun geri yolluyr... Bulgur pilavı ye onun zararı yok... evet beyaz ekmek de yeme... kısıcaz canım yapıcak bişi yok herşey bizim ve bebeğimiz için... Biz sağlıklı olucaz ki bebişlerimiz de rahat büyüsün içimizde...
haklısın canım. bulgur pilavıyla da hiç aram yok ama 3 ay sıkacağım dişimi
İlk resim bizden gelsin.
Maşallah demeyi unutmayın :)
bu da benim kızım
Buda benim tatlı kızım 3 günlükken...
Buda benim minişimin fotografı
Maşallah demeyi unutmayınızEki Görüntüle 142936 Eki Görüntüle 142937
bu da benim kızım :)) teyzeleri hepimizin kini allah bağışlasın ..
[URL=http://img201.imageshack.us/i/img0275ow.jpg/][/URL]
[URL=http://img823.imageshack.us/i/md000628.jpg/][/URL]
kızlar umay hanımın fotoları 11 günlüğüz burda maşallah demeyi unutmayın lütfen :))
buda bizim oğluşumuzzzz
maşallahhhh
[URL=http://img101.imageshack.us/i/img0306tc.jpg/][/URL]
22 günlüğüz burda az önce çektim benim mide yanmalarımın sebebi belli oluyo dimi kızlar :))
maşallah demeyi unutmayın kuzucumaaa:)
selaaaaaaaaaaaaammmmmmm
hoşgeldin))))bende yarın 28 e giriyorum ))
hayırlı olsun sende hoşgldin aramıza... Allah sağlıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin inş.[/QUO
hoşbulduk cnm tşk ederımm...hayırlısıyla kucamıza alacagımız gunlerde gelır inşşşşşş
Hastane çantasına koymayı unutmayın :
- diş fırçası & macunu
- tarak
- dudak nemlendiricisi
- kolonya
- kağıt havlu
- ıslak mendil
- makyaj malzemeleri
- koltuk altı deodorant & stick :)
- en büyüğünden hijyenik ped
- 6 adet babane tarzı iç çamaşır
- gecelik & pijama & sabahlık
- çorap
- terlik
- emzirme sütyeni & göğüs ucu kremi (lansinoh marka çok iyimiş)
tüm bunlar anne için gerekli olanlar..tabi bi de bebek için olanlar var.. hastane bana herşeyi veriomuş sadece hastane çıkışı götürmem yeterliymiş..
Kolay gelsinnnn bi sürü detayyyy var yaaa
Hastane çantasına koymayı unutmayın :
- diş fırçası & macunu
- tarak
- dudak nemlendiricisi
- kolonya
- kağıt havlu
- ıslak mendil
- makyaj malzemeleri
- koltuk altı deodorant & stick :)
- en büyüğünden hijyenik ped
- 6 adet babane tarzı iç çamaşır
- gecelik & pijama & sabahlık
- çorap
- terlik
- emzirme sütyeni & göğüs ucu kremi (lansinoh marka çok iyimiş)
tüm bunlar anne için gerekli olanlar..tabi bi de bebek için olanlar var.. hastane bana herşeyi veriomuş sadece hastane çıkışı götürmem yeterliymiş..
Kolay gelsinnnn bi sürü detayyyy var yaaa
Hepsi güzelde kızlar, parfüm hele deodorantı hiç tavsiye etmem bebişinize zarar verir ve ter bile koksanız bebek sizin kokunuzu duymak ister, ayrıca makyaj malzemesi de abartı bence bir göz kalemi falan yeter... pudra mudra süremezsiniz ki bebek her tarafınızı yalar... Tabi bunlar benin fikrim, herkes katılmak zorunda değil..
bende katılıyorum sana..göz kalem,bide dudak parlatıcısı bana görede yeterlii..zaten ben o sevınçlee onları bıle kullanmam galıbaa:) meleğimle ilgilenirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?