2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

şu anda sınırın biraz üstü olduğu için önlemden bahsetmedi. 100lüğü yaptırdıktan sonra netleşecek.geçici bir durummuş. son zamanlarda canım daha fazla tatlı çekiyordu.
gecmıs olsun bırcem ya bıse olmaz arkadasımn bıtanesındede cıktı onlemı alındı kafayı takma bıseye bıseycık olmaz

sağol canım. inşallah...

pilav patates falan bunları fazla yeme canım... ben kestim herşeyi ya.. tansiynm olduğu için tatlı ve tuzludan uzağım bu aralar ama bugun bi kaçamak yaptım tatlı konusunda çok cnm çekti... pilav özellikle yememeye çalış.

az önce yedim:26: ama yavaş yavaş azaltmaya başladım. tatlı ve beyaz ekmeği özellikle..

bende ara ara bulantı olyo oda sabah ama hap ıcemeyecek kadar degıl sukur offfffffffffffffffffffffffffff bır atlatsaydık yaaaaaaaaaaa offff derken bıle ev ınlıo suan resmen hem elımde hem dılımle soluyom

Canım bu yüklemeler zaten önlem amaçlı yapılıyor, önlem alınmadığı takdirde hem bebek gelişimi olumsuz ilerler hem anne zarar görür... Yani diyecğim şu, doktorlar boşuna mı var? bi diyetle önleyebiliyorlar herşeyi... Kaldı ki zaten doğumdan sonra şeker falan kalmayacak Allahın izniyle... Bende şeker çıkmadı ama inan çıksaydı da moralimi bozmazdım... Allah doktorları başımızdan eksik etmesin... Arkadaşının yengesinin bebeğini kucağına sağlıklı bi şekilde alması gayet normal önlemişler çünkü ne güzel... korkacak bişey yok...

az önce yedim:26: ama yavaş yavaş azaltmaya başladım. tatlı ve beyaz ekmeği özellikle..

Pilav; çok değil yarım saat snra şekere dönüşüyor Bircecim sakın yeme bi daha... tuzlu dye yiyorsun ama tatlıdan daha fazla gösteriyor etkisi... benim babam şeker hastası sofraya pirinç pilavı konsun geri yolluyr... Bulgur pilavı ye onun zararı yok... evet beyaz ekmek de yeme... kısıcaz canım yapıcak bişi yok herşey bizim ve bebeğimiz için... Biz sağlıklı olucaz ki bebişlerimiz de rahat büyüsün içimizde...

haklısın canım. bulgur pilavıyla da hiç aram yok ama 3 ay sıkacağım dişimi

haklısın canım. bulgur pilavıyla da hiç aram yok ama 3 ay sıkacağım dişimi

Canım bulgur pilavı yemeye kendini hazırla çünkü Allah korusun sütün bittiği takdirde yediğin zaman acayip süt yapıyor... her bakımdan yararlı anlıcağın...

Kızlar Şu bebişlere bakın yaa ŞUBAT ANNELERİNİN BEBEKLERİ bunlar... Rabbim nazarlardan saklasınnn... Bizde bebeklerimiz böyle kucağımıza alacak mıyı yaaa :))))

İlk resim bizden gelsin.

Maşallah demeyi unutmayın :)

bu da benim kızım

Buda benim tatlı kızım 3 günlükken...

bi ben kalmisim yahu =) masallah diyelim cirkinimeeeee

Uploaded with ImageShack.us

Buda benim minişimin fotografı
Maşallah demeyi unutmayınız
Eki Görüntüle 142936 Eki Görüntüle 142937

bu da benim kızım :)) teyzeleri hepimizin kini allah bağışlasın ..

[URL=http://img201.imageshack.us/i/img0275ow.jpg/]
[/URL]

[URL=http://img823.imageshack.us/i/md000628.jpg/]
[/URL]

kızlar umay hanımın fotoları 11 günlüğüz burda maşallah demeyi unutmayın lütfen :))

buda bizim oğluşumuzzzz

maşallahhhh

[URL=http://img101.imageshack.us/i/img0306tc.jpg/]
[/URL]

22 günlüğüz burda az önce çektim benim mide yanmalarımın sebebi belli oluyo dimi kızlar :))

maşallah demeyi unutmayın kuzucumaaa:)

Hastane çantasına koymayı unutmayın :

- diş fırçası & macunu
- tarak
- dudak nemlendiricisi
- kolonya
- kağıt havlu
- ıslak mendil
- makyaj malzemeleri
- koltuk altı deodorant & stick :)
- en büyüğünden hijyenik ped
- 6 adet babane tarzı iç çamaşır
- gecelik & pijama & sabahlık
- çorap
- terlik
- emzirme sütyeni & göğüs ucu kremi (lansinoh marka çok iyimiş)

tüm bunlar anne için gerekli olanlar..tabi bi de bebek için olanlar var.. hastane bana herşeyi veriomuş sadece hastane çıkışı götürmem yeterliymiş..

Kolay gelsinnnn bi sürü detayyyy var yaaa

Son düzenleme:

Hepsi güzelde kızlar, parfüm hele deodorantı hiç tavsiye etmem bebişinize zarar verir ve ter bile koksanız bebek sizin kokunuzu duymak ister, ayrıca makyaj malzemesi de abartı bence bir göz kalemi falan yeter... pudra mudra süremezsiniz ki bebek her tarafınızı yalar... Tabi bunlar benin fikrim, herkes katılmak zorunda değil..

iyi geceler :))daha ben hiç bişe almadımm...anneme güvenıyorum ya galıba ondannn:)))bide 8.aydan sonra hazırlık daha ıyı dıye dusunuyorumm...

bende katılıyorum sana..göz kalem,bide dudak parlatıcısı bana görede yeterlii..zaten ben o sevınçlee onları bıle kullanmam galıbaa:) meleğimle ilgilenirimm

bende katılıyorum sana..göz kalem,bide dudak parlatıcısı bana görede yeterlii..zaten ben o sevınçlee onları bıle kullanmam galıbaa:) meleğimle ilgilenirimm

Valla benim heyecandan hiçbişey aklıma gelmemişti.. Bebekle ve kendinle çk meşgul oluyor insan, makyaj falan aklına gelmez ama bakalım.. Herkes koysun makyaj malzemesi kaç kişi yapçak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…