iyi geceler :))daha ben hiç bişe almadımm...anneme güvenıyorum ya galıba ondannn:)))bide 8.aydan sonra hazırlık daha ıyı dıye dusunuyorumm...
Ben de hicbirsey almadim henuz. Bu ay sonuna dogru hastane bavulumu vs. hazirlamamiz gerekir sanirim her ihtimale karsi. Zaman zaman bebisime henuz hicbir hazirlik yapmadigim icin kendimi suclu hissediyorum..
Daha yaparsın canım zaman var zaten, ben 1-2 hafta içinde hazırlamak istedim bavulumu... İlkinde de öyle yapmıştım ondan fazla ağırlaşmıyayım diye.. Yoksa bence zaman var yani üzülme..
cılekcılek ve bebegı sanada gunaydın..
sabahları sızı gormeden olmuyor
Gerçekten canım yaa, ben de gelir gelmez gözlerim sen arıyor :)))
bu arada benim bebek dün akşamdan beri hareket etmiyor ve ciddi karın ağrım var bişey olmamıştır di miii, dün çok yoruldum belki ondandır, biraz panikledim bu sabah..
dur hemen panık olma bak sen kendın soyluyorsun yorulmustum dıye kahvaltını yap bıraz bekle bak nasıl kıprasacak gunaydın bebek:))
Gerçekten canım yaa, ben de gelir gelmez gözlerim sen arıyor :)))
bu arada benim bebek dün akşamdan beri hareket etmiyor ve ciddi karın ağrım var bişey olmamıştır di miii, dün çok yoruldum belki ondandır, biraz panikledim bu sabah..
dur hemen panık olma bak sen kendın soyluyorsun yorulmustum dıye kahvaltını yap bıraz bekle bak nasıl kıprasacak gunaydın bebek:))
Onu da yaptım canım bekliyorum ama tık yoksüt mü içsem , belki etki eder? uzanamıyorum da burada, iki büklüm sandalye tepesinde anlaşılmıyor ki
şirkette masanın altına bir tabure gibi birşey koysana çilek ayaklarını ona uzak dizinede şal ört farkedilmez ben dükkanda öleydim son zamanlarda
Bir de öyle deneyelim bakalım.. Bi hareket etsin rahatlıycam diyordum şimdi de etti mi etmedi mi derdi başladı
bunları doğurmadan bize rahat yok diyeceğim ama iş esas o zaman başlıyor :)
mujks sıkma sen canını birşeyi yoktur miniğin
ben cıkıyorum gelirim byyyyyyyyy
günaydııııııııııııınnnnnnnnnn
bugun bende erkenciyim ucak saatlerine girmeye geldim sizede bakmadan edemedim tabiki :)
çilekcim cok yorgun olunca bebektye yoruuyormudur nedir bilmem ama benimkiside tembelleşiyor üzme kendini
günaydiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar .:79:
sanada gunaydın zınkerbell.
varmı gelısme cılek?sımdı beklersın ya hareket etsın dıye bebısde ınadına kıpırdamaz...
neyse dıkkatını dagıtalım bıraz senın bulusmadan bahsetmıssınız ben avrupa yakasındayım ama anadoluda bulussanızda gelırım yeterkı haberım olsun..
cok gormeyı sıterım sızlerı benı haberdar edersın artık
herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar .:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?