2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar...
Çilek hareket eder merak etme,sabah sabah uyuyordur bebiş...
Taşındık, dün internetimiz bağlandı..Akşamüstü haber vermeye girdim ki, lizgelal ın haberini okudum..Ya beni çok etkiledi..Dünden beri çok mutsuzum...Hatta evde ağladım da..
Bu sabah da çok keyifli başladığım söylenemez güne..Çok etkilendim ben...
Umarım sizler iyisinizdir, herşey yolundadır..

Günaydın kuzu, ohh artık burdasın di mi?
Evet melek dünyaya gelemeden geri dönmüş maalesef
Sen ağlama ama bebişin etkilenmesin..

o zaman su karlı hava gecsın en yakın zamanda haberleselım yer ve saat sorunum yok benım sızlere nasıl uygunsa.
var mı bebekte bı hareket?

günaydın kızlarr....
çilekcim bebişin hareket etmedi diye üzülme..geçenlerde de benim öyle olmuştu, anne yorulunca bebekte yorulup uyku moduna geçiyomuş, dün çok mu iş yaptın??

Günaydın kuzu, ohh artık burdasın di mi?
Evet melek dünyaya gelemeden geri dönmüş maalesef
Sen ağlama ama bebişin etkilenmesin..

Buralardayım..Taşınırken kaybettiğimiz günleri biraz daha yoğun çalışacağız o kadar...
Bilmiyorum çilek yaa, çok aşırı etkilendim..Geçer elbet ama, bi an kendimi düşündüm de...
neyse, sabah sabah konuyu açtım yine, herkesi üzmek istemem....

günaydın hatunlar.... dün bende fenaydım yaa tüm kemiklerim agrıordu yaa şimdilik iyiyim ama dün yatsı namazımı bile kılamadım kuzunun deediği şeyde bebeği 20 haftalıkken kakasıı yemiş vefat etmiş (Allah tüm bebişleri korusun)

hoşgeldin fatoş, kemik ağrısı dayanılmaz bişi ya, benımde popo kemiğim ağrıyoo, iş yerınde oturuyorum hep, ondan mı oluyo bilmiyorum ki...
çok üzüldüm ya, Allahım hepimizin bebeğini korusun ...( amin)

sana da günaydın fatma. Allah rahmet eylesin küçük meleğe.annesine de sabır versin

Bu arada kızlar, benim sütüm geldi...Süt gibi değil ama, azıcık peynir gibi, ucunda toplanmış...
Doktorumu aradım, sakın göğsünü elleme, bebe yağı bile sürme...Erken süt gelmesi erken doğuma sebep olabilir...Göğüsleri unut dedi...Ama erken süt gelme olayına da çok sık rastlanırmış, bişey olmazmış...Sadece ellememek lazımmış..

kaç haftalıktın canım sen.herkesten duyuyorum bu süt gelmesini merak ediyordum benim niye gelmiyor diye şimdi vazgeçtim gelmesin o zaman

günaydınn kızlar bu nasıl bir haber ya lizgelal çok üzdü beni. Allah sabır versin.
çilek bebişin iyidir merak etme benimde bazen hareketleri geç oluyor ama hissedersin.

süt benimkinde de gelmişti geceliğimi ıslattı bişey olmaz elleme sıkma gerçekten . Bol sütün olur benim eylülde gelmişti. Bunda da uçları sarı olmuş. Orda kaldı geliba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…