2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimde çok kaşınıyor kolum bacağım falan doktora gitmiştim bir krem verdi kaşıntı olunca sürüyorum hemen..

ayy göbeğimi, göğsümü geçtim sırtım, bacaklarım benim de fenaydı. doktora gitmedim ben yara bere içinde her yerim kaşınmaktan. son günlerde epey azaldı allahtan

tamam bende dalin alıyım ozaman :)
sağol

birceee nerde okudun kızz :)) bana kimse izinlisin vs demedi :))))
çok iyi haber bu, hemen kullanayım iznimi nerde gördün?[/QUOTE]

canım bana mail gönderdiler valilik açıklamış, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve emzikli bayanlara 8-9 mart tarihlerinde idari izin verilmiş. ilk günü gitmiş oldu tabi abah gelmiş olduktan sonra da yarın gelmeyeceğim. aradım sekreteryamızı da maili görünce, sekreter mailden önce ben sizi aramıştım haber vermek için ama ulaşamadım dedi. gidebilirmişiz yani:):)

evet egecim benimde çoksızlıyor hemde yanlarıda ağrıyor bide uçları senin dediğin gibi cuma doktora gittiğimde soracağım
ay cnm aynen sorarsan banada haber ver merak ettim dr sormayıda unutuyorum.

benım kızdada tık yok 2 gundur sanırım yıne duruldu :))

benimde bazen öyle oluyor. özell,kle işteyken daha sakin evde coşuyor.

saolun cnm cok tşk ederım de ya kızlar sımdı ben hesap yapıom da ya bız kac aylık hamıleyız anlamadım kı tutmuyor ya :S:S:S:S

Canım güle güle kullanın çok şirin cicileriniz
valla sen 6 yı bitirmissin 7 nin içindesin 24 haftalık tam 6 aylık oluyor 24 haftayı bir gün geçince 7 .aydan gün almaya başlıyorsun 7.ayın içindesin

kızlar bu arada ben bebek bezlerini almaya başladım bile stok yapıyoruz evin heryeri bez olduu:)))

hangi boylardan kaçar tane alıyosun?
ben bi türlü karar veremedim herkes farklı bişi söylüyo. en son Öyküm de almamak daha iyi diyince dedim tecrübeli o almiim en iyisi..

kızlar bu arada ben bebek bezlerini almaya başladım bile stok yapıyoruz evin heryeri bez olduu:)))

aynen bende prima uyu oyna var yenı dogan onu onerdıler aldım 3_6 kg bır paket bu ayda alırım markete cıkınca artık bıde dıyorumkı su bebek bakım kremlerını alsammı erken olup ta bozulmaz dımı yanı dıyecegım su artık baslamak lazımmı alıs verıse

ayy göbeğimi, göğsümü geçtim sırtım, bacaklarım benim de fenaydı. doktora gitmedim ben yara bere içinde her yerim kaşınmaktan. son günlerde epey azaldı allahtan

cnm ben 3aylıkken gitmiştim galiba doktora kaşıntıdan duramıyordum cildiyeye gittim bir krem yazdı sadece 1kere yatarken sürüyorum hemen geçiyor ama sonra yine başlıyor sanırım benimki domatesten ne zaman yesem kaşıntı başlıyor..

topikte bir arkadaş yazdı. valilik yayımlamış, mail gitmiş galiba onlara. araştır hemen. bugün gitti, yarını değerlendir
yaa çok güzel ama bizde kimse bana bişey demedi. idari izin dendiği için amirler isterse izin veriyor böyle durumlarda. idari izin demek amirin iznine tabi demek. acaba sorsam mı efendim ben izinli olabilir miyim diye..

Quote]

cnm selam..
Ben kullanmıyorum dr kullanma dedi ama bazı arkadaşlar kullanıyor. Sorun yok sanırım. Zaten az kaldı antibiyotik içmekten helak oldum:)

canım benim yaa geçmiş olsun, inşallah tamamen geçer de rahat edersin. kimisinde oluyor işte demek daha duyarlı oluyor vücut. maydonoz suyu normal şartlarda çok iyi geliyor ama hamilelikte olmaz..

canım arkadaşlardan biri bezi erken almayın içleri kuruyor yazmıştı. sen tecrübeli bi annesin gerçi daha iyi bilirsin..

ay ne güzel yaa, ben de öğrencem varsa imkanım ben de gelmicem yarın valla..

ben bi türlü karar veremedim herkes farklı bişi söylüyo. en son Öyküm de almamak daha iyi diyince dedim tecrübeli o almiim en iyisi..

kızlar ben annemden yengemden bılıom alıp alıp koyuyolardı ılk 3 paketi en kucuk boy sonra bırer paket buyuyo ınanın ılac gıbı gelıo dıolar elının altında olyomus

Kızlar yaa,depresyona mı girdim nedir...Hiçbişey yapasım gelmiyor..Siteye bile giriyorum da, yazdıklarınızı okuyorum yazmak bile gelmiyor içimden...

kamu kurumundaysan vardır hakkın canım, kurumunuzun insan kaynakları ilgileniyor olabilir, bana onlardan mail geldi. valiliğin yazısında kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve emzikli bayanlar diyor:)

ben primanın premium care olan bezinden aldım hatta duru içinde aldım kullanıyoruz gayet memnunum:)) yeni bebiş için 2tane 2numara 3tane 3numara 5tane 4numara aldım...benim kızım 3750gr doğmuştu 2numaradan 2paket kullanıp 3e geçmiştik o yüzden 2den daha fazla almıcam..

bebek bakım krmleri şampuanlarını falan alabilirsiniz bişey olmaz onlara zaten açıldıktan sonra 12ay gibi bir süreleri var yani açmadığınız sürece bişy olmaz..

ukalalık gibi algılama canımda 24 hafta tam 6 ay olmuyo 25+5 tam 6 ay oluyo... ayları 30 gün olarak hesaplarsan tabi.. hafta olarak hesaplarsan tutmuyo çünkü 4 hafta 28 gün oluyo.. hafta olarak 10 ayda doğuruyosun yani.. şöyle söyliiim

25+5 6 ay
27+6 6,5 ay
30+0 7 ay
32+1 7,5 ay
34+2 8 ay
36+3 8,5 ay
38+4 9 ay
40+0 9 ay 10 gün

o konuda da önerilerinizi rica edicem tecrübeli anneler. 1 paket alıp kenara koyacağım ben de :)

Kızlar yaa,depresyona mı girdim nedir...Hiçbişey yapasım gelmiyor..Siteye bile giriyorum da, yazdıklarınızı okuyorum yazmak bile gelmiyor içimden...

kuzum hiç sorma aynı durumda herkes. Feci sıkıntıdayız bu gün. bitse de eve gitsek.

kızlar elim ayağımda çok uyuşma oluyor. sizde var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…