benimde çok kaşınıyor kolum bacağım falan doktora gitmiştim bir krem verdi kaşıntı olunca sürüyorum hemen..
omo baby
dalin sıvı deterjan
hacı şakir sabun tzu bu 3 ünden 1 alabilirsin kokla bak fiyatına felan hiç fark etmez. Sıvı deterjan olanlar yumuşatıcı kullanmıycağın için sertleiştirmez. Ben dalin alıcam..
ay cnm aynen sorarsan banada haber ver merak ettim dr sormayıda unutuyorum.evet egecim benimde çoksızlıyor hemde yanlarıda ağrıyor bide uçları senin dediğin gibi cuma doktora gittiğimde soracağım
benım kızdada tık yok 2 gundur sanırım yıne duruldu :))
saolun cnm cok tşk ederım de ya kızlar sımdı ben hesap yapıom da ya bız kac aylık hamıleyız anlamadım kı tutmuyor ya :S:S:S:S
kızlar bu arada ben bebek bezlerini almaya başladım bile stok yapıyoruz evin heryeri bez olduu:)))
kızlar bu arada ben bebek bezlerini almaya başladım bile stok yapıyoruz evin heryeri bez olduu:)))
ayy göbeğimi, göğsümü geçtim sırtım, bacaklarım benim de fenaydı. doktora gitmedim ben yara bere içinde her yerim kaşınmaktan. son günlerde epey azaldı allahtan
rica ederim canımtamam bende dalin alıyım ozaman :)
sağol
yaa çok güzel ama bizde kimse bana bişey demedi. idari izin dendiği için amirler isterse izin veriyor böyle durumlarda. idari izin demek amirin iznine tabi demek. acaba sorsam mı efendim ben izinli olabilir miyim diye..topikte bir arkadaş yazdı. valilik yayımlamış, mail gitmiş galiba onlara. araştır hemen. bugün gitti, yarını değerlendir
Quote]
cnm selam..
Ben kullanmıyorum dr kullanma dedi ama bazı arkadaşlar kullanıyor. Sorun yok sanırım. Zaten az kaldı antibiyotik içmekten helak oldum:)
canım arkadaşlardan biri bezi erken almayın içleri kuruyor yazmıştı. sen tecrübeli bi annesin gerçi daha iyi bilirsin..kızlar bu arada ben bebek bezlerini almaya başladım bile stok yapıyoruz evin heryeri bez olduu:)))
canım bana mail gönderdiler valilik açıklamış, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve emzikli bayanlara 8-9 mart tarihlerinde idari izin verilmiş. ilk günü gitmiş oldu tabi abah gelmiş olduktan sonra da yarın gelmeyeceğim. aradım sekreteryamızı da maili görünce, sekreter mailden önce ben sizi aramıştım haber vermek için ama ulaşamadım dedi. gidebilirmişiz yani:):)
hangi boylardan kaçar tane alıyosun?
ben bi türlü karar veremedim herkes farklı bişi söylüyo. en son Öyküm de almamak daha iyi diyince dedim tecrübeli o almiim en iyisi..
Kızlar yaa,depresyona mı girdim nedir...Hiçbişey yapasım gelmiyor..Siteye bile giriyorum da, yazdıklarınızı okuyorum yazmak bile gelmiyor içimden...
yaa çok güzel ama bizde kimse bana bişey demedi. idari izin dendiği için amirler isterse izin veriyor böyle durumlarda. idari izin demek amirin iznine tabi demek. acaba sorsam mı efendim ben izinli olabilir miyim diye..
canım benim yaa geçmiş olsun, inşallah tamamen geçer de rahat edersin. kimisinde oluyor işte demek daha duyarlı oluyor vücut. maydonoz suyu normal şartlarda çok iyi geliyor ama hamilelikte olmaz..
canım arkadaşlardan biri bezi erken almayın içleri kuruyor yazmıştı. sen tecrübeli bi annesin gerçi daha iyi bilirsin..
ay ne güzel yaa, ben de öğrencem varsa imkanım ben de gelmicem yarın valla..
hangi boylardan kaçar tane alıyosun?
ben bi türlü karar veremedim herkes farklı bişi söylüyo. en son Öyküm de almamak daha iyi diyince dedim tecrübeli o almiim en iyisi..
aynen bende prima uyu oyna var yenı dogan onu onerdıler aldım 3_6 kg bır paket bu ayda alırım markete cıkınca artık bıde dıyorumkı su bebek bakım kremlerını alsammı erken olup ta bozulmaz dımı yanı dıyecegım su artık baslamak lazımmı alıs verıse
kızlar yaa,depresyona mı girdim nedir...hiçbişey yapasım gelmiyor..siteye bile giriyorum da, yazdıklarınızı okuyorum yazmak bile gelmiyor içimden...
Canım güle güle kullanın çok şirin cicileriniz
valla sen 6 yı bitirmissin 7 nin içindesin 24 haftalık tam 6 aylık oluyor 24 haftayı bir gün geçince 7 .aydan gün almaya başlıyorsun 7.ayın içindesin
Kızlar yaa,depresyona mı girdim nedir...Hiçbişey yapasım gelmiyor..Siteye bile giriyorum da, yazdıklarınızı okuyorum yazmak bile gelmiyor içimden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?