alırız anam sen gel alırız o depresyonlarıııııııı
kuzu bugun hayır olsun herkes aynı . Ne yerde ne gökteyim.bi tuhafım eve gidip uyumak geliyoır içimden sadece. Bide sıkıldım
hava nasıl orda kuzum belki ondandır dicem ama bizim burda kar yağıyo bende aynı durumdayım..
allah korusun canım valla net fiyatını hatırlayamadım.
Fişini de atmışımdır.
şampuanı 200lük 15 tl
kremi 200lük 22 tl civarı.
Başka neyini almak lazım?
rica ederim canım
ben almıyorum yaa doğduğunda lazım oldukça alıcam stok yapmak istemiyorum birde alerji oluyor bazıları kullanamıyorsun
helloooo kızlaaar.. şimdi doktor kontrolünden geldim 1200 olmuş minnoşum.. Allaha şükürler olsun..
Bu arada kadınlar gününüzde kutlu olsun :)
helloooo kızlaaar.. şimdi doktor kontrolünden geldim 1200 olmuş minnoşum.. Allaha şükürler olsun..
bu arada kadınlar gününüzde kutlu olsun :)
ukalalık gibi algılama canımda 24 hafta tam 6 ay olmuyo 25+5 tam 6 ay oluyo... ayları 30 gün olarak hesaplarsan tabi.. hafta olarak hesaplarsan tutmuyo çünkü 4 hafta 28 gün oluyo.. hafta olarak 10 ayda doğuruyosun yani.. şöyle söyliiim
25+5 6 ay
27+6 6,5 ay
30+0 7 ay
32+1 7,5 ay
34+2 8 ay
36+3 8,5 ay
38+4 9 ay
40+0 9 ay 10 gün
of anlamadım ben bu işi ya 24 ıle 28 hafta arası 7 ay dıo butun dr lar offfffffff
ayın balık burcunda olmasındanmış bu ruh hali haftaya geçer inşallah rezzan kiraz diyooo
ayın balık burcunda olmasındanmış bu ruh hali haftaya geçer inşallah rezzan kiraz diyooo
Canım ben aylıktan anlamıyoum zaten sadece doktorum bana 32 haftaya kadar sık dişini 8 aylık oluyorsun ondan sonra sorun yok dedi bende ona istinaden ince hesaplara girmeden 4 hafta olarak ay hesabı yapıyorum aslında kesin bildiğim birkonu değil cuma günü doktora gidince bu konuyuda sorayım
arkadaşlar iş yerinde hamile bir bayan daha var, doktoru hamileliğin son iki ayında göğüs uçlarınız için lanolin kullanın demiş. göğüs ucunda yara olmasını önlemek için tedbirmiş. marka olarak lansinoh almış sanırım o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?