deli karı aradın mı kocanı geliyorum aldatma beni diye
medicana da ücret farklılılıkları sosyal güvencene göre değişiyor.ben devlet memuruyum bana söylenen 2300.ama özel sigortalıya daha farklı.hiç bi güvencesi olmayan godamanlara daha da farklı.-)))))
yaaa dogum yaptıktan sonra karnımız torba gibimi durcak yoksam birazcık hemencik toplanır mı
hoşgeldin canım
şeker yüklemende iyi çıkar inşallah
bebek arabasını 3 tekerlekli bakmayın sakın kızlar.. çok çabuk devriliyo malesef..
inşallah canım yaahoşgeldin iy haberler gelir inş.
yaaa dogum yaptıktan sonra karnımız torba gibimi durcak yoksam birazcık hemencik toplanır mı
benım burda 1 tane hastane var ozel olarak e dogal olarakta 10000 tl desede dogurmak zorundayım :):):):):):) yada bır ebe bulup anlascaz al 500 yada 1000 sende kurtul bende
blueee tek kalıcam diye korkuyordun bak arkadaş geldi annem sana..
Bizim hepimiz sıcak kanlıyızdır ama bugun herkes hülyalara dalmış aslında topikçe pek neşeliyizdir.
Kurallara uyarsan senide severiz.
Kuralları kızlar sana anlatırlar:)))))))))
canım ankarada hrs hastanesi internette hrs kadın doğum hastalıkları hastanesi yaz çıkar :))))
dediklerine aynen katılıyorumm..ama bişey eklemek istiyorum , yemek konuşmanın saati olmasın, ben her vakıt aç olduğum için canım çekiyorrKuralları söylüyorum
Akşam üstü bu saatlerden itibaren yemek konuşmak yok
Kilo muhabbeti için almış olduğun kilonun alt sınırı 15 kg bunun altında kilo aldıysan bunu kesinlikle söylememelisin
şimdilik benim aklıma gelenler bunlar
inşallah canım
3 tekerli değil bebe confort loola modeli ben zaten karar vermiştim ama onlarında fikrini alayım dedim
annemler zaten karışmaz da yine de içime sinmedi işte
mağazaya girmişken anneannesi kızıma battaniye de alıverdi sevindirik olduk hemen
inşallah canım yaa
korktum valla bu şeker olayından ben
Günün komik kişisi benkız 23 haftalıkmışsın sen yaa sonunda dogru adresi bulmuşsun yaa şükür ben sorularımı sıralıyım
1- nerden katılıyorsun
2- kaçıncı bebek
egenin bahsettiği 2 kural var
1- kilodan konuşulmaz
2- yiyecekten içeçekten konuşulmaz
ağzını öpeyim senin hahahahahahakuralları söylüyorum
akşam üstü bu saatlerden itibaren yemek konuşmak yok
kilo muhabbeti için almış olduğun kilonun alt sınırı 15 kg bunun altında kilo aldıysan bunu kesinlikle söylememelisin
şimdilik benim aklıma gelenler bunlar
tabi cnm normal oluyorsun bi müddet sonra.daha önce sezeryan olmuş olanlar bilgilendirirse çok mutlu olurum.. Karnımız biraz olsun yumuşar dimi doğumdan sonra.. öyle bebek varken ki gibi top gibi durmaz??
bunalımdayız bacım. Balık burcı etkisine aldı hepiciğimizi. Ama sana sevindik bebişimnide maşallahselam kızlar
nihayet gelebildim
sabahtan beri hastanedeyim
şeker yüklemesi yapıldı
sonuçları sonra alıcam bebiş iyi
hastaneden sonra annemle bebek arabası baktık kızıma battaniye aldık
eve az önce geldik annem yeni gitti ben hemen buraya
kısa bir özet alayım lütfen
allh allah ben giyiniyorum bile. Komik ama napalımçoook komikler ben de aldım :)))) bakıp bakıp gülüyorum.
bi tane korse buldum ben herkes çok memnunmuş. doğum sonrası toplanmanı sağlıyomuş. Ben ondan takıcam valla.. önlem almazsan ilerde torba halini alabiliyo çünkü. gerçi oda bünye meselesi ama önlem almak lazım..
inşallah yaa yüksek çıkanları görünce korktumminikmucizem hoşgeldin sonucun iyi çıkar inşallahben daha 1ay beklicem şeker yüklemesi için..
Peki öyleyse :))öyle bi kural yok canım çünkü listeyle ilgilnen yok :)
neymiş gııııı bizede göster
medicana da ücret farklılılıkları sosyal güvencene göre değişiyor.ben devlet memuruyum bana söylenen 2300.ama özel sigortalıya daha farklı.hiç bi güvencesi olmayan godamanlara daha da farklı.-)))))
Hepsiburada.com : Elija Lingerie Doğum Sonrası Toparlayıcı Korse | Anne / Bebek / Çocuk
bu korseden alcam
bacaklarının uzun olması önemliymiş yoksa ilerde bacaklarınızın zayıflaması orantısız olabiliyomuş karınla.. üs taraf zaten uzun olmalı.. bunu kullananlar memnun valla. doğumdan 1 hafta sonra takabilirim sanırım (normal doğurursam tabi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?