2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

medicana da ücret farklılılıkları sosyal güvencene göre değişiyor.ben devlet memuruyum bana söylenen 2300.ama özel sigortalıya daha farklı.hiç bi güvencesi olmayan godamanlara daha da farklı.-)))))

o güvencesi olmayanların umrunda değil zaten dışişlerine 1900 müş canım, eğer öyleyse medicanaya gidicem kesin. yok değilse hrs de olabilir. ama işte hrs eve uzak biraz.

hoşgeldin canım
şeker yüklemende iyi çıkar inşallah

bebek arabasını 3 tekerlekli bakmayın sakın kızlar.. çok çabuk devriliyo malesef..

inşallah canım
3 tekerli değil bebe confort loola modeli ben zaten karar vermiştim ama onlarında fikrini alayım dedim
annemler zaten karışmaz da yine de içime sinmedi işte
mağazaya girmişken anneannesi kızıma battaniye de alıverdi sevindirik olduk hemen

hoşgeldin iy haberler gelir inş.
inşallah canım yaa
korktum valla bu şeker olayından ben

yaaa dogum yaptıktan sonra karnımız torba gibimi durcak yoksam birazcık hemencik toplanır mı

bi tane korse buldum ben herkes çok memnunmuş. doğum sonrası toplanmanı sağlıyomuş. Ben ondan takıcam valla.. önlem almazsan ilerde torba halini alabiliyo çünkü. gerçi oda bünye meselesi ama önlem almak lazım..

benım burda 1 tane hastane var ozel olarak e dogal olarakta 10000 tl desede dogurmak zorundayım :):):):):):) yada bır ebe bulup anlascaz al 500 yada 1000 sende kurtul bende

anammmm senin durum çok vahim ozaman..şimdiden para biriktirmeye başla
eskiden özel hastanemi varmışş, doğur evinde paşa paşa

valla canım burnumda benimde egecim ya, hiç işe gelmek istemıyom..Allah günah yazmasında öle ama napıyım.grip olcam heralde başımda bi ağrı, burnumda akıyo hafiften..sen nasılsın???

canım ankarada hrs hastanesi internette hrs kadın doğum hastalıkları hastanesi yaz çıkar :))))

ankara mı???? aman ...zaten ankaraya tayın istiyoruz..bu hazırana kadar tayınım çıkarda gidersem oraya, halimi düşünemiyorum..iyi söledin kızzz

dediklerine aynen katılıyorumm..ama bişey eklemek istiyorum , yemek konuşmanın saati olmasın, ben her vakıt aç olduğum için canım çekiyorr yani yemek mevzusu kesinlikle yasak 7/24

bende bebe confortun loola up modelinden aldım.. çok memnun herkes valla ona güvenerek aldım bende.

Günün komik kişisi ben Neyse buradayım artık yolumu şaşırmam..
Antalya'dan katılıyorum ilk bebeğim.
Kurallara sadık kalacağıma söz veriyorum.

ağzını öpeyim senin hahahahahaha
aferin marabama benimmmm

daha önce sezeryan olmuş olanlar bilgilendirirse çok mutlu olurum.. Karnımız biraz olsun yumuşar dimi doğumdan sonra.. öyle bebek varken ki gibi top gibi durmaz??
tabi cnm normal oluyorsun bi müddet sonra.
Ama baya bi müddet sonra:)
gerçi kişiye bağlı belli olmaz benim az karnım kalmıştı

bunalımdayız bacım. Balık burcı etkisine aldı hepiciğimizi. Ama sana sevindik bebişimnide maşallah

çoook komikler ben de aldım :)))) bakıp bakıp gülüyorum.
allh allah ben giyiniyorum bile. Komik ama napalım

yaaa dogum yaptıktan sonra karnımız torba gibimi durcak yoksam birazcık hemencik toplanır mı

doğumdan sonra kalıcak karnın sonra tekrar toparlar vücüdun. Benim karnım kalmıştı ama normal yani dana gibi değildi.

neymiş gııııı bizede göster

aman buraya gelen karılar beni görünce mi ne ya dogum muhabbeti ya hamilelik muhabbeti ufffffffffff

medicana da ücret farklılılıkları sosyal güvencene göre değişiyor.ben devlet memuruyum bana söylenen 2300.ama özel sigortalıya daha farklı.hiç bi güvencesi olmayan godamanlara daha da farklı.-)))))

Evet arkadaşım ama özel sigorta ve genel sigorta olarak değişiyor yoksa emekli sandığı ile sgk farketmiyor aynı ben sgk lıyım eşim devlet memuru emekli sandığı ama fiyat aynı oluyor .....hiçbir güvencesi olmayanlara hastahane daha anlayışlı davranıyor mesala hrs hastanesi yeşil kartlı bir bayana tüp bebeği 1.000TL gibi çok cüzi paraya yapmıştı ,hiçbir güvencesi olmayan godamanlar derken anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…