- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
özel hastanelerde çok farklılık gösteriyor aslında.konyada akademi hastamesi var mesela o da özel hastane doğum ücreti 400-500 civarı.bi başkeent hastanesi var yine konya da orası 1000 küsür.ankarada medicana 2500.istanbulda acıbadem 5000-6000.
bence en önemlisi yeni doğan ünitesi-gülümseyen nazımı çeken doktor ve hemşireler-konforlu tek kişilik süslenmiş bir oda-hastane kokmayan bi hastane-gerçekten kendini özel hissettiren
bütün bunlar bir arada olunca 2000 ler bana normal geliyo açıkcası.
ama türkiyede insanların koşulları çok farklı.keşke kkendini özel hissettiren en güzel hastanelrerde en iyi doktorlarla sağlığına kavuşabilse doğumunu yapabilse.:-((((
ama maalesef hepimiz koşullarımıza göre yaşam zorundayız.
asıl önemlisi ve en güzei sağlıklı ve zamanında bebeiklerimize kavuşmamaızzzzz)))
izmirde fena oluyo burda yaylada yok :)) yaylayı bırak evde klima bile yok ben napçam onuda bilmiyom :)) ama en azından günde bi kaç saat takmak ve gece yatarken onla yatmak iyi gelicektir diye düşünüyorum. Çünkü iç karnında toparlanmasına çok iyi geliyomuş korse
tokuşturak bacım...ne de olsa hamiledaşızz
güvence derken aslında güvenceye ihtiyacı olmayan demek istedim))adamın aylık geliri 10000-15000 medicananın vıp odasına 5000 vrebiliyo mesela yada acıbademe 8000 bayabiliyooo )))
şimdi nasıldır bilmiyorum ama şu renk değiştiren bi otel vardı orası değil mi knyaaltı plajına dogru giderken . onun adı sealife miydı acaba
adam&eve otelişimdi nasıldır bilmiyorum ama şu renk değiştiren bi otel vardı orası değil mi knyaaltı plajına dogru giderken . Onun adı sealife miydı acaba:d:d:d
tabi canım ben kontrole gittiğimde bakanlardan biri adını söylemeyim şimdi beşinci katı tamamen kapattırmıştı odayı değil tüm katı
tabi canım ben kontrole gittiğimde bakanlardan biri adını söylemeyim şimdi beşinci katı tamamen kapattırmıştı odayı değil tüm katı
Anladım. Senin dediğin Hillside.. Konyaaltı plajı uzun zaten. Biz orta kısmına yakınız. Yürüyerek 10 dkşimdi nasıldır bilmiyorum ama şu renk değiştiren bi otel vardı orası değil mi knyaaltı plajına dogru giderken . onun adı sealife miydı acaba
renk değiştiren hillside su'ydu galiba bende bayadır gitmiyorum o tafafa
Anladım. Senin dediğin Hillside.. Konyaaltı plajı uzun zaten. Biz orta kısmına yakınız. Yürüyerek 10 dk
dogru oranın adı hillside su dogru yaa sealife nerde kıss
Şeker yüklemesi yapıldı canım, çok şükür bir sıkıntı yok..evet valla bence de iyi olmuş :))
şeker yüklemesine ne zaman gidiyorsun? ben 21inde gidicem canım.
Şeker yüklemesi yapıldı canım, çok şükür bir sıkıntı yok..
kız egeeeee hemşom benimmmm napıyon hiç sesin çıkmıyo yahuu :))
benim canım tatlı çekti ağam yaaa
ayy canım dikkat et valla bende göbüşü yaktım buün hafiften yaa noluyo kız nazar mı deydi neay kar ındırdı bakım derken elımdekı yagı dokyodum az kala patlıcan kızartyodum elım gıttı ya ama baska bıtarafım yanmadı allahtan
Şeker yüklemesi yapıldı canım, çok şükür bir sıkıntı yok..
kıroyum ama para bende demek oluyor bu sanırım
yaa ne görgüsüz insanlar var. bakan da olsa görgüsüz işte..[/QUOTE
aynen öyleeee.inş.allah hiç birimizin kucağını boş bırakmaz zamanında verir evlatlarımzıııı...orası burası tüm topike kolayyy doğumlarr olsunn)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?