2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dediklerine aynen katılıyorum. yukarda bahsettiğin durumları istediğim için bana da 2000 normal geliyor. tabi çokşükür verme imkanımız var..devlet hastanelerinde normal doğum şartları özellikle berbat..yanında bağıra çağıra doğum yapan kadınlar.. insanın sancıları gider valla onları görünce..

güvence derken aslında güvenceye ihtiyacı olmayan demek istedim))adamın aylık geliri 10000-15000 medicananın vıp odasına 5000 vrebiliyo mesela yada acıbademe 8000 bayabiliyooo)))

tabi canım ben kontrole gittiğimde bakanlardan biri adını söylemeyim şimdi beşinci katı tamamen kapattırmıştı odayı değil tüm katı

tabi canım ben kontrole gittiğimde bakanlardan biri adını söylemeyim şimdi beşinci katı tamamen kapattırmıştı odayı değil tüm katı

kıroyum ama para bende demek oluyor bu sanırım
yaa ne görgüsüz insanlar var. bakan da olsa görgüsüz işte..

kıroyum ama para bende demek oluyor bu sanırım
yaa ne görgüsüz insanlar var. bakan da olsa görgüsüz işte..

kız egeeeee hemşom benimmmm napıyon hiç sesin çıkmıyo yahuu :))
benim canım tatlı çekti ağam yaaa

ay kar ındırdı bakım derken elımdekı yagı dokyodum az kala patlıcan kızartyodum elım gıttı ya ama baska bıtarafım yanmadı allahtan

ay kar ındırdı bakım derken elımdekı yagı dokyodum az kala patlıcan kızartyodum elım gıttı ya ama baska bıtarafım yanmadı allahtan
ayy canım dikkat et valla bende göbüşü yaktım buün hafiften yaa noluyo kız nazar mı deydi ne

Şeker yüklemesi yapıldı canım, çok şükür bir sıkıntı yok..

hadi çok şükür... kızz anlat bakıyım temmuz anneleri nasıl hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…