2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günün komik kişisi ben Neyse buradayım artık yolumu şaşırmam..
Antalya'dan katılıyorum ilk bebeğim.
Kurallara sadık kalacağıma söz veriyorum.

evet antalyadan da bi hamilemiz var kocamınkuzusuyum nickli arkadaş iyi oldu bak.... bede antalyada üni okudum merkezdemisin,

kıs bu kalın mı sıcakta pişik etmesin bizi

valla zaten yaz vakti fenalık getiriceği kesin. Klasik korse kalınlığındadır sanmıyorum çok kalın bişi olsun. İllaki sıkıcak katlanması zor olcakta ne biliyim ilerisi için önemli diye düşünüyom. çünkü benim abimin eski eşi inat etti kış olmasına rağman takmadı korse hatta annem çarşafla saralım en azından falan demişti onada yanaşmadı şimdi karnı fena...! hem çatlak hem bildiğin torba gibi ki yaşı daha 26.. o yüzden pişik bile olsam takçam :)))

bende düşünüorum da kıs osmaniye sıcaında ufff beni mahvetmesinden korkuyrum:):):) çok fenalarsam hilmi beni yaylaya çıkaırı ölede düşünüyoruz zaten sıcakda durmayız

istanbulda cnm özel hastane çok ta memnun kalmıştım şimdi ikinciyi doğurcam inşallah:)

özel hastanelerde çok farklılık gösteriyor aslında.konyada akademi hastamesi var mesela o da özel hastane doğum ücreti 400-500 civarı.bi başkeent hastanesi var yine konya da orası 1000 küsür.ankarada medicana 2500.istanbulda acıbadem 5000-6000.

bence en önemlisi yeni doğan ünitesi-gülümseyen nazımı çeken doktor ve hemşireler-konforlu tek kişilik süslenmiş bir oda-hastane kokmayan bi hastane-gerçekten kendini özel hissettiren

bütün bunlar bir arada olunca 2000 ler bana normal geliyo açıkcası.

ama türkiyede insanların koşulları çok farklı.keşke kkendini özel hissettiren en güzel hastanelrerde en iyi doktorlarla sağlığına kavuşabilse doğumunu yapabilse.:-((((

ama maalesef hepimiz koşullarımıza göre yaşam zorundayız.

asıl önemlisi ve en güzei sağlıklı ve zamanında bebeiklerimize kavuşmamaızzzzz)))

egecim başın sağolsun bu arada
enfeksiyonun ne alemde kısa zamanda kurtulman dileğimle
sağol cnm.
Valla enfeksiyon olmazsa olmazım ama dibini kuratamadık

ben de giyiyorum canım. :))))
be eylülde bide paçalı don iydim sıcaktı bacakalrım sürtünüyordu:))))))

ben bunları yerim ya maşallah sevimli çok güzel iyi gnlerde kullan

bende düşünüorum da kıs osmaniye sıcaında ufff beni mahvetmesinden korkuyrum:):):) çok fenalarsam hilmi beni yaylaya çıkaırı ölede düşünüyoruz zaten sıcakda durmayız

izmirde fena oluyo burda yaylada yok :)) yaylayı bırak evde klima bile yok ben napçam onuda bilmiyom :)) ama en azından günde bi kaç saat takmak ve gece yatarken onla yatmak iyi gelicektir diye düşünüyorum. Çünkü iç karnında toparlanmasına çok iyi geliyomuş korse

Sea life' yi bilirsin. Oraya yakınız..
Antalyalı hamiş olarak tek kalmadığıma sevindim.

şimdi nasıldır bilmiyorum ama şu renk değiştiren bi otel vardı orası değil mi knyaaltı plajına dogru giderken . onun adı sealife miydı acaba

güvence derken aslında güvenceye ihtiyacı olmayan demek istedim))adamın aylık geliri 10000-15000 medicananın vıp odasına 5000 vrebiliyo mesela yada acıbademe 8000 bayabiliyooo)))

ben 3 tekerlekli aldım.kullanan arkadaşlarımdan deviren olmamış.
denge problemi yok bence.

kaldırımlara ancak geri geri çıkartabiliyosun.. hani önce ön tekeri kaldırıp kaldırıma koyarsın sonra arkayı kaldırırsın ya. arkayı kaldırdığın anda dengesi kaçıyo çoğunlukla. ne biliyim çok denedim her seferinde aynı şeyle karşılaştım belki modelden de kaynaklanıyodur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…