bende bebe confortun loola up modelinden aldım.. çok memnun herkes valla ona güvenerek aldım bende.
Günün komik kişisi benNeyse buradayım artık yolumu şaşırmam..
Antalya'dan katılıyorum ilk bebeğim.
Kurallara sadık kalacağıma söz veriyorum.
Harbi hamiledaş olmuşuz seninle, süper! :))evet canım gerçi benim zaten bugün 23+4 son kontrole göre.. o nedenle aslında aynı günümüz :))
kıs bu kalın mı sıcakta pişik etmesin bizi
allh allah ben giyiniyorum bile. Komik ama napalım
Harbi hamiledaş olmuşuz seninle, süper! :))
valla zaten yaz vakti fenalık getiriceği kesin. Klasik korse kalınlığındadır sanmıyorum çok kalın bişi olsun. İllaki sıkıcak katlanması zor olcakta ne biliyim ilerisi için önemli diye düşünüyom. çünkü benim abimin eski eşi inat etti kış olmasına rağman takmadı korse hatta annem çarşafla saralım en azından falan demişti onada yanaşmadı şimdi karnı fena...! hem çatlak hem bildiğin torba gibi ki yaşı daha 26.. o yüzden pişik bile olsam takçam :)))
istanbulda cnm özel hastane çok ta memnun kalmıştım şimdi ikinciyi doğurcam inşallah:)
Sea life' yi bilirsin. Oraya yakınız..evet antalyadan da bi hamilemiz var kocamınkuzusuyum nickli arkadaş iyi oldu bak.... bede antalyada üni okudum merkezdemisin,
oyyyy yerim onun eldivenleriniiiiiiiislm kızlarrr alışverişten geldim kızıma bunları aldım nasıl Eki Görüntüle 154772 Eki Görüntüle 154773 Eki Görüntüle 154774 Eki Görüntüle 154775 Eki Görüntüle 154776
oooooo hamiledaş falann...,
ozaman bende fatmayla hamiledaşım..dimi kız fatmaaaaa
sağol cnm.egecim başın sağolsun bu arada
enfeksiyonun ne alemde kısa zamanda kurtulman dileğimle
be eylülde bide paçalı don iydim sıcaktı bacakalrım sürtünüyordu:))))))ben de giyiyorum canım. :))))
ben bunları yerim ya maşallah sevimli çok güzel iyi gnlerde kullan[ı][sıze="2"]slm kızlarrr alışverişten geldim kızıma bunları aldım nasıl [/sıze][/ı]Eki Görüntüle 154772 Eki Görüntüle 154773 Eki Görüntüle 154774 Eki Görüntüle 154775 Eki Görüntüle 154776
bende düşünüorum da kıs osmaniye sıcaında ufff beni mahvetmesinden korkuyrum:):):) çok fenalarsam hilmi beni yaylaya çıkaırı ölede düşünüyoruz zaten sıcakda durmayız
Sea life' yi bilirsin. Oraya yakınız..
Antalyalı hamiş olarak tek kalmadığıma sevindim.
Harbi hamiledaş olmuşuz seninle, süper! :))
Evet arkadaşım ama özel sigorta ve genel sigorta olarak değişiyor yoksa emekli sandığı ile sgk farketmiyor aynı ben sgk lıyım eşim devlet memuru emekli sandığı ama fiyat aynı oluyor .....hiçbir güvencesi olmayanlara hastahane daha anlayışlı davranıyor mesala hrs hastanesi yeşil kartlı bir bayana tüp bebeği 1.000TL gibi çok cüzi paraya yapmıştı ,hiçbir güvencesi olmayan godamanlar derken anlamadım
he kıs gel bi göbek tokuşturalım
ben 3 tekerlekli aldım.kullanan arkadaşlarımdan deviren olmamış.
denge problemi yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?