- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
cnm hmşom ne yapayım bi okuyorum bi iş yapıyorum. Ne istedi kız .. Bugun acıkmadım kızmam söyle
yat cnm kavun karpuz yata yata büyür.ben kaçtım kızlar
gözlerim kapanıyor resmen sabah 6 da kalktım hastane için biraz kestireyim
ay kar ındırdı bakım derken elımdekı yagı dokyodum az kala patlıcan kızartyodum elım gıttı ya ama baska bıtarafım yanmadı allahtan
hamiledaş sende mide yanması oluyomu yaa bende olmaya başladı gırtlgıma kadr yanıyorum şuanda da oldugu gibi
aynen öyleeee.inş.allah hiç birimizin kucağını boş bırakmaz zamanında verir evlatlarımzıııı...orası burası tüm topike kolayyy doğumlarr olsunn)))
İyiler, selamları var hepsininhadi çok şükür... kızz anlat bakıyım temmuz anneleri nasıl hee
o mide yanması bende çok feci oldu doktoruma söledim de allah tan ilaç yazdı çok şükür şimdi bişeyim yok bnm
herşeye ilaç ilaç bu ne yavvvv
İyiler, selamları var hepsinin
Bende normal istiyorum. Bir terslik olursa diretecek değilim ama gönlümden geçen o.amin canım sorunsuz atlatalım da inşallah gerisi önemli değil..
insan düşününce tuhaf oluyor :) ama ben korkmuyorum normal doğumdan. başaracağımı düşünüyorum ki pozitif düşünce olsun. umarım sezeryan gerektiren bi durum olmaz ve normal doğum yaparım. blogcu anne diye bi site var ya o sitenin sahibinin pozitif doğum hikayeleri diye bi bolgu daha var, hikayeler çok güzel ve motive edici tavsiye ederim :)
kızlar ben kaçıyorum
bugün yemek yapmayı düşünmüyorum valla doom günümde de yapmiim bari
gidiim acıkın alışveriş merkezinde dolanayım canım sıkıldı
öptüm hepinizii
Fatma kız allah iyiliğini versin emi çok güldüm. Oturmaya gelsinler diyon ya
he kız gelsinler ne var ki :) otururuz:;=)
çetrefelli bi soruyla akrşı karışıyayım kendi memleketim afyon eşimin memeleketi osmaniye ama bzi ardahanda ikamet edioruzfatma memleket neresi bu arada
Onları temsilen ben geldim hatta kalıcıyım aranızdahe kız gelsinler ne var ki :) otururuz:;=)
hamiledaş sende mide yanması oluyomu yaa bende olmaya başladı gırtlgıma kadr yanıyorum şuanda da oldugu gibi
çetrefelli bi soruyla akrşı karışıyayım kendi memleketim afyon eşimin memeleketi osmaniye ama bzi ardahanda ikamet edioruzD:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?