2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hamiledaş sende mide yanması oluyomu yaa bende olmaya başladı gırtlgıma kadr yanıyorum şuanda da oldugu gibi

ben kaçtım kızlar
gözlerim kapanıyor resmen sabah 6 da kalktım hastane için biraz kestireyim
yat cnm kavun karpuz yata yata büyür.
:)))))))))))))))

ay kar ındırdı bakım derken elımdekı yagı dokyodum az kala patlıcan kızartyodum elım gıttı ya ama baska bıtarafım yanmadı allahtan

aman dikkat bugu yanan yanana .
Yananı görür allahhhhhhhhhh

kızlar ben kaçıyorum
bugün yemek yapmayı düşünmüyorum valla doom günümde de yapmiim bari
gidiim acıkın alışveriş merkezinde dolanayım canım sıkıldı

öptüm hepinizii

aynen öyleeee.inş.allah hiç birimizin kucağını boş bırakmaz zamanında verir evlatlarımzıııı...orası burası tüm topike kolayyy doğumlarr olsunn)))

amin canım sorunsuz atlatalım da inşallah gerisi önemli değil..
insan düşününce tuhaf oluyor :) ama ben korkmuyorum normal doğumdan. başaracağımı düşünüyorum ki pozitif düşünce olsun. umarım sezeryan gerektiren bi durum olmaz ve normal doğum yaparım. blogcu anne diye bi site var ya o sitenin sahibinin pozitif doğum hikayeleri diye bi bolgu daha var, hikayeler çok güzel ve motive edici tavsiye ederim :)

Bende normal istiyorum. Bir terslik olursa diretecek değilim ama gönlümden geçen o.
O siteyi bende okuyorum şiddetle tavsiye edilir.

hamiledaş sende mide yanması oluyomu yaa bende olmaya başladı gırtlgıma kadr yanıyorum şuanda da oldugu gibi

bazen benim de feci yanıyor midem. doktora söyledim, yağlı, baharatlı, kızartma, çikolata vs. yeme, yemek aralarında su içme, gece yatmadan önce bir şeyler yeme dedi. bir de şurup yazdı rennie. günde 7 kereye kadar içilebilirmiş. nette de çift yastıkla yatın diyordu, o da iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…