2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben rüyadan bahsetmemiştim yaa, neyse....
Kızım ne biçim rüyalar görüyon sen yaa...Bacım burda masamı patronla bitiştirdiler..O varken yazamıyorum..

ayyy benim yakışıklı oğlum mümkünse geç gelsin yaaa kız kuzu ben dra sorsa desem ki ben normal dogum yapabilirmiyim diye bi tahminde bulunurmu yoksa alttan bakması mı gerekir

Kız o daha belli olmaz ki, alttan mecbur bakacak çatı muayenesi yapacak dar mı diye..Bebeğin duruş pozisyonu falan önemli..Şimdi ne deseler boş yani...Son haftalarda belli oluyor..

Kız o daha belli olmaz ki, alttan mecbur bakacak çatı muayenesi yapacak dar mı diye..Bebeğin duruş pozisyonu falan önemli..Şimdi ne deseler boş yani...Son haftalarda belli oluyor..

pufffff ne biliyim sorsam bişi demez mi yanii olsun ben genede soriim

günaydın kızlaaaar bugün arkadaşım doğuma girio , bana da uyku tutmadı heyecanlandımmmm , kendi doğumumu düşünemiorum bileee
günaydın ipekcim hayırlısı olsun inşallah allah kurtarsın

günaydın deli karı. Burasıda güneşli ama buzzzzzzzzz.

günaydın kızlarr,
kız fatma sabah sabah coşmuşsun, hayırdır ??? Gece güzel şeyler mi oldu kızz, pek bi mutlu gördüm seni..

günaydın kuzummm nasılsın. Patronun beni sinir ediyor söyşe ağam sana sinir oluyor valla göbeğiğle döver seni de.

günaydın anada deli karı.. snada sorayım kız dr a gittiğimde ben normal dogum yapabilirmiyim diye sorsam bi vcvp verir mi bana

heeeeeeeeey dünür ipek nerdesiniz yavssss

Günaydınnnnn dünürcümm ne güzel neşe yerinde bu sabah yineeeee :81::81::81:
Ben de açtım sayfayı bi sürü iş yığdılar masaya bakamadımmm

Herkes iyi di miiiiiii
burası da güneşliiiiiiiii
yarın kızımın duvar kağıtları döşenecek inşallah hayal ettiğim gibi olur çooooooook heyecanlıyımmmmmmm

ooo gelinimin odasının süslemeye falan başladınız heee güzel güzel

günaydın kuzummm nasılsın. Patronun beni sinir ediyor söyşe ağam sana sinir oluyor valla göbeğiğle döver seni de.

İyiyim ağam sen nasılsın...Bi yandan sen göbek attır, bi yandan ben ezilirler kız...Yazık patron dediklerim de en büyüğü 38 yaşında, hepsi de zayıf...Şu an ofisin en şişkosuyum, tek başıma da hepsine yeterim de, ikimiz bi araya geldik mi bizi kimse tutamaz..

biz gecenin 3,5 unda uyandık yaa bi tekmeliyo ki hilmini elini alıp karnıma koydum ama adam duymamış ki

Valla benim uykum çok ağır, gece tekmeliyorsa da hiçbirini duymuyorum..Yatağa bi yatıyorum, sabah telefonun alarmıyla uyanıyorum...Adam uyku sersemi tekme mi duyacak kız, duyduysa da hatırlamıyordur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…