yok kız aslında iyi bi rüyada görmedim rüya demişken rüyamda bir köpek sol elimin baş parmağını ıssırıyordu o elim rüyamda havada idi tutuyordum öle bi uyandım baktı yatıyorum ama elim havada gerçektede kaldırmışım gece gece kendime güldüm
kız burda 3 gündür günş var sevincim ondan tabi sen 3 gündür sabahları gelmiyon
Ben rüyadan bahsetmemiştim yaa, neyse....
Kızım ne biçim rüyalar görüyon sen yaa...Bacım burda masamı patronla bitiştirdiler..O varken yazamıyorum..
ayyy benim yakışıklı oğlum mümkünse geç gelsin yaaakız kuzu ben dra sorsa desem ki ben normal dogum yapabilirmiyim diye bi tahminde bulunurmu yoksa alttan bakması mı gerekir
günaydın kızlar sabah sabah pek bi neşelisiniz
boşver sen patronudeki burdada mesaim var yazmam gerek
Kız o daha belli olmaz ki, alttan mecbur bakacak çatı muayenesi yapacak dar mı diye..Bebeğin duruş pozisyonu falan önemli..Şimdi ne deseler boş yani...Son haftalarda belli oluyor..
Günaydın fıstık, nasılsın..Bugün hava güneşli ya, neşemiz bol olur...Benim kızçe de tekmeliyor şu an, keyfim yerinde..
pufffff ne biliyim sorsam bişi demez mi yanii olsun ben genede soriim
Aybaşında maaş isterken der artık, git o pembe sayfalar ödesin maaşını..
günaydın ipekcim hayırlısı olsun inşallah allah kurtarsıngünaydın kızlaaaar bugün arkadaşım doğuma girio , bana da uyku tutmadı heyecanlandımmmm, kendi doğumumu düşünemiorum bileee
günaydın deli karı. Burasıda güneşli ama buzzzzzzzzz.tarlaya ektim soğan
bitmedi yedi doğan
hep mi güzel oluyor
senin annenden doğan
oy niye hanım niye
öldüm yar diye diye
boynunda iki de lira
ver birini ver hediye
kuzgun dere yukarı
yol gider kanlıkaya
kız ben seni alırım
liralar saya saya
oy niye hanım niye
öldüm yar diye diye
boynunda iki de lira
ver birini ver hediye
ormandan yol açarım
seni alır kaçarım
dört yanım duvar olsa
şahin olur uçarım
oy niye hanım niye
öldüm yar diye diye
boynunda iki de lira
ver birini ver hediye
günaydın günaydın türkiyeeeee... Günaydın en güzel annişler
günaydın kızlarr,
kız fatma sabah sabah coşmuşsun, hayırdır ??? Gece güzel şeyler mi oldu kızz, pek bi mutlu gördüm seni..
iyidir canım ewt bugün hava süper antalyada benim kızda gece durmadı saolsun şimdi biraz sakin arada bi tekmeliyo
günaydın ipekcim hayırlısı olsun inşallah allah kurtarsın
günaydın deli karı. Burasıda güneşli ama buzzzzzzzzz.
günaydın kuzummm nasılsın. Patronun beni sinir ediyor söyşe ağam sana sinir oluyor valla göbeğiğle döver seni de.
benim meisaim burda orası kızımın mesai yeri dersinbende senden bi göbiş resmi isticektim
Benimki artık saatli tekmeliyo kızzz..Dikkat ettim hep aynı saatlerde tekme atıyor..Arada attıkları da var da...
Kız bağlantımda sorun var, telefonun kablosunu takıyorum da olmuyor..Yoksa çeker koyarım resim..Şimdiye 50 kere eklerdim..
heeeeeeeeey dünür ipek nerdesiniz yavssss
Benimki artık saatli tekmeliyo kızzz..Dikkat ettim hep aynı saatlerde tekme atıyor..Arada attıkları da var da...
Günaydınnnnn dünürcümm ne güzel neşe yerinde bu sabah yineeeee :81::81::81:
Ben de açtım sayfayı bi sürü iş yığdılar masaya bakamadımmm
Herkes iyi di miiiiiii
burası da güneşliiiiiiiii
yarın kızımın duvar kağıtları döşenecek inşallah hayal ettiğim gibi olur çooooooook heyecanlıyımmmmmmm
günaydın kuzummm nasılsın. Patronun beni sinir ediyor söyşe ağam sana sinir oluyor valla göbeğiğle döver seni de.
biz gecenin 3,5 unda uyandık yaa bi tekmeliyo ki hilmini elini alıp karnıma koydum ama adam duymamış ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?