özledim öykü hanımı
Günaydınnnnn dünürcümm ne güzel neşe yerinde bu sabah yineeeee :81::81::81:
Ben de açtım sayfayı bi sürü iş yığdılar masaya bakamadımmm
Herkes iyi di miiiiiii
burası da güneşliiiiiiiii
yarın kızımın duvar kağıtları döşenecek inşallah hayal ettiğim gibi olur çooooooook heyecanlıyımmmmmmm
ay kızlar günaydın..şimdi tvden izliyorum japonyada 8.9 büyüklügünde deprem olmuş ve tsunami görüntülerini gösteriyolar cok cok fena..allah yardımcıları olsun..
Dur kız bi daha deneyeyim..Ama olmuyor ki...
hoşgeldinizzgünaydın...
biz de geldik...
ufffffffffffffffff.....
ege kızzz.. bu hastan çantasına kendime 2 ane pijama alsam yeter mi biri boydan biride altı üstlü bişi olsa ama önleri açılır cinsten almayı düşünüyorum
hoşgeldin canım
Hoşgeldinizz...
hoşbulduk kuzu ne var ne yok uzun zamandır gelemedim?
bende öle düşünüyorum karsa gidicez de nisanda orda bakayım dedim iç çamaşırı aldım birde süteyn alayım büyüklerinden az dimi başka bişey lazım olur mu ki kız yazayımda gidince bakayımhoşgeldinizz
evet cnm bende 2 takım aldım biri gecelik biri pijama takımı. lohusa olanlardan alıcaksın emzirme yerler var belleri lastikli ve ayarlamalı
Eki Görüntüle 156159
Oldu kız, bak işte minnoş kızımaa..85 gün sonra kendi resmini de çeker yollarım inşallah...
günaydın kızlar,
hayırlı cumalar hepinize :)))))
günaydın kızlar,
:)))))))))))))) acıdım bari rahat bıraksın ozaman dayak yemesinİyiyim ağam sen nasılsın...Bi yandan sen göbek attır, bi yandan ben ezilirler kız...Yazık patron dediklerim de en büyüğü 38 yaşında, hepsi de zayıf...Şu an ofisin en şişkosuyum, tek başıma da hepsine yeterim de, ikimiz bi araya geldik mi bizi kimse tutamaz..
SORMA YAAAAAAAAA BENDE OKUDUM FENAYDI . ALLAH KORUSUN HEPİMİZİ HERKESİay kızlar günaydın..şimdi tvden izliyorum japonyada 8.9 büyüklügünde deprem olmuş ve tsunami görüntülerini gösteriyolar cok cok fena..allah yardımcıları olsun..
AMAND AMANNNNNNN NE GÜZEL MİŞ KIZ SEN ÇEKTİN Mİ NE ZAYIF ÇIKMIŞSINEki Görüntüle 156159
Oldu kız, bak işte minnoş kızımaa..85 gün sonra kendi resmini de çeker yollarım inşallah...
GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR CANIM...günaydın kızlar,
oyy yerim öykü hanımı gögüslerde maşallah yani benim çatladı beeeeayy geri sayıyo kuzuya bak bende geç gelsin diye dua ediyorum vlla
:)))))))))))))) acıdım bari rahat bıraksın ozaman dayak yemesin
SORMA YAAAAAAAAA BENDE OKUDUM FENAYDI . ALLAH KORUSUN HEPİMİZİ HERKESİ
AMAND AMANNNNNNN NE GÜZEL MİŞ KIZ SEN ÇEKTİN Mİ NE ZAYIF ÇIKMIŞSIN
GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR CANIM...
KOCAM GİTTİ FMG KONYA YA PAZAR AKŞAMI GELECEK BEKARIMMMMMMM
Eki Görüntüle 156159
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?