2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlar günaydın..şimdi tvden izliyorum japonyada 8.9 büyüklügünde deprem olmuş ve tsunami görüntülerini gösteriyolar cok cok fena..allah yardımcıları olsun..

Çilek günaydın, oda süslemeye mi başladınız kız..Biz eşyaları bile almıyoz yaa, doğum çantası hazırlamak lazımmış, onu da yapmıyoz ne olacak bilmiyorum...
Güle güle eskitsin bebişin...O duvar kağıtlarının üzerine çiçekler böcekler çizsin, annesinin elini tutmuş geziyorken kendi resmini çizsin...

ay kızlar günaydın..şimdi tvden izliyorum japonyada 8.9 büyüklügünde deprem olmuş ve tsunami görüntülerini gösteriyolar cok cok fena..allah yardımcıları olsun..

Günaydın bodrum...Bakma ya öyle şeylere..Ben de işe gelince gazetelerde gördüm de bakmadım üzülürüm diye..Allah yardımcıları olsun...

günaydın...
biz de geldik...
hoşgeldinizz

ufffffffffffffffff.....

ege kızzz.. bu hastan çantasına kendime 2 ane pijama alsam yeter mi biri boydan biride altı üstlü bişi olsa ama önleri açılır cinsten almayı düşünüyorum

evet cnm bende 2 takım aldım biri gecelik biri pijama takımı. lohusa olanlardan alıcaksın emzirme yerler var belleri lastikli ve ayarlamalı

hoşgeldinizz

evet cnm bende 2 takım aldım biri gecelik biri pijama takımı. lohusa olanlardan alıcaksın emzirme yerler var belleri lastikli ve ayarlamalı
bende öle düşünüyorum karsa gidicez de nisanda orda bakayım dedim iç çamaşırı aldım birde süteyn alayım büyüklerinden az dimi başka bişey lazım olur mu ki kız yazayımda gidince bakayım

Eki Görüntüle 156159

Oldu kız, bak işte minnoş kızımaa..85 gün sonra kendi resmini de çeker yollarım inşallah...

oyy yerim öykü hanımı gögüslerde maşallah yani benim çatladı beeee ayy geri sayıyo kuzuya bak bende geç gelsin diye dua ediyorum vlla

:)))))))))))))) acıdım bari rahat bıraksın ozaman dayak yemesin

SORMA YAAAAAAAAA BENDE OKUDUM FENAYDI . ALLAH KORUSUN HEPİMİZİ HERKESİ

Eki Görüntüle 156159

Oldu kız, bak işte minnoş kızımaa..85 gün sonra kendi resmini de çeker yollarım inşallah...
AMAND AMANNNNNNN NE GÜZEL MİŞ KIZ SEN ÇEKTİN Mİ NE ZAYIF ÇIKMIŞSIN

günaydın kızlar,
hayırlı cumalar hepinize :)))))
GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR CANIM...
KOCAM GİTTİ FMG KONYA YA PAZAR AKŞAMI GELECEK BEKARIMMMMMMM

oyy yerim öykü hanımı gögüslerde maşallah yani benim çatladı beeee ayy geri sayıyo kuzuya bak bende geç gelsin diye dua ediyorum vlla

Kız benimkiler varya 75 bedeni doldurmazdı o bile karpuz kabuğunda limon gibi dururdu..Cozuttular, süt bile geliyo baksanaa...Coştu göğüsler...90 a doğru emin adımlrla ilerliyoruz...Ama çatlamadı hiç..

:95:
Patrona çektirdim..Karşıdan çekti..Neresi zayıf kız, katana gibi oldum baksana..Mor ya üstümdeki koyu renk belki ondan öyle görmüşsündür..Kıyamam kızzz, kocasız mı kaldın...Haftasonu benimki de gece vardiyesinde bende bekarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…