2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım iç çamaşırı bol koy kanaman olur .
Terlik çorap koy
gecelik pijama koy
havlu koy
toka makyaj çantası tarak
ped-göğüs pedi
ama emzirme sütyenini şiddetle tavsiye etmiyorum kullanışsız bişey . Büyük penye sütyen alın daha iyi

kızlar biz çıkıyoruz kızımla yine görüşürüz azcık gezelim evde otur otur sıkıldım biraz kızımla alışverişe çıkalım

günaydın kızlar,
hayırlı cumalar hepinize :)))))

hoşgeldin canım

Canım onu bana sormucan artık, ben de giremedim ne zamandır taşınma telaşımız falan vardı, net kesikti..Herkes iyi çok şükür..

ne güzel herkes taşınıyor ya, bi ben cesaret edemiyorum kıçımı kaldırıp ev değiştirmeye. hayırlı olsun canım yeni eviniz güle güle oturun..

hoşgeldinizz

evet cnm bende 2 takım aldım biri gecelik biri pijama takımı. lohusa olanlardan alıcaksın emzirme yerler var belleri lastikli ve ayarlamalı

sağol egecim hoşbulduk. ağaya soralım o zaman asayiş berkemal mi herkes iyi mi?

Canım sağol teşekkür ederim..Geçen ay taşındık eve, bu ay da işyerini taşıdık...Ama geçen aya göre bu ay zor oldu..Bundan sonra daha zorlaşıyor haberin olsun, taşınacaksan Allah yardımcın olsun...

saol cnm mısır çarşısına gidicem zaten çokta uzak biyer diil

Ben hiç gitmedim orayaa..Bi ramazan ayında eğlenceler oluyordu ya geceleri onlara gittik ama içini gezmedik hiç..Konserlere falan gitmiştik..Güzel mi içi..Falcı var mı kız, izmirde mısır çarşısında falcılar oluyo, bunda da var mı ki ??

Son düzenleme:
ooo gelinimin odasının süslemeye falan başladınız heee güzel güzel

Hee gelin odası gibi olucak walla süslü püslü halısını bile aldık
çocuk doğana kadar pislenecekler yaa kesin :)

Valla benim uykum çok ağır, gece tekmeliyorsa da hiçbirini duymuyorum..Yatağa bi yatıyorum, sabah telefonun alarmıyla uyanıyorum...Adam uyku sersemi tekme mi duyacak kız, duyduysa da hatırlamıyordur..

Ohh maşallah kuzu ben uyanıyorum 100 kere kramplarla falan :)
ay kızlar günaydın..şimdi tvden izliyorum japonyada 8.9 büyüklügünde deprem olmuş ve tsunami görüntülerini gösteriyolar cok cok fena..allah yardımcıları olsun..

Ay Allah yardımcıları olsun ne kadar büyükmüş ((((((

Başladık walla hayırlısııı :) Amin canım hepimizinki inşallah..

Eki Görüntüle 156159

Oldu kız, bak işte minnoş kızımaa..85 gün sonra kendi resmini de çeker yollarım inşallah...

Oyyyy yerim ben senin minnoşunuuuuuuuuu

günaydın kızlar,

Günaydın canımmmmmm

günaydın kızlar,
günaydın kız fındık

Kız benimkiler varya 75 bedeni doldurmazdı o bile karpuz kabuğunda limon gibi dururdu..Cozuttular, süt bile geliyo baksanaa...Coştu göğüsler...90 a doğru emin adımlrla ilerliyoruz...Ama çatlamadı hiç..

ya benim bence yani çok büyümedi diyorum ama çatladı yaaa

sağolasın cnaım not ettim gidince bakınayım ben bi

Ye teyzesi benim minnoşumu....
Yalnız gelin odası falan diyip durma, bak bu fatma karısı delidir, çocuklar doğar doğmaz getirir bebesini odayı ikisine tahsis eder haberin olsun...Doğar doğmaz gelin edersin..

yok ben hiç görmedim genelde çocuk kıyafeti baharatçılar bide kılık kıyafet mağazası fln var pek bişey yok yani

saol canım hoşgeldin

hoşbuldum sana da güle güle

Günaydın fıstık, sana da hayırlı cumalar...

günaydın kuzucum.

GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR CANIM...
KOCAM GİTTİ FMG KONYA YA PAZAR AKŞAMI GELECEK BEKARIMMMMMMM

Anaaaaam keyif çat kız. kızınla gezin ohhhh.

Günaydın canımmmmmm

günaydın pıtırcığın napıyo. kibar kibar tekmeliyo mu annesini :)

günaydın kız fındık

Günaydın canikom

Yaa Fatma çatlak diildir onlar yaa, dikkatli baktın mı, nasıl izler? Bence başka bişeyle karıştırıyorsun sen

çatlak canım yaa bilirim çatlağı ben kırmızı kırmızı üst tarafda var hilmiye gösterdim oda diyo zaten atlak bu diye ufff çoğalamalar inş.

allaha şükür bişey yok cnm. Inşallahda olmaz bundan sonra.

yok ben hiç görmedim genelde çocuk kıyafeti baharatçılar bide kılık kıyafet mağazası fln var pek bişey yok yani

merve istanbulasın sanırım 19 martta kadınlar buluşluyoruz bakırköyde gelsene ...

Günaydın Kızlar..Nasılsınız
Bugün mutluyum heyecandan uyuyamadım sabah uyuyakamışım kahvaltımı yapıp geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…