bende öle düşünüyorum karsa gidicez de nisanda orda bakayım dedim iç çamaşırı aldım birde süteyn alayım büyüklerinden az dimi başka bişey lazım olur mu ki kız yazayımda gidince bakayım
oyy yerim öykü hanımı gögüslerde maşallah yani benim çatladı beeeeAyy geri sayıyo kuzuya bak bende geç gelsin diye dua ediyorum vlla
Kız benimkiler varya 75 bedeni doldurmazdı o bile karpuz kabuğunda limon gibi dururdu..Cozuttular, süt bile geliyo baksanaa...Coştu göğüsler...90 a doğru emin adımlrla ilerliyoruz...Ama çatlamadı hiç..
maşşallahh çok şekersiniz..
günaydın kızlar,
hayırlı cumalar hepinize :)))))
Canım onu bana sormucan artık, ben de giremedim ne zamandır taşınma telaşımız falan vardı, net kesikti..Herkes iyi çok şükür..
hoşgeldinizz
evet cnm bende 2 takım aldım biri gecelik biri pijama takımı. lohusa olanlardan alıcaksın emzirme yerler var belleri lastikli ve ayarlamalı
kızlar biz çıkıyoruz kızımla yine görüşürüz azcık gezelim evde otur otur sıkıldım biraz kızımla alışverişe çıkalım
benim normalde zaten 90 düşün artıkne olacam kimbilir..
Gez bacım gezz, benim eskiden işyeri kapalıyoldaydı kafama esti mi alışverişe çıkardım..Burda çıkamıyorum artık...İyi eğlenceler size..
hoşgeldin canım
ne güzel herkes taşınıyor ya, bi ben cesaret edemiyorum kıçımı kaldırıp ev değiştirmeye. hayırlı olsun canım yeni eviniz güle güle oturun..
sağol egecim hoşbulduk. ağaya soralım o zaman asayiş berkemal mi herkes iyi mi?
saol cnm mısır çarşısına gidicem zaten çokta uzak biyer diil
ooo gelinimin odasının süslemeye falan başladınız heee güzel güzel
Valla benim uykum çok ağır, gece tekmeliyorsa da hiçbirini duymuyorum..Yatağa bi yatıyorum, sabah telefonun alarmıyla uyanıyorum...Adam uyku sersemi tekme mi duyacak kız, duyduysa da hatırlamıyordur..
ay kızlar günaydın..şimdi tvden izliyorum japonyada 8.9 büyüklügünde deprem olmuş ve tsunami görüntülerini gösteriyolar cok cok fena..allah yardımcıları olsun..
Çilek günaydın, oda süslemeye mi başladınız kız..Biz eşyaları bile almıyoz yaa, doğum çantası hazırlamak lazımmış, onu da yapmıyoz ne olacak bilmiyorum...
Güle güle eskitsin bebişin...O duvar kağıtlarının üzerine çiçekler böcekler çizsin, annesinin elini tutmuş geziyorken kendi resmini çizsin...
Eki Görüntüle 156159
Oldu kız, bak işte minnoş kızımaa..85 gün sonra kendi resmini de çeker yollarım inşallah...
günaydın kızlar,
günaydın kız fındıkgünaydın kızlar,
Kız benimkiler varya 75 bedeni doldurmazdı o bile karpuz kabuğunda limon gibi dururdu..Cozuttular, süt bile geliyo baksanaa...Coştu göğüsler...90 a doğru emin adımlrla ilerliyoruz...Ama çatlamadı hiç..
canım iç çamaşırı bol koy kanaman olur .
Terlik çorap koy
gecelik pijama koy
havlu koy
toka makyaj çantası tarak
ped-göğüs pedi
ama emzirme sütyenini şiddetle tavsiye etmiyorum kullanışsız bişey . Büyük penye sütyen alın daha iyi
günaydın kız fındık
ya benim bence yani çok büyümedi diyorum ama çatladı yaaa
sağolasın cnaım not ettim gidince bakınayım ben bi
Hee gelin odası gibi olucak walla süslü püslü halısını bile aldık
çocuk doğana kadar pislenecekler yaa kesin :)
Ohh maşallah kuzu ben uyanıyorum 100 kere kramplarla falan :)
Ay Allah yardımcıları olsun ne kadar büyükmüş((((((
Başladık walla hayırlısııı :) Amin canım hepimizinki inşallah..
Oyyyy yerim ben senin minnoşunuuuuuuuuu
Günaydın canımmmmmm
Ben hiç gitmedim orayaa..Bi ramazan ayında eğlenceler oluyordu ya geceleri onlara gittik ama içini gezmedik hiç..Konserlere falan gitmiştik..Güzel mi içi..Falcı var mı kız, izmirde mısır çarşısında falcılar oluyo, bunda da var mı ki ??
saol canım hoşgeldin
Günaydın fıstık, sana da hayırlı cumalar...
GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR CANIM...
KOCAM GİTTİ FMG KONYA YA PAZAR AKŞAMI GELECEK BEKARIMMMMMMM
Günaydın canımmmmmm
günaydın kız fındık
Yaa Fatma çatlak diildir onlar yaa, dikkatli baktın mı, nasıl izler? Bence başka bişeyle karıştırıyorsun sen
allaha şükür bişey yok cnm. Inşallahda olmaz bundan sonra.hoşgeldin canım
ne güzel herkes taşınıyor ya, bi ben cesaret edemiyorum kıçımı kaldırıp ev değiştirmeye. Hayırlı olsun canım yeni eviniz güle güle oturun..
sağol egecim hoşbulduk. Ağaya soralım o zaman asayiş berkemal mi herkes iyi mi?
yok ben hiç görmedim genelde çocuk kıyafeti baharatçılar bide kılık kıyafet mağazası fln var pek bişey yok yani
gönderirim tabi canım, sen mail adresini gönder göndereyim, ama enteresan bir şekilde unnadoya giriş yapamıyorum şu anda, markafoni daveti gönderebilirim ancak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?