Günaydın Kızlar..Nasılsınız
Bugün mutluyum heyecandan uyuyamadım sabah uyuyakamışım kahvaltımı yapıp geliyorum
Günaydın Kızlar..Nasılsınız
Bugün mutluyum heyecandan uyuyamadım sabah uyuyakamışım kahvaltımı yapıp geliyorum
allaha şükür bişey yok cnm. Inşallahda olmaz bundan sonra.
merve istanbulasın sanırım 19 martta kadınlar buluşluyoruz bakırköyde gelsene ...
merve istanbulasın sanırım 19 martta kadınlar buluşluyoruz bakırköyde gelsene ...
Ağamm, antalyada kız o...Bi mısır çarşısı istanbulda mı var...
ayyy bebişim kıyamam inşallah güzel haberlerle geliceksin hadi bakalım bol çiko ye dr giderkengünaydın kızlar..nasılsınız
bugün mutluyum heyecandan uyuyamadım sabah uyuyakamışım kahvaltımı yapıp geliyorum
evet inşallah bi aksilik çıkmazsahadi ya 19 martta istanbuldaki haziran annelerimi buluşuyo
pardon ya mısır çarşısı değinceyok canım ben antalyadayım ama istanbulda olsam gelirdim
ne bilim kızım sen istanbuldaki semtleri biliyonmu kiağamm, antalyada kız o...bi mısır çarşısı istanbulda mı var...
günaydddddddıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben sitenin agir aksagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii herkesin günü güzel gecsiiiiiiiin
hoşgeldin kıızzzzgünaydddddddıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydddddddıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne bilim kızım sen istanbuldaki semtleri biliyonmu ki
Ye teyzesi benim minnoşumu....
Yalnız gelin odası falan diyip durma, bak bu fatma karısı delidir, çocuklar doğar doğmaz getirir bebesini odayı ikisine tahsis eder haberin olsun...Doğar doğmaz gelin edersin..
hoşbuldum sana da güle güle
günaydın kuzucum.
Anaaaaam keyif çat kız. kızınla gezin ohhhh.
günaydın pıtırcığın napıyo. kibar kibar tekmeliyo mu annesini :)
Günaydın canikom
çatlak canım yaa bilirim çatlağı ben kırmızı kırmızı üst tarafda var hilmiye gösterdim oda diyo zaten atlak bu diye ufff çoğalamalar inş.
bişi dicem hastane cantası demişsiniz
hazırlayalım mı şimdiden ????????????????????
cok heyecanlandım sabah sabah :) martı saymazsam ee haziranıda saymazsam 2 ay kaldı oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn....
Senin günün bizimkinden de güzel geçsinnnnnnnnnnn.............
günaydınnn tontişim. Seninde günün güzel geçsinnnnnnnnnnn
hoşgeldin kıızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?