2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla bende gezmeyi sabırsızlıkla bekliyorum 24 nisanda kars'tayız heyecn yaptım nedense

günaydddddddıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben sitenin agir aksagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii herkesin günü güzel gecsiiiiiiiin

günaydın kızlar..nasılsınız
bugün mutluyum heyecandan uyuyamadım sabah uyuyakamışım kahvaltımı yapıp geliyorum
ayyy bebişim kıyamam inşallah güzel haberlerle geliceksin hadi bakalım bol çiko ye dr giderken

hadi ya 19 martta istanbuldaki haziran annelerimi buluşuyo
evet inşallah bi aksilik çıkmazsa

yok canım ben antalyadayım ama istanbulda olsam gelirdim
pardon ya mısır çarşısı değince

ağamm, antalyada kız o...bi mısır çarşısı istanbulda mı var...
ne bilim kızım sen istanbuldaki semtleri biliyonmu ki

bişi dicem hastane cantası demişsiniz
hazırlayalım mı şimdiden ????????????????????
cok heyecanlandım sabah sabah :) martı saymazsam ee haziranıda saymazsam 2 ay kaldı oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gunaydınn:))
bugun cumaa haftasonu geldı sonunda ıns. guzel bır gun olur stressız:))
6,5 hafta sonra ızne ayrılacagım gun sayıyorum su ıse geldıgım her gun..

ne bilim kızım sen istanbuldaki semtleri biliyonmu ki

Bilmiyorum da, adaları merak ediyorum kız çok güzelmiş oralar... Görmeyi çok istiyorum ama...Boğazı özellikle...Eskiden derdim burdaki de deniz ordaki de diye..ama gidenler öyle demiyor, orası büyülü diyorlar, çok merak ediyorum...

Ye teyzesi benim minnoşumu....
Yalnız gelin odası falan diyip durma, bak bu fatma karısı delidir, çocuklar doğar doğmaz getirir bebesini odayı ikisine tahsis eder haberin olsun...Doğar doğmaz gelin edersin..

Ahahah gelsinler walla başımın üstünde yerleri var, yatırırım Yiğit'i de yanına :)
fatmaaa bak rüya görüyordun 1 hafta bakıcıda kaldı çocuk diye, biraz da bana bırakırsın işte :)

Sorma teyzesi çok kibar yaa pıt pıt :)

çatlak canım yaa bilirim çatlağı ben kırmızı kırmızı üst tarafda var hilmiye gösterdim oda diyo zaten atlak bu diye ufff çoğalamalar inş.

Ailecek onayladınız yani çatlakları İnşallah artmaz

Kızlaaaaar bu arada kocam beni "Kutsal Tosun" diye seviyor yaaaaaaaaa O ne demek dedim, annelik kutsaldır ya o yüzden kutsalsın hem de tosunsun diyorr

a ne güzel valla buluşun..biz delimaviyle sadece iki kişigiz..ama cok iyi oluyo buluşmak..hatta doktor randevularına bile beraber gidiyoz..pazartesi ikimizinde seker yüklemesi var aynı saate aldık randevuyu bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…