2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

fırsat varken gezmişsin güzel günlerde giy canım lohusa tacı da lasaydın uygun blogcu bir kız va ben de onun sitesine bakıp duruyorum taç için

Slm kızlar günlük hep gelip okumaya çalışıyorum ama yazma konusunda zayıfım2 yaşında bir oğlum var bide çalışıyorum zor oluyor ama hemen hemen hepinizi tanıyorum .bundan sonra sık sık yazmaya çalışıcam işallah

hoşgeldin canım bi kaç kez görmüştüm olsun vktin oldukça yazarsın oğlunu Allah bağışlasın bebişin cinsiyeti ne

Kız olucak kısmetse 26 haftalık doluk bizde aslında burdaki dostluklar çok başka oluyor ben ilk şubat annesiydim 2009 o taopikten çoğu arkadaşla dostluktan öte olduk diyebliriz sürekli buluşuyoruz istanbulda çoçuklarımız kanki oldular Artık 2 ci olunca tabi şimdi burda çoğunuzun yaşadığı şeyi tattığım için bide arası yakın olduğu için bazen es geçebiliyosun yani artık kendi doktorum oluyosun ilkinde tabi değişik bişey gördümü hemen birbriimize sorup yardımcı oluyoduk ama şimdi tabi tecrübeler biraz daha insanı kolayaştırıyor.bu arada benim ilki normal doğum oldu size tavisyem normal doğumdan kesinlikle korkmayın ben gece 3 ten sabah 10 a kadar evde normal adet ağrısı gibi geçiridm ev hastaneye gittiğimde 7 cm açıldığını söyledi doktorum zaten 2 saat içindede oğlum dünyaya geldi.tabi bu her insanın ağrı eşiğine göre değişir ama diyebilirimki korkmayın bol bol yürüyüş yapmakta çok önemli ben son ayıma kadar çalıştım sürekli faaildiç yani hamileliği hastalık psikoljisinde yaşamadım.hayırlı doğumlar hepinize

selam, mardine de kar yağdı:)) okullar tatil edildi ama şimdi çoğu eridi karın:)) gerçi benim boş günümdü zaten bana yaramadı(

100lük şeker yüklememi yaptırdım, sabahtan beri hastanedeyim, ne berbat bir şeymiş ya, kan aldır aldır bitmedi. en son açlıktan bayılacaktım artık evi bile bekleyemedim kahvaltı için, ellerim titriyordu( inşallah yüksek çıkmaz...

inşallah yüksek çıkmaz canım

fırsat varken gezmişsin güzel günlerde giy canım lohusa tacı da lasaydın uygun blogcu bir kız va ben de onun sitesine bakıp duruyorum taç için
sağol canım , bak tac hiçaklıma gelmemişti. bu arada bi arkadaşım bi kaç tane ucuzundan byük beden çamaşır al demişti, hastanede çok işeyarıyomuş, onları da aldım fırsat bulmuşken. bi de emzirme sütyeni değil atleti alıcam çünkü zaten sütyenin üzerine atlet giyiliyor genelde, yine zorluk çıkarıyor araştırdım atlet daha kullanışlıymış... yavaş yavaş çantayı hazırlamaya başlıycam inş.

yaa kızlar öğlen aklıma geldi japones ne yaptı yaa nasıl ki acaba :26::26::26:

ben doğum çantamın anne kısmını biraz tamamladım)1 tane pierre cardin den önde tam düğmeli pijama takımı.1 tane beli ayarlamalı kafa bandı olan süslü bi lohusa pijaması aldım.2-3 don-1 tane emzirme atleti 1 tane çorap aldım.bu arada o atleti ben normal zamanda da kullanırım çok kullanışlı buldum.

oyy kuzum geçmişolsun sonunda evine ulaşmışsın yaa...,

2. bebeğinizide sağlıkla kucagınıza alırsınız inş.

inşallah yüksek çıkmaz canım herşey yolundadır Allahın izniyle benimde pazartesi şeker yüklemem o kadar zor mu ((((

söylediğin ii oldu canım evet atlet muhakkak giymeliyiz malum üşütmememiz lazım yok ssa bebiş de gzlı oluyormuş böylelikle hem sütyen hem atlet giymiş ouruz

ne güzel doğumu iyi olarak anlatan nadir insanlardansın bizimde burada tecrübeli annelerimiz var onlardan da çok bilgi alıyoruz tabi ilkler için ayy karnım ağrıdı noldu acaba modundayken ikinciler daha rahattır sen de bizimle tecrüberini paylaşırsın

selam kizlar biz geldik. Dün doktor kontrolümüz vardi iyi gecti Nst yapildi
2 hafta sonra tekrar gidicem hem seker icin hemde usgde bakmak icin tekrar. 3 hafta sonrada tekrar Nst yapilacak. Ama hic rahat durmadi kizim sürekli kacmaya calisdi zor oldu:)

slmmmm kızlar dun sancım oldu bıraz gece dr a gıttık bbek asag donmus dr normal dedı ama 30 haftaya kalmadan butun hamılelere soluyoruz canta hazırlıklarınızı yapın dedı bebeısım ıyı cok sukur o acıtmıs benı bıraz kafası asag baskı yapmıs hele dun demıstım ben burda bıse olyo orama dıe korkar oldum artık ıs yapma pek fazla dedı esımı bır gorun doguma gıder gıbı adam kafayı yedı

anam nst yede mi baglandın banada mı yaaprlar acep kontrole gittiğimde gitiğimd e28 haftalık olucam

hihihi ne heyecanlı

inşallah yüksek çıkmaz cnm.

maşallah kığır kıpır ne güzel işte annesi.

ay geçmiş olsun bebek yerine oturdu demek. Ay az kaldı ya korkuyorum artık ben daha boya yapcam

evet atleti gördüm ben çok kullanışlı,normal zamandada kullanılabilir, 2 tane ondan, bi de hastanede giymek için terlik alıcam. önümüzdeki ay içinde biter sanırım çanta

oyy kuzum geçmişolsun sonunda evine ulaşmışsın yaa...,
( yaa sorma canım saolkavuştum zor güç evime, otobanlarda doğuracaktım
söylediğin ii oldu canım evet atlet muhakkak giymeliyiz malum üşütmememiz lazım yok ssa bebiş de gzlı oluyormuş böylelikle hem sütyen hem atlet giymiş ouruz.
istanbula eşimin halasına gittik, 4 aylık torunu vardı orda, ay nasıl gözüm düştü yaa bi tatlı bi tatlı sabahın köründe annnesini ayağa dikiyodu ama :) bi naz bi işve daha 4 aylık bi kız 5,5 kilo, bayıldım bebeğe

Son düzenleme:
inşallah yüksek çıkmaz cnm.

maşallah kığır kıpır ne güzel işte annesi.

ay geçmiş olsun bebek yerine oturdu demek. Ay az kaldı ya korkuyorum artık ben daha boya yapcam

ne olur yaapmayın allah korusun dr cok dıkkat etmen lazım dedı sabahtan berı yatıyordum ev bıle temızlıyemedım allahtan dun butun temızlıgımı yapmstım ama esımın o halı gzumn onunden gıtmıo sunu anladım ıs cıddıye bınınce sankı kendısı doguruyor gıbıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…