2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım gözün aydın kıpırdak kuzu işte kız değil mi cilveli oluyorlar

canım dikkat et kendine yorma ozaman pek fazla iş yapma dr dediyse geçmiş olsun bebeişler sık sık pozisyon değiştiriyorlar içimizde zaten en kısa zamanda normal pozisyona döner inşlallah

öyküm nerdesin sen ya merak ettim
haftaya cumartesi zinkerbel çilek ve sen geliyorsunuz demii...
Birde aslıyı getiricekmisin getirirsen bende eylülü getiririm

sağol canım. 50lik kolay.benimki 100 mg.lıktı, birer saat arayla 4 defa kan aladılar(

Kızlar merhabalar, öğlene kadar eşim evdeydi onu yolcu ettim Antalya ya şimdi girebildim nete.. Birçe 100 gr.lık çok zormuş dimi... İğrenç bişi... Bende açlıktan geberdim hemde geç gitmiştim, 2 ye kadar aç kaldım.. Hemşire zaten meyvesuyu ile kek getirdi bana bunları içmeden ayağa kalıkma dedi.. Çok fenaydı..

Fmg nin kuzucuğunun odasına bayıldım güle güle eskitsin canım benim.. Orda küçük beşik vardı ya sallanan yanında yatırmak için olan bende ondan aldım işte mothercare den çok hoşuma gidiyor o beşikler..

Karakan ı da merak ettim ama daha randevu saati gelmemiş.. Herkes iyidir umarım..

Kizlar selam,
Tesekkur ederim ilginiz icin, cok sukur depremi burada hissetmedik. Ama goruntuler cok kotu, cok uzucu. Buraya etkisi olur mu bilmiyorum, buyuk ihtimalle olmaz deniyor. Ben Sangay'da yasiyorum, Allahtan deprem Japonyanin Amerika'ya bakan tarafinda. Bu tarafa bakiyor olsaydi kesin tsunami buraya da gelirmis. Ama verilmis sadakamiz varmis, Japonya seyahati planlamis ama cok pahali diye vazgecmistik.

Opuyorum sizleri kocaman. Merak edilmek ne hos

öyküm nerdesin sen ya merak ettim
haftaya cumartesi zinkerbel çilek ve sen geliyorsunuz demii...
Birde aslıyı getiricekmisin getirirsen bende eylülü getiririm

Geldim canım.. Cumartesi yiğenimin d.günü var . Birde ben kocama hafiften açtım mevzuyu ama hiç oralı olmadı güzelim..yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum kendisini.. Benimki h.sonu beni biryere bırakmaz ama bakalım ikna etmeye çalışçam, gelirsem Aslı yı getiririm herhalde.. Adam benim otobüse minübüse binmemi bile yasakladı, yolda kasılmıştım ya ondan beri.. bakalım ikna edbilrsem artık onun için söz veremiyorum ama çok isterim aslında..

ay cok gecmıs olsun attıgımdan yenı hberım oldu ya :18:

Canım hayırdır birşey mi oldu sana..

Canım hayırdır birşey mi oldu sana..

dun sancım oldu baya ya doguracam ya ölercem dedımde benım velet ters dönmus kafa asagı yanı YINE SOLUYORUM KIZLAR CANTANIZI HAZIRLAYIN ARTIKKKKKKKKK ( BEN KALKIM AYAGA SU SANCIM GECSIN ESIMLE CIKIYORUZ ADAN Z YE HERSEYI ALCAM ARTIK

Bende yavas yavas korkmaya basladim :) Sanirim artik bisiler almaya baslasam iyi olacak. Daha bisi almadim kuzuma.

ay cok gecmıs olsun attıgımdan yenı hberım oldu ya :18:
Sana da gecmis olsun canim. Eminim cok korkmussunuzdur. Aman durduklari yerde dursun sipalar. Benim de odum kopuyor erken dogumdan falan. Bebegimin hic bir seyini yikamadim. Tum kiyafetleri esyalari hazir ama posetlerde tikili hep. Yatagina uyku seti dikecegim, cibinlik yapacagim ama sanki simdiden hazirlarsam erkenden geliverir diye korkuyorum acikcasi. Bir de simdiden yikar hazirlarsak durduk yerde kirlenmez mi? Ya da ne bileyim canta bavul kokusu alirsa ya?

kızlarrrrr ... şekerlerimmm.. güzel annelerrr... ben geldimm... ama fazla kalamıcam, arkadaşıma geldim yine, o bişiler hazırlarken bende bi nete bakim dedim , zaten ayağa kaldırmıyor saolsun.. sizleri merak ettim nasılsınız iyi dimi herkes .. biz oğlum ve ben iyiyiz, ama sizleri çok özledik ve merak ediyoruz, neti bağlatamadık bi türlü..( ufff

bende oyle dıyordum ama dr öyle demıyor ıste bacım :18:

valla ben temizlik yapmıyorum . Ama evde bi çocuğum olduğu için büyükde olsa yoruyor beni. Dikkat etmek laızm

Alın bence de ya, çok geçmiş olsun canım, artık yorulmamak lazım. Ben dün herşeyi tamamladım bebekle ilgili olan herşeyi ütüledim çekmecesini falan hazırladım.. Ütüledim cicilerini ama daha bavul hazırlamadım.. Gecelikleri de yıkamam lazım o da haftaya inşallah.. Bu gebelik beni korkutuyor zaten hiç ilki gibi değil bende be veletten bir sürpriz bekliyorum onun için acele ediyorum.. Bu arada Ege sende nisanda yap bari badananı yoksa çok zor olcak senin için..

canım ya çok geçmiş olsun oradakailerinde yardımcısı olsun Allahtan gitmemişsiniz seyahate herşeyde bir hayır vardır işte

Ben hazırlayp iyice sardım, son ana kalsın istemedim.. inşallah kokmaz.. Zaten bavulum hazır değil, ama herşey hazır olunca bavul zaten 5 dk.da hazırlanır diye düşünüyorum..

üf sorma öyküm ya berbattı. en son ciddi ciddi tansiyonum düştü, karşıdaki simit sarayına zor attım kendimi.Allahtan okullar tatildi bugün, eşim yanımdaydı. deli gibi saldırdım simitlere, daha yeni yeni kendime geliyorum
geçmiş olsun canım, şükür ki iyisiniz...
bağlatın artık neti suzi, özletiyorsun valla kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…