canım gözün aydın kıpırdak kuzu işte kız değil mi cilveli oluyorlarselam kizlar biz geldik. Dün doktor kontrolümüz vardi iyi gectiNst yapildi
2 hafta sonra tekrar gidicem hem seker icin hemde usgde bakmak icin tekrar. 3 hafta sonrada tekrar Nst yapilacak. Ama hic rahat durmadi kizim sürekli kacmaya calisdi zor oldu:)
slmmmm kızlar dun sancım oldu bıraz gece dr a gıttık bbek asag donmus dr normal dedı ama 30 haftaya kalmadan butun hamılelere soluyoruz canta hazırlıklarınızı yapın dedı bebeısım ıyı cok sukur o acıtmıs benı bıraz kafası asag baskı yapmıs hele dun demıstım ben burda bıse olyo orama dıe korkar oldum artık ıs yapma pek fazla dedı esımı bır gorun doguma gıder gıbı adam kafayı yedı
evet benimde aklıma o geldi ya inşallah bişey olmamıştır kimseye
sağol canım. 50lik kolay.benimki 100 mg.lıktı, birer saat arayla 4 defa kan aladılar(
öyküm nerdesin sen ya merak ettim
haftaya cumartesi zinkerbel çilek ve sen geliyorsunuz demii...
Birde aslıyı getiricekmisin getirirsen bende eylülü getiririm
Kizlar selam,
Tesekkur ederim ilginiz icin, cok sukur depremi burada hissetmedik. Ama goruntuler cok kotu, cok uzucu. Buraya etkisi olur mu bilmiyorum, buyuk ihtimalle olmaz deniyor. Ben Sangay'da yasiyorum, Allahtan deprem Japonyanin Amerika'ya bakan tarafinda. Bu tarafa bakiyor olsaydi kesin tsunami buraya da gelirmis. Ama verilmis sadakamiz varmis, Japonya seyahati planlamis ama cok pahali diye vazgecmistik.
Opuyorum sizleri kocaman. Merak edilmek ne hos
ne olur yaapmayın allah korusun dr cok dıkkat etmen lazım dedı sabahtan berı yatıyordum ev bıle temızlıyemedım allahtan dun butun temızlıgımı yapmstım ama esımın o halı gzumn onunden gıtmıo sunu anladım ıs cıddıye bınınce sankı kendısı doguruyor gıbıydı
Canım hayırdır birşey mi oldu sana..
dun sancım oldu baya ya doguracam ya ölercem dedımde benım velet ters dönmus kafa asagı yanı YINE SOLUYORUM KIZLAR CANTANIZI HAZIRLAYIN ARTIKKKKKKKKK( BEN KALKIM AYAGA SU SANCIM GECSIN ESIMLE CIKIYORUZ ADAN Z YE HERSEYI ALCAM ARTIK
Sana da gecmis olsun canim. Eminim cok korkmussunuzdur. Aman durduklari yerde dursun sipalar. Benim de odum kopuyor erken dogumdan falan. Bebegimin hic bir seyini yikamadim. Tum kiyafetleri esyalari hazir ama posetlerde tikili hep. Yatagina uyku seti dikecegim, cibinlik yapacagim ama sanki simdiden hazirlarsam erkenden geliverir diye korkuyorum acikcasi. Bir de simdiden yikar hazirlarsak durduk yerde kirlenmez mi? Ya da ne bileyim canta bavul kokusu alirsa ya?ay cok gecmıs olsun attıgımdan yenı hberım oldu ya :18:
sana da gecmis olsun canim. Eminim cok korkmussunuzdur. Aman durduklari yerde dursun sipalar. Benim de odum kopuyor erken dogumdan falan. Bebegimin hic bir seyini yikamadim. Tum kiyafetleri esyalari hazir ama posetlerde tikili hep. Yatagina uyku seti dikecegim, cibinlik yapacagim ama sanki simdiden hazirlarsam erkenden geliverir diye korkuyorum acikcasi. Bir de simdiden yikar hazirlarsak durduk yerde kirlenmez mi? Ya da ne bileyim canta bavul kokusu alirsa ya?
ne olur yaapmayın allah korusun dr cok dıkkat etmen lazım dedı sabahtan berı yatıyordum ev bıle temızlıyemedım allahtan dun butun temızlıgımı yapmstım ama esımın o halı gzumn onunden gıtmıo sunu anladım ıs cıddıye bınınce sankı kendısı doguruyor gıbıydı
dun sancım oldu baya ya doguracam ya ölercem dedımde benım velet ters dönmus kafa asagı yanı YINE SOLUYORUM KIZLAR CANTANIZI HAZIRLAYIN ARTIKKKKKKKKK( BEN KALKIM AYAGA SU SANCIM GECSIN ESIMLE CIKIYORUZ ADAN Z YE HERSEYI ALCAM ARTIK
Kizlar selam,
Tesekkur ederim ilginiz icin, cok sukur depremi burada hissetmedik. Ama goruntuler cok kotu, cok uzucu. Buraya etkisi olur mu bilmiyorum, buyuk ihtimalle olmaz deniyor. Ben Sangay'da yasiyorum, Allahtan deprem Japonyanin Amerika'ya bakan tarafinda. Bu tarafa bakiyor olsaydi kesin tsunami buraya da gelirmis. Ama verilmis sadakamiz varmis, Japonya seyahati planlamis ama cok pahali diye vazgecmistik.
Sana da gecmis olsun canim. Eminim cok korkmussunuzdur. Aman durduklari yerde dursun sipalar. Benim de odum kopuyor erken dogumdan falan. Bebegimin hic bir seyini yikamadim. Tum kiyafetleri esyalari hazir ama posetlerde tikili hep. Yatagina uyku seti dikecegim, cibinlik yapacagim ama sanki simdiden hazirlarsam erkenden geliverir diye korkuyorum acikcasi. Bir de simdiden yikar hazirlarsak durduk yerde kirlenmez mi? Ya da ne bileyim canta bavul kokusu alirsa ya?
üf sorma öyküm ya berbattı. en son ciddi ciddi tansiyonum düştü, karşıdaki simit sarayına zor attım kendimi.Allahtan okullar tatildi bugün, eşim yanımdaydı. deli gibi saldırdım simitlere, daha yeni yeni kendime geliyorumKızlar merhabalar, öğlene kadar eşim evdeydi onu yolcu ettim Antalya ya şimdi girebildim nete.. Birçe 100 gr.lık çok zormuş dimi... İğrenç bişi... Bende açlıktan geberdim hemde geç gitmiştim, 2 ye kadar aç kaldım.. Hemşire zaten meyvesuyu ile kek getirdi bana bunları içmeden ayağa kalıkma dedi.. Çok fenaydı..
Fmg nin kuzucuğunun odasına bayıldım güle güle eskitsin canım benim.. Orda küçük beşik vardı ya sallanan yanında yatırmak için olan bende ondan aldım işte mothercare den çok hoşuma gidiyor o beşikler..
Karakan ı da merak ettim ama daha randevu saati gelmemiş.. Herkes iyidir umarım..
geçmiş olsun canım, şükür ki iyisiniz...Kizlar selam,
bağlatın artık neti suzi, özletiyorsun valla kendini...kızlarrrrr ... şekerlerimmm.. güzel annelerrr... ben geldimm... ama fazla kalamıcam, arkadaşıma geldim yine, o bişiler hazırlarken bende bi nete bakim dedim , zaten ayağa kaldırmıyor saolsun.. sizleri merak ettim nasılsınız iyi dimi herkes .. biz oğlum ve ben iyiyiz, ama sizleri çok özledik ve merak ediyoruz, neti bağlatamadık bi türlü..( ufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?