2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydınnnnnnn gecmıs olsun cnmmm. yok bende olmucaktım son anda bole nedenlerle olmaya karar vermıstım doktorr 2-3 hafta ıcınde ol demıstı banada kı ege de bgn gıttı vurulmayaa

slm kızlar... ender saraçı izliyorum.. kadın doğumcu var.... ilginç bişi söyledi... ilişkide sperm içerde kaldığında kasılmaları arttırabiliyormuş... bu yüzden içeri boşalmadan yapmak gerekebilirmiş... son zamanlara gelindiğinde de içeri boşalarak yapmayı öneriyorlarmış.... şimdi kasılmalarımın nedenini anladım
bi de amerikaya gitmiş, suda doğum çekmiş... tam göstermedi, hazırlık yapılırken gösterdi... böyle şık huzurlu bi odada hoş bi fon müzik, mumlar, küvetin içinde gül yaprakları, yanında kadın doğumcu okşuyo falan kadını (o da kadın) hiç ses yapmıyolar.... sonra doğum başlayınca başka bi küvete alıyolarmış... eşler hep girermiş doğuma... vs vs...
bi de şey dedi... anne sütü zekayı arttırıyormuş...

geçmiş olsun canım..
çok sağol canım
hay allah kız nazar mı var üstünde. allah korusun dikkat et kendine.
çok derin kesik mi bacağındaki?

Ege aşı olmaya gitmiş.

Fatma göbüşün kocaman olmuş maşallah.

valla dimi ananeme okutayım kendimi bi ben çok derin değil Allahtan kesik sağol canım
egenin de ilk dozu değil mi tetenozda bugün

günaydın ....japones geçmiş olsun çok şükür bebiş iyiymiş dinlenmeyle kanamanda geçer inşallah..yelkovanın bebişine maşallah allah nazardan saklasın

günayddınnn en güzell anne adaylarıııı
yelkovan resimler harika maşallahhh maşallahhhhh ya bayıldım bende girmek istiyorum o ultrasona 4 boyutlumu oluyo bu?? ve fiyat bilgisinide verebilirmisin
bilemiyorum 4 mu 3 mu her gıttıgımde boyle goruntude alıyor.Muayene ucretı emeklı sandıgı benımkı 65 tl avrupa florance nıghtıngalede

Eki Görüntüle 159262 Eki Görüntüle 159261 Eki Görüntüle 159260 biz sabah resimlerimi çektik ama pek ii değil kendim çektiğim için babamızın bize aldıgı cici
oohh nede guzel yakısmıs benım daha hamıle kıyafetım bıle yok(

günaydın ....japones geçmiş olsun çok şükür bebiş iyiymiş dinlenmeyle kanamanda geçer inşallah..yelkovanın bebişine maşallah allah nazardan saklasın

günaydın canım :)

japones'e nooldu haberim yok,

yelkovan kaçıncı sayfada bebişin bakıyım bi kuzuya.

gunaydınnnnnnn gecmıs olsun cnmmm. yok bende olmucaktım son anda bole nedenlerle olmaya karar vermıstım doktorr 2-3 hafta ıcınde ol demıstı banada kı ege de bgn gıttı vurulmayaa

günaydın canım sağol içimi rahatlattın canım ya görünmez kaza tamam ameliyat ortamları steril olabilir ama dışarıda başımıza bişey gelebilir dr lar bunu hep göz ardı etti bende dün bi aile dostumuzu aradım dr un kıvırıyor ksinlikle olman lazımdı dedi olmayanlar olsunlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…