günaydın kıslarr
dün markete gittim işten çıktıktan sonra tadilat varmış yerde pvc ve cam duruyormuş görmedim bacağım kesildi gece gece acile atşındık dr umu aradım tetenoz ol dedi ben de tetenoz olmak zorunda kaldım 27 haftadayız artık haftasına göre baya geç vuruldu inşallah bir sorun çıkmaz
Günaydınnnn, gerçekten çok güzel birgün.. tam bahar havası
çok sağol canımgeçmiş olsun canım..
hay allah kız nazar mı var üstünde. allah korusun dikkat et kendine.
çok derin kesik mi bacağındaki?
Ege aşı olmaya gitmiş.
Fatma göbüşün kocaman olmuş maşallah.
valla dimi ananeme okutayım kendimi bi ben çok derin değil Allahtan kesik sağol canım
egenin de ilk dozu değil mi tetenozda bugün
bilemiyorum 4 mu 3 mu her gıttıgımde boyle goruntude alıyor.Muayene ucretı emeklı sandıgı benımkı 65 tl avrupa florance nıghtıngaledegünayddınnn en güzell anne adaylarıııı
yelkovan resimler harika maşallahhh maşallahhhhhya bayıldım bende girmek istiyorum o ultrasona 4 boyutlumu oluyo bu?? ve fiyat bilgisinide verebilirmisin
oohh nede guzel yakısmıs benım daha hamıle kıyafetım bıle yokEki Görüntüle 159262 Eki Görüntüle 159261 Eki Görüntüle 159260 biz sabah resimlerimi çektik ama pek ii değil kendim çektiğim içinbabamızın bize aldıgı cici
günaydın ....japones geçmiş olsun çok şükür bebiş iyiymiş dinlenmeyle kanamanda geçer inşallah..yelkovanın bebişine maşallah allah nazardan saklasın
gunaydınnnnnnn gecmıs olsun cnmmm. yok bende olmucaktım son anda bole nedenlerle olmaya karar vermıstım doktorr 2-3 hafta ıcınde ol demıstı banada kı ege de bgn gıttı vurulmayaa
kesinlikle:) senin de günün aydın olsun canım
ayy evet olmayacağım derken zorunluluk oldu ama bi yandan da diyorum herşeyde bi hayır vardır diye
günaydın canım :)
japones'e nooldu haberim yok,
yelkovan kaçıncı sayfada bebişin bakıyım bi kuzuya.
evet büyüyoruz biz teyzesi sonradan atağa geçti
Gerçekten her işte bi hayır vardır.. çok geçmiş olsun yine de..
sağol canım görüşürüzdelimavi sanada geçmiş olsun ...ben biraz evi toplayıp geliyorum hanımlar iyi sohbetler
Gerçekten her işte bi hayır vardır.. çok geçmiş olsun yine de..
cılekcımmmmmmmmmm sen yrın ası damısın:))::))):):):):):):)
sağol canım görüşürüz
sağol canımm sen de ol aşını bence elimizi keseriz bişey olur falan
Eki Görüntüle 159249 Eki Görüntüle 159248 Eki Görüntüle 159247 Eki Görüntüle 159246 Eki Görüntüle 159245
alın sıze teyzelerı suratsız oglum:))
maşalllah canım yaaaa teyzesi yesin onu melek hepsi melek
Eki Görüntüle 159249 Eki Görüntüle 159248 Eki Görüntüle 159247 Eki Görüntüle 159246 Eki Görüntüle 159245
alın sıze teyzelerı suratsız oglum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?