KIZLAR MERABA PAZAR AKŞAMDAN BERİ BAĞIRSAKLARIM FENA:-(((((İSHAL VAR BİRAZ VE KARIN AĞRISI PATATES MUZ PEYNİR EKMEK LE GEÇİRDİM 2 GÜNÜ:-((((AYYY ÇK FENAYIM.
ankaralı arkdaşlara bi sorum olucak.ben 16.haftamda 4 boyutkuya girmiştim hatıra olsun diye.cd ye çekilmişti ve 2 tane de resim vermişlerdi.şimdi yeniden çektirmek istiyorum YELKOVAN gibi.
ANKARADA NERELR VAR ACABA??????SERVET ÜNSAL TIP MERKEZİ 110 MİLYON DEDİ.DAHA UYGUN BİLEN VAR MI ??????
1 ayı rahat geçti yaa :26::26:uzaksın ya kuşum sen , ondandır gelir herhalde. ne kadar oldu söyleyeli?
KIZLAR MERABA PAZAR AKŞAMDAN BERİ BAĞIRSAKLARIM FENA:-(((((İSHAL VAR BİRAZ VE KARIN AĞRISI PATATES MUZ PEYNİR EKMEK LE GEÇİRDİM 2 GÜNÜ:-((((AYYY ÇK FENAYIM.
ankaralı arkdaşlara bi sorum olucak.ben 16.haftamda 4 boyutkuya girmiştim hatıra olsun diye.cd ye çekilmişti ve 2 tane de resim vermişlerdi.şimdi yeniden çektirmek istiyorum YELKOVAN gibi.
ANKARADA NERELR VAR ACABA??????SERVET ÜNSAL TIP MERKEZİ 110 MİLYON DEDİ.DAHA UYGUN BİLEN VAR MI ??????
canım banada alfemed 250 mg verdi 6 satte bir (4X1 ) çok düşük dozmuş sen sonra kestinmi ? düzene girince bıraktırıyor değilmi ben cumadan beri paronayak oldum çocuğa bişey olacak diye oda aksine az oynuyo çıldırtıyor beni ... bilekten ölçülen doğru vermiyor biz ayrı makinesi olup çok fonksiyonlu alet aldık doktor önerdi ben ölçebileyim gündüzleri evde diye
BEnde de aynı sorun var, dün akşam garip garip rüyalar gördüm
Hormonlar diyelim canım, bi de artık geceleri yatarken rahatsız oluyoruz o da kabus görmemize sebep oluyor galiba..
geçmiş olsun canım bol bol su iç gerçi drun söylemiştir kesin ishal vücutta su kaybına neden oluor çünküKIZLAR MERABA PAZAR AKŞAMDAN BERİ BAĞIRSAKLARIM FENA:-(((((İSHAL VAR BİRAZ VE KARIN AĞRISI PATATES MUZ PEYNİR EKMEK LE GEÇİRDİM 2 GÜNÜ:-((((AYYY ÇK FENAYIM.
evet bıraktırdı dr hapı bu hapı kullanmazsak gebelik zehirlenmesine neden olabiliyormuş yüksek tansiyon ben gittiğimde acile alfamet içtim demiştim dr a gebelikte en güvenli kullanılabilecek tansiyon ilacı demişti oradaki dr bile çantamda taşıyorum aniden yükselir diye zaten zor bulunan bir ilaçmış bebişe zararı yoktur canım gebelikte kullanılabilecek tek ilaç diyor bütün drlar bebişin uyuyup büyüyordur annesi dönem dönem fazla hareket etmiyorlar sakin ol kafana bu gibi şeyler getirme şünkü tansiyon eşittir stres ... stres yapma sakın canımm bebeişin gayet mutludur dünyanın en güvenli yerinde şimdi:))
BEnde de aynı sorun var, dün akşam garip garip rüyalar gördüm
Hormonlar diyelim canım, bi de artık geceleri yatarken rahatsız oluyoruz o da kabus görmemize sebep oluyor galiba..
1 ayı rahat geçti yaa :26::26:
canım ishalsen bol su iç
Birce bende de aynı dert var.. hep sırtüstü uyanıyorum ve gerinmiş oluyorum. böyle gergin gergin acıyla uyanıyorum. resmen zarar veriyormuşum gibi geliyor uykudaaynen ya benim de rüyalarım garipti akşam. eşime kızgın uyandım:) uyandığımda da sırt üstü oluyorum hala, o da rahatsız ediyor herhalde. karnım çok gerilmiş oluyor, bir de sırt üstü daha az oluyor ya göbek hep sıçrıyorum çocuğa bir şey oldu kesin diye((
E çok olmuş, arayıp sorsana
Birce bende de aynı dert var.. hep sırtüstü uyanıyorum ve gerinmiş oluyorum. böyle gergin gergin acıyla uyanıyorum. resmen zarar veriyormuşum gibi geliyor uykuda
benim bildiğim hamileler sırtüstü yatamazlar ama benim hala en rahat uyuduğum pozisyon ki ben hamile kalmadan sırtüstü uyuyamazdım hiç
canım doktorum bana bu cuma kontrolumde ve pazar konuştuğumuzda artı sürekli soluna yat önemli dedi aklınızda olsun ben bazen sırt üstü ve sağ yatıp hemen soluma dönüyorum(((
delimaviikan uyuşmazlığı iğneni vuruldun mu? bana bugün için vurul demişti doktor, grip yüzünden gidip yazdıramadım. öğledensonra devlet hastanesine gideceğim, yazarlar inşallah ve en önemlisi mardinde bulurum inşallah... testler, aşılar, iğneler bitmedi bir türlü artık doktora gitmekten sıkıldım ya(((
E çok olmuş, arayıp sorsana
Birce bende de aynı dert var.. hep sırtüstü uyanıyorum ve gerinmiş oluyorum. böyle gergin gergin acıyla uyanıyorum. resmen zarar veriyormuşum gibi geliyor uykuda
benim bildiğim hamileler sırtüstü yatamazlar ama benim hala en rahat uyuduğum pozisyon ki ben hamile kalmadan sırtüstü uyuyamazdım hiç
aa yok canım şimdi mi vuruluyor o iğne bana söylemediler yanlız bi test vardı kan uyuşmazlığı testi indirekt coombs onu yaptır deömişti ama ben unutttum iyi ki hatırlattın inşallah bulursun canım vardır devlet hastanesinde
aynen ya. hayatta yatamazdım sırt üstü. sola doğru yüz üstü yatardım. şimdi en rahat sırt üstü geliyor. ama dediğin gibi acıyla uyanıyorum ben de çok geriliyor. geçen gün doktor yine uyardı sola yat diye. uyandığımda sırt üstü olduğumu söyledim. şimdilik çok zararı yok, göbeğin biraz daha büyüyünce zaten istesen de yatamayacaksın dedi. inşallah dedim.
internette 28. hafta yazıyor hep. benim durum biraz farklı ama. diğer bebek için ankaraya gittiğimde işlemin ertesi günü vurulmuştum. geçen kontrolde doktorum 13 hafta sonra tekrar vurulman gerekiyor dedi. yani bugün. burda bir doktora gittim geçen hafta iğneyi yazdırmak için o da gerek yok tekrar vurulmana, vurulduğun seni koruyor dedi, yazmadı. arada kaldım ben de. kendi doktorum da diyarbakırda bir iğne için oraya gitmek zor geliyor. hallederim inşallah..
bana doktor yan yat dedi sol olsun diye özellikle belirtmedi bende bir sağ bir sola yatıyorumyaaaa ama beennnnn gece kendımı kontrol edemıyorum kiiiiiii bı bakıyorum saga yatmısımmm
yaaaa ama beennnnn gece kendımı kontrol edemıyorum kiiiiiii bı bakıyorum saga yatmısımmm
yaaaa ama beennnnn gece kendımı kontrol edemıyorum kiiiiiii bı bakıyorum saga yatmısımmm
inşallah canım halledersin ordan oraya hamile hamile gitmek zorunda kalmazsın indirekt cooms yaptırdın mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?