kızlar işlerim yoğun yine
müsadenizle
benimki 35 cm 1056 gr olmuş annesinin gülü dr önce rahmi çok ince budu 2,7 mm sonra sıkıştık tuvalalete öyle baktı çok şükür bir problem yokmuş bu sefer yüzünü bizden gizlemedi oğluşumm bence bana benziyor babasını kıl ediyorum bana benziyor diye kız olsa anlarım bana benzesin triplerini de diyor bu erkek banabenzicek diyo bi kıskanıyor bi kıskanıyor çok hoşuma gidiyorr
Allah çok şeker kız oğluşun maşallah maşallah yerim ben onu
çok güzel pozlar vermiş oğluşun
oyyyyy çok masum yaaaa
çok tatlı maşallah
dudakları şişirmiş :)
Günaydın Kızlar....
Delimavi çok geçmiş olsun canım
yelkovan bebeğin çok güzel pozlar vermiş Maaşallah çok güzel
kızlar sizin tansiyonunuz nasıl ben yarım satte bir ölçüyorum sıkıldım artık eşim braunun otomatik olanlarından aldı artık ölçebileyim diye günde 4 tane hapla birlikte normale indi inşallah öyle devam eder
Günaydın Kızlar....
kızlar sizin tansiyonunuz nasıl ben yarım satte bir ölçüyorum sıkıldım artık eşim braunun otomatik olanlarından aldı artık ölçebileyim diye günde 4 tane hapla birlikte normale indi inşallah öyle devam eder
Günaydın Kızlar....
saolun teyzelerııı:))
doktor banada haftada bır tansıyon olcumu yaptır dedı kontrol et durumunu buyuk farklılık olursa haberleselım dedı.Karnın buyuyorsa,kasılman,kanaman yoksa, tansıyonun duzenlıyse 1 ay sonra goruselım.Ama aksı durum olursa haberleselım dedı..
bu arada bebegın boyu nerde yazar ultrason kısaltması nedır?
Günaydın Kızlar....
saolun teyzelerııı:))
doktor banada haftada bır tansıyon olcumu yaptır dedı kontrol et durumunu buyuk farklılık olursa haberleselım dedı.Karnın buyuyorsa,kasılman,kanaman yoksa, tansıyonun duzenlıyse 1 ay sonra goruselım.Ama aksı durum olursa haberleselım dedı..
bu arada bebegın boyu nerde yazar ultrason kısaltması nedır?
kızlar işlerim yoğun yine
müsadenizle
canım sanırım kağan kocatepenin sitesinde okumuştum, hamilelikte tansiyonunuzu digital aletle ölçmeyin yazıyordu. düşük çıkıyormuş onunla, sıfır bile çıkabilir diyordu. ne kadar doğru bilmiyorum. doktoruna bir sor istersen
Kizlar ilk gunaydin bendenUmarim hersey yolundadir, bebisler iyidir
sabah ufak capli bir korku yasadim ben. Kore'den Turk bir arkadasim bana geldi bu hafta, buradan alisveris yapip ticaret yapacak, tam da sabah disari cikmak uzereyken herzamanki gibi islaklik hissettim, ilik ilik akti bir seyler. Tuvalete gittim ki kanamam olmus. Tabii ister istemez korktum. Hemen doktorumu aradim, calisma gunu degilmis. Baska doktor sizi arasin dediler ama bekleyemedim, atladik gittik hastaneye. Baska doktor kontrol etti, alttan su kriko tarzi aletle rahimde acilmam mi var diye bakti, normal dedi. Ultrasona aldilar bebis de plesenta da iyi dediler. Kanin nereden geldigini bulamadilar. Sonra rahim boyuna da baktilar o da normal :44: Sonuc olarak agir kaldirma, egilip kalkma, yat dinlen dediler kanama bitene dek. Kizcagizi tek basina alisverisine yolladim kos kos eve dondum. Niye kanadim ki acep ben?
Eki Görüntüle 159249 Eki Görüntüle 159248 Eki Görüntüle 159247 Eki Görüntüle 159246 Eki Görüntüle 159245
alın sıze teyzelerı suratsız oglum:))
yelkovan resimler super seninkisi pek dertli gorunuyor iceride bir buyuk devirmis gibi))) masallahhhhhhhhh
japones cok gecmis olsun dikkat et korktum bende okuyunca
bende dun bebegimle ilgili kotu ruyalar gordum cok agladim;((((
BEnde de aynı sorun var, dün akşam garip garip rüyalar gördüm
Hormonlar diyelim canım, bi de artık geceleri yatarken rahatsız oluyoruz o da kabus görmemize sebep oluyor galiba..
yaa bu hediye itap vardı yaa o gelmedi yaa bana nedense.. ufffff
sağol canım benimde ilk başlarda 17-10 gibiydi dr um alfamet diye bir ilaç verdi o da ani düşürüyordu böyle çenem kitlenik vaziyette acile gittiğimizi bilirim yan etkisiymiş meğer ilacın canım bi kardiyolağa git ben öyyle yapmıştım en ii onlar değerlendirir bana bol yürüyüş birde stresli ortamlardan kaç demişti
senin de yükseliyor herhalde birde bilekten ölçenlere dr lar pek güvenmiyorlar ilaç olarak ne kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?