2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimki 35 cm 1056 gr olmuş annesinin gülü dr önce rahmi çok ince budu 2,7 mm sonra sıkıştık tuvalalete öyle baktı çok şükür bir problem yokmuş bu sefer yüzünü bizden gizlemedi oğluşumm bence bana benziyor babasını kıl ediyorum bana benziyor diye kız olsa anlarım bana benzesin triplerini de diyor bu erkek banabenzicek diyo bi kıskanıyor bi kıskanıyor çok hoşuma gidiyorr

Günaydın Kızlar....
Delimavi çok geçmiş olsun canım
yelkovan bebeğin çok güzel pozlar vermiş Maaşallah çok güzel

kızlar sizin tansiyonunuz nasıl ben yarım satte bir ölçüyorum sıkıldım artık eşim braunun otomatik olanlarından aldı artık ölçebileyim diye günde 4 tane hapla birlikte normale indi inşallah öyle devam eder

Ohhhh maşallahhh

Allah çok şeker kız oğluşun maşallah maşallah yerim ben onu
çok güzel pozlar vermiş oğluşun

oyyyyy çok masum yaaaa
çok tatlı maşallah
dudakları şişirmiş :)

saolun teyzelerııı:))
doktor banada haftada bır tansıyon olcumu yaptır dedı kontrol et durumunu buyuk farklılık olursa haberleselım dedı.Karnın buyuyorsa,kasılman,kanaman yoksa, tansıyonun duzenlıyse 1 ay sonra goruselım.Ama aksı durum olursa haberleselım dedı..
bu arada bebegın boyu nerde yazar ultrason kısaltması nedır?

geçmiş olsun... doktor mu dedi otomatik aletle ölçün diye.. bi yerde okumuştum; hamilerlerde doğru bilgiyi vermezmiş otomatik olanlar diye...

sağol canım benimde ilk başlarda 17-10 gibiydi dr um alfamet diye bir ilaç verdi o da ani düşürüyordu böyle çenem kitlenik vaziyette acile gittiğimizi bilirim yan etkisiymiş meğer ilacın canım bi kardiyolağa git ben öyyle yapmıştım en ii onlar değerlendirir bana bol yürüyüş birde stresli ortamlardan kaç demişti
senin de yükseliyor herhalde birde bilekten ölçenlere dr lar pek güvenmiyorlar ilaç olarak ne kullanıyorsun?

fl kısmındaki rakamı 7 ile çarpıp buluyormuşuz

canım sanırım kağan kocatepenin sitesinde okumuştum, hamilelikte tansiyonunuzu digital aletle ölçmeyin yazıyordu. düşük çıkıyormuş onunla, sıfır bile çıkabilir diyordu. ne kadar doğru bilmiyorum. doktoruna bir sor istersen

canım internette FL uyluk kemiği değeriile 7 çarpınca ortalama boy hesabı çıkar diyor hafta hafta gebelişk 25.hafta bilgilerinde

evet canım bizdede bilekten ölçülen vardı hastanede yattığım gün doktor önemli olan pompalı olanla teyit edin doğruysa farketmez dedi istanbulda dahiliye uzmanı doktor arkadaşımı aradım oda dirsekten olan braun bu cihazını tavsiye etti eşimde dün almış baya fonksiyonlu diğer pompalı olanla teyit ettik tuttu bende yoksa çok güvenememiştim

yelkovan resimler super seninkisi pek dertli gorunuyor iceride bir buyuk devirmis gibi ))) masallahhhhhhhhh
japones cok gecmis olsun dikkat et korktum bende okuyunca

bende dun bebegimle ilgili kotu ruyalar gordum cok agladim;((((

yaa bu hediye itap vardı yaa o gelmedi yaa bana nedense.. ufffff

yelkovan resimler super seninkisi pek dertli gorunuyor iceride bir buyuk devirmis gibi ))) masallahhhhhhhhh
japones cok gecmis olsun dikkat et korktum bende okuyunca

bende dun bebegimle ilgili kotu ruyalar gordum cok agladim;((((

BEnde de aynı sorun var, dün akşam garip garip rüyalar gördüm
Hormonlar diyelim canım, bi de artık geceleri yatarken rahatsız oluyoruz o da kabus görmemize sebep oluyor galiba..

canım banada alfemed 250 mg verdi 6 satte bir (4X1 ) çok düşük dozmuş sen sonra kestinmi ? düzene girince bıraktırıyor değilmi ben cumadan beri paronayak oldum çocuğa bişey olacak diye oda aksine az oynuyo çıldırtıyor beni ... bilekten ölçülen doğru vermiyor biz ayrı makinesi olup çok fonksiyonlu alet aldık doktor önerdi ben ölçebileyim gündüzleri evde diye

KIZLAR MERABA PAZAR AKŞAMDAN BERİ BAĞIRSAKLARIM FENA:-(((((İSHAL VAR BİRAZ VE KARIN AĞRISI PATATES MUZ PEYNİR EKMEK LE GEÇİRDİM 2 GÜNÜ:-((((AYYY ÇK FENAYIM.

ankaralı arkdaşlara bi sorum olucak.ben 16.haftamda 4 boyutkuya girmiştim hatıra olsun diye.cd ye çekilmişti ve 2 tane de resim vermişlerdi.şimdi yeniden çektirmek istiyorum YELKOVAN gibi.

ANKARADA NERELR VAR ACABA??????SERVET ÜNSAL TIP MERKEZİ 110 MİLYON DEDİ.DAHA UYGUN BİLEN VAR MI ??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…