2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aman aman erken dogmasın zamanında geldın oykucumuzzz:):):)bgn bende heryerım agrıyo dun ogle arasında 1 saat yurudumm aksamda 1 saat spor salonunda yurudum 20 dkda bısıklete bındım bı daha okadar yapmam artık yoruluyoruzzz:):):)

evet bende bakıyorum hafta sonu yaptım bi tatlı hatta dedim nasıl olmuş yi idare eder fena değil nerden çıktı bu dedi internetten haaa senin şu internetin dedi güldü

günayddınnn en güzell anne adaylarıııı
yelkovan resimler harika maşallahhh maşallahhhhh ya bayıldım bende girmek istiyorum o ultrasona 4 boyutlumu oluyo bu?? ve fiyat bilgisinide verebilirmisin

Günaydın canım...4 boyutlu sanırım...Benim de detay ultrasonda çekilen resimler böyle..Gerisi de top gibi bişey...

Yapma yapmaa...
Zaten internette olabilir diyor diye paniklemedim..Çok ağır spor yapmamak lazım artık...Dikkat etmek lazım..

Aman bi ben kaldım galiba, ben de yaptırıcam dayanamayıp :)

Kuzu bak niye aklına getiriyorsun böyle şeyleri.. Söyleyip durma, Allah korusun.. Sitenin en pozitifi olarak senden tam tersi beyanatlar bekliyoruz :)

Eki Görüntüle 159262 Eki Görüntüle 159261 Eki Görüntüle 159260 biz sabah resimlerimi çektik ama pek ii değil kendim çektiğim için babamızın bize aldıgı cici

Ay ne güzelmişşş, güle güle giiy :) ordakilerin de çenesi kapansın

herkese günaydın arkadaşlarrrrrrrr
bu kasılmadan bana bu zamana kadar 1 kere oldu o da sabah servisle işe gidiyodum; resmen göbeğimin toplandığını kasıldığını hissettim, daha önceden k.validem bahsettiği ve internetten okuduğum için telaşlanmadım...ki zaten ben sinir bozucu derecede rahat bi insanımdır, kolay kolay telaşlanmam..
yalnız şu mide kaynaması olayı çok zorluyo beni kızlar, bu sabah 3 te uykumdan uyandırdı, hemen gaviscon içtim ama 2 saat sonra bidaha uyandım, zaten 6 da da iş için uyandım uykum şey oldu...
heee bi de yatarken afedersiniz vaginal bölgeme doğru şidetli batmalarım oluyo sağa sola dönerkene, doktorcuma söyledim: sen erkenden ağırlaşmaya başladın dedi takıldı bana
neyyse Allah beterinden saklasın dimi, bebişlere bişey olmasın
kendinize dikkat edin görüşürüz canlarr

Güle güle kullanın cicinizi...
Kız fatma, sizin oralara da bahar gelmiş haa...Göbek de büyüyor artık..Maşallah...

güneş varda soguk kızz daha erken burası için bahar ama güneşi görmek güzel oluyo... bahar buraya haziranda gelir bak sana haziranda çektiğim bi resmimi gösteriyim şok olursun üzerimd ehırka falan

günaydın kıslarr

dün markete gittim işten çıktıktan sonra tadilat varmış yerde pvc ve cam duruyormuş görmedim bacağım kesildi gece gece acile atşındık dr umu aradım tetenoz ol dedi ben de tetenoz olmak zorunda kaldım 27 haftadayız artık haftasına göre baya geç vuruldu inşallah bir sorun çıkmaz

günaydın kızlar :))))
ne güzel bir gün değil mi?

Günaydınnnn, gerçekten çok güzel birgün.. tam bahar havası

Kızlar ben biraz iş yapayım, yine gelirim...Bugün işlerim yoğun biraz...
Kolay gelsinn

aaaa çok geçmiş olsunnnnn...
benim farz oldu şu tetanozu yaptırmam galiba..

geçmiş olsun canım..

hay allah kız nazar mı var üstünde. allah korusun dikkat et kendine.
çok derin kesik mi bacağındaki?

Ege aşı olmaya gitmiş.

Fatma göbüşün kocaman olmuş maşallah.

günaydın kızlar :))))
ne güzel bir gün değil mi?
kesinlikle:) senin de günün aydın olsun canım
Günaydınnnn, gerçekten çok güzel birgün.. tam bahar havası

Kolay gelsinn

aaaa çok geçmiş olsunnnnn...
benim farz oldu şu tetanozu yaptırmam galiba..
ayy evet olmayacağım derken zorunluluk oldu ama bi yandan da diyorum herşeyde bi hayır vardır diye

hay allah kız nazar mı var üstünde. allah korusun dikkat et kendine.
çok derin kesik mi bacağındaki?

Ege aşı olmaya gitmiş.

Fatma göbüşün kocaman olmuş maşallah.

evet büyüyoruz biz teyzesi sonradan atağa geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…