Valla ben avcumu falan koymadan hissettim ya..Resmen büzüldü içimde hissettim...3 kez hissettim, çok hafif bi ağrı oldu, ilkinde panikledim ama..Sonra olabilir diyordu nette diye yattım uzandım...Eşim de panikledi..Benim erken doğduğumu biliyor, erken mi gelecek falan diye korktu...Birazda benden kaynaklanıyor, gece gece yürüyüşe çıktık eşimle, ne işimiz varsa, zaten hafta sonu yorulmuştum..Bundan sonra yürüyüşleri 15 dakikada falan bitirecem..
Benim herifim de aynen öyle..Zaten bizim evde net yok, olmasını da istemiyorum aslında..Olur olmadık sitelere girer falan, hiç bişey yapamasa oyun oynar, ben sıkılırım diye istemiyorum..Bi yandan da lazım diye istiyorum da..Ben de yemek tariflerine falan çok bakarım netten..Bazen gerçekten ilginç güzel şeyler yakalıyor insan..
günayddınnn en güzell anne adaylarıııı
yelkovan resimler harika maşallahhh maşallahhhhhya bayıldım bende girmek istiyorum o ultrasona 4 boyutlumu oluyo bu?? ve fiyat bilgisinide verebilirmisin
aman aman erken dogmasın zamanında geldın oykucumuzzz:):):)bgn bende heryerım agrıyo dun ogle arasında 1 saat yurudumm aksamda 1 saat spor salonunda yurudum 20 dkda bısıklete bındım bı daha okadar yapmam artık yoruluyoruzzz:):):)
valla cıleekkk banada sağlık ocagında cok ısrar ettıler bende hoc yaptırmayı dusunmuyordum amaa bıde baktım EGE bile yaptırmaya karar vermıs yaptırdım. benımkı hıc acımadı 2. gun sadece bıraz bısı felan tutarken ağırlık vardı kolumda cnm
Valla ben avcumu falan koymadan hissettim ya..Resmen büzüldü içimde hissettim...3 kez hissettim, çok hafif bi ağrı oldu, ilkinde panikledim ama..Sonra olabilir diyordu nette diye yattım uzandım...Eşim de panikledi..Benim erken doğduğumu biliyor, erken mi gelecek falan diye korktu...Birazda benden kaynaklanıyor, gece gece yürüyüşe çıktık eşimle, ne işimiz varsa, zaten hafta sonu yorulmuştum..Bundan sonra yürüyüşleri 15 dakikada falan bitirecem..
Eki Görüntüle 159262 Eki Görüntüle 159261 Eki Görüntüle 159260 biz sabah resimlerimi çektik ama pek ii değil kendim çektiğim içinbabamızın bize aldıgı cici
Eki Görüntüle 159262 Eki Görüntüle 159261 Eki Görüntüle 159260 biz sabah resimlerimi çektik ama pek ii değil kendim çektiğim içinbabamızın bize aldıgı cici
herkese günaydın arkadaşlarrrrrrrrRahiminizde bu haftalardan itibaren zaman zaman ortaya çıkan ani kasılma ve gevşemeler hissederseniz korkmayın. Bunlar Braxton-Hicks kasılmaları adı verilen ağrısız, adet krampları gibi ve düzensiz aralıklarla gelen kasılmalardır. Rahiminiz gerçek doğum sancıları için antrenman yapmaktadır. Çoğu anne adayında bu tür kasılmalar 30. haftadan sonra belirginleşmeye başlasa da bazı anne adaylarında bu haftalarda "antrenman kasılmaları" başlayabilir.
Braxton-Hicks tarzı kasılmalar hiçbir zaman günlük yaşantınızı etkileyecek kadar sık olmamalıdır.
Eğer böyle oluyorsa bir erken doğum eylemi işaretçisi olabilirler.
Her anne adayı gibi siz de erken doğum belirtilerine duyarlı olmalı ve gerekli durumlarda doktorunuza haber vermelisiniz:
Erken doğum tehdididinin en önemli belirtisi rahimde düzenli aralıklarla ortaya çıkan kasılmalardır. Bu kasılmalar ender durumlarda ağrısız da olabilirler.
Kasılmalarınızın olup olmadığını anlamak için avcunuzun içini karnınıza hafifçe dokundurun. Avucunuzun altında rahiminizin "toplanıyor" hissi yaratması kasılma belirtisidir. Bu esnada ağrı duyulması şart değildir. Bu kasılmaların sıklığını ve süresini ölçün. Saatte dört kez ya da daha sık ortaya çıkan kasılmalarda mutlaka doktorunuza haber verin.
Dün gece ben bu kasılmayı yaşadım kızlar..Sanki rahim toplanıyor gibiydi... 3 kez oldu, eşim korktu doktora gidelim falan dedi..Yok dedim, internette yazıyo olabilirmiş..Yürüyüşten gelmiştik gece, banyo yaptım az uzanmıştım tam o sırada oldu..Çok ilginçti..Acı falan yoktu ama, bebek hareketi değildi bence..Resmen kasıldım...
Güle güle kullanın cicinizi...
Kız fatma, sizin oralara da bahar gelmiş haa...Göbek de büyüyor artık..Maşallah...
Günaydın canım...4 boyutlu sanırım...Benim de detay ultrasonda çekilen resimler böyle..Gerisi de top gibi bişey...
günaydın kızlar :))))
ne güzel bir gün değil mi?
Kolay gelsinnKızlar ben biraz iş yapayım, yine gelirim...Bugün işlerim yoğun biraz...
günaydın kıslarr
dün markete gittim işten çıktıktan sonra tadilat varmış yerde pvc ve cam duruyormuş görmedim bacağım kesildi gece gece acile atşındık dr umu aradım tetenoz ol dedi ben de tetenoz olmak zorunda kaldım 27 haftadayız artık haftasına göre baya geç vuruldu inşallah bir sorun çıkmaz
günaydın kıslarr
dün markete gittim işten çıktıktan sonra tadilat varmış yerde pvc ve cam duruyormuş görmedim bacağım kesildi gece gece acile atşındık dr umu aradım tetenoz ol dedi ben de tetenoz olmak zorunda kaldım 27 haftadayız artık haftasına göre baya geç vuruldu inşallah bir sorun çıkmaz
günaydın kıslarr
kesinlikle:) senin de günün aydın olsun canımgünaydın kızlar :))))
ne güzel bir gün değil mi?
ayy evet olmayacağım derken zorunluluk oldu ama bi yandan da diyorum herşeyde bi hayır vardır diyeGünaydınnnn, gerçekten çok güzel birgün.. tam bahar havası
Kolay gelsinn
aaaa çok geçmiş olsunnnnn...
benim farz oldu şu tetanozu yaptırmam galiba..
hay allah kız nazar mı var üstünde. allah korusun dikkat et kendine.
çok derin kesik mi bacağındaki?
Ege aşı olmaya gitmiş.
Fatma göbüşün kocaman olmuş maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?