kusura bakma okadarını hesaplayamadım. kızım bu işler ha dedimmi olmaz diye düşünürken bi kerede tuttu napalım tarla verimli:)))))
selam cnmmm
ooo daha bu neki işleri yoğun olmasaa kızlar burda olurdu da işler var.
napcn kız bebeğe mi lazım
öyküm 1 doz daha olman lazımmıiş. 5 dozu tamamlasaydın yapmıycaklarmış ama aile hekimine uğrasın mutlaka dedi.
valla yapcaz bişeyler..Ege bence esirgeme ya öğret yapsın.. Aman elleme falan dedikçe daha çok kıskanırlar kardeşlerini..
allahım allahım maşallahhhhhh damadımakan uyuşmazlığı iğnemi yazdırmak için devlet hastanesine gittim az önce. doktor ultrasondan da bakmam lazım dedi. 5-10 saniye baktı. adamın tek cümlesi "bebek erkek" :))) ben korkmaya başladım bu veletten, gittiğim her doktor önce cinsiyetini söylüyor. eşimi aradım söyledim, yine mi meydandaymış diyor:)))
acıdıBiz geldik....
Ya bu ofiste benim yerim hç güzel olmadı, eskisi gibi giremiyorum siteye...
Ağam, acıdı mı kızz....
Gel gel gel güzelimmmmm,
gel hiç acımayacaaaaakkkkkkk....
kan uyuşmazlığı iğnemi yazdırmak için devlet hastanesine gittim az önce. doktor ultrasondan da bakmam lazım dedi. 5-10 saniye baktı. adamın tek cümlesi "bebek erkek" :))) ben korkmaya başladım bu veletten, gittiğim her doktor önce cinsiyetini söylüyor. eşimi aradım söyledim, yine mi meydandaymış diyor:)))
yok kız :))aslında bi nevi öyle de olabilirnapcn kız bebeğe mi lazım
kan uyuşmazlığı iğnemi yazdırmak için devlet hastanesine gittim az önce. doktor ultrasondan da bakmam lazım dedi. 5-10 saniye baktı. adamın tek cümlesi "bebek erkek" :))) ben korkmaya başladım bu veletten, gittiğim her doktor önce cinsiyetini söylüyor. eşimi aradım söyledim, yine mi meydandaymış diyor:)))
kızzzz o suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben o deılımkı ben ole olsm daha ne ıstımmmmmmmmmmmmmmmm:):):):):)
kusura bakma okadarını hesaplayamadım. kızım bu işler ha dedimmi olmaz diye düşünürken bi kerede tuttu napalım tarla verimli:)))))
selam cnmmm
ooo daha bu neki işleri yoğun olmasaa kızlar burda olurdu da işler var.
napcn kız bebeğe mi lazım
öyküm 1 doz daha olman lazımmıiş. 5 dozu tamamlasaydın yapmıycaklarmış ama aile hekimine uğrasın mutlaka dedi.
acıdı:26: biraz yandı okadar..
ya yerini değiştirsene beeeeee
biz de geldik oğluşumla,, eeee konumuz neeeeeeeeeeeeeeeeeee
pis kuzu buldun erkeğin hasını hemen nasıl da huysuzlandın demi. benim erkeğim o damadım. çek ellerini
Sen dua et açıyı söylemiyorlar...45 derecelik açı 90 a falan çıkmıştır artık....
Yaman beyyy....
Candaşa kertmeseydim, kızımı verirdim oğlunaaa..
biz de geldik oğluşumla,, eeee konumuz neeeeeeeeeeeeeeeeeee
yok kız :))aslında bi nevi öyle de olabilirbebek şekeri yapıcam, o yüzden lazım
Suzı mıı???sız ne cok bırbırınıze benzıyorsunuz o zman:))))))))))))
Ah öyle değiştir demeyle olsaa...Yerim çok güzel, sabah güneş görüyo sıcacık..Klima benim yakınımda..
Kapıdan uzağım, zırt pırt çay getir götür derdi yok...Tek sorun patronla bitişik masa...Her dakika giremiyorum siteye..
onu diyen perinatologdu, bunlar o kadar uzman değil ya kestiremiyorlar açıyı
Sen dua et açıyı söylemiyorlar...45 derecelik açı 90 a falan çıkmıştır artık....
Yaman beyyy....
Candaşa kertmeseydim, kızımı verirdim oğlunaaa..
Ay Birçe koptum valla..Hala gülüyorum kızım senin oğlanın pipi çok büyük herhal, çok dikkat çekiyor..
Konumuzz bircenin "ERKEK" oğlu....
Yaman bey, adı gibi kendi de yaman...
pis kuzu buldun erkeğin hasını hemen nasıl da huysuzlandın demi. benim erkeğim o damadım. çek ellerini
konumuz yamanın pip boyu:))))))))) damadım olur kendisi erkekim benim
Benim doktorda çok üstünde durmadı da, ben çok şikayet edince, canım yanıyor çok zorlanıyorum falan diyince, zorlanırsın tabi, kafa aşğda olsa taşımak daha kolay olur dedi.. Ben yürürken bile çok zorlanıyorum çünkü..
Ah öyle değiştir demeyle olsaa...Yerim çok güzel, sabah güneş görüyo sıcacık..Klima benim yakınımda..
Kapıdan uzağım, zırt pırt çay getir götür derdi yok...Tek sorun patronla bitişik masa...Her dakika giremiyorum siteye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?