2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ok canım çok teşekkür ederim o zaman ben yarınsabah gidim bari... offfffffffffff...

Ege bence esirgeme ya öğret yapsın.. Aman elleme falan dedikçe daha çok kıskanırlar kardeşlerini..
valla yapcaz bişeyler..

allahım allahım maşallahhhhhh damadıma

Biz geldik....
Ya bu ofiste benim yerim hç güzel olmadı, eskisi gibi giremiyorum siteye...

Ağam, acıdı mı kızz....
Gel gel gel güzelimmmmm,
gel hiç acımayacaaaaakkkkkkk....
acıdı :26: biraz yandı okadar..

ya yerini değiştirsene beeeeee

Son düzenleme:

Sen dua et açıyı söylemiyorlar...45 derecelik açı 90 a falan çıkmıştır artık....
Yaman beyyy....
Candaşa kertmeseydim, kızımı verirdim oğlunaaa..

Ay Birçe koptum valla..Hala gülüyorum kızım senin oğlanın pipi çok büyük herhal, çok dikkat çekiyor..

kız nebılım sen tarla verımlı deyınce hemen olmus ıstee:):):):) offf bende konusuyom ıste hersey planlı programlı olsaydı bende nısan martta dogururdum sana akıl verıom ıste::):)))

acıdı :26: biraz yandı okadar..

ya yerini değiştirsene beeeeee

Ah öyle değiştir demeyle olsaa...Yerim çok güzel, sabah güneş görüyo sıcacık..Klima benim yakınımda..
Kapıdan uzağım, zırt pırt çay getir götür derdi yok...Tek sorun patronla bitişik masa...Her dakika giremiyorum siteye..

Sen dua et açıyı söylemiyorlar...45 derecelik açı 90 a falan çıkmıştır artık....
Yaman beyyy....
pis kuzu buldun erkeğin hasını hemen nasıl da huysuzlandın demi. benim erkeğim o damadım. çek ellerini

biz de geldik oğluşumla,, eeee konumuz neeeeeeeeeeeeeeeeeee

konumuz yamanın pip boyu:))))))))) damadım olur kendisi erkekim benim

Yaman beyyy....
onu diyen perinatologdu, bunlar o kadar uzman değil ya kestiremiyorlar açıyı
Ay Birçe koptum valla..Hala gülüyorum kızım senin oğlanın pipi çok büyük herhal, çok dikkat çekiyor..

valla ya, endişelenmeye başladım. yolda gelirken ben de bunu düşündüm doğunca bakayım hemen çok mu büyük diye sıpa ya azcık gizle de mi...

pis kuzu buldun erkeğin hasını hemen nasıl da huysuzlandın demi. benim erkeğim o damadım. çek ellerini

konumuz yamanın pip boyu:))))))))) damadım olur kendisi erkekim benim

Allah sahibine bağışlasın bacım, gözümüz yok...Ben candaşa kerttim zatiii....Kertmesem verirdim diyom ya...

seninle aynı durumdayım sürekli çişim varmış hissi iç gıcılayacı sanki alttan çıkıcakmış gibi bi his.banada doktor 32-33 lere kadar dönmezse bi daha dönmez sezeryan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…