2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar burdaki askeri hastaeden randevu almaya çalışıyorum bi alırsam bide oraya gidip görüneyim diyorum... Alırım inş.

hhhahaha ınsallah canımmm annenı cok uzmezzzz gercektennn 2 cocuk cok zor ama zaten eylul ona ablalık yapar sen hıc merak etmeee
YAA SORMA İNAT EYLÜL TUTTURURSA BEN ALTINI AÇICAM BEN KUCAMA ALCAM ONDAN KORKUYORUZ BABASI DİYOR ZATEN DÜŞÜRMESİN ÇOK KORKUYORUM

Kızlar burdaki askeri hastaeden randevu almaya çalışıyorum bi alırsam bide oraya gidip görüneyim diyorum... Alırım inş.

KIZIM NE KADAR HASTANE VAR ELDEN GEÇİRDİN.

KIZLAR 5 DK MÜSAde wc yapmam lazım

kız bi randevu alamadım ki burdan olsun maksat gemek değil mi:):):):)

cnm heralde oda ılk basta tutmaya felan korkarrr ama zaten 3-4 aylıkken duruda kendıne gelır ozaman eylul anlarr bebısı:)))))
ayy bıde oyuncak bebek gıbı ordan oraya atarmıs sakın yalnız bırakmayın valla cok tehlıkelı allah korusunn

yaaa egeee senın zamanlaman yanlıs heee eylul de tatılde olcak ınsan o okuldayken dogururdu nasıl ıkısınle bırlıkte ılgılenecenn

channel resımlerını gordum facede ortakoyde annen-babanla:))hıcte kılo falan almmamıssın ıncecık duruyorsun

öyküm ben de 4 doz vurulmuştum önceden. son aşının üzerinden1 yıldan fazla geçtiyse tek doz vurul yeter dedi bana doktorum. allahtan aşı kartımı saklıyordum ben.

Çok fena bu kızlar çok çektircek bize ... Allah kolaylık vesin..

eğer olduysan gerek yok sorayım mı arkadaşıma dr sağlık ocağında kaç sene oldu kaç doz yaptırdınsöyle ben sorayım gitmene gerek yok

Sorarsan çok memnun olurum arkadaşım.. 8 yıl olcak yapılalı, galiba 3-4 doz olmuştum.. 1 dozda doğumdan sonra olmuştum ama hatırlamıyorum..

Sevmedi Mira hanım.. Huysuz kız anacım..

Ohh maaşallah gözün aydın herşey yolunda sevindim ,bebeğinde kilosu maaşallah ,
bende 15 güne indim tansiyon sebebi ile ,benimkide makat oturur vaziyetteymiş ,

Canım sana da çok geçmiş olsun.. Bendednde tansiyon bekliyordu doktorum ama bişi çıkmadı şimdilik.. Çok dikkat et canım sende..

Canım ben sana hep diyorum gel diye... hatta Emel hanıma gel kendisi çok iyidir.. Benimde ilk kızımda erkek doktor olsun diye tutturmuşltum ama 6 doktor değiştirdikten sonra kadınlarla daha iyi iletişim kurduğumu anladım..

öyküm ben de 4 doz vurulmuştum önceden. son aşının üzerinden1 yıldan fazla geçtiyse tek doz vurul yeter dedi bana doktorum. allahtan aşı kartımı saklıyordum ben.

Ay inşallah benimde öledir.. Sorayım bakalım..

oykummm bende dıorum kı sevgı var forumdan bak o emele gıdıo cok memnun dıorummm bana cvbı suuu:::

eee sen tutturdun erkek erkek dıe sımdıde emel dıosun dıyooo:))::):))

oykum emel hanımın sacı perukmu:):):):):)

kusura bakma okadarını hesaplayamadım. kızım bu işler ha dedimmi olmaz diye düşünürken bi kerede tuttu napalım tarla verimli:)))))

meraba kızlar nasılsınızzzzz
selam cnmmm

haziran anneside ne çok muş masallahhh
ooo daha bu neki işleri yoğun olmasaa kızlar burda olurdu da işler var.

selam kıslarrrr, ya sıcak silikon tabancası alıcam, kullanan var mı hiç aranızda?
napcn kız bebeğe mi lazım

öyküm 1 doz daha olman lazımmıiş. 5 dozu tamamlasaydın yapmıycaklarmış ama aile hekimine uğrasın mutlaka dedi.

kan uyuşmazlığı iğnemi yazdırmak için devlet hastanesine gittim az önce. doktor ultrasondan da bakmam lazım dedi. 5-10 saniye baktı. adamın tek cümlesi "bebek erkek" :))) ben korkmaya başladım bu veletten, gittiğim her doktor önce cinsiyetini söylüyor. eşimi aradım söyledim, yine mi meydandaymış diyor:)))

Biz geldik....
Ya bu ofiste benim yerim hç güzel olmadı, eskisi gibi giremiyorum siteye...

Ağam, acıdı mı kızz....
Gel gel gel güzelimmmmm,
gel hiç acımayacaaaaakkkkkkk....

Yoooo peruk değil canım... Ama ciden iyidir benim doktorum... Bende eşimde ilkinde erkek doktor diye tutturduk nedense ben onların daha başarılı olacağını düşünüyordum ama olmadı ya, anlaşamadım onlarla.. Kızımda da en sonunda bayan doktora başladım.. Sen bilirsin tabi orda başka doktorlarda var ama benim onda doğum yapan arkadaşlarımda var memnunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…