geldim geldimgeldiiiim beeeeeeeeeeeeen
YAA SORMA İNAT EYLÜL TUTTURURSA BEN ALTINI AÇICAM BEN KUCAMA ALCAM ONDAN KORKUYORUZ BABASI DİYOR ZATEN DÜŞÜRMESİN ÇOK KORKUYORUMhhhahaha ınsallah canımmm annenı cok uzmezzzz gercektennn 2 cocuk cok zor ama zaten eylul ona ablalık yapar sen hıc merak etmeee
Kızlar burdaki askeri hastaeden randevu almaya çalışıyorum bi alırsam bide oraya gidip görüneyim diyorum... Alırım inş.
hoşgeldin sen naparsınnnnnn
bugun mutluluk var içimde benim öküzle akşam iyiydik:))))))))) ben kızdım ona oda özür diledi.....
yaa sorma inat eylül tutturursa ben altını açıcam ben kucama alcam ondan korkuyoruz babası diyor zaten düşürmesin çok korkuyorum
kızım ne kadar hastane var elden geçirdin.
Kızlar 5 dk müsade wc yapmam lazım
YAA SORMA İNAT EYLÜL TUTTURURSA BEN ALTINI AÇICAM BEN KUCAMA ALCAM ONDAN KORKUYORUZ BABASI DİYOR ZATEN DÜŞÜRMESİN ÇOK KORKUYORUM
KIZIM NE KADAR HASTANE VAR ELDEN GEÇİRDİN.
KIZLAR 5 DK MÜSAde wc yapmam lazım
cnm heralde oda ılk basta tutmaya felan korkarrr ama zaten 3-4 aylıkken duruda kendıne gelır ozaman eylul anlarr bebısı:)))))
ayy bıde oyuncak bebek gıbı ordan oraya atarmıs sakın yalnız bırakmayın valla cok tehlıkelı allah korusunn
yaaa egeee senın zamanlaman yanlıs heee eylul de tatılde olcak ınsan o okuldayken dogururdu nasıl ıkısınle bırlıkte ılgılenecenn
Ben ilkinde yaptırdım hemde 3-4 doz falandı herhalde ama hatırlamıyorum.. Aslında aşı kartım olsaydı bakardım.. Belki de gerek yok onun için ağırdan aldım, birde kollarımdan insülin yapıyorum ya iki tarafta mosmor oldu onun için korktum ama gidip bir sorim yarın sabah o zaman.. yarın yaparlar belki..
channel resımlerını gordum facede ortakoyde annen-babanla:))hıcte kılo falan almmamıssın ıncecık duruyorsun
öyküm aynı beni anlatıyorsun. şişiyor tepe gibi annem karşıdan görüyor karnın yamuldu diye belim ağrıyor nefesim kesiliyor. Bunlar daha yaramaz olcak ne yapcaz.
Bugun sırtım ağrıyor öyküm. Bi rahat duramadım arkama koruyucu felan koyduk ama fayda etmiyor.
eğer olduysan gerek yok sorayım mı arkadaşıma dr sağlık ocağında kaç sene oldu kaç doz yaptırdınsöyle ben sorayım gitmene gerek yok
Alptuğ da güzel , anlamı da güzel..
Gerçekten perte çıktık hep beraber :) ha gayret az kaldı, 2/3ü bitti bile :)
Diyorum ben Bahadırlar yakışıklı olurlar diye :)
:))))) İkinciler zaten fena olur derler.. sevmedi demek ki Miracık ultrasonu,
yerim ben onu yaaaaaaa
Ohh maaşallah gözün aydın herşey yolunda sevindim ,bebeğinde kilosu maaşallah ,
bende 15 güne indim tansiyon sebebi ile ,benimkide makat oturur vaziyetteymiş ,
egeeeeeeeeee ve oykummmmmmmm eeeeeeeee bırazcık ıkıncılerr sımarık olsunda cocuk buyuttugunuzu anlayınnn hahhahaha::):))::):):):):):):)
saka bı yana bızım servıstekı kadının da ıkıncı bebeğı felaket yaramaz dıokı bunda cocuk buyuttumu anladımm:)):)
oykummm mırayı gormussun canım ne guzelll. bu arada galıba ben sıfaya gecıcemmm esım sıfaya bayılkadındı bıde eve 5 dk bılem değil yaaa
öyküm ben de 4 doz vurulmuştum önceden. son aşının üzerinden1 yıldan fazla geçtiyse tek doz vurul yeter dedi bana doktorum. allahtan aşı kartımı saklıyordum ben.
Çok fena bu kızlar çok çektircek bize ... Allah kolaylık vesin..
Sorarsan çok memnun olurum arkadaşım.. 8 yıl olcak yapılalı, galiba 3-4 doz olmuştum.. 1 dozda doğumdan sonra olmuştum ama hatırlamıyorum..
Sevmedi Mira hanım.. Huysuz kız anacım..
Canım sana da çok geçmiş olsun.. Bendednde tansiyon bekliyordu doktorum ama bişi çıkmadı şimdilik.. Çok dikkat et canım sende..
Canım ben sana hep diyorum gel diye... hatta Emel hanıma gel kendisi çok iyidir.. Benimde ilk kızımda erkek doktor olsun diye tutturmuşltum ama 6 doktor değiştirdikten sonra kadınlarla daha iyi iletişim kurduğumu anladım..
Ay inşallah benimde öledir.. Sorayım bakalım..
kusura bakma okadarını hesaplayamadım. kızım bu işler ha dedimmi olmaz diye düşünürken bi kerede tuttu napalım tarla verimli:)))))cnm heralde oda ılk basta tutmaya felan korkarrr ama zaten 3-4 aylıkken duruda kendıne gelır ozaman eylul anlarr bebısı:)))))
ayy bıde oyuncak bebek gıbı ordan oraya atarmıs sakın yalnız bırakmayın valla cok tehlıkelı allah korusunn
yaaa egeee senın zamanlaman yanlıs heee eylul de tatılde olcak ınsan o okuldayken dogururdu nasıl ıkısınle bırlıkte ılgılenecenn
selam cnmmmmeraba kızlar nasılsınızzzzz
ooo daha bu neki işleri yoğun olmasaa kızlar burda olurdu da işler var.haziran anneside ne çok muş masallahhh
napcn kız bebeğe mi lazımselam kıslarrrr, ya sıcak silikon tabancası alıcam, kullanan var mı hiç aranızda?
Çok fena bu kızlar çok çektircek bize ... Allah kolaylık vesin..
Sorarsan çok memnun olurum arkadaşım.. 8 yıl olcak yapılalı, galiba 3-4 doz olmuştum.. 1 dozda doğumdan sonra olmuştum ama hatırlamıyorum..
.
oykummm bende dıorum kı sevgı var forumdan bak o emele gıdıo cok memnun dıorummm bana cvbı suuu:::
eee sen tutturdun erkek erkek dıe sımdıde emel dıosun dıyooo:))::):))
oykum emel hanımın sacı perukmu:):):):):)
selam kıslarrrr, ya sıcak silikon tabancası alıcam, kullanan var mı hiç aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?