2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ya bende bu avatarı yapınca hatırladım biri daha kullanıyordu bunu diye.. Ya geçenlerde google da bişey arıyordum lap diye benim yazdıklarım falan çıktı, eeee avatarımda kızımın resmi, e herkes hatırar o resmi ... dedim şimdi gizli saklı bişi yazmıyoruz ama tanıdık biri de okusun istemem yani herşeyi.. Onun için değiştirdim.. Sağol canım.. Bebekler büyüdü artık... Tepki veriyorlar resmen..

aslında geçen hafta cuma son günümdü.ama antibiyotik kullanıyordum salı olsun dediler. Bende sordum gec kaldım mı yok o haftanın içindeyiz olabilirsin sorun yok dedilr. Sende bu hafta olman lazım. Bende olmuycaktım ama delimavinin başına gelen olay bizimde başımıza gelirse . Bacağını cam kesmiş hemen aşı yapmışlar tetanoz

Benim ilk kızım başaşağı pozisyondaydı onun için aradaki farkı çok net anlıyorum..Onda hiç anlamıyordum bile hamile olduğumu ki o zaman hayatımda ilk defa o kadar kilo almıştım, ama hiç zorlanmamıştım.. Bunda varya ölüyorum.. Hafta sonu Aslı yla gezelim dedim öldüm valla.. Tam karnımın ortasından bir şişiyor kafası, ayaklarda aşağıdan bangır bangır vuruyor belim kopuyor ya.. Aslı da hiç böyle değildim ki daha bunlar 1 kilo falan birde 3 kilo olduklarında naparız... İnşallah dönerler aşağıya..

öyküm aynı beni anlatıyorsun. şişiyor tepe gibi annem karşıdan görüyor karnın yamuldu diye belim ağrıyor nefesim kesiliyor. Bunlar daha yaramaz olcak ne yapcaz.

Bugun sırtım ağrıyor öyküm. Bi rahat duramadım arkama koruyucu felan koyduk ama fayda etmiyor.

Ben ilkinde yaptırdım hemde 3-4 doz falandı herhalde ama hatırlamıyorum.. Aslında aşı kartım olsaydı bakardım.. Belki de gerek yok onun için ağırdan aldım, birde kollarımdan insülin yapıyorum ya iki tarafta mosmor oldu onun için korktum ama gidip bir sorim yarın sabah o zaman.. yarın yaparlar belki..

eğer olduysan gerek yok sorayım mı arkadaşıma dr sağlık ocağında kaç sene oldu kaç doz yaptırdınsöyle ben sorayım gitmene gerek yok

geçmiş olsun canım kendine dikkat et kardiyolağa gittin mi ?

:) bahadır da güzel metehan da öyle ama bilemedim ben alptuğ göktuğ ile uyumlu ya çocuğum isimsiz doğacak herhalde

Alptuğ da güzel , anlamı da güzel..

sanada gecmis olsun canim ozaman. Ay zaten bisi yaptigim yok ki oturdugum yerden basliyo..
Neyse cogu gitti azi kaldi artik cok sükür.

Gerçekten perte çıktık hep beraber :) ha gayret az kaldı, 2/3ü bitti bile :)

kardesımn adı bahadır ve cok yakısıklı :))))))))

Diyorum ben Bahadırlar yakışıklı olurlar diye :)

:))))) İkinciler zaten fena olur derler.. sevmedi demek ki Miracık ultrasonu,
yerim ben onu yaaaaaaa

Ohh maaşallah gözün aydın herşey yolunda sevindim ,bebeğinde kilosu maaşallah ,
bende 15 güne indim tansiyon sebebi ile ,benimkide makat oturur vaziyetteymiş ,

Ne olsun canım ya işte kolumda tansiyon aleti habire ölçüyom en gıcık olanda tuzsuz yemek tuzsuz yiyeli tadım tuzumkalmadı

kizlar merhaba
haberiniz var mi bilmiyorum ama paramini sitesinde sebamed urunlerinde %55e varan indirimler var

merhaba. Banada geldi o bildirim ama almıycam görerek alın tavsiye ederim. Ben gisdip bi yerde baktım 18 tl den 7,5 tl ye düşmüş neden bu kadar düştü dedim bi baktım son kullanma tarihi çok yakın. Açıldıktan sonra 5 ay mış güvenmedim. Raf ömrü uzun olan mamülleri indirime düşürmüşler. Görerek alınderim

egeeeeeeeeee ve oykummmmmmmm eeeeeeeee bırazcık ıkıncılerr sımarık olsunda cocuk buyuttugunuzu anlayınnn hahhahaha::):))::):):):):):):)

saka bı yana bızım servıstekı kadının da ıkıncı bebeğı felaket yaramaz dıokı bunda cocuk buyuttumu anladımm:)):)

oykummm mırayı gormussun canım ne guzelll. bu arada galıba ben sıfaya gecıcemmm esım sıfaya bayıldı bıde eve 5 dk bılem değil yaaa

aaa bende bgnlerde nereye gıtsem sebamedlerde ındıırım goruyorummmmm

kız allah korusun. Kendi adıma diyosam namertim annem beni öldürür valla iki çocuğu başıma sardın diye. Akıllı uslu olsun ki evde bi deli var zaten. Oda gerçi bebekken çok akıllıydı büyüdü deli oldu.:))))

aaa bende bgnlerde nereye gıtsem sebamedlerde ındıırım goruyorummmmm

valla dikkat edin derim. Paketleri çok eskiydi içime sinmedi.

hhhahaha ınsallah canımmm annenı cok uzmezzzz gercektennn 2 cocuk cok zor ama zaten eylul ona ablalık yapar sen hıc merak etmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…