maşallah inatçı kızına. şimdiden çektiriyor sana, yandın:))) arada bir benimki de aşağı vuruyor, cidden rahatsız edici bir şey. diğerlerinin yolunda olmasına sevindim ama gözünaydın.
bu arada avatarını değiştirdiğinden beri hep fatma sanıyorum seni:)) sanki bir ara o da kullandı bu bebişi.
ben bu aralar o kadar çok doktora gittim ki yazmamışım bile.. Yok ya artık haftasıyla uyumlu dedi doktor.. Senin duru da o kadar olmuştur.. Aramızda 3 gün falan var herhalde... Seninde herşey yolunda demek ki sevindim canım.. Tetanoz için en son ne zaman gitmek gerekir acaba sana bişey dediler mi sağlık ocağından, yani geç kaldın falan dediler mi?
cnm benimde oluyor ama eskiye göree daha nadir.
öyküm ben ikisinde de aşşada taşıdım yolda tırmalıyor duru bacaklarımı sıkıyorum yaa. çok zorr karnım saki doğuma gircek gibi aşşağıda bir karış boşluk var midemle. Of ki ne off o yüzden seni anlıyorum. Sırtım fena bugun ağrım var.
benim ilk kızım başaşağı pozisyondaydı onun için aradaki farkı çok net anlıyorum..onda hiç anlamıyordum bile hamile olduğumu ki o zaman hayatımda ilk defa o kadar kilo almıştım, ama hiç zorlanmamıştım.. Bunda varya ölüyorum.. Hafta sonu aslı yla gezelim dedim öldüm valla.. Tam karnımın ortasından bir şişiyor kafası, ayaklarda aşağıdan bangır bangır vuruyor belim kopuyor ya.. Aslı da hiç böyle değildim ki daha bunlar 1 kilo falan birde 3 kilo olduklarında naparız... Inşallah dönerler aşağıya..
aslında geçen hafta cuma son günümdü.ama antibiyotik kullanıyordum salı olsun dediler. Bende sordum gec kaldım mı yok o haftanın içindeyiz olabilirsin sorun yok dedilr. Sende bu hafta olman lazım. Bende olmuycaktım ama delimavinin başına gelen olay bizimde başımıza gelirse . Bacağını cam kesmiş hemen aşı yapmışlar tetanoz
ben ilkinde yaptırdım hemde 3-4 doz falandı herhalde ama hatırlamıyorum.. Aslında aşı kartım olsaydı bakardım.. Belki de gerek yok onun için ağırdan aldım, birde kollarımdan insülin yapıyorum ya iki tarafta mosmor oldu onun için korktum ama gidip bir sorim yarın sabah o zaman.. Yarın yaparlar belki..
benim gibi bende 19 haziran annesiyim....hayırla sağlıklar alırız inşallah kucağımıza....:)
geçmiş olsun canım kendine dikkat et kardiyolağa gittin mi ?
:) bahadır da güzel metehan da öyle ama bilemedim ben alptuğ göktuğ ile uyumlu ya çocuğum isimsiz doğacak herhalde
sanada gecmis olsun canim ozaman. Ay zaten bisi yaptigim yok ki oturdugum yerden basliyo..
Neyse cogu gitti azi kaldi artik cok sükür.
kardesımn adı bahadır ve cok yakısıklı :))))))))
Kızlar merhaba, bugün benimde doktor randevum vardı, bundan sonra da 15 günde bir gitmem gerekiyormuş... Offffffffffff sıkıldım doktora gitmekten. Bu arada şekeri ayarlamaya çalışıyorum hala.. Çok abartı yüksek değil dedi doktor.. İnsülinle biraz düşmüş.. Tansiyon iyiymiş çok şükür, ödem de yok Allahtan.. Kilo da almamışım.. Bebişimde fazla büyümemiş iyi dedi doktor haftasıyla uyumlu çıktı bu sefer.. 1157 gr. olmuş, ama benim inatçı yaramaz kızım makat pozizyonunu çok sevmiş dönmüyor bir türlü... Doktor 34. haftaya kadar dönerse döner yoksa böyle kalır dedi.. Bu kızım inat mı inat zaten.. Herbirşeyi ters ya, hiç ablasına çekmemiş.. Makat poziyyon olunca tabi sana sıkıntı verir dedi, zorlanırsın taşırken, gerçekten sinir bişey ayaklar aşağıda ve sürekli aşağı aşağı vuruyor.. Boyu 38.cm. falan olmuş...
Bu arada ultrason sırasında nasıl sinirlende anlatamam, doktor aleti gezdirdikçe o alete vurdu durdu, ve 3 boyutlu fotoda görseniz çok komikti, resmen kaşlar çatık,s,nirli sinirli bakıyordu... Sinirli benim kız yandım valla.. Eeeeee sizden naber..
Kızlar merhaba, bugün benimde doktor randevum vardı, bundan sonra da 15 günde bir gitmem gerekiyormuş... Offffffffffff sıkıldım doktora gitmekten. Bu arada şekeri ayarlamaya çalışıyorum hala.. Çok abartı yüksek değil dedi doktor.. İnsülinle biraz düşmüş.. Tansiyon iyiymiş çok şükür, ödem de yok Allahtan.. Kilo da almamışım.. Bebişimde fazla büyümemiş iyi dedi doktor haftasıyla uyumlu çıktı bu sefer.. 1157 gr. olmuş, ama benim inatçı yaramaz kızım makat pozizyonunu çok sevmiş dönmüyor bir türlü... Doktor 34. haftaya kadar dönerse döner yoksa böyle kalır dedi.. Bu kızım inat mı inat zaten.. Herbirşeyi ters ya, hiç ablasına çekmemiş.. Makat poziyyon olunca tabi sana sıkıntı verir dedi, zorlanırsın taşırken, gerçekten sinir bişey ayaklar aşağıda ve sürekli aşağı aşağı vuruyor.. Boyu 38.cm. falan olmuş...
Bu arada ultrason sırasında nasıl sinirlende anlatamam, doktor aleti gezdirdikçe o alete vurdu durdu, ve 3 boyutlu fotoda görseniz çok komikti, resmen kaşlar çatık,s,nirli sinirli bakıyordu... Sinirli benim kız yandım valla.. Eeeeee sizden naber..
naber fıstık:)) kızımı duydum teyzesi dinleme moduna geçmişti.
evet cnm gümgüm dü maşallah
haberim yoktu bende seni merak ettim. Göznaydın baya büyümüş mira . Duru 26 haftada 870 gr dı .miranda tosuncuk olcak sanırım.
Bizde aşı olduk geldik. Bidaahki ay bir doz daha sonra 6 ay ve 1 yıl snra birdaha 5 soz olcak. Tansiyonum 10-7 çıktı o kadar.... Bizden havadisler. Bide kalp atışı 128 çıktı:)
kizlar merhaba
haberiniz var mi bilmiyorum ama paramini sitesinde sebamed urunlerinde %55e varan indirimler var
ne olsun canım ya işte kolumda tansiyon aleti habire ölçüyom en gıcık olanda tuzsuz yemek tuzsuz yiyeli tadım tuzumkalmadı
merhaba. Banada geldi o bildirim ama almıycam görerek alın tavsiye ederim. Ben gisdip bi yerde baktım 18 tl den 7,5 tl ye düşmüş neden bu kadar düştü dedim bi baktım son kullanma tarihi çok yakın. Açıldıktan sonra 5 ay mış güvenmedim. Raf ömrü uzun olan mamülleri iirime düşürmüşler. Görerek alınderim
kız allah korusun. Kendi adıma diyosam namertim annem beni öldürür valla iki çocuğu başıma sardın diye. Akıllı uslu olsun ki evde bi deli var zaten. Oda gerçi bebekken çok akıllıydı büyüdü deli oldu.:))))egeeeeeeeeee ve oykummmmmmmm eeeeeeeee bırazcık ıkıncılerr sımarık olsunda cocuk buyuttugunuzu anlayınnn hahhahaha::):))::):):):):):):)
saka bı yana bızım servıstekı kadının da ıkıncı bebeğı felaket yaramaz dıokı bunda cocuk buyuttumu anladımm:)):)
oykummm mırayı gormussun canım ne guzelll. Bu arada galıba ben sıfaya gecıcemmm esım sıfaya bayıldı bıde eve 5 dk bılem değil yaaa
aaa bende bgnlerde nereye gıtsem sebamedlerde ındıırım goruyorummmmm
sevgili arkadaşlarımmmmmmmmmm kaçıyorum geleceğim yineeee :)
kız allah korusun. Kendi adıma diyosam namertim annem beni öldürür valla iki çocuğu başıma sardın diye. Akıllı uslu olsun ki evde bi deli var zaten. Oda gerçi bebekken çok akıllıydı büyüdü deli oldu.:))))
valla dikkat edin derim. Paketleri çok eskiydi içime sinmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?