2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkrler kuzu :) senin gibi düşünenler çoğunlukta sanırım..

Valla titizsen çok zor, ben ilk evlendiğimde aldım, titiz de değilimdir...Başedemedim....
Sonra değiştirdim, merinostan yün halı aldım, onlardan memnunum...Bi tane de naylon karışımlı var, yıkıyorum yıkıyorum yıkandığı belli bile olmuyor...Bi de öyle senede falan yıkanmaz..Her ay hhalı yıkama makinesiyle yıkanır halılar, 3 ayd bir yıkamaya gider...En çok yün halılardan memnun kaldım..Tabi herkese göre değişir, görümcem yün halı sevmiyo mesela, saç falan çok dolanıyor içine tüy tüy oluyor diyor...

Bide bu özelliğimiz varmış çok güzellllllllllll

sen mi yazdın hatun bu şiiri
çok güzelmiş duygusal romantik hatun

ay canim masallah oglusuna ne tatli. Bide ne güzel tombis tombis cikmis benim kizim cok zayif gelmisti sanki bana:) Gerci 4-5 hafta önceydi ama.
şimdi değişmiştr bi haftada bile çok oynuyor kiloları son aylarda daha hızlı alıyorlarmış teşekkür ederiz teyzesii
kız yanakları tombuk tombuk maşallah

teşekkürler teyzesi dr da koca yanak dedi oğluma:)))))

Bu ne yaaaa, eline bakk...Yanaklara bak..Yanaklar tam ısırmalık olmuş kızzz, yerim onu ben...
Oyy, kuzu yaa..Allah nazardan saklasın maşallah...
ye teyzesi doğsun valla oğluşumu n yanaklar çok sıkılacağa benziyor canım oğlum benimm
Allahım bu güzel duyguyu tüm isteyen kadınlara yaşatsın

maşalahhhhhhhhhhhhh tombiş yanaklım ne güzel bi oğluşun var... Kurban olurum ona ben

teşekkür ederiz teyzesiii ayy ben sana kurban olurum kıs

Eki Görüntüle 159506 Eki Görüntüle 159507 Eki Görüntüle 159508

ben de oğluşumu göstereyim mii

şeker yüklemesinden aç kaldığım için oğlum ellerini yiyor yavrum benimm

aaa damadıma bakk ne yakısıklı :)):):):)
yalnız bısı dıımmı en son bızım kızında elı azındaydı sanırım bunlar cok oburix çift olacakk(( bende sabah almıstım randevumu doktordakı tartıda az kılolu cıkım de doktor kızmasın dıe ama cocu bosuna ac bırakmısım yıne sıskosun demıstı doktor bana):)

ne yapım cnm dayım burdaydı antalyadan geldı 7 de bıbecek tekrar gıdecek antalyaya bende alıs verıse cıkcam ya kızım hıc durmuyor yaaaaaaa sizde haberler nasıl

Dayına hayırlı yolculuklar...Allah kavuştursun...
İyiyiz bizde...Benim kızda kuduruk bugün, tekmeleyip duruyor...Hep tekmelesinler inşallah yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…