2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi olduk şimdi sabah baya bi şikayet vardı herkesde aynı. ama şimdi uslanduı çocuklar gece kimse uyumamış. topik olarak herşeyi beraber yaşıyoruz.
sen nasıılsın

ben de iyi gibiyim uyandım başım çok ağrıyor kahvaltı yaptım falan geçer herhalde ilerleyen saatlerde ya bu uyku mevzusu çok düzensiz saat 7 gibi uykum geliyor o saatte uyuyamıyorum malum ymek faslı vs sonra uykum kaçıyor şimdi de deli gibi uykum var

bir kişinin daha bizimle aynı şeyi yaşaması normal dedirtiyor biraz rahatlıyoruz valla bereber yaşayıp atlatıyoruz kaç aydır birlikteyiz en az 5 aylık bir arkadaşlığımız var ve burası bize iyi geliyor

aynen öyle cnm burası iyi geliyor.
sen işe gitmiyormusun işlerin ne durumda.

Sende de baş ağrısı mı var...Bugün kızlar da fena, gece uyutmamış sıpalarıı...Geçmiş olsun canım..

evet canım sağol ama önemli değil bebişler uyumamışlar demek annelerine antreman yaptırıyorlar şimdiden alışalım diye sıpalar bide gören herkes bunlar iyi günleriniiiizzz kıymetni biliiiinnnn diyor

kızlar bi arkadaşım vardı kız dgurmuş akşam şimdi duydum... öğleyin eve giderken uğrasammı acaba

selam kızlar bugün rüyamda doğurdummmm, sezeryanla hemde, hiç ağrım falan yoktu, koşa koşa kızımı görmeye gittim, 4 kilo doğmuş tosuncuk :)) saçları siyahtı, bi de sol yanağında ben vardı 2 tane,kocaman bi bebekti yaa,çok güzeldiiiii vee işin acayip yanı: sabah bi uyandım, atletim göğsüme yapışmış, bu ne ya dedim, b, baktım beyaz lekeler var atlette, akıntı mı süt mü anlayamadım:26:

hoşgeldin rüyan hayır olsun göğsünden süt gelen arkadaşlara doktor sütün bol olur demiş ne güzel demek seninde bol olucak

kızlarrr gunaydınnn bende bızım sıpayı gordum bgn ama hıcbısı anlamadım yuzunu felan hııııcc anlamadımmm ama hersey ıyıymısss...
yaa bu cocuk bana bıraz zayıff geldı ama neysee 800 gr boyunu bılmıom bıleee solemedılerr:)

ayy ne güzell.. bnde bakıyorum akıntı süt vs varmı diye yok yaaa sütüm olmaz mı acaba:26::26:

bende hep aynı bebeği göryoum belkide senin kızın odur

sana öyle gelmiştir zayıf olsa söylerdi doktor herşey iyi dediğine göre haftasıyla uyumludur

iyi yaa neresi zayıf sağlıgıda iyimiş işde FL değeri yokmu elinde 7 ile çarp bul boyunu

aynen iyi ki varsınız

gidiyorum canım hatta dün bi mükellef aldım şirket direk sana baktım burdaysan yazacaktım egeee mükellefim oldu diye anca anca toplanıyor işler bakalım

Şirkketmiş bi de...Sevindim canım...Allah bol kazanç versin..

Hayır olsun inşallah...Rüya gören görene....Sütün bol olur inşallah..

günaydın canım, herşey iyiymiş ne güzel...Kilosu da haftasına göre normal, hiç takılma...Burdakilerin bebeleri hormonlu..Bizimkiler normal gününde gidiyor...

sana öyle gelmiştir zayıf olsa söylerdi doktor herşey iyi dediğine göre haftasıyla uyumludur

doktor kılosu ıyı dedıde nebılım burdakı egenın felan 1 kıloyu bulunca kendıkı gozume az geldı:))::):))

iyi yaa neresi zayıf sağlıgıda iyimiş işde FL değeri yokmu elinde 7 ile çarp bul boyunu

yok ya oda yom cnmm yrın tahlıllerı almaya gıttımde sorayım bariii

dımı kuzu bunlarınkı onden gıdıyorrr... ama su avrkı ben cok kılo almsıısm mıllet dogurcak bnm kadar karnı varr orda

doktor kılosu ıyı dedıde nebılım burdakı egenın felan 1 kıloyu bulunca kendıkı gozume az geldı:))::):))

kız egeye ne bakıon onların haftalrı ilerde o haftaya gelince seninki 1000 gr olur bak aramızda 1 hfta var sen benimki 1000 gr senin olur 1-2 haftaya

hoşgeldin rüyan hayır olsun göğsünden süt gelen arkadaşlara doktor sütün bol olur demiş ne güzel demek seninde bol olucak
aminnn, hadi inşallah senin dediğin gibi foşur foşur sütüm olur

ayy ne güzell.. bnde bakıyorum akıntı süt vs varmı diye yok yaaa sütüm olmaz mı acaba:26::26:bende hep aynı bebeği göryoum belkide senin kızın odur
bence bakma, baktıkça gelmez, benim aklımda bile yoktu, korktum ilk gördüğümdeolur inş.

Hayır olsun inşallah...Rüya gören görene....Sütün bol olur inşallah.....
amin canım, rüyamda bu kaçıncı bebişimi görüşüm, çok güzel oluyo

hayırlı olsun allah bol kazanç versin
Teşekkürler canım 10 aydır boş oturuyorum bebişim uğurlu geldi

canım haftasına göre normal bebişin tam ortalama değerde gözün aydın herşeyi iyiymiş çok şükür gelinimin

esrysl rüyan haıyr olsun canım bol bol sütün olsun bebişin doysun

kuzum sağol gerçekten ilaç gibi geldi daha net olarak kirayı bile karşılayamıyorum ama sıfırdan büyük en azından

Allah herkese bol kazançlar hayırlı kapılar nasip etsin

dımı kuzu bunlarınkı onden gıdıyorrr... ama su avrkı ben cok kılo almsıısm mıllet dogurcak bnm kadar karnı varr orda

Olsun sen bakma millete...Hem sen egeyle kendini niye kıyaslıyorsun ki..Ege 28+2 falan oldu...Sen daha 25 küsursun..Sen haftalarda duru da aynı kilodaydı..800 küsuru da vardı sor bak egeye...Benimki hatta daha da düşüktü kilosu..Normal yani bebiş..Hem çok şişman olursa nerenden çıkaracan kızım, minyon tipli bişey olsun..Ben istemiyorum hiç 4-4,5 kilo bebek falan...Normal olsun, herşeyi gününde gelişsin,sağlığı iyi olsun.

egenin haftası bizden büyük ama bebişler bir haftada bile çok hızlı büyüyo hem kimimiz boylu poslu kimimz ufak tefeğiz genetik yapılarda etkili bebiklerin gelişiminde iyi dediyse için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…