iyi olduk şimdi sabah baya bi şikayet vardı herkesde aynı. ama şimdi uslanduı çocuklar gece kimse uyumamış. topik olarak herşeyi beraber yaşıyoruz.
sen nasıılsın
ben de iyi gibiyim uyandım başım çok ağrıyor kahvaltı yaptım falan geçer herhalde ilerleyen saatlerde ya bu uyku mevzusu çok düzensiz saat 7 gibi uykum geliyor o saatte uyuyamıyorum malum ymek faslı vs sonra uykum kaçıyor şimdi de deli gibi uykum var
bir kişinin daha bizimle aynı şeyi yaşaması normal dedirtiyor biraz rahatlıyoruz valla bereber yaşayıp atlatıyoruz kaç aydır birlikteyiz en az 5 aylık bir arkadaşlığımız var ve burası bize iyi geliyor
Sende de baş ağrısı mı var...Bugün kızlar da fena, gece uyutmamış sıpalarıı...Geçmiş olsun canım..
aynen öyle cnm burası iyi geliyor.
sen işe gitmiyormusun işlerin ne durumda.
aynen iyi ki varsınız
gidiyorum canım hatta dün bi mükellef aldım şirket direk sana baktım burdaysan yazacaktım egeee mükellefim oldu diye anca anca toplanıyor işler bakalım
selam kızlar bugün rüyamda doğurdummmm, sezeryanla hemde, hiç ağrım falan yoktu, koşa koşa kızımı görmeye gittim, 4 kilo doğmuş tosuncuk :)) saçları siyahtı, bi de sol yanağında ben vardı 2 tane,kocaman bi bebekti yaa,çok güzeldiiiiivee işin acayip yanı: sabah bi uyandım, atletim göğsüme yapışmış, bu ne ya dedim, b, baktım beyaz lekeler var atlette, akıntı mı süt mü anlayamadım:26:
selam kızlar bugün rüyamda doğurdummmm, sezeryanla hemde, hiç ağrım falan yoktu, koşa koşa kızımı görmeye gittim, 4 kilo doğmuş tosuncuk :)) saçları siyahtı, bi de sol yanağında ben vardı 2 tane,kocaman bi bebekti yaa,çok güzeldiiiiivee işin acayip yanı: sabah bi uyandım, atletim göğsüme yapışmış, bu ne ya dedim, b, baktım beyaz lekeler var atlette, akıntı mı süt mü anlayamadım:26:
kızlarrr gunaydınnn bende bızım sıpayı gordum bgn ama hıcbısı anlamadım yuzunu felan hııııcc anlamadımmm ama hersey ıyıymısss...
yaa bu cocuk bana bıraz zayıff geldı ama neysee 800 gr boyunu bılmıom bıleee solemedılerr:)
kızlarrr gunaydınnn bende bızım sıpayı gordum bgn ama hıcbısı anlamadım yuzunu felan hııııcc anlamadımmm ama hersey ıyıymısss...
yaa bu cocuk bana bıraz zayıff geldı ama neysee 800 gr boyunu bılmıom bıleee solemedılerr:)
aynen iyi ki varsınız
gidiyorum canım hatta dün bi mükellef aldım şirket direk sana baktım burdaysan yazacaktım egeee mükellefim oldu diye anca anca toplanıyor işler bakalım
sana öyle gelmiştir zayıf olsa söylerdi doktor herşey iyi dediğine göre haftasıyla uyumludur
iyi yaa neresi zayıf sağlıgıda iyimiş işde FL değeri yokmu elinde 7 ile çarp bul boyunu
Şirkketmiş bi de...Sevindim canım...Allah bol kazanç versin..
Hayır olsun inşallah...Rüya gören görene....Sütün bol olur inşallah..
günaydın canım, herşey iyiymiş ne güzel...Kilosu da haftasına göre normal, hiç takılma...Burdakilerin bebeleri hormonlu..Bizimkiler normal gününde gidiyor...
doktor kılosu ıyı dedıde nebılım burdakı egenın felan 1 kıloyu bulunca kendıkı gozume az geldı:))::):))
yok ya oda yom cnmm yrın tahlıllerı almaya gıttımde sorayım bariii
aminnn, hadi inşallah senin dediğin gibi foşur foşur sütüm olurhoşgeldin rüyan hayır olsun göğsünden süt gelen arkadaşlara doktor sütün bol olur demiş ne güzel demek seninde bol olucak
bence bakma, baktıkça gelmez, benim aklımda bile yoktu, korktum ilk gördüğümdeayy ne güzell.. bnde bakıyorum akıntı süt vs varmı diye yok yaaa sütüm olmaz mı acaba:26::26:bende hep aynı bebeği göryoum belkide senin kızın odur
amin canım, rüyamda bu kaçıncı bebişimi görüşüm, çok güzel oluyoHayır olsun inşallah...Rüya gören görene....Sütün bol olur inşallah.....
Teşekkürler canım 10 aydır boş oturuyorum bebişim uğurlu geldihayırlı olsun allah bol kazanç versin
dımı kuzu bunlarınkı onden gıdıyorrr... ama su avrkı ben cok kılo almsıısm mıllet dogurcak bnm kadar karnı varr orda
doktor kılosu ıyı dedıde nebılım burdakı egenın felan 1 kıloyu bulunca kendıkı gozume az geldı:))::):))
yok ya oda yom cnmm yrın tahlıllerı almaya gıttımde sorayım bariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?