Olsun sen bakma millete...Hem sen egeyle kendini niye kıyaslıyorsun ki..Ege 28+2 falan oldu...Sen daha 25 küsursun..Sen haftalarda duru da aynı kilodaydı..800 küsuru da vardı sor bak egeye...Benimki hatta daha da düşüktü kilosu..Normal yani bebiş..Hem çok şişman olursa nerenden çıkaracan kızım, minyon tipli bişey olsun..Ben istemiyorum hiç 4-4,5 kilo bebek falan...Normal olsun, herşeyi gününde gelişsin,sağlığı iyi olsun.
kızlarrr gunaydınnn bende bızım sıpayı gordum bgn ama hıcbısı anlamadım yuzunu felan hııııcc anlamadımmm ama hersey ıyıymısss...
yaa bu cocuk bana bıraz zayıff geldı ama neysee 800 gr boyunu bılmıom bıleee solemedılerr:)
dün dr bide sordum dğer dr kafası büyük diyo bana dedim yapısal özelliği falan dedi dedim yok öle bişey dedi haftasıyla uyumlu gayet iyi
Fatma bişi diyim mi....
Burda hani ece bebek var ya, doktor kontrolünde kafası büyük çıkmış, tabi doğduktan sonra bu olay en son gittikleri kontrolde, 2 aylık falandı...
Anasıyla babasının kafasını da ölçmüşler...
Anasınınki normalmiş de, babasınınki büyükmüş, genetik olabilir demiş doktoru...
Kızlar üst katımda duvar kırıyolar matkap ve balyozla anam beynim beynim kendimi bile duyamıyorum ,
dogrudur ben büyük diyince ben bunu nasıl doguracam diye düşünüyordum kızz..
ayyyyy ne kötü az sabırrrrr
Doğurursun bacımmm, çatır çatır hem de....
Kız bütün evi kırarlarsa vallahi yandım üç gündür karı-koca özür diyelip duruyodu beebk gelmeden kıralım diye tevekkeli niye bu kadar ince olduklarını anladım evi başıma yıkacaklarmışda ondan.........
ayyy özür dilemişler ya buda bi incelik ....Kız bütün evi kırarlarsa vallahi yandım üç gündür karı-koca özür diyelip duruyodu beebk gelmeden kıralım diye tevekkeli niye bu kadar ince olduklarını anladım evi başıma yıkacaklarmışda ondan.........
benim bir arkadaşıma hamileliği boyunca bebeğin kafası büyük, hidrosefali olabilir dedi doktoru. hatta kafası büyük, kilosu fazla normal doğuramazsın deyip sezaryanla aldı. şu anda bebeğin kafası gayet normalmiş, kilosu da 3.300dü doğduğunda. kız diyor söylenenlere inanma, stres olduğunla kalıyorsun.dün dr bide sordum dğer dr kafası büyük diyo bana dedim yapısal özelliği falan dedi dedim yok öle bişey dedi haftasıyla uyumlu gayet iyi
benim bir arkadaşıma hamileliği boyunca bebeğin kafası büyük, hidrosefali olabilir dedi doktoru. hatta kafası büyük, kilosu fazla normal doğuramazsın deyip sezaryanla aldı. şu anda bebeğin kafası gayet normalmiş, kilosu da 3.300dü doğduğunda. kız diyor söylenenlere inanma, stres olduğunla kalıyorsun.
arada tırsıyorum yaa yaparım ederim flan diyom ama ne biliyim bazen kokruyorum ben dşye aglıyorum bide her yerimi herkese açmakta tırstırıyo beni :S:S:S:S:S
benim bir arkadaşıma hamileliği boyunca bebeğin kafası büyük, hidrosefali olabilir dedi doktoru. hatta kafası büyük, kilosu fazla normal doğuramazsın deyip sezaryanla aldı. şu anda bebeğin kafası gayet normalmiş, kilosu da 3.300dü doğduğunda. kız diyor söylenenlere inanma, stres olduğunla kalıyorsun.
amaaaan, o gürültü de hiç çekilmez yaa...Allah yardımcın olsun...
delimavi48 amin canım inşallah hepimizin sütü bol olur da, bebişlerimiz doya doya içer,mamaya falan ihtiyaçları kalmaz, sağlıklı büyürler... anama çektiysem zaten fışkırması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?