2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dün dr bide sordum dğer dr kafası büyük diyo bana dedim yapısal özelliği falan dedi dedim yok öle bişey dedi haftasıyla uyumlu gayet iyi

gözünaydın. benimki de geçen hafta 700 küsurdu.şimdi anca bu kadar olmuştur. doktor haftasıyla uyumlu diyor,takılma kilosuna

dün dr bide sordum dğer dr kafası büyük diyo bana dedim yapısal özelliği falan dedi dedim yok öle bişey dedi haftasıyla uyumlu gayet iyi

Fatma bişi diyim mi....
Burda hani ece bebek var ya, doktor kontrolünde kafası büyük çıkmış, tabi doğduktan sonra bu olay en son gittikleri kontrolde, 2 aylık falandı...
Anasıyla babasının kafasını da ölçmüşler...
Anasınınki normalmiş de, babasınınki büyükmüş, genetik olabilir demiş doktoru...

dogrudur ben büyük diyince ben bunu nasıl doguracam diye düşünüyordum kızz..

ayyy özür dilemişler ya buda bi incelik ....

benim bir arkadaşıma hamileliği boyunca bebeğin kafası büyük, hidrosefali olabilir dedi doktoru. hatta kafası büyük, kilosu fazla normal doğuramazsın deyip sezaryanla aldı. şu anda bebeğin kafası gayet normalmiş, kilosu da 3.300dü doğduğunda. kız diyor söylenenlere inanma, stres olduğunla kalıyorsun.

delimavi48 amin canım inşallah hepimizin sütü bol olur da, bebişlerimiz doya doya içer,mamaya falan ihtiyaçları kalmaz, sağlıklı büyürler... anama çektiysem zaten fışkırması lazım

ayyyy inşallah inşallah

arada tırsıyorum yaa yaparım ederim flan diyom ama ne biliyim bazen kokruyorum ben dşye aglıyorum bide her yerimi herkese açmakta tırstırıyo beni :S:S:S:S:S

Herkes çatır çatır doğuruyo bacım, sen niye doğuramıcan...Hiç öyle düşünme, hem senin doğumun kolay olur, boy uzun, boyu uzun olanların çatısı dar olma ihtimali daha az oluyormuş..Kilo da fazla almadın, bi avazda doğurursun, niye şimdiden kendini strese sokuyorsun...
Ben geleyim mi kız doğumaaa, doğum fotoğrafçın olurum... Heryerini çekerim ama haa, karışmam..

Benimkinin de günü tam uyumlu haftasıyla, kafası bi hafta önden gidiyor...
Doktor olabilir dedi, 2 haftaya kadar sorun değil, zaten yanılma payı oluyor dedi..
Koca kafalı kızım diye seviyorum ben de, hiç dert etmiyorum..

Son düzenleme:
delimavi48 amin canım inşallah hepimizin sütü bol olur da, bebişlerimiz doya doya içer,mamaya falan ihtiyaçları kalmaz, sağlıklı büyürler... anama çektiysem zaten fışkırması lazım

Ben bi yaz meyvesi yiyenlerin sütü fışkırıyo diye duydum hem de kaç kişiden amaa, şimdi yazmayayım, doğurunca hepimiz yazarım o zaman bol bol buluruz da, inşallah sütler fışkırır durur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…