Herkes çatır çatır doğuruyo bacım, sen niye doğuramıcan...Hiç öyle düşünme, hem senin doğumun kolay olur, boy uzun, boyu uzun olanların çatısı dar olma ihtimali daha az oluyormuş..Kilo da fazla almadın, bi avazda doğurursun, niye şimdiden kendini strese sokuyorsun...
Ben geleyim mi kız doğumaaa, doğum fotoğrafçın olurum...Heryerini çekerim ama haa, karışmam..
Benimkinin de günü tam uyumlu haftasıyla, kafası bi hafta önden gidiyor...
Doktor olabilir dedi, 2 haftaya kadar sorun değil, zaten yanılma payı oluyor dedi..
Koca kafalı kızım diye seviyorum ben de, hiç dert etmiyorum..
Ben bi yaz meyvesi yiyenlerin sütü fışkırıyo diye duydum hem de kaç kişiden amaa, şimdi yazmayayım, doğurunca hepimiz yazarım o zaman bol bol buluruz da, inşallah sütler fışkırır durur...
cnm gözünaydın sevndim. Malum olmuş bana demek sorasım geldi allah bol bereket kazanç versinaynen iyi ki varsınız
gidiyorum canım hatta dün bi mükellef aldım şirket direk sana baktım burdaysan yazacaktım egeee mükellefim oldu diye anca anca toplanıyor işler bakalım
yavru maşallah de. Benimkiyle kıyaslamışsında 26 da gittim 870 gr dı. 1008 olan fmg idi. Ama birazda genetik fmg kilolu doğmuş ve zaten kalıplı bi kadın. Ben sıska kıçı yere yakın. Ama uyumlu dediğse ne dye sorun etin ki.kızlarrr gunaydınnn bende bızım sıpayı gordum bgn ama hıcbısı anlamadım yuzunu felan hııııcc anlamadımmm ama hersey ıyıymısss...
Yaa bu cocuk bana bıraz zayıff geldı ama neysee 800 gr boyunu bılmıom bıleee solemedılerr:)
kızlar ben de bebekle uğraşıyom iki gündür rüyamda.... önceki gece bebeğime bakamıyodum.... altı batmış karnı aç... üşütmüşüm...
bu gece de nasıl giydircem diye uğraşıyodum.... zıbının üstüne ne giydirem... yok çıt çıt badi mi giydircem falan deyip kundaklıyodum falan çocuğumu....
üfff ben de rüyamda doğum yaptığımı gördüm dün gece. ama ne doğurduğumu hatırlamak bile istemiyorum. hastalığım da şiddetlendi tekrar, bir de o salak rüyanın etkisiyle berbat uyandım. hala kendime gelemedim. çok kötüydü çooook
aman boşver, hayır olsun de geç...
Ben bi kere bi rüya gördüm de kendime gelemedim, hiç unutmuyorum...sonra da hiç rüya falan görmüyorum artık...Aklına getirme sende..
üfff ben de rüyamda doğum yaptığımı gördüm dün gece. ama ne doğurduğumu hatırlamak bile istemiyorum. hastalığım da şiddetlendi tekrar, bir de o salak rüyanın etkisiyle berbat uyandım. hala kendime gelemedim. çok kötüydü çooook
canım hıccc ruyalara takılma kuzunununda dedıği gıbı aman de gecc.. ınsan cok karısık duusncede oldugu ıcın ruyalarınada abuk subuk seyler gırıyorrr
kız çok acayipti. şimdi anlamına baktım netten, bu tür rüyaları gören bayanlar bebeği sağlıksız mı diye gereksiz endişeler duyuyorlardır, hamileliği ilerlemiş bayanlarda sıklıkla görülür yazıyordu. dün gece durduk yere hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım ya iyi bir gelecek sağlayamazsak oğlumuza diye. o psikolojiyle yatınca gördüm herhalde(( ablamla eşim sürekli bizim oğlanı görüyor rüyasında, ballandıra ballandıra anlatıyorlar. ben de göre göre ne görüyorum, tövbe tövbee:)))
kuzuuuuuuu bırce bence bakabılcekmıyım dıye hıccc dusunmeyın ıkınızde emnımkı 1 haftada cocugun herseyını ogrenırsınızzz ınsllah tabıkı bende:):)
bırcee bende senın gıbı bırden gulerken aglama krızıne gırıyorum hep kafamda sağlıkla ılgılı seyler geliyor benımdeee nelerrrr nelerrr aklıma gelıyorr atammıyorum kafamdan napımmm
Hepimizde var ya bu korku...
ama ben korkmakla birlikte bakacağımı düşünüyorum, inşallah öyle olur....
Her olayda bu olmuyor mu, ilk kez okula giderken heyecanlandık, evlenirken tereddütlerimiz vardı, ilk gece korkumuz vardı(yani benim vardı, sizi bilemem), ailemden ayrılınca ne yapacam endişem vrdı...
Eee, endişelendik diye hiçbirini yapmadık mı, hayır yaptık hepsini de...
Bu çocukları da buraya sokmayı bildik, çıkarmayı da bilecez, bakmayı da bilecez Allahın izniyle...
Güzel özetlemişsin kuzu durumu,
Korkunun ecele faydası yok :)
Di mi amaa...
Hem korkmamız bebeklerimizle ilgili kaygılarımızın olması, onları ne kadar önemsediğimizi gösterir ve bence bu da çok güzel bişey...Haziran anneleri SÜPER anneler olacaklar...
ayy ınsallah canımmmm vall sağsalım dunyaya gelsınlerr mutlu huzurlu bebısler olsunlarda baska bısı ıstemıyorummm
Ben de o kadar çok düşünüyorum ki bu konuları birce...Bakabilecek miyim, iyi bir geleceği olacak mı ??
Neler neler...
Sonra diyorum bakarım tabi, 17-18 yaşında kızlar doğum yapıyor bakıyor bebeklerine ben niye bakamayayım...Gelecek dersen, yarına çıkacağımızın garantisi mi var sanki..Her günü güzel kaliteli geçirdikten sonra bebeğimizle en güzel gelecek onlar için bu bence, sağlıklı bi psikolojileri olur, sevildiklerini bilirler..Endişe etmen çok normal, hepimiz endişe ediyoruz...
Ben eminim sen çok duyarlı bi anne olacaksın, bi kere bebeğine ne zorluklarla sahip oldun ve ne kadar sıkıntı çektin hamileliğinde...Eminim çk çok iyi bir anne olacaksın sen..Hiç kendine sıkıntı verme boşuna...
kuzuuuuuuu bırce bence bakabılcekmıyım dıye hıccc dusunmeyın ıkınızde emnımkı 1 haftada cocugun herseyını ogrenırsınızzz ınsllah tabıkı bende:):)
bırcee bende senın gıbı bırden gulerken aglama krızıne gırıyorum hep kafamda sağlıkla ılgılı seyler geliyor benımdeee nelerrrr nelerrr aklıma gelıyorr atammıyorum kafamdan napımmm
Ben deeee....
Ama azıcık yaramaz da olsun benim minnoşum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?