2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya dogururum ederim falan diyorum cesaretliyim ama arada geliyo.. en çok ben nasıl açacam her yerimi yaaa en çok ondan çekiniom

benim de öyle kafası hep önde, söylemiyor bile doktorum, ben kağıttan bakıyorum. bebeklerin kafaları vücutlarına göre büyük olur, ben de takmıyorum. bahsettiğim arkadaşın üst sınırın da üstünde görünüyormuş kafası, hidrosefali diye düşünmüş hep doktoru. ona rağmen gayet normal bir kafası var diyor arkadaş.

Ben bi yaz meyvesi yiyenlerin sütü fışkırıyo diye duydum hem de kaç kişiden amaa, şimdi yazmayayım, doğurunca hepimiz yazarım o zaman bol bol buluruz da, inşallah sütler fışkırır durur...

tamam o zaman herkes bildiklerini paylaşır, biz de bebiklerimizi süte boğarızzzz :) ben çıkayım biraz, ev ayaklanmış üstüme üstüme geliyo, beni temizle diye yırtınıyo görüşme üzereeee

aynen iyi ki varsınız

gidiyorum canım hatta dün bi mükellef aldım şirket direk sana baktım burdaysan yazacaktım egeee mükellefim oldu diye anca anca toplanıyor işler bakalım
cnm gözünaydın sevndim. Malum olmuş bana demek sorasım geldi allah bol bereket kazanç versin

yavru maşallah de. Benimkiyle kıyaslamışsında 26 da gittim 870 gr dı. 1008 olan fmg idi. Ama birazda genetik fmg kilolu doğmuş ve zaten kalıplı bi kadın. Ben sıska kıçı yere yakın. Ama uyumlu dediğse ne dye sorun etin ki.

kızlar ben de bebekle uğraşıyom iki gündür rüyamda.... önceki gece bebeğime bakamıyodum.... altı batmış karnı aç... üşütmüşüm...
bu gece de nasıl giydircem diye uğraşıyodum.... zıbının üstüne ne giydirem... yok çıt çıt badi mi giydircem falan deyip kundaklıyodum falan çocuğumu....

Hayır olsun canım...Bu aralar doğum yaklaştıkça herkes rüyasında bebeğini görmeye başladı...

Son düzenleme:
üfff ben de rüyamda doğum yaptığımı gördüm dün gece. ama ne doğurduğumu hatırlamak bile istemiyorum. hastalığım da şiddetlendi tekrar, bir de o salak rüyanın etkisiyle berbat uyandım. hala kendime gelemedim. çok kötüydü çooook

aman boşver, hayır olsun de geç...
Ben bi kere bi rüya gördüm de kendime gelemedim, hiç unutmuyorum...sonra da hiç rüya falan görmüyorum artık...Aklına getirme sende..

aman boşver, hayır olsun de geç...
Ben bi kere bi rüya gördüm de kendime gelemedim, hiç unutmuyorum...sonra da hiç rüya falan görmüyorum artık...Aklına getirme sende..

kız çok acayipti. şimdi anlamına baktım netten, bu tür rüyaları gören bayanlar bebeği sağlıksız mı diye gereksiz endişeler duyuyorlardır, hamileliği ilerlemiş bayanlarda sıklıkla görülür yazıyordu. dün gece durduk yere hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım ya iyi bir gelecek sağlayamazsak oğlumuza diye. o psikolojiyle yatınca gördüm herhalde(( ablamla eşim sürekli bizim oğlanı görüyor rüyasında, ballandıra ballandıra anlatıyorlar. ben de göre göre ne görüyorum, tövbe tövbee:)))

canım hıccc ruyalara takılma kuzunununda dedıği gıbı aman de gecc.. ınsan cok karısık duusncede oldugu ıcın ruyalarınada abuk subuk seyler gırıyorrr

canım hıccc ruyalara takılma kuzunununda dedıği gıbı aman de gecc.. ınsan cok karısık duusncede oldugu ıcın ruyalarınada abuk subuk seyler gırıyorrr

evet haklısınız. sürekli acayip rüyalar görüyordum hamileliğimden beri ama bebekle ilgili olunca etkilendim. gerçi demin de yazdım hem gece kötü yatmıştım hem de hastalığım geçeceğine arttı. bunların etkisiyle olmuştur.

Ben de o kadar çok düşünüyorum ki bu konuları birce...Bakabilecek miyim, iyi bir geleceği olacak mı ??
Neler neler...
Sonra diyorum bakarım tabi, 17-18 yaşında kızlar doğum yapıyor bakıyor bebeklerine ben niye bakamayayım...Gelecek dersen, yarına çıkacağımızın garantisi mi var sanki..Her günü güzel kaliteli geçirdikten sonra bebeğimizle en güzel gelecek onlar için bu bence, sağlıklı bi psikolojileri olur, sevildiklerini bilirler..Endişe etmen çok normal, hepimiz endişe ediyoruz...
Ben eminim sen çok duyarlı bi anne olacaksın, bi kere bebeğine ne zorluklarla sahip oldun ve ne kadar sıkıntı çektin hamileliğinde...Eminim çk çok iyi bir anne olacaksın sen..Hiç kendine sıkıntı verme boşuna...

kuzuuuuuuu bırce bence bakabılcekmıyım dıye hıccc dusunmeyın ıkınızde emnımkı 1 haftada cocugun herseyını ogrenırsınızzz ınsllah tabıkı bende:):)
bırcee bende senın gıbı bırden gulerken aglama krızıne gırıyorum hep kafamda sağlıkla ılgılı seyler geliyor benımdeee nelerrrr nelerrr aklıma gelıyorr atammıyorum kafamdan napımmm

Hepimizde var ya bu korku...
ama ben korkmakla birlikte bakacağımı düşünüyorum, inşallah öyle olur....
Her olayda bu olmuyor mu, ilk kez okula giderken heyecanlandık, evlenirken tereddütlerimiz vardı, ilk gece korkumuz vardı(yani benim vardı, sizi bilemem), ailemden ayrılınca ne yapacam endişem vrdı...
Eee, endişelendik diye hiçbirini yapmadık mı, hayır yaptık hepsini de...
Bu çocukları da buraya sokmayı bildik, çıkarmayı da bilecez, bakmayı da bilecez Allahın izniyle...

Güzel özetlemişsin kuzu durumu,
Korkunun ecele faydası yok :)

Di mi amaa...
Hem korkmamız bebeklerimizle ilgili kaygılarımızın olması, onları ne kadar önemsediğimizi gösterir ve bence bu da çok güzel bişey...Haziran anneleri SÜPER anneler olacaklar...

ayy ınsallah canımmmm vall sağsalım dunyaya gelsınlerr mutlu huzurlu bebısler olsunlarda baska bısı ıstemıyorummm

sağolun kızlar, inşallah... bakabilecek miyim endişem çok yok aslında, yeğenimi ablamla beraber büyüttük, ondan tecrübem var epey. ama ne bileyim ya arada psikopata bağlıyorum işte geleceğiyle ilgili. birdenbire ağlamaya başlıyorum zaten ben de anlamıyorum. eşim de acayip endişeleniyor ben öyle yapınca. inşallah çok iyi anneler oluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…