sağolun kızlar, inşallah... bakabilecek miyim endişem çok yok aslında, yeğenimi ablamla beraber büyüttük, ondan tecrübem var epey. ama ne bileyim ya arada psikopata bağlıyorum işte geleceğiyle ilgili. birdenbire ağlamaya başlıyorum zaten ben de anlamıyorum. eşim de acayip endişeleniyor ben öyle yapınca. inşallah çok iyi anneler oluruz...
ayy kuzuuuu bgn hastanede bı kız vardı o kadar sımarıktıkı aklıma sen geldın bak solemeyı unuttummmm:):):):):):)
Ben deeee....
Ama azıcık yaramaz da olsun benim minnoşum....
ayyy tek ben deılmısımmm ben bu aralar manyak gıbı allahım caresı olmayan hastalıklara taktımmmm
kız 40 kere söyledin, zaptedemeyeceksin sen bu kızı:))) ben çok uslu bir çocukmuşum, annem der komşuya bırakırdım sizi, bıraktığım yerden geri alırdım. saf derecesindeymiş yanihep diyorum oğlum azcık hareketli olsun benim gibi olmasın. özellikle oğlu olan arkadaşlarım çok kızıyor öyle dememe, göreceksin gününü deme öyle diye. şimdi atıp tutmak kolay geliyor herhalde. orta karar bir çocuk olur inşallah benimki. ne çok uslu, ne çok yaramaz:)))
akıl sağlığımızı kaybetmeden bir doğursak:))) zaten film falan izlerken kendimi gençlerin annelerinin yerine koyuyorum artıkayyy tek ben deılmısımmm ben bu aralar manyak gıbı allahım caresı olmayan hastalıklara taktımmmm
Bi itiraf da benden gelsinnn, habire bebeğini kaybedenler bölümünü okuyorum bu aralar...Kaybetme korkusu sardı yaa....
Ama saçmalama falan demeyin, gününde sağ salim gelecek benim bebişim...Sadece endişelendiğimizden oluyo bunlar.. Hepimizde de var yani...Herkesin tepkileri farklı sadece..
akıl sağlığımızı kaybetmeden bir doğursak:))) zaten film falan izlerken kendimi gençlerin annelerinin yerine koyuyorum artıkaşk tesadüfleri severe gitmiştik. o kadar yakışıklı, mehmet günsür var filmde, güzel bir aşk var. benim ilgimi en çok mehmet günsürün annesi, babası çekti. ya benim oğlum da böyle olursa, böyle davranırsa diye film boyunca ağladım. çıktım allahım manyak mıyım ben, noluyor bana diyorum
ama hakketen saçmalıyorsun kuzu:)) kız zaten ortada bir şey yokken endişelenip duruyoruz, okuyup da niye tetikliyorsun kendini. ben bebeklerle ilgili kötü haberleri bile hızlı hızlı geçiyorum artık, iyice kötü olmayayım diye. hayal dünyam yeterince geniş bir de gerçeklerini okursam mahvolurum artık.
Ben uslu değilmişim hiç birce..Annem sokaklardan toplarmış..Her yerim yara bere içinde olurmuş hep..
Annem hep der, bunun arkasından 2 oğlum oldu, hiç biri bunun yaptığını yapmadı diye...Ama en çok benim bebekliğimi anlatır, onların anlatılacak fazla bişeyi yoktu ki der, yatar uyurlardı hep der...
Ya ben de hep yaramaz diyorum daa, hani bana yapsın, elaleme yapmasın...Bıcır bıcır bişey olsun istiyorum..Kendini hiç ezdirmesin, valla bizim apartmanda kürt bebeleri var, her biri 6-7 kardeş...Benim kızım tek olacak, onlardan baskın olsun ki dayak yemesin...
Doğurursun bacımmm, çatır çatır hem de....
merhabalar herekse ben gruba çok yeni dahil oldum ve 27 haftalık hamileyim...doğumla ilgili benim de kaygılarım vardı. En başından beri normal doğum istemem rağmen ara ara izlediğim normal doğum videoları beni biraz ürkütmüştü ama kalbimi ferahlatacak bir yol buldum.
Olumlama yapmak.. 'doğum için olumla' veya 'labour affirmations' diye googleda arama yaparsınız zihninize doğuma hazırlama konusunda çok yardımcı fikirler bulabilrisiniz. Ben buldum çevirdim her gün en az bir kere sakin bir ortamda kendimle başbaşa bu olumlamaları okuyorum ve içimdeki korkular azalıyor.
Gerekirse ben sizlere eklerim..ama defterimi almam lazım
kızlar minikmucizemi iyice merak etmeye başladım. bu kadar uzun girmediği olmazdı.
Biz geldik
yemeğimizi yedik
yarım saat bahçede yürüyüş yaptık
nescafemizi aldık geldk
ne var ne yok kızım sakinleşti canımı yakmadan tepikliyor
Selam kızlar... bugun bi uyuzluk var ustumde yaa
afiyet olsun ağammm....sen babasına kızmışsın ya, duru hanım ondan yakmış bence senin canını akşam...
Selam canım, hoşgeldin...
Hayırdır kız, neyin var..
kesin kesin
beğen butonu eklemnmiş foruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?